han sov..

Jag blev inte ensam. Åkte till mamma och Pelle så nu siter jag här med Pelles bärbara dator och mamma och Pelle är ute med Disa (hunden). Vi har just ätit god middag och när dom kommer he ska vi kolla på film, sen blir det nog hemgång för mig, Pablo ska komma efter bion och jag känner att jag vill vara hemma när han kommer. Haha roligaste vid middagen var när mamma berättade om när hon, Pelle och Johan (Pelles son) satt och tittade på Kalle och chokladfabriken, då hade Pelle suttit och läst vad dom sa eftersom att Johan inte förstår engelska (dom visste inte att man kunde göra svenskt tal), men iaf, då hade han även sjungt när dom sjöng på filmen HAHAHAHA, och när filmen var slut så visade det sig att Johan hade somnat och att Pelle hade suttit och läst och sjungit i onödan hahahaha. Det tyckte iaf jag var ganska roligt.

Bloggar mer när jag kommit hem sen, ha en bra valborg allihopa!


valborg, ensam?

image247Och så var det valborg, och jag är väl typ den ändå som inte vet vad jag ska göra, ifs så tycker jag inte att valborg är något speciellt men det kommer typ sluta med att jag sitter helt ensam hemma och titta på tv haha.

idag i stan så köpte jag iaf mitt löshår och klämmor till det, så nu har jag det i håret. Det sköna med klämmor är att jag kan ta ut och sätta in löshåret när jag vill, då slipper jag sova med det.
Jag köpte också en hand-och-nagelkräm och åt på kungshallarna, ris med kyckling och curry :)

Åh nu kom jag på att jag köpte solo som jag ska lägga mig i ett bad och läsa, gud så mysigt. Sedan får jag väl ta och ringa nån av mina vänner och kolla vad dom ska göra ikväll, vill verkligen inte sitta hemma helt själv :p

jobbig morgon

igår blev det ganska sent, jag, Evelina, Angelica och Pablo sov hemma hos mamma igår kväll. Vi tittade på filmen som var helt okej, ganska läskig haha, sedan somnade Evelina och vi andra började spela poker och dricka varm choklad. Jag och Angelica vann, eftersom att vi slutade spela efter att en hade åkt ut (som alltså blev pablo, oväntat?). Efter vinsten började vi spela game of life, ett ganska roligt spel men efter ett tag blir det lite segt.

Imorse vaknade jag av att Pablos klocka ringde kl 07.00 för att han skulle upp till jobbet, men som vanligt så får jag dra upp honom ur sängen, fixa frukost och få iväg honom. Efter att han hade gått la jag mig i sängen igen och jag hann nog inte ligga där i ens 10 minuter innan Evelina kom och sa att hon ville ha frukost, så vi begav oss till köket och åt mackor och Oboy. Efter det skulle hon bada och nu sitter hon och tittar på TV medans jag sitter här. Ska nog också ta mig ett bad snart eftersom att vi systrar och Åsa ska in till stan sen och köpa

* Löshår till mig
* Present till Pappa.

Sedan ska vi möta Pablo och sen blir det nog till att äta lite och åka hem.

(jag drar en pose :p)
image246

4-0 till bajen

är nu hemma från matchen, bajen vann med 4-0 och vilka mål Petter gjorde :D Stämningen var inte på topp men den kom igång lite mer i andra halvlek när bajen började spela ut BP. När Angelica (min syster) är med på matcherna så vinner bajen jämt, men eftersom att hon inte var med mot AIK så lägger jag hela skulden på henne för att dom förlorade, och det kan ni också göra, jag tillåter er det :)

Har just hyrt Harry Potter och den flamande bägaren som vi ska se på efter maten och äta popcorn och dricka saft :)

inget jobb idag!

kom till jobbet och fick reda på att jag inte skulle jobba haha! Men jag åt där iaf, pasta med oxfilé, shit vad gott!

Men ska ist gå på Bajen-BP på söderstadion så det blev ingen större förlust att jag inte skulle jobba. Igår var jag bara hemma, målade Evelinas naglar och såg Harry Potter och sedan blev det fotboll på TV. Hade jättesvårt att somna igår, har ingen aning varför :S
image245
Denna bild är från när jag spelade SM-final (skolSM) på råsunda!

mina fötter säger aj!

Solen skiner, härligt! Igår jobbade jag och det gick sådär. Jag fick ta beställning av ett sällskap på 8 personer som inte kunde svenska och engelskan var inte perfekt heller. Allt blev kaos och det slutade med att jag fick in 9 maträtter ist för 8 haha. Men annars gick det bra, fick nedrans ont i fötterna pga att det var första gången jag hade på mig mina jobbarskor. Dricksen blev iaf 276 kr :)

Idag ska jag ner och titta när pablo och grabbarna spelar fotboll i centrum, sen ska jag nog hem tror jag. Ska jobba imogron igen, från12.00 till 00.00 helt sjuk, vet inte om jag kommer att klara av det. Men det är bra betalat så jag får hålla ut så att jag kan betala resan till kreta.




Ellos har verkligen ryckt upp sig, tack ellos! Har kommit in så mkt nytt och färgglatt! Har du inte vart inne på deras sida så gå in där
nu!


GE MIG!

jobb till 00.00

är i skolan nu, brandalarmet gick på för ett tag sen så vi slapp nästan hela historialektionen :) Idag ska jag iväg och jobba direkt efter skolan och slutar inte förns 00.00 så jag kommer nog inte hinna blogga något mer idag. Det blir andra dagen för mig på mitt jobb, och jag ska föröksa att klara av det mesta själv, önska mig lycka till ;) Mamma snackade om att hon och Pelle skulle komma och äta där men jag sa nej, det kommer ju bli pinsamt och jag kommer att bli nervös haha.

Det är väldigt kul att höra vad ni tycker om abort och barn, man börjar ju komma upp i åldern nu när man måste börja tänka på vad man vill göra med livet. Jag och Pablo har börjat snacka om att jag kanske ska flytta in med honom och hans familj, dom ska ju flytta till en villa så det kan ju bli mysigt. Då kan vi lägga undan pengar varje månad så vi kan köpa en lägenhet sen eller iaf möbler till den. Men jag är ändå osäker, hela mitt liv kommer att förändras då, lite läskigt!

vårfärger

Härliga vårfärger på ögonen från make up store, jag skulle vilja ha alla samtidigt ;p
   

tråkigt

Snacka om att jag verkligen inte har någonting att göra, sitter hemma hos mamma och väntar på att hon ska komma hem med popcorn så att jag kan gå till pappa. Har varit över hit till mamma för att ta ett bad och smörja in mig i dove´s brun-utan-sol kräm, så nu sitter jag här och har absolut ingenting att göra, har så tråkigt.

Gick in på shopbop.com bara för det och hittade dessa små söta shorts, dom var på rea så jag tror att dom kostade runt 390 kr, inte alls dyrt. Nej nu tror jag visst att mamma kommer. Vi ses!

abort?

Vaknade upp kl 06.00 imorse hemma hos pablo så jag hann inte blogga. Drog iväg till skolan för att ha religion och där pratade vi om livet, om när livet egentligen börjar och om aborter är rätt eller inte, mm. Jag tycker verkligen att man ska få göra abort, tänk om du tex blivit våldtagen, visst fan ska man få ta bort barnet då. Vi Sverige kan vi göra abort t o m vecka 22, alltså nångång i 4,5 månaden mendans man i vissa länder har förbjudit det helt och hållet. Det var en tjej i Irland som blev våldtagen av sin pappa och blev med barn och dom vägrade låta henne göra abort. Nu åkte ju hon till England och gjorde abort vilket är bra, men tänk hur vissa tänker.

Vi pratade ju även om när livet börjat, vissa tycker när ett ägg blir befruktat eller när fostret kan "klara sig själv", alltså i vecka 23 ungefär. För då kan barnet födas och ändå klara sig. Jag personligen tyckre att livet börjar när man väl kommer ut ur modern, eller har jag fel?






Apropå barn, åh jag vill ha en liten gosig bebis. Kanske inte nu, men snart, inom de närmsta 3 åren iaf :) Jag vill vara en ung mamma, som min mamma är. Jag vill nog ha 2 barn, eller 3. Jag vill nog ha 2 och sedan vill jag ha ett barn som kommer kanske 4,5 år efter. När vill ni ha barn, snart eller vill ni "leva livet" och få barn när ni är 30+ ?


image238

tack gode gud

Man blir ju så irri på pojken när han är sjuk och ändå går iväg och tränar bara för att få spela matchen på fredag. Men daaah, du kommer bli så sjuk att du inte kan spela då!

Håller just nu på att titta på Tack gode gud, haha det är riktigt skojj, ibland! Det måste verkligen vara rätt person som är med, annars är der pisspaj. Sitter iaf och väntar på top model, jag är liksom helt inne i det, finns inget bättre! Men jag vet inte vem jag hejjar på, Melrose eller Caridee, men nån av dom iaf!

Nej nu börjar programmet igen, puss på er!

mascara?


image237
Jo jag tänkte köpa en ny mascara och undrar om ni har något bra förslag? Skriv gärna pris också! Kram på er



Denna mascara använder jag nu :)








ni har ingen fantasi

igår förlorade ju bajen, som nog alla vet vid det här lagret, tråkigt nog! Matchen var inte alls bra, bajen blev faktiskt utspelade.. Men någonting positivt är ju att bajens klack vann över AIKs klack med 4+ mot 3+ ;) Det var nog tack vare mig tror jag!

fantasi
ja ni har ingen fantasi
snor från Hammarby
för ni vill va som oss
för ni är pinsamma gnaget

fantasi
ja ni har ingen fantasi
snor från Hammarby
för ni vill va som oss
för ni är pinsamma gnaget


Idag vaknade jag vid 06.15 så jag orkade inte sätta på datorn för att skriva, nu sitter jag i skolan och har lunch så jag har just ätit hamburgare som det blev i skolan idag. Senare blir det bara till att ta det lugnt hemma och vänta på top model!

(för er som inte förstår låten där uppe så sjöng bajen en sång förut och AIK snodde melodin och gjode om den)

heting

Alltså killen är typ 11 och jag tycker han är grymt het när han dansar (peddovarning)

om ni kan slå det killar - come to mammi. Klippet är från Talang 2007.
Visst är han grymm?

söta små underverk

Dessa små söta tunikor tittade jag på ellos. Men man blir ju tokig, vilken färg?

image236
Jag tycker nog den gröna..

yes i am ;)



image235Du är mest lik Gabrielle Solis.

Du är vacker och ditt liv har alltid gått som på räls. I dag har du det du alltid drömt om men är ändå inte riktigt nöjd. Frågan är om du någonsin kommer bli det?

Du gillar:
Uppmärksamhet, hemhjälp, pengar, sex, kontroll.

Du gillar inte:
Snorungar, tvätta, svärmor, jobba, din man.


Vem är du lik?

Just idag är jag stark, just idag mår jag bra..

Vilken morgon, har inte varit så här trött på länge. Har nyss ätit mackor med ost och druckigt oboy, jag som säger till mig själv att försöka bli nyttig, mm jo det håller jag mig ju till (NOT). NRJ in the morning är bäst på morgonen, det får verkligen mig att vakna upp. Idag är det fotboll igen, sedan har jag marknadsförning och livskunskap, men mina lärare var sjuka igår så hoppas på att dom är sjuka idag igen :)

btw tack så mycket för alla kommentarer som ni skriver, jag blir verkligen jätteglad!

Idag är det aik-hammarby, och jag ska gå med mamma. Vi ska sätta oss på medis innan och matchen, säkert på söderhof, sedan blir det iväg till matchen och gud vad jag ska skrika! Bajen klacken, södra nedre :) HEJJA BAJEN!
Just idag är jag stark, just idag mår jag bra...

klänning för 200 kr

image233



Denna klänning köpte jag från
halens.se men den var för stor, tänkte därför höra om det är någon som vill köpa den av mig för 200 kr (innan kostade den 299 kr) Den är väldigt fin på men som sagt, den är för stor. Det är storklek 38. Hör av er om ni är intresserade, och ni kommer självklart att få pröva den om ni vill. Först till kvarn :) Min mailadress är: [email protected]


(ursäkta den dåliga bildkvalitén)

två besvikelser

alltså det kan bara vara jag i hela världen som råkar dra ut kontakten till datorn när jag ska sätta i en annan kontakt, det fanns t o m en ledig. Typiskt mig.
När jag kom till fotbollsplanen imorse så var det Emil och Sebbe som skulle hålla träningen (vi elever håller i träningen en gång var för att få poäng i ledarskap), och det blev en besvikelse.

- Emil vad ska vi träna idag frågar jag.
Han bara står och ler, svarar efter ett tag,
- Uthållighet

OH NO! Jag som inte ens spelar fotboll utanför skolan längre, fy fasen! Men det var inte så jobbigt ändå, dom tog det rätt lugnt med oss som tur var :) Efter träingen hoppade jag in i duschen och sedan gick jag till matsalen, en till besvikelse, raggmunk (blä)! Åt iaf några och sedan var det dags för natur och filosofi.

Kom nyss hem och har ätit ravioli eftersom att det inte finns någonting annat att äta, ska väl ta mig någonting större och mer mättande om ett tag. Ska ju iväg på personalmötet sedan, hoppas att jag får mat där :D

morgon på er

usch och fy och blä för att gå upp tidigt! Ska iväg till skolan och ha fotbollsträning, brrr, kallt! Idag tänkte jag ha min nya vita tröja på mig men jag hittar inte mitt svarta skärp, får nog gå in i syrrans rum och leta efter det.
Ikväll ska jag på personalmöte på jobbet, undra vad man ska snacka om då? Det blir säkert långtråkigt haha.

fyllegubbe och präst

Gud vad jag blir irri på fyllegubbar som sitter och skriker i tunnelbanan. Jag var redan irriterad idag på väg till Evelinas kör och så sätter sig en fyllegubbe brevid mig och gud jag fick damp! Han tog i min arm och jag nästan smällde till mig och sedan gick jag och satte mig i en annan fyra. När jag väl kom till kören så blev jag lite lugnare iaf, Evelina och hennes vänner sjöng jättefint, men sen skulle den där jäkla prästen börja babbla om att gud skulle förlåta oss alla och då blev jag ännu mer irri än vad jag var innan, inte för att jag har något emot folk som tror på gud, man får väl tro vad man vill, men när dom ska börja babbla för oss som inte vill höra, då blir jag irri. Jag trodde bara att vi skulle få se dom sjunga.
Efter den fina kören och den babblade prästen så åkte jag, farmor och Angelica till ett pizzaställe och åt pizza (har ångest) och sedan åkte vi vidare till Willys och handlade mat mm. Jag själv köpte hem gräddfil, dip, morötter och ett par peelinghandskar som jag hittade, så söta :) Vi hämtade också ut min och mammas biljetter till aik-hammarby på råsunda på tisdag! KROSSA AIK!!!!! Som förra gången (2-0 till bajen)!

 

det skriver jag bara..

Vaknade nyss och gick upp och åt frukost med Melissa, blev ett långt samtal om pengar, sjukdomar och flyttning :) Idag känner jag mig på topp, Evelina har kör klockan 16.00 men vet inte om jag kommer att hinna dit, men troligen. Det kommer också att bli en massa plugga idag (det skriver jag bara, kommer alltså inte att hända) och sedan får vi se vart dagen tar mig.


Ja tack älskling, du får gärna komma hem med denna klänning till mig :)

image228

Lindsay

Yes Lindasy, jag skulle dö fär denna klänning!
image227

ingen tjejmiddag

Blev ingen tjejmiddag för min del, mår inte hel bra ändå. Var i Farsta med eleonor och Lizz ett tag och köpte en vit tunika, sedan åkte jag till Pablo och vi ska ha myskväll med bad, film och popcorn :)
Hmm, undrar om det är något bra på tv ikväll, får titta efter.

Såg dessa två plagg (ettl inne och en tubklänning) på
ellos och ska skicka efter dom imorgon eller nån gång nästa veck, beror på hur mkt jag får dricks haha ;p

image225 image226

back in buisness

Åh jag hade det så skönt igår kväll, badade skumbad och hade ansiktsmask och hårinpackning så nu känner jag mig back in buisness. Läste såklart min cosmopolitan som kommer hem till mig varje månad, älskar cosmopolitan, den är så mycket bättre än alla andra tidningar. Ibland kan jag ta en Vecko Revyn eller Pause men inte ofta. Vilken tidning läser du helst?

Idag ska jag nog gå utanför dörren och ut i den friska luften för första gången sen i tisdags, känns skönt. Anna ska också ha tjejmiddag så jag ska förbi där ett tag :)

image224

här är jag

Jag började tänka på, eller tänker på, om ni igentligen vet hur jag ser ut. Ni kanske har sett några bilder men jag ska lägga upp några bilder som visar hur jag ser ut :)
        

Ni kanske har fått en liten uppfattning om hur jag ser ut? :p Btw så har jag förlägning på håret (bild 3 &4)

sakta men säkert tillbaka på fötterna

Igår var första dagen jag kände mig lite bättre, nu känns det okej. Har bara lite huvudvärk och ont i halsen. Känner mig ifs gansla utmattad också, har nästan inte ätit någonting sen i tisdags, bara lite potatismos och en brödskiva. Tv-programen som jag har sett om och om igen är väl ungefär Vänner, sjunde himlen och Joey.
Såg filmen Derailed och den var grym! Har du inte sett den så se den nu, Jennifer Aniston och Clive Owen är helgrymma. Tara Road är också en av filmerna jag har sett när jag har varit hemma, den var också bra, 3+.

image209image210image211image212image215
image214

Sjuk!

Michaela ligger i sänger med feber och är jätte sjuk så kan inte skriva just nu, men hon återkommer när hon är frisk. /Angelica (lillasyster)

bikinis och klänningar

Härliga klänningar och bikinis :)
    

något positivt :)

Vaknade nyss och kan verkligen inte somna om, börjar inte förens 13.50 och jag hade ställt klockan på 11.00. Men jag tänkte att jag skulle upp och äta frukost och plugga lite, men nu hinner jag ju t o m ta ett bad ist för att dusch :p Så någonting positivt har kommit ur det hela iaf :)

Idag blir det sen skoldag igen, slutar 17.40 eftersom att jag har livskunskap. Det gör ifs inte så mkt eftersom att jag börjar ganska sent.

Nu ska jag hoppa iväg och äta frukost, ha en bra dag :)

!

ibland blir man bara så jävla irri på sin pojkvän asså!
image203

bilder från maskeraden

Har just nu suttit och pluggat lite (får damp), men jag har också laddat upp bilderna från evelinas maskerad, här är några :)
        

ny modesida :)

Hade ingen skola idag, igen! Gick dit ändå, jag blir så sur! Åkte iaf in till slussen med Isa och Isabelle, vi satte oss på nytorget och åt varsin glass. Sedan åkte jag och Isa hem till mig och jag hjälpte henne med hennes blogg haha. Gick in på en ny modesida idag, och hittade en fin tröja och en klänning, vad tycks?
 

Sno stilen av Christina Aguilera

image192

träning på egen hand

Idag hade Evelina sin maskerad och det var jätteskoj. Tog en massa bilder men har inte laddat in dom ännu, ska göra det imorgon :) Efter maskeraden åkte i vi hem och gjorde egna studsbollar (som evelina hade fått i present) och jag gjorde en rosa, gul och orange. Den blev himla söt ;)

Har nyss tränat lite på egen han, gjort sit ups och utfallssteg, så jag ommer säkert att ha träningsvärk imorgon haha.

image191


Götgatsbacken

Idag var det en härligt dag, jag mötte upp My och Nikki på götvägsbacken (visst var det så my haha) och vi tog en promenad ner till björns trädgård och satte oss och åt mat. Fullt av hammarbyare och stämningen var härlig, och gud så varmt det var! Helt sjukt! Efter maten gick vi till 7eleven och köpte varsin glass (tog en dumleglass och den var helt ok) för att sedan ta en promenad till en bar/restaurang på götgatsbacken. Där blev det päroncider i högsta hugg.
Efter nån timme gick vi hem till Nikki för att göra oss redo för bajentåget till söderstadion och se bajen spela fotboll, stämningen var härlig och det var så varmt och skönt, nästan för varmt. Bajen vann ju med 3-0 och klacken sjöng i full fart. Nästnästa vecka möter bajen AIK och då måste jag dit, KROSSA AIK!

image190

YES!

Hammarby - Trelleborg 3-0 FAN VAD HÄRLIGT BAJEN!

Stora eller wayfarers?

Förra året var det ju riktigt stora solglasögon som gällde, men nu har kändisarna börjar sätta på sig ett par solglasögon som kallas för wayfarers. Vad tror ni, vilka blir hetast i sommar? och vilka gillar ni bäst?
image189

fin tröja


image188
Hittade en t-shirt på ellos som är så jag! Den finns även i
blå och gul, men eftersom jag älskar rosa så var jag tvungen att visa den i rosa :) idag blir det som sagt bajenmatch och jag längtar. Vaknade upp av att eleonor ringde mig imorse (gud vilken irriterande ringsignal jag har, så jag bytte till cara mia) för att hon skulle hämta lisettes solglasögon.
Jag har inte vart ute ännu, men hoppas verkligen att det är varmt!

Bajenmatch

Nu sitter jag här och har just pluggat lite. Jag känner mig så duktig eftersom jag inte är en tjej som klarar av att plugga, jag får typ damp (ordagrant)!
Tittade på Talangjakten och det var jättebra, ska verkligen titta hela vägen till finalen. Förra året så hade ju Amerika (tror jag) Talang 2006 och då vann 12 åriga
Binca Ryan med sin gudomliga sångröst.

Just nu sitter jag och väntar på att Pablo ska komma, vi ska mysa lite och sedan lägga oss i sängs. Imogron är det BAJENMATCHSÖDETSTADION, har längtat hela vintern och nu sätter det igång (första hemmamatchen)! Ska dit med My och Nikki och vi ska stå på östra. 21 grader, bajen och söderstadion, JA TACK!

aj

Förlåt att jag inte har skrivit någonting idag men gick hem ifrån skolan och hade världens migrän. Så jag har legat hemma och sovit hela dagen, vaknade nyss och åt en pizza som systrarna och pappsen kom hem med. Men ikväll blir det till att titta på Talangjakten och se om det är något att titta på i fortsättningen.
image186

Tack till inlägget jag fick av "
en tjej som tycker!" Det värmde :)

Otursdagen

Fredag den 13, jag är inte speciellt skrockfull av mig, förutom när det gäller nycklar på bordet! Men Jag gillar ändå inte fredag den 13. Hoppas verkligen att ingenting händer mig, dagen har ifs varit ganska bra hittils. Något som har hänt er?
Läste i tidningen idag och det stod att det är fler olyckor än vanliga dagar, scary!

Skriv nu, kul för mig :)

Fortsätt att skriva vilka ni är, det är så kul att läsa :) Även om det är första gången ni är här så skriv vem ni är vettja ;)

Namn?
Ålder?
Stad?
Hur ofta läser du min blogg?


Tack på förhand :)


tack tjejen

Vart på ÖB nu och köpt saker till Evelinas maskerad. Blev mycket ballonger och glitterspray och så. Åkte sedan till Pablo. Nu sitter jag här och är jättehungrig, ska ta och äta någonting snart.
Åh det bästa hände idag, när pappa släppte av mig i älvsjö så var jag tvungen att springa till pendeln för den kom när jag var nere vid bussarna. Jag tar en snabblöpning med mina två kassar och väska och hinner precis ner till perongen när dörrarna stängs, men tjejen som stängde dörrarna sa att jag kunde hoppa in vid henne och åka till nästa station där jag gick in i en vagn, tack så mycket tjejen!








image185

söta blogg (a)

Nu fungerade det, förlåt att jag kallade min kära blogg är äckel, jag menade det inte (a)

Bara därför så ska jag lägga upp en klänning som är ett måste på stranden i sommar, endast 99 kr :)

image184

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH!

ÅH JAG BLIR SÅ FÖRBANNAD PÅ ÄCKELBLOGGEN! JAG FÖRSÖKER LÄGGA UPP EN BILD ÖVER ALLA INLÄGG, HÖGST UPP MEN DEN FÖRSVINNER! WTF! NÅGON SOM VET HUR MAN GÖR?!

rosa playstation

Sitter och försöker ta kort på mina naglar eftersom att jag har målat med mitt nya neonrosa lack. Men det ser lila ut på bilderna :(

Haha en liten rolig sak, har hört att playstation 3 är ganska dyrt, men att om man köper det rosa så är det 2000 kr dyrare. Men jag hade ifs betalat de där 2000 kr extra för att få det rosa, så snyggt!
image181

..

Sitter i skoaln och ahar allämt tråkigt. En lektion kvar nu, filosofi som man inte fattar ett skit av.
Ska in till stan och möta mamma för att köpa skorna som jag la undan igår och sedan ska jag och pappa åka till ÖB och kolla saker till evelinas maskerad, balonger osv. Någon som vet något annorluna man kan ha på kalas och sådant?

Hand i hand eller sex?

Tittar just nu på lustgården, eller inte just nu för nu är det reklam. Men jag gillade Tildes fråga som löd: Skulle du välja att ha sex med Brad Pitt och ingen fick veta om det, eller skulle du gå med honom hand i hand en hel dag och alla såg det? Jag skulle gått hand i hand, vad skulle du göra?

Fast jag skulle föredra Cristiano Ronaldo, kan man vara mer läcker? ;)

  
Vem är hetast?

klänningar

Jag som var så glad för att det var top model och så var det tillbakablickar. Det är ifs ganska roligt att se men inte lika roligt som ett vanligt avsnitt. Hoppas att Lustgården blir bättre, vet någon vad det ska handla om idag?

Hittade några fina klänningar som jag tyckte att jag skulle visa:
     
Min favorit är den näst sista :)

En puma med rosa bakrund

Här är bilden som jag målade igår. Dom som var närmast var Anna och Alicia (och någon som var anonym). Jag valde rosa färg och gjorde en Puma/Tiger. Det skulle vara en tiger men blev en puma!

image169

sno stilen

image168

irriterad dag

När jag väl kom till skolan idag så fick jag reda på att vi inte hade några lektioner, jag blir så irriterad på sånt, kandom där jävla lärarna inte skriva på skolans hemsida när dom är sjuka.
Jag blev iaf lite gladare när jag fick tag på eleonor och sa att hon skulle följa med mig in till stan för att titta på jobbskor till mig. Sedan gick vi in på cubus där jag köpte en t-shirt och sedan köpte jag ett par skor på din sko. Vi vandrade sedan vidare till Gina tricot där jag hittade en jättefin gul "tunika", jag funderade på att köpa den men så tänkte jag: Nej alla kommer att ha den, eftersom att alla redan har allt från GT.  Men jag stod där och velade och efter ett tag så bestämde jag mig för att köpa den ändå, det blir ju vad man gör det till, eller hur är det man brukar säga? Väl framme vid kassan så kan jag inte köpa den eftersom att jag inte har tillräckligt med pengar på kortet, åh jag fick raseriutbrott (naturligtvis inte på henne som jobbade men utanför). Men nu har jag bestämt mig för att glömma den "tunikan" och vara glad över det andra jag köpte :)

Vem är du?

Innan jag börjar åka till skolan (som jag älskar eftersom att jag åker buss, och att sitta på bussen med musik är livet) så vill jag också veta vilka mina läsare är :) Som alla andra haha! Om ni vill (skulle vara tacksam) så skulle ni kunna skriva:

Namn?
Ålder?
Stad?
Hur ofta läser du min blogg?


Tack på för hand och ha en superdag!

trött

Idag vaknade jag av att jag mådde jätteilla så jag gick inte på fotbollsträningen, gick ist upp och badade och åt upp den sista thaimaten som jag inte orkade få i mig igår, mums! Känner mig bättre nu men orkar verkligen inte fixa till mig idag. Har ändå bara en lektion.
   
så idag snodde jag Pablos tröja hehe :)


- Jeans från Koola anna
- Svart linne H&M
- Tröja Brothers


Kan du gissa?

Idag hade jag livskunskap vilket betyder att jag slutar 17.40. Det var ifs ganska roligt eftersom att vi målade hela lektionen. Först skulle man måla en bakrund i den färg som man tyckte passade in bäst på sig själv, sedan skulle man göra en ram och tillsist skulle man måla ett djur som man tyckte att man såg sig själv i. Kan ni gissa vilket djur och vilken färg jag ritade? Skriv så visar jag bilden senare ikväll eller imorgon :)

Har ätit thaimat idag :) 

534 extra

När jag kom hem stod det en full låda med tuggumin i hallen, 534 om jag ska vara exakt. Dom kommer nog att räcka i minst ett år haha ;)
image165

tråkig måndag

Åh vad otroligt seg jag är idag. Har bara vart hemma hos pappa och hjälpt till med Evelinas maskeradinbjudningar. Det ska sammanlagt komma 13 barn, alla utklädda haha skojj! Jag och Angelica ska vara där och hjälpa till. Efter att vi hade vart hos pappa så åkte vi till farmor och åt middag och tittade på film, Drömkåken. 

Nu sitter jag hemma hos mamma med Pablo och har allmänt tråkigt, ska väl lägga mig i ett bad snart. Ska upp tidigt eftersom att skolan börjar igen, fotboll på morgonen, är ifs ganska bra för att komma igång ;) 

Carolina Gynning

Carolina gynning har tydligen förlängt och färgat håret, mycket snyggt som ni frågar mig. Nu ser hon ut som vilken söt tjej om helst. Hon har även tagit ut silikonen ur sina bröst och gick därför från D-kupa till B-kupa. Härligt Carro! Hon ska nu sälja sina bröst för minst 100 000 kronor och pengarna ska gå till  Rwanda, men just nu ligger dom i en burk hemma hos henne (usch)!
image164

fin eller ful?


Jag kan inte bestämma mig om denna klänning är fin eller ful, ball eller töntig. Det känns som att den är fulsnygg, eller?





Hejsan allihopa!

Idag ska jag och Pablo iväg till norrtälje där min kusin bor, han fyller 20 idag så vi ska dit och säga grattis och äta god mat (hoppas jag) haha. Ska kanske sova hos mormor och morfar efter och då kommer jag inte att kunna blogga förens imogron kväll, hoppas att ni klarar er ;)

Igår var jag, Pablo, Angelo och Lena ute, skulle gått till Mango men det var 20år där, så vi gick till La Isla och dansade lite salsa och reggaeton. Jag var nog (eller nog, jag var) sämst på att dansa av alla som var där haha, visst tjejer kan verkligen skaka rumpan. Men jag hade ganska trevligt ändå :)

Hoppas alla får en bra påskhelg. Glad påsk på er alla!

det jag köpte!

Här är klänningen och skorna som jag köpte idag :)
 

klänning och skor

Har köpt en studentklänning nu, den jag skickade efter var för stor. Det blev en rosa liten puffklänning från Vila. Köpte också ett par svart skor. Eleonor och Lizzan var med mig till farsta men innan det var jag med pappa på Ikea, helt sjuk med en korv med bröd och hur mkt läsk man vill för 10 kr, mums!
Vi flickor följde sedan med pappa till Intersport där jag praktiserade och han fick 30% rabatt för att jag var med :)

Nu ska vi (lizzan jag och elli) åka till salem och kolla när pojkarna spelar fotboll, sedan blir det hem till mig. Min kusin fyller 20 imogron så jag och pablo ska dit, mamma och angelica åkte dit redan idag. Så det blir en mysigt hemmakväll helt ensamna!

YES

Jag fick jobbet, nu är jag en servetris :D


mysig påskkväll

Igår blev det påskkväll! Maria (Pablos mamma) ropade att vi skulle komma ut och äta kvällsmacka men vi kollade på lustgården så vi orkade inte, men efter mycket tjatande så kom vi ut och gud så mysigt hon hade gjort. Det var påskpyntat i hela köket och det var helt släckt, bara några ljus som stod på bordet, därfanns mackor, muffns, te och allt möljigt! Fick lite ångest för att vi inte hade gått dit direkt.

Idag ska jag iväg och provjobba på en restaurang, är väldigt nervös eftersom att jag aödrig har serverat någon förut, så önska mig lycka till ;) Vet inte riktigt när jag slutar men senare ikväll blir det nog bara hem och ta det lugnt.

tre nya favoriter

image158
Jag har inte särskilt mycket pengar för tillfället och frågar därför om er hjälp, vilken av dessa tre plagg ska jag köpa? Har bara råd med ett tyvärr :/ Är tacksam för hjälpen!


Appropå någonting helt annat så har jag bestämt mig för att försöka sy, och jag börjar inte med någonting lätt inte, denna klänning hittade jag på Jonnas blogg och tyckte att den var grymt söt, så nu ska jag sy en hahaha. Min kommer väl att se ut som en påse men man kan ju alltid försöka :)

Depend

Igår blev det stan med lillesystern (den minsta) för hon skulle ha en maskeraddräck till hennes kalas som är om två veckor, jag och Angelica (den andra syrran) ska ordna allting och det kommer att bli jättebra. Vi gick in på buttricks och Evelina valde att vara en cheerleader med pompoms och en liten dress :) Jag själv köpte ett stärkande nagellack och ett knallrosa lack från Depend, hittade tyvärr ingen bild på färgen jag köpte men ska lägga upp en bild när jag målat med det sen. Evelinas mamma kom och bjöd oss på donken och sedan mötte jag upp Pablo och Angelo. Gick runt lite i stan och åkte sedan hem till Pablo, blev lite mysigt med bad och sedan lite film. (ja utan Angelo då alltså)

Idag har jag ingen aning om vas som sker, är lite nervös inför imogron iaf då jag ska provjobba på en restaurang. Men jag får hoppas på att det går bra.

image157
 

ny favorit


image156
Gult är ju bara så rätt i sommar, älskar den söta gula färgen som verkligen passar till allt och på allt, gult på kläder, skor, smycken mm. Vilken är er älsklingsfärg i sommar?

Pizza i centrum?

En mycket trevlig dag hitills, vaknade vid 10tiden och gick upp och åt frukost, Pablo hade gått till jobbet så jag fick äta själv. Åkte sedan hem och mötte eleonor för att ta en promenad, gick ner mot kärrtorp och jag hade på mig mina nya mjukisyxor med texten "studenten 2007" på rumpan. Det var så himla varmt, gick i linne, uppdragna mjukisar, en kofta och mina vita ballerina från förra året. Tog mig en titt i förrådet idag och märkte att jag faktiskt har mer skor än vad jag trodde, en positiv nyhet! Efter promenaden gick vi hem till eleonor och åt nudlar med kyckling och kollade på filmen SÖK, har inte sett klart den men den är bra. Hämtade nyss Malaika på fritids och sitter nu och tittar på Den lilla sjöjungfrun med henne, haha den är rolig faktiskt.

När mamma kommer hem ska jag träffa eleonor igen och vi ska ner till centrum, Ali ska bjuda oss på pizza, mums! eller vi hoppas iaf på det, eller hur elli? ;)

Lindsay

Jag blir så irri, Lindsay kan ha en vanligt linne, jeans och ett par skor och se helt fuckling jävla skitsnygg ut, sätter man själv på sig det så ser man ut som vilken jävel som helst haha, men men. Såg flimen Tonårsliv igår och den var inte så bra, 2+. Men Lindsay är ju med i den och hon är så grym, enligt mig iaf :) Idag blir det till att umgås med mamma lite, kommer säkert träffa eleonor ett tag också.

Vem vinner veckans omslag? ;)

Nummer 1eller nummer 2?


igår och idag

Igår hann jag inte skriva eftersom att Pablos internet inte fungerade.
Gårdagen var verkligen en påminnelse om att det snart är sommar, Pablo och hans vänner var nere och spelade fotboll i centrum, jag och Claudia var nere och kollade på och det var det fler som var. Så var det förra sommaren, det var sol, fotboll, och publik och alla är så trevliga. Claudia åt glass och jag satt med en cola och en smartisrulle :)
Efter spelandet så gick jag och Pablo och hyrde 5 filmer som man kan ha i en vecka, det blev
Save the last dance, Hajar som hajar, The new guy, Ett hål i mitt hjärta och Tonårsliv. Såg the new guy igår och den var helt okej, får väl en 3+. Håller nu på att se save the last dance och den är grym, har sett den innan och den får 4+.

Idag var jag och kollade på Evelinas fotbollstunering med Pablo och Pappa, dom förlorade 2 matcher, vann en och spelade en oavgjord. Hejja Evelina! Ska fortsätta titta på filmen nu. Ha det så bra :)