nyår!

Vill bara önska alla ett gott nytt år, nu drar jag iväg :)

image491

Nyårsoutfit 2

image489

3 nyårslöften

Mina nyårslöften förra året var
  • vara mindre svartsjuk av mig
  • -det kan jag verkligen säga att jag har blivit, iaf den sista tiden av året. ´Detta gällde självklart min pojkvän men jag har verkligen blivit mindre svartsjuk :) 

  • vara mer självisk
  • -med att vara mer självisk så menade jag att jag skulle börja tänka lite mer på mig själv och lite mindre på andra. Det har väl gått sisådär.

  • sköta skolan det sista halvåret
  • -jag kan säga att jag är grymt stolt över att jag tog studenten och inte behövde gå om ett år, go mickis! Så det lyckades jag också med.

    Jag brukar oftas ha 3 nyårslöften, och jag har kommit på ett hitills, och det är att sluta röka, så efter 12slaget så är det stopp, föralltid.


    Gick nyss upp och tog ett bad, håller på att göra toast nu och sedan ska jag ta det lite lugnt framför tv:n innan jag ska börja göra mig iordning. Jag ska åka härifrån vid 5 så ungefär vid 3 kommer jag nog att sätta igång så att jag har mycket tid på mig. KRAM


     


    vilken klänning?

    Vilken tycker du är finast?, jag skulle köpa den lila (för att färgen är helt gudomlig) och den svarta..
    .. och den guldiga haha :)


    image488
    Denna otroligt fina klänning kan bli din för endast 200 kr + frakt.

    Nyårsoutfit 1

    image487

    In it to win it

    Tittade just nu Bring it on - In it to win it, den var inte så värst bra. Killen i filmen var ifs mycket söt men annars var den ganska seg. Men det är klart, ingen kan slå min favoritfilm, Bring it on - all or nothing, den bästa filmen ever, iaf enligt mig (a)

    Nej nu väntar jag på att eleonor ska komma, vi ska titta på Gossip girl och tjocka oss. Ska försöka vara uppe länge ikväll så att man vänder på dygnet lite, man måste ju hålla sig vaken imorgon, iaf till 12slaget haha men det kommer jag nog inte att ha några problem med, eller vad tror ni?


    image479image480 image484image485image482

    image478

    Har ni sett den, vad tyckte ni isf?

    KRAM

    billig kamera?

    Nu har jag sett hela säsong 3 av Lost :) Men vad fan ska jag nu göra om dagarna haha. Ska iväg och möta andrea snart och få min klänning och sedan ska jag bara ta det lugnt. ska vara uppe sent ikväll så man vänder på dygnet tills imorgon. Kommer ifs ta det lugnt eftersom att jag är sjuk med middag och lite dricka efteråt. Fan vad jag vill ha en digitalkamera och visa er allting, men jag kommer köpa en efter min nästa lön :) Eller kanske ska passa på nu under mellandagsrean. Vet någon någon bra billig kamera? KRAM

    291207

    Åkte in till stan och fixade allt inför nyår. Drinkmixer, lösögonfransar, nagellack mm. Fan jag vad längtar. Mår lite bättre nu, men känner mig fortfarande seg. Efter stan åkte jag till sickla för att leta efter en speciell drinkmix men hittade den inte och jag blev så irriterad så jag var tvungen att köpa thaimat och svulla i mig (a)

    Syrran kom nyss hem efter jobbet så hon och hennes kompis ska föra lite här och sedan dra någonstans (hoppas jag) haha. Jag ska bara kolla på mina avsnitt idag och jag har hunnit kolla 4,5 dvd-skivor (18 avsnitt) sen julafton :) Visst är jag duktig?

    SKa låta syrran få datorn nu, skriver kanske lite mer ikväll. KRAM

    sjuk :(

    God morgon.

    Jag var sjuk igår, fick feber från ingenstans på jobbet och var helt död så var tvungen att åka hem, kändes som att jag skulle spy, usch! Så jag kunde inte skriva ngt igår, la mig i sängen när jag kom hem kl 15.00 och gick upp på morgonen 09.00. Har suttit och tittat på avsnitt från serien jag kollar på, och nu ska jag snart in till stan och köpa lite saker til nyår, får se hur länge jag orkar vara där.

    yannike: Jag har clips men har dom verkligen inte hela tiden. jag brukar ha dom när jag känner för det, men oftast när jag går ut eller som nu på julafton. Det är så skönt att inte behöva ha det när man sover eller tvättar håret :)
    Vill du veta mer läs
    här.


    god natt

    Nej nu är det sängdax för lilla mig, ska kolla sl och sedan hoppa till sängen, synd att jag inte har min bok jag fick i julklapp av mamma, IT-girl, av samma författare som GossipGirl böckerna :) Men denna bok handlar om Jenny ist.

    Ville bara visa två små söta klänningar från net-a-porter!

    image477


    Natti Natti, KRAM

    Rosa pantern

    Kom just hem från jobbet, eller hem och hem, jag är inte hemma haha. Gissa vart jag är? ;)
    Glömde jobbskorna idag så jag fick ha skor som var för små så mina fötter värker, det lutar pt en fotmassage ikväll :) Ska snart ta mig ett bad och sedan gå ner till folket där nere och spela lite tv-spel kanske, eller så sitter jag här och skriver om vad jag tänker på hela kvällen haha, nej då blir ni nog uttråkade.
    Längtar verkligen till imorgon, ska hem till jessica och träffa massa gamla vänner så vi ska sitta och dricka lite gott och prata, sedan ska vi ut. Jag ska köpa vodka och drinkmix och den smakar precis som rosa pantern ute :)
    image476

    Är det någon som vet om det ligger någon Cervera-butik i stan? KRAM

    Och vinneren är..

    image475
    Eva Longoria vann men det var en jämt match.
    Eva fick 16 röster och Jessica Alba fick 15, och sedan kom Adrinan med 11.
    Jag tycker verkligen att rätt person vann, eller?
    Tack till alla som röstade, jag tror säkert att Eva blir jätteglad när hon får veta ;)

    sista dagen att rösta

    Åh vad jag är trött. Känns ändå skönt att få komma iväg till jobbet och träffa lite folk. Ska lyssna på min nya mp3 på vägen hihi :) Efter jobbet blir det nog bara till att åka hem. 


    Idag är sista dagen att
    rösta så kom igen nu. (Jag ser vilken IP-adress ni skriver från så endast en rösta räknas) KRAM 

    en ny liten älskling

    Jag har inte hunnit sitta vad datorn så jag vill börja med att fråga om ni alla har haft en bra jul, jag hoppas iaf det :)

    Jag orkar inte sitta och skriva allt jag har fått men jag har fått en liten ny
    älskling iaf. Det är med mp3-spelare, en rosa. Den är så söt och fin, en liten älskling från min stora älskling - tack P.
    Det jag gillar mest med julen är all den goda maten, egentligen är det ju bara samma mat man äter annars, det mesta iaf, men allt tillsammans och fint dukat får allt att smaka bättre - eler hur.

    Snart är det nyår och jag vet inte vad jag ska göra ännu, det lutar åt at åka hem till alexandra med gamla vänner från skolan och äta middag och sedan lite party, men får se.

    Just nu sitter jag och kollar på avsnitt från en serie som jag fick i julklapp (säger inte vilken för det finns alltid knäppt folk som berättar saker ur serien då) så jag kommer nog sitta uppe ett tag till.

    KRAM

    julkläder

    image474

    Kläderna jag hade på julafton :)

    God jul

    God jul alla!

    Evelina (syster) väckte mig idag så vi satte oss och tittade på tv. Ska lägga upp bild på julkläderna men nu ska jag äta gröt. Ha en riktigt god jul! KRAM


    ps, jag kan inte lägga upp bilder :( Får se imorgon eller ondag :)

    lite kort

    Sitter hemma hos pappa och tittar på Barca - real madrid. Go Barca säger jag bara. Dom ligger under med 1-0 :/

    Fick tag i de sista klapparna iaf, kändes riktigt skönt. Nu har jag slagit in allt och burit hit allting och det var inte det lättaste. Sitter just nu och äter knäck som vi har gjort, det är bland det bästa med julen. Kommer inte orka skriva så långt för jag har precis byggt mina naglar :)

    Skriver ett kort julinläg imorgon. KRAM                
    Rösta;)

    jultips 1

    image473
    Klänning från
    gojane
    Skor från gojane
    Väska från accessora

    Lite lätt och fint, inte för mycket och inte för lite.

    dagen innan julafton

    God morgon.

    Idag känner jag mig ganska så stressad, även fast jag inte har någion julkänsla så är det mycket som ska göras idag.

    • Köpa de sista klapparna - klart!
    • Göra knäck, mums!
    • Städa
    • Julpynta det sista
    • Hitta kläder som jag ska ha imorgon - klart!
    • Slå in de sista klapparna - klart!

    Ska bara äta frukost och sedan gå ner och möta syrran vid tunnelbanan. Hon är hos pappa just nu och jag är hos mamma så vi får mötas på vägen. Malin möter vi i stan utan Åhlens :) Jag har bara 2 personer som jag inte har köpt någonting till nu men jag har som sagt några som ska få lite extra klappar!

    Lite senare idag tänkte jag tipsa om lite fina julkläder att ha på sig imorgon :) missa inte!

    Önska mig lycka till i julvimmlet, KRAM


    myskväll

    Det är lite komiskt att jag sitter här och tittar på datumet på datorn och till min förvåning ser jag att det är julafton imorgon haha. Känns helt skumt. Det blir ju igentligen i övermorgon eftersom att jag inte har sovit ännu men jag ska snart hoppa i sängs. Juttan, Jessica och eleonor gick nyss härifrån, vi har suttit och spelat spel och ätit popcorn. Först blev det robinsonspelet och sedan blev det kort. Jag vann två av spelen och jag är väldigt stolt.
    Ska in till stan med Malin (kusin) och Angelica (syrran) och köpa de sista klapparna imorgon (eller idag).

    nej nu är jag för trött alltså, glöm inte att
    rösta på världens vackraste kvinna! God natt och KRAM

    PlumpLips

    image472
    PlumpLips Lip Plumper
    Freeze 24/7

    Förstorar läpparna och förstärker läpparnas naturliga färg utan att irritera.
    Innehåller den magiska GABA formulan. PlumpLips tar även bort rynkor runt munnen, men skall enbart appliceras på läpparna och inte runt om hela munnen.

    Användning

    Applicera på rena, torra läppar och massera med applikatorn tills produkten absorberats helt. Använd produkten så ofta du behöver eller önskar. Resultatet varar upp till 24 timmar.

    Storlek - 8ml
    Pris - 395  295 (rea just nu på
    accessora)


    Julkapp, eller till dig själv!

    image471
    2 väldigt fina väskor till bra pris från
    Accessora.
    Den första är min personliga favorit.

    julklappar

    Jobbade endast 2 timmar idag, det var väldigt skönt, nu är jag ledig tills på torsdag då jag börjar jobbet som vanligt igen. Åkte in till stan direkt efter jobbet och handlade lite juklappar, det var faktiskr mer folk där igår än idag men det är ju så himla varmt att gå inne i butikerna. Man vill bara slänga alla påsar man håller i och sedan slänga iväg jackan och bara gå och kolla i lugn och ro, usch för varma vinterjackor i butiker. Jag fick iaf tag i mycket fina saker som jag är väldigt nöjd med, har nu ca 3 julklappar kvar men ska nog köpa lite extra till vissa personer som är snälla ;)

    Har just slagit in alla de köpta julklapparna och jag är verkligen sämst på att slå in saker. Jag tänker mig att det ska vara jättefint, har en bild framför mig och sen blir allt bara kaos ändå. Finns det inte folk som typ är experter på att slå in klappar och tar mycket betalt för det, jag har för mig att jag har sett det på tv.

    Melle och eleonor är på väg till haninge på någon fest och dom vill att jag ska följa med. Jag hade ifs velat träffa en viss eprson såhär innan jul men det får bli efter. Så jag funderar på att åka dit men jag har verkligen inten ork känner jag. Vill verkligen inte sminka mig och fixa mig, grejen är väl att om jag åker dit så kommer jag inte fixa mig särskilt mycket men melle snackade någonting om utgång efter så jag får väl se, har ifs pengar men dom ska gå till klappar och sedan till massor med saker på mellandagsrean!

    KRAM

    trött morgon

    Jag är så himla trött, jag åkte ifs hem ganska tidigt igår men nu är jag så trött och sliten så det finns inte. Ska jobba extra 2 timmar idag också och efter det ska jag in och köpa julklappar. Jag har panik för jag vet inte ens vad jag ska köpa, så jag kommer springa runt som en irren höna i stan idag.

    Café Opera är som jag har sagt och kommer alltid att säga - sämst! Det är bara en massa äldre killar (som raggar på en) och tjejer (som tror at dom är jättespeciella för att dom är där) som går dit, ooch sedan vi lite yngre som firar en kompis eller som tror att Cafét är något speciellt. Jag gillar absoult inte deras musik och det är nog det som irriterar mig mest. 
    Lånade lite av en kompis parfym, Gucci Rush, och jag stinker fortfarande hur mycket osm helst. Ska in och ta en dusch och sedan klä på mig och dra till jobbet.

    Glöm inte att
    rösta om världens vackrast kvinna :) KRAM

    ready to party

    Så var man hemma, fy f*n vad mycket folk det var i stan, jag fick stå i kö i nästan 20 minuter. Kan verkligen tänka mig när jag ska dit imorgon och på söndag, usch nej vill inte ens tänka på det.

    Nu har jag iaf gjort mig klar, ska bara ta på lite mer mascara så är jag ready to party :) Har en svart tubtopsklänning på mig och mitt kära löshår i, ska även ha mina svarta pumps som jag älskar av hela mitt hjärta. Jag tvekade på om  jag skulle köpa dom men jag gjorde det och det är jag väldigt glad för nu.

    Nej har inte tid att sitta här nu, ha en superkväll! KRAM

    fredag!

    Godmorgon.

    Inatt har jag sovit jättebra, kan ju bero på att jag sovit ensam inatt och inte med någon som tar upp hela sägen haha. Jag kan inte fatta att det bara är 3 dagar kvar till julafton, min julkänsla är nere på noll. Lite snö skulle ju inte skada och attfå sluta tidigare för att åka in i vimlet av människor för att julhandla skulle nog få upp pulsen lite iaf. Men seriöst, finns det över huvud taget någon som har julkänsla?

    Idag slutar jag 16, mys! Ska direkt in till stan och köpa present åt My och sedan ska jag hem och göra iordning mig. Det blir först middag hemma hos henne och sedan drar det iväg till Café Opera, det är dock 23årsgräns där idag men sist jag var där så var det också så men vi kom in ändå, behövde inte ens visa legg, kanske pga att vi är tjejer, f*n vet jag haha.

    Måste fixa mig inför jobbet nu, bjuder på en bild på mig och mamma, visst är jag söt?

    image470

    KRAM

    3 av världens vackraste kvinnor, vem vinner kampen?

    image469
    Det är upp till dig, vem är vackrast?
    Kampen pågår till den 27/12, så skynda er!

    träningsmickan!

    Svar till LouiseS.A: Jag jobbar på donken i Nacka.


    Viken jobbig dag på jobbet idag, skönt att få komma hem. Jag fick lära mig lite av köket idag och fy fan vad varmt det var, duscha är prioritet ett efter det här inlägget(!). Jag fick stå på boppen och göra chicken burger och Mcchicken mm och det var faktiskt ansträngande. Som tur var stod jag inte det det var rush så det var helt okej ändå. Nu ska jag bara ta det lugnt, torsdag, vilket betyder att tvn inte har någonting bra att erbjuda, suck! Men ska nog ändå göra popcorn och ta lite cola (vilket jag måste sluta dricka på jobbet, annars kommer jag få hål i tänderna).

    Jag vill börja gymma, eller träna, fan jag har ingen ork känner jag. Någon som vet något bra och billigt gym. Eller någon aom har något tips om att träna hemma själv? Det skulle vara skönare, jag vill köpa ett löpband, fatta skönt att gå upp en halvtimme tidigare och sställa sig på löpbandet och gå lite och sedan småspringa innan frukosten, sedan ta en lång dusch och äta en riktigt god frukost. Jag tror man skulle må bättre hela dagen då, men skulle ju komma igång liksom. Jag skulle nog få överenergi så jag skulle springa omkring på jobbet och sjunga, fast det gör jag ju ändå haha.

    Nej kära läsare, ska hoppa in i en dusch. Skriver nog senare, KRAM

    klapppanik

    Det börjar kännas som att jag bara skriver på mornarna nu mera, men det är ju den ända tiden jag har ledig. Igår efter jobbet så åkte jag dirket hem till eleonor och tittade på film men henne och melle. Vi såg Evan, den allsmäktige eller någonting sånt, det var helt okej, lite sm,åmysig sådär. Efter filmen satt vi och hade lite tjejprat i en halvtimme sedan var jag och eleonor tvugna att följa med melle genom skogen, men vad gör man inte för en liten mus ;) (ni som känner henne fattar).

    Jag börjar få pankit med vad jag ska köpa i julklappa till vissa personer och framför allt när jag ska göra det. Imorgon jobbar jag till 16 men efter det ska jag hem till my som fyller 20 och sedan iväg till Cafét, och på lördag ska jag jobba mellan 12-14, orka! Så jag får handla på lördag efter jobbet (då har jag 2 timmar på mig, suck!) och på söndag, då ALLA kommer handla typ, eller, är det inte då att det är många som handla dagen innan. Jag menar, eftersom jag inte ens vet vad jag ska köpa så kommer jag få damp rent ut sagt, men vi får väl hoppas på det bästa!

    ha en bra dag allihopa, KRAM

    morgon

    God morgon.

    Vaknade för 10 minuter sen av klockan, usch! Ställde den på snoosa så fick sova några minuter mer iaf. Ska köpa min frukost på vägen till jobbet idag igen, jag vet inte men på något sätt känns det mer nyttigt och jag blit mycket mättare, vilket är bra. Slutar som vanligt 20.00 och ska sedan hem, ska nog möte melle ett tag, vi har lite saker att snacka om.

    Men ni får ha en trevlig dag! KRAM

    fotbollsmössa, ett alternativ i år också?

    Kom nyss hem efter en lång resa, kallt som f*n.

    Fick sluta 15 min tidigare idag så jag och Gulay satte oss ner och vilade fötterna samtidigt som vi åt lite, tjokcisen själv (Gulay) åt en flurry samrtis och jag åt min älskade grillad gourme, har ni inte testat den så bara måste ni det - jag tvingar er! Fick vänta 7 minuter på bussen i denna kyla, jag förstår inte hur det har blivit så kallt på så kort tid, det var -4 när jag åkte hem och jag höll på att frysa öronen av mig seriöst. Jag måste skappa mig in mössa men jag passar inte i mössor. Jag har ifs hittat en som jag passar i, en såndär med päls ungefär men den är så vågad tycker jag. Alla som använder dom passar i dom men jag är väl för feg för att ha den. Jag vet att om jag skulle köpa den så skulle jag aldrig våga använda den. Det var bättre när jag spelade fotboll och fick en mössa därifrån som man skulle ha på träningen, då kunde man ha den annars också och skylla på att han hade fått den från fotbollen och att man inte orkade köpa någon annan eller att man skulle på träning på kvällen så att man inte orkade ta "sin andra" (som man igentligen inte har). Man kan ju tycka det låter äckligt att ha den mössa man tränar i, men man tvättar den eller så har man den inte ens på träningen för det blir för varmt eller så börjar den kila - tro mig, dom som spelar fotboll förstår vad jag menar.

    Ska nog ta och kolla på bee movie, någon som har sett den, är den bra? Ska nog göra popcorn också, mums! KRAM


    Bravo jucie

    Sitter på jobbet och har rast, skönt! På vägen hit när jag köpte min frukost så såg jag att dom har kommit ut med min favoritjuice på tetra 2,5 dl - Bravo apelsin/äpple/mandain, jag blev överlycklig. Jag vet inte om den har funnits innan och jag är efter men blev iaf glad haha.

    repris ugly betty?

    God morgon, usch vad jag är trött. Vaknade just upp hos P och ni vet när någon vaknar ungefär 2 timmar innan man ska gå upp och får en att vakna, och så somnar om man igen och när man sen vaknar efter 2 timmar så är men helt slut, iaf jag! Ska snart gå till bussen och sedan köpa frukost, ska nog köpa juice och en fullkornsmacka, mums. Jobbar som vanligt till 20.00 idag så efter det blir det hem till tv:n. Måste få någon att spela in ugly betty till mig också, någon som vet när det går i repris annars?

    Är ensam hemma idag och det ska bli så skönt, ska bara slappa framför tv:n, äta popcorn och blogga!
    Ha en superbra dag, KRAM


    love tisdag

    Blir inge prison break, orkar inte. Kom hem till P för ett tag sen och vi ska nog sova snart, är ganska trött faktiskt. Fick sluta tidigare från jobbet idag och det kändes så skönt även fast det bara var 40 minuter. Imorgon är det tisdag vilket betyder att det är desperate och ugly betty, i love it! KRAM

    göra en måndag?

    God morgon. Har ätit lussebullar till frukost och druckigt mjölk, mums! Nu ska jag snart klä på mig och sminka mig lite och sedan kila iväg till jobbet. Känner mig ganska på pigg idag faktiskt. Några förslag på vad man kan göra en måndag, förutom att kolla på prison break? ;) KRAM

    Adriana lima

    Ja, tjejen är grymt vacker, men jag tycker inte hon är lika sexig utan allt smink!


       

    eller vad tycker ni?

    Glizy.se

    Två skönheter från Glizy.se

    image464 image465
                   440 kr                                                        580 kr

    torra läppar?

    Torra läppar är bland det värsta som finns tycker jag, och nu till vintern så blir det som värst. Därför kommer jag med en produkt som är otroligt bra och hjälper läpparna att bli mjuka och mysiga :) För vad är inte härligare än att pussa ett par muka läppar i vinterkylan?

    image462Aroma Balm från Make up store
    Solros olja som mjukgör och lindrar irritation. Oljan absorberas snabbt och lämnar ingen oljig yta. Är skön att använda ochläpparna blir mjuka som siden. Kan även användas till torra armbågar och vårdar mindre irritationer i din hy.

    Pris: 198 kr

    lussebullar

    Nej det blev lite vattenpipa igår och sen gick jag hem till pappa och sov. Orkade inte emd alla syrrans kompisar, vet inte ens hur länge dom var här. Det ända jag vet är att dom tappade en kolbit på bordet så det är en svart prick där nu, synd syrran - mamma lär inte bli så glad!

    Vaknade upp av att pappa väckte mig för att vi skulle kolla på en Beckfilm som jag inte hade sett, den var faktiskt ganska bra. Gick hem till mamma efter och nu sitter jag här och tar det lugnt, ska snart åka ibäg till farmor och äta och sedan blir det raka vägen hem till mamma igen för att baka lussebullar. Är det inte lite sent för det, brukar man typ inte göra det dagen innan lucia, den 12/12? Nej fan jag vet inte, men det kommer iaf att bli riktigt mysigt.

    image460


    Söndagar brukar vara tråkigt men hoppas att den här dagen mer lite mer go i än igår haha.
     
    Recpet på lussebullar:

    Saffransbröd med kesella som blir mycket goda. Jag har gjort detta recept många gånger, alltid med lyckat resultat!

    Klocka Tid: 2 timmar

    Muffins 50 st

    Du behöver:

    • 50 g (1 pkt) jäst för söta degar
    • 150 g margarin eller smör
    • 5 dl mjölk
    • 1 burk (250 g) kesella
    • 2 pkt (à 0,5 g) saffran
    • 1½ dl socker
    • ½ tsk salt
    • ca 17 dl vetemjöl

    Pensling:

    Garnering:

    • russin

    Gör så här:

    1. Smula ner jästen i en degbunke.

    2. Smält matfettet (d.v.s. smöret eller margarinet) i en kastrull. Häll i mjölken, rör om och värm till 37 °C (fingervarmt).

    3. Häll en del av degspadet (d.v.s. mjölken och det smälta matfettet) över jästen och rör tills den är upplöst.

    4. Tillsätt resten av degspadet, kesella, saffran, socker och salt. Arbeta därefter med maskin eller för hand in det mesta av mjölet så att degen släpper bunkens kanter och är smidig. Täck bunken med en bakhandduk och låt jäsa ca 30 min.

    5. Ta upp degen på en lätt mjölad arbetsbänk. Knåda den slät och blank. Dela den i 5 delar. Baka sedan ut 10 lussekatter av varje del, genom att rulla ut varje liten del till ca 20 cm och därefter forma till en lussekatt. Lägg lussekatterna på plåtar med bakplåtspapper och tryck i russin ordentligt. Låt jäsa till dubbel storlek 20-30 minuter.

    6. Pensla brödet med uppvispat ägg.

    7. Grädda lussekatterna mitt i ugnen 225 °C i ca 8 minuter.

    8. Låt svalna under bakduk. Förvara i plastpåse eller frys in.


    Receptet och bilden är taget från Recept.se där dom har hur mycket gott som helst!

    KRAM

    fixa sig

    Så fick man klä på mig och lägga lite make, Syrran ska ha hit 6 killkompisar, är ifs små allihopa men hon ville inte skämmas över sin syster :p

    trött

    Gud vilken lång dag. Sitter här vid datorn igen för tredje gången och snackar med folk på msn. Alla är tråkiga som vanligt. Somnade för ett tag sen och sov väl i ungefär 20 minuter efter att ha sett filmen Just my luck med Lindsay Lohan och den var väl kanske inte den bästa filmen jag har sett, men den var väl lite mysig sådär. Är iaf glad över att jag inte gick och såg den på bio eller hyrde den.

    Nu sitter jag och väntar på ett sms från en kompis som jag kanske ska träffa så får se om det blir så eller om jag ska gå och lägga mig igen, kanske blir en lång kväll också. KRAM

    87 år :p

    Vad läskigt det var att räkna ut hur gammal man skulle bli, det kanske inte är på riktigt, men jag skulle iaf bli 87 år, hur gammal blev du? Klicka här för att testa :)

    nästan klar :)

    Fan vad tråkigt att städa, men nu är jag nästan klar, det var inte så mycket som jag trodde att det skulle vara haha!

    städa en lördag

    Vilken tråkig kväll på K15, det var tråkigt folk och alla såg förj'vliga ut, ändå blev det en hel del dansa men också mycket sittande. Det enda roliga var bartendern :)
    Vaknade nyss och det var så himla skönt att få sova ut idag, pappa väckte mig klockan 11.00 när hanr ingde och frågade vad jag önskade mig i julklapp, sedan somnade jag om och vaknade av väckarklockan som ringde 13.30, ville inte sova bort hela dagen för jag har mycket saker att göra. Jag ska städa mitt rum som ser förj'vligt ut, sedan ska jag ta ett långt skönt bad med hårinpackning och sedan ska jag städa lite till i lägenheten, sedan blir det filmtittande.

    Så ska nog städa lite nu, KRAM

    Utgång

    Utgång till K15 ikväll med melle raida och Assrin. Blir förkrök i skogås (min gamla lägenhet) och sedan blir det till att dra iväg. Ska ha min nys tröja på mig som kostade 1100 men som jag fick för 150 kr :) Jag är så stolt! Hoppas på att det blir bra musik ikväll och galet med snyggingar, haha nej då, sånt är jag inte redo för.

    Ska börja sminka mig nu, har just ätit pizza med syrran och hennes 2 vänner. KRAM

    roliga minnen :)

    Sitter och väntar på melle, hon är seg.

    Alla tjejerna har gått nu och dom påminnde verkligen mig om när man var yngre och var massa tjejer hemma hos någon och fixade sig i timmar bara för en hemmafest. Jag kommer ihåg hur kul man tyckte det var och det var så spännanade att träffa killarna som satt och väntade. Man ville alltid vara lite sen så att dom skulle ringa och fråga vart man var. Fan vad jag saknar dom tiderna. Man var verkligen ett gäng som man var med hela tiden och man umgicks nästan inte med några andra, gud vilka tidet alltså.

    En speciell tid som jagkommer ihåg var nyår för kanske 2,3 år sedan när vi skulle till rotebro, det var jag och 4 tjejkompisar och vi var så glittriga och fina (jag har fortfarande glitter på golvet efter glittersprayerna) och vi åkte i timmar dit och gick från pendeln i minst 30 minuter, gud vad kul vi hade!


    Har inte ni några såndana roliga minnen att dela med er av? :)


    KRAM

    lucia

    Kom nyss hem efter jobbet och här är det 9 galna tjejer och hög musik. Syrran ska ut med sina vänner, eller ut, dom ska på hemmafest, lucia ni vet ;) Det är jackor överallt och smink och saker. Jag som hade hoppats på att få komma hem, laga mat och sätta mig framför tv:n, inte för att det är någonting bra på torsdagar, men ändå. Melle ska komma hit och vi ska kolla film och äta popcorn :)

    Har fixat min hårförlägning nu :) är jättefint! KRAM

    julklapp

    Två saker jag inte skulle klaga på att få i julklapp, absolut inte det svarta nattlinnet. Har kommit på att det är något som jag önskar mig väldigt mycket, men det är någoting man vill ha från en kille, visst? Känner ju lite fel om man får en sexigt nattlinne av mormor liksom.

     


    Det är ju Margarita (eller vad hon hette) från top modell stockholm som är på den första bilden, jag tycker hon skulle vunnit, men bilderna hon har på nelly.se är ingenting mor bilderna på programet. Det är på nelly.se jag hittade underkläderna.

    Nej gott folk, nu ska jag sova. Natti natti

    bara onsdag

    Dagen blev bättre, det kom 3 sjukt snygga killar till jobbet idag - synd för melle att hon började jobba en timme efter haha ;) Har just färgat mitt löshår svart så jag kan ha det när jag festar (eftersom att jag har blivit en sån partypingla enligt andra) haha.  Åh vad jag har saknat det, löshåret alltså.

    Ikväll ska jag bara ta det lugnt, ska äta snart och sedan ska jag nog bara titta lite på tv. Det är bara onsdag, fan det känns som det är torsdag - segt. Måste kila, syrran ska ha datan. KRAM

    dålig dag? - iaf morgon!

    Det känns som en dålig dag idag;

    1. Jag hade glömt att ställa klockan på 09.00, som tur var vaknade jag 09.04 och tittade på klockan.
    2. Det finns inget bröd till frukosten, syrran har ätit upp allt (Tjockis?)
    3. Alla mina jeans ligger i tvätten
    4. Jag är hungrig
    5. Vilken betyder att jag måste köpa frukost på vägen till jobbet
    6. Vilket betyde att jag måste åka tidigare
    7. Och slösa pengar jag egntligen inte får slösa

    Så hur har er morgon varit?

    tråkig blogg

    God morgon, jag är konstigt nog väldigt pigg idag fast jag hade det svårt att somna. Jag har fan svårt att sova över huvud taget nu för tiden. Ska snart börja fixa mig och gå till jobbet men ska gå om 40 minuter och jag gör mig klar på högst 15 så jag kan ta det lugnt ett tag till.

    Efter jobbet ska jag kanske iväg med melle till någon av hennes killkompisar och spela spel haha, låter väl skojj? Nje jag får se om jag följer med, måste verkligen sova på nätterna annars kaosar jag på jobbet.



    Btw så vet jag att min blogg har blivit tråkig, men vänta tills jag får min digitalkamera, då j*vlar! :D

    trött

    Kom nyss hem, fan vilken bra konsert!! Ska hoppa i sängen och sova, är jättetrött. KRAM

    bra köp

    Jag fick nästan tag i alla julklappar igår, förutom angelicas (min syster). Hon änskar sog en svart väska men det är ju så svårt att hitta n¨gon som man vet att någon annan gillar. Jag hittade iaf lite godsaker åt mig, tex en tröja som har kostat 1100, men som det var halva priset på, 550. Sen hade jag ett presentkort på Åhlens på 400 kr så jag betalade 150 kr för en tröja som har kostat 1100, det tycker jag var en bra affär av mig :)

    Idag har jag bara tagit det lugnt, ska inte jobba för jag ska på Bruce Springsteen ikväll med pappa och systrarna. Så nu ligger jag och kolla tv, one tree hill, och äter nuldar och dricker cola. Nu börjar det igen, KRAM

    julhandla

    Idag ska jag träffa My i stan och vi ska julhandla och fika. Ska köpa julklappar åt hela familjen och jag hoppas verkligen på att hitta alla nu idag. Orkar inte planera in nästa helg också. Imorgon är det ju bara två veckor kvar till julafton och jag hatar att stressa med klapparna. KRAM


    med andra ord

    Fan vad blåst jag är haha - jag erkänner. Vi satt hela släkten och spelade "med andra ord" och jag kunde inte mycket alltså. Min kusin var på mitt lag och han sa: Ett stort flygplan, nästan som elefanten med stora öron. Jag svarade dumboplan, dumbojet men jag fattade inte. Det skulle naturligtvis vara jumbojet eller ngt sånt, aja jag är inte blond iaf, det kanske räddar mig haha. Nej gud vad dum jag är emot mig själv, jag är faktisk duktig. Vi spelade killarna mot tjejerna sen och jag äe ledsen över att behöva medela att killarna vann med 2 "knappar" :(

    Har ni spelat "med andra ord"? Det är jätteskojj - speciellt efter några glas alkohol :) KRAM 

    igår

    Lite bilder från igår :)

              

    ha en superkväll

    Slutade 16.00 idag, grymt skönt. Åkte in till stan och mötte melle för att shoppa lite, blev inget för min del men melle hittade en fin tröja. Kom hem och tog ett bad och åt lite thaimat med mamsen. Har precis fixat håret och sminket och byggt mina naglar, har längtat efter dom eftersom att jag inte kan ha några på jobbet.

    Det blir K15 ikväll, endast jag och melle så nu ska jag kila iväg till tuben för lite idol och drinkar hemma hos mellemus! Ha en superkväll - det kommer jag att ha :)

    2 skönheter


    image447

     Lång kofta med stor krage från Vero Moda, 360 kronor.
     Svart kofta i utvsängd modell från H&M, 349 kronor.

    4 underverk

    image446
    image444




    1. Blank kort klänning från Gina Tricot, 260 kronor.
    2. Rosa fodral från Monsoon, cirka 1920 kronor.
    3. Sidenklänning från Branten.com, 4299 kronor.
    4. Röd klänning med spets från Haléns, 299 kronor.

    Min favorit är nummer 3, synd bara att inte plånboken tillåter ett såndant köp. Nummer 1. från gina är också härlig, undra om den finns i beige?

    aj!

    Nje vilken huvudvärk man fick idag då, fick gå hem tidigare från jobbet. Har legat i ett bad och ska nu kolla på tv ett tag, eller någon film. Emilie och jag har bestämt att vi ska åka till Göteborg snart, wiiie :D

    rea!

    Josefsson har rea, här kommer några billiga favoriter :)

    image437image438image439image440image441
    Lila tröja - 74kr
    Svart linne - 79kr
    Grå sweatshirttunika - 129kr (min favorit)
    Randig tubklänning &halsduk - 119kr
    Brun tunika - 129 kr

    besviken

    Har varit hemma hos eleonor och tittar på fyra avsnitt av Gossip Girl och jag blev faktiskt lite besviken, dom har tagit bort så mkt. Och sedan är det en person som inte är med men som är med i boken. aja det blev bättre och bättre för varje avsnitt iaf så det kommer säkert att bli super.

    Kom hem för ett tag sen så jag tog ett bad och nu ska jag packa upp allting, det säger jag ifs varje dag men jag orkar aldrig. Ska bara lägga allt i lådorna så får jag fixa allt i ordning senare :)

    Gossip girl

    image436´
    I just love it!
    Gossip girl är de bästa böckerna som gjorts och nu har de kommit ut som serie i USA. Men dom går att ladda ner har jag hört. Någon som har sett ngt avsnitt? Jag är i stort behov av dom!!











    eleonor sover du?

    eleonor är ju väldigt seg på att svara på sms, frågade henne om hon ville träffas vid vår bänk på en cigg. Hon har säkert somnat om haha :p

    gina tricot

    image435

    Var och sökte jobb på Gina tricot idag, gick inte så bra tror jag haha, men man får väl hoppas på det bästa. Det är inte så att jag inte tycker att det är kul på Mc´donalds, det är bara det att jag vill jobba inom butik och eftersom min kompis jobbar där så kanske jag har en chans, så varför inte ta den?

    Nu ska jag baka peppakakor med mamma och pojkarna, men jag kommer nog bara att äta upp degen (a). Blir nog bara en ta-det-lungt-dag idag, väldigt skönt efter helgens hysteri.

    Ett stort tack till melle och lizzan för denna helg! 

    jag och petter

    Snacka om att jag inte har någonting att göra. Måste ifs packa upp alla mina kläder som jag har tagit från skogås, nu ligger allting i påsar över hela lägenheten, skulle det bärja brinna nu skulle jag nog dö innan jag hann hoppa över alla sakerna och ta mig ut.
    Tittade iaf igenom mina bilder från balen och kom att tänka på att jag inte tror att jag la upp några förut, det var ifs väldigt länge sen men ändå.

    image433

    image434

    bild

    image431

    Gamal bild men jag tycker ändå om det på något vis.

    hejdå skogås

    Det blev en lång kväll igår, det började med att jag mötte upp andrea i slussen och vi åkte hem till  mig där jag tog en snabbdusch, klädde på mig och sminkade mig. På vägen hem till melle så köpte vi tequilamix och redbull och sedan begav vi oss til skarpnäck med alltihop (som var väldigt tungt).

    Vi åkte från melle vid 22.30 tiden och var framme vid claras ungefär runt 23.00 och som tur var så jobbade gulliga peter så han tog in oss och bjöd oss på massa drinkar, så snäll(!) Efter x antal drinkar så förvann melle och sofia och det vosade sig (efter att jag hade gått ruht själv i 1 timme) att melle hade blivit utkastade och att sofia hade följt med. Andrea försvan också och jag hade hennes mobil men som tur var hittade jag henne till slut. Klokan 02.00 mötte jag raida och assrin vid nattbussen mot skogås och vi åkte hem och började titta på film, "she´s the man" som är hur bra som helst, var llänge sen jag skrattade så mkt till en film. Gick och la oss vid 05.30 tiden och imorse kl 12 ringer pappa pch säger att han är på väg för att vi ska flytta alla mina saker från skogås hem till bagis igen, så jag fick hasa mig upp och packa ihop det sista. Så efter 2 rundor fram och tillbaka var det hejdå til skogås, känns lite sisådär, men det kommer nog gå bra för mig här hemma :)

    det lutar åt utgång ikväll igen men jag är verkligen inte alls taggad, har ingen lust men jag och melle har (tydligen) lovat lizzan så vi får hålla på det, men det kommer inte att bli någon dricka för min del, bara en hel del skaka rumpa! :)