klapppanik

Det börjar kännas som att jag bara skriver på mornarna nu mera, men det är ju den ända tiden jag har ledig. Igår efter jobbet så åkte jag dirket hem till eleonor och tittade på film men henne och melle. Vi såg Evan, den allsmäktige eller någonting sånt, det var helt okej, lite sm,åmysig sådär. Efter filmen satt vi och hade lite tjejprat i en halvtimme sedan var jag och eleonor tvugna att följa med melle genom skogen, men vad gör man inte för en liten mus ;) (ni som känner henne fattar).

Jag börjar få pankit med vad jag ska köpa i julklappa till vissa personer och framför allt när jag ska göra det. Imorgon jobbar jag till 16 men efter det ska jag hem till my som fyller 20 och sedan iväg till Cafét, och på lördag ska jag jobba mellan 12-14, orka! Så jag får handla på lördag efter jobbet (då har jag 2 timmar på mig, suck!) och på söndag, då ALLA kommer handla typ, eller, är det inte då att det är många som handla dagen innan. Jag menar, eftersom jag inte ens vet vad jag ska köpa så kommer jag få damp rent ut sagt, men vi får väl hoppas på det bästa!

ha en bra dag allihopa, KRAM

.
Postat av: emelie

har 2j ulklappar kvar:)

Postat av: Olessia

Du får göra dig tid ;) du får helt enkelt avboka en sak och säga att du ska till doktorn eller något och sedan handlar du presenter :D

2007-12-20 @ 10:24:30
URL: http://www.unikaolessia.blogg.se/
Postat av: Emelie

Babe dem flesta affärerna har extra öppet till 8 varje dag den här veckan :)

2007-12-20 @ 12:39:43
URL: http://mellemus.blogg.se
Postat av: LouiseS.A

Svar: Du får skynda dig hem i så fort du kan då. Vad jobbar du med förresten? Om du gör det alltså.

Ha de så bra!
Kram Louise

2007-12-20 @ 16:41:56
URL: http://www.louisesa.blogg.se
Postat av: systugan

i know.. klapppanik hör kanske julen till..? :)

2007-12-20 @ 17:11:36
URL: http://systugan.blogg.se

Nå, vad har du på hjärtat? :)

Namn:
Komma ihåg dig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback