Natascha brunett!

Måste bara säga:

Natascha, du är snyggare som brunett!

Bowling och Donken

154904-77Jag vann på bowlingen, Evelina (7år) kom tvåa, Isabella (7år) kom trea, Pablo (20år) kom fyra och Melissa (16år) kom sist. Haha småknattarna ägde :)
Dagen började med att hämta upp syrran hos pappa och åka iväg till huddinge för att möta upp Isabella och Melissa för att äta på donken. Blev en Lilla menyn och jag blev poppmätt haha. Efter det drog vi iväg till Bowlingpalatzet i högdalen, mötte Pablo, och spelade i en timme, hann ungefär med en och en halv serie.
Sedan blev det hemgång till familjen Canales och Pappa var nyss och hämtade Evelina men jag stannar kvar.
               154904-78
Alla vet väl vad det är för dag idag va? :D Girlylicious! Men in trees, top model & lustgården!
Blir bänkad framför TV:n med Melissa, popcorn, grönsaker, dip och cola :D

en dag på östermalm

En heldag i stan idag, så härligt. Det började med att jag åkte in och mötte Angelica i stan för att hämta pengar. Gick sedan till Pablos jobb och han tog rast och gick på en fika med mig, på John Chris Café blev det varsin te :)  Dagen fortsatte sedan med att jag mötte mamma och vi vandrade upp till östermalmstorg för att kolla på balklänning. Hittade en väldigt fin corallfärgad men den var liksom för mycket. Så vi gick till Cattis ist och hittade en fin mörkgrön klänning som jag köpte, men den behövdes sy in lite så den är hos en sömerska nu. På Cattis köpte jag också en väska.
Efter mycket vandrande så blev det middag på en Thairestaurang och vi blev väldigt mätta och belåtna.
Dagen slutade på lindex där jag köpte en vit tunika.

                       
 

Måste bara säga att när vi gick på östermalm såg vi ett gäng överklassbarn, och då menar jag verkligen ÖVERklass, deras kläder var i alla möjliga märken och det märktes t o m på hur ena tjejen höll i sin cigarett, nej jag blir så iriiterad haha.

Oscarsgalan

Vaknade av att väckarklockan ringde kl: 08.45 och Pablo skulle upp och jobba men som vanligt fick jag stänga av den där jävla klockan och se til att han kom upp. Kunde därefter inte somna om så jag låg och sussade lite.

Gick upp för ett tag sen och syrran ringde och sa att jag skulle möta henne i stan vid 2,3 tiden så jag gick upp ur sängen och satte mig här.
Idag ska jag och mamma in och kolla på balklänning till mig, det ska bli väldigt skojj.

Tittade igenom lite klänningar på röda mattan från oscarsgalan i söndags och hittade några fina sådana :)
        
                              

klänningar & bikinisar

fin klänning
Ja rött är absolut min nya färg. När jag är och kikar lite i stan så dras mina ögon alltid till rött. Tycker ifs att rött är j*vligt sexigt på brunetter. Den här klänningen har en perfekt längd. Det finns många fina röda klänningar som jag har fastnat för, tex;
denna från ichi som kostar 249 kr. Jag gillar också den lilla från FCUK för rea-priset 495 kr. Haha jag vet, jag gillar "stickat" :)
Och ja TACK till dessa bikinisar; 1, 2, 3, 4 alla bikini och klänningar och från nelly.se.












Tequilan blev snodd!

Blev ingen utgpng, hatar när planer blir inställda. Åsa är bakis och ligger hemma och jag orkar inte dra till Softbar helt själv för att träffa Petter. Skulle kunna åka in med Isa men nu har syrran snott (eller jag gav henne) min tequila så det blir hemma med Pablo ist och kolla på melodifestivalen och snaska i sig godis.  Men det är ju trevligt det också.
ha en trevligt lördagskväll gott folk, det ska jag ha :)

jag & åsa, väldigt länge sen

Gick upp ganska tidigt, klockan 10 ungefär. Vaknade av att Pablo hade tagit allt täckte och jag låg och frös. Tog ett varmt bad och åt sedan frukost med min älskling.
Idag händer det inte så mkt, försöker att få tag på Åsa eftersom att vi ska ut ikväll, blir nog först förkrök hos mig, tequila :D och sedan en sväng till Softbar där vi ska säga hej till Petter. Får se vart vi hamnar sedan.
  
jag & åsa, väldigt länge sen

dagen och lite så

Väldigt ledsamt att lämna Intersport (som stavas ihop och inte med två ord haha), kommer sakna all rolig och trevlig personal. Speciellt Danne, Matte, Linda, Maria och söta Andreas ;) och alla andra också, så snälla. (När jag har mer tid så ska jag skriva en "utvärdering" av Intersport)
Dagen har gått ganska långsamt, när jag kom hem åt jag och sen kom Pablo, sitter och tittar på Miami vice men den är dålig, fattar ingenting så jag ska ta mig ett varmt bad snart, fryser som bara den.

Dagens frukost: Limpa & oboy
Dagens kläder: Jeans & tjocktröja
Dagens låt: Radio; mix megapol (på Intersport)
Dagens dusch: Imorse
Dagens frisyr: Nytvättat uppsatt
Dagens smink: Foundation, mascara, rouge & allt det vanliga..
Dagens händelse: Sista dagen på Intersport
Dagens planer: Café
Dagens vill ha: Mina nya gympaskor
Dagens saknad: Intersport :(
Dagens drog: Thaimat
Dagens tråkigaste: Miami vice
Dagens finaste: Danne och Andreas
Dagens måste: Göra cv
Dagens dricka: Cola
Dagens köp: MAT!
Dagens mat: Thai - Grillade kycklingspett med jordnötssås & ris
Dagens sjuka: Ingenting
Dagens kärlek: Intersport
Dagens mående: Irriterad som fan!

sista dagen

Och så ska man iväg till sista dagen på Inter sport, lite sorligt. Men ska bli skönt med lov sedan.

vote för me ;)
http://www.moore.se/citycontest.aspx

därför gör jag det / kortfattat

till alla er som tycker att jag är helt knäpp, slampig, mm pga att jag är med i moore. Jag gjorde detta för att jag vill, kanske för att jag ville få bekräftelse, eller egentligen så kan man inte få det, eftersom att dom retuserar bilderna så mkt. Jag skickade in min bild till dom pga att jag skulle se vad dom skulle säga, jag är inte en skitsnygg blondin med jättebröst. Jag är en vanlig brunett men "normalbröst". Men dom tyckte att bilderna blev bra och ja, jag blev glad. Förstår egentligen inte varför jag berättar det, men ni kanske ville veta.

onsdag

Åh vilken huvudvärk, jobbigt! Var tvungen att gå tidigare från praktiken pga huvudvärken och satte mig på tunnelbanan mot stan, där gick jag till Pablos jobb och hämtade hans nycklar eftersom att jag skulle till honom. När jag väl var i stan så tänkte jag att jag lika gärna kunde gå och kolla i lite affärer, jag hade ju trots allt 141 kr på koret haha. Gick runt i ca en timme när jag kom på att jag skulle ju köpa hälgslen (har ingen aning om hur det stavas haha) på JC, köpte det på barnavdelningen så jag ska snart testa dom eftersom att jag inte vet om jag passar i det eller inte. Kan ju bli helt fel eller helt rätt.

Läste klart boken som jag skrev om förut (flickan och skulden) och den var j*vligt bra, tycker ni borde läsa den. Jag kommer att skriva om boken sedan för att lämna in till min lärare och kommer nog lägga in skrivningen (kom inte på något bättre ord) här sen.

Idag sker som vanligt på onsdagar;
20.00 - Men in trees. är tvungen att se det den här gången också för att se vad som kommer hända, man fick inte riktigt någon bild av allt på förra programet.
21.00 - Top model
22.00 - Lustgården


Ska sätta mig och titta på bring it on - all or nothing igen, bästa filmen någonsin. SE DEN!

Alltid lika trevligt med pojkbesök

Idag när jag skulle gå till hemköp för att köpa lunch så kollde jag in i en tobaksaffär och såg att nya moore hade kommit ut, jag halvsprang mot tidningsställningen och började bläddra och där var jag, sida 83, damn girl ;) Tjejen jag tävlar mot är ifs väldigt fin, men får se hur det går. Vill du rösta kan du gå in på deras hemsida, rösta på mig ;) haha, nej rösta hur du vill :) (gå in och tryck på "stadskampen")

Dagen fortsatte som vanligt och jag märkte kläder och fixade lite i butiken. Har tyvärr fått reda på att det är fullt med sommarjobb där så ska försöka leta på någon annan Inter sport eller någon annan butik. Ska försöka skriva det där CV;t idag som jag inte har orkar innan.

Kom hem för ett tag sen efter att ha mött alicia och tagit en "promenad", åt middag med pelle och smågrabbarna och det var lika mycket skratt denna gång som förra. Alltid lika trevligt med pojkbesök :)

min klänning / lite dålig bild

min klänning

väldigt bra

Sista dagen för therese på Inter sport var ju i fredags så det blev väldigt ensamt och tyst idag, stod och funderade lite för mig själv på allt möjligt och kom fram till att mitt liv är bra, väldigt bra.

lördagsmys

Har just spelat lite tv-spel med mig själv, innan så var jag på dansen som vanligt på lördagsförmiddagen. Ska göra lite mat och sedan blir det ner till centrum och hänga haha, skojja :D Ska ner och köpa godis och bänka mig framför tv:n och se melodifestivalen med Pablo. Hejja Nanne Grönvall!

Blev ingen utgång för min fel igår tråkigt nog, var hemma hos Dzenita först ett tag och åt och tog det lugnt, sen när de andra gick ut så åkte jag hem eftersom att det är väldigt tomt i plånboken just nu. Klädseln blev iaf svarta leggins och min gula tröjklännig från gina tricot.


min kvinnliga/manliga sida

Min kvinnliga sida:
[  ] Köpt en hårfön?
[ x ] Sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut?
[ x ] Följt med som smakråd vid en shoppingrunda?
[ x ] Pratat känslor?
[ x ] Tänkt på att matcha mina kläder?
[ x ] Berömt en person av manligt kön för sitt utseende?
[ x ]Ringt upp en person utan konkret syfte?
[ x ] Funderat på namn åt mina barn?
[  ] Insett storheten hos Barbra Streisand?
[  ] Druckit Cosmopolitan?
[ x ]Sett ett avsnitt av "Sex and the city"?
[ x ]Sett två avsnitt av "Sex and the city"?
[ x ] Känt mig sugen på en kopp te?
[ x ]Känt glädje över att få blommor i present ?
[ x ]Gjort någonting romantiskt på eget initiativ?
[ x ] Blivit arg utan anledning?
[ x ] Brytt mig om H&M:s val av modell?
[ x ] Pratat skvaller?
[ x ] Varit arg/sur utan att tala om det?
[ x ] Kramat en kille?
[ x ] Dansat?
[ x ] Bakat åt dig själv?
Totalt: 19 poäng


Min manliga sida:
[ x ]Ljugit om hur mycket jag har druckit?
[  ] Ätit en blodig stek?
[  ] Läst en biltidning?
[  ] Framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap?
[ x ] Lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det?
[  ] Skött grillen under en grillfest?
[  ] Läst en bok av Jan Guillou?
[ x ] Läst ett nummer av slitz?
[  ] Dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känns sig uppskattad?
[  ] Känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza?
[  ] Gått på en Ulf Lundell-konsert ?
[ x ] Använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person?
[  ] Sett alla Die Hard och Rockyfilmerna?
[ x ] Diskuterat bröst?
[  ] Gjort lumpen?
[  ] Läst nick hornby?
[  ] Känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning?
[ x ]Känt mig häftig över att åka jättefort i en bil?
[  ] Enbart stirrat snettuppåt vid besök på en pissoar?
[  ] Lagat någonting på egen hand?
[ x ] Skrikit "kom igen nu gubbar" på en fotbollsplan?
[  ] Tävlat i att dricka öl?
Totalt: 7 poäng


Dzenita 18 år <3

Jag orkar inte ta bild på min nya klänning nu, gör det lite senare nån gång, för ni måste bara få se den.

Idag var det en väldigt rolig dag på praktiken (inter sport) fast inte Danne var där. jag och Therese busade som bara den och vi la tex små klisterlarm i Mattes och Marisa jackor som kommer börja pipa när dom går hem, skojjsigt värre. Det var tyvärr Thereses sista dag idag så jag kommer få vara själv den sista veckan, men jag har ju Maria där så det är lugnt.
Senare idag ska jag hem till Dzenita som fyller 18, GRATTIS <3 och sedan får jag se om det blir utgång för min del eller inte, beror på vilken tid dom tänker dra ut. Kläderna för ikväll har jag inte bestämt mig för, antingen svarta leggins och en vit "stickad" lång tröja med stor krage eller jeans och ett linne. Eller kanske svarta legging och min nya rosa tröjklänning, hmm svårt val?!

nej det har vi inte

Idag har det inte hänt så mkt, vart på pratkiten och sedan åkte jag till läkaren för att kolla min axel. Åkte sedan hem och lagade mat till familjen och kom nyss hem från en promenad med åsa, det var välsigt länge sen vi sågs och vi skitsnackade lite och jag kollade hur läget var i bajenlaget.
Tänkte ringa Raida och kolla om hon ville ses ett tag så ska nog snart göra det, tänkte kanske åka hem till Pablo sen men får se hur det blir med det.  För alla er som undrar, på pa, här i bloggen, osv så har jag och pablo inte gjort slut. Vi har haft det lite svårt men vi är fortfarande tillsammans. Orkar inte gå in på detlaj vad som hände, vissa kanske redan vet, andra inte. Det går ju rätt fort mellan folks munnar när det händer saker.

Idag fick jag hem min klänning som jag beställd från H&M och jag ska visa en bild imorgon , den är jättefin.

alla hjärtans dag

.. och så var det alla hjärtans dag igen, en dag som för mig är ganska överskattad, visst är det kul men vad firar man egentligen? En dag med sin käraste, jo det är väll sött. Även fast jag inte är så mycket för alla hjärtans dag så var jag bara tvungen att köpa dessa saker till min älskade, en liten bakelse och ett par chekar (som jag köpt på ICA) där det tex står: "du ska få en frukost på sängen" "du ska få massage" osv, fast på ett gulligare sätt förstås.  

154904-65

Idag händer det inte så mycket förutom att Pablo snart kommer så vi ska äta våra bakelser. Sedan är det ju så mycket nytt på tv ikväll och mitt älskade top model är tillbaka!
20:00 - Man in trees
21.00 - top model
22.00 - lustgården
och alla program är på 3an. Så ikväll blir det till att sitta framför tv:n med popcorn och saft.

skorna

154904-64Jag bara älskar dom hr skorna. Så himla vackra.
Ibland önskar jag att jag hade flera miljoner så jag kunde köpa precis vad jag ville, det skulle nog inte bli så kul i längden men ändå. Nu måste jag jobba på ett tråkigt telefonjobb, som ifs har bra lön, men det är så tråkigt.
Pablo ska få hjälpa mig med ett nytt CV idag och så ska jag lämna in dom i helgen. Tänkte väl gå till H&M, Gina tricot, ICA, alla möjliga affärer.
Hoppas verkligen att jag får någe jobb, iaf sommarjobb för att sedan få anställning.

första dagen på Inter sport

Kom just hem från första dagen på Inter sport och gud vad kul det var. Bara unga som jobbar och alla är järresnälla och roliga. Fick märka kläder och larma dom och lite sånt. Var och åt lunch med Maria på donken, hon bjöd, gratismat är alltid bäst :D Sedan från ingenstans köper hon en tröja åt mig, helt gullig :)

Snart bio

Idag var jag på fotografering igen men inte för moore eller någon annan tidning, mest på skojj. Ska nämligen göra en kalender med bilder på mig haha, sjävlisk ;) Eleonor följde med mig och somnade haha stackar'n.
Nu ska jag snart iväg och se bio, Casino royal, eller vad den heter med pablo.

Imogron börjar min praktik på Inter sport i Farsta Centrum och är faktiskt lite nervös haha, men ska göra mitt bästa och kanske söka helg/kvällsjobb där sedan.

bilder :)

154904-63
MIN KÄRLEK!

154904-62
Raida gumman

154904-61
Min nya frisyr och färg (dålig vinkel)

154904-60
haha söt mössa


yes

Nu ska jag gå och köpa godis :D Sen ska jag lägga in lite bilder från igår :)

fredakväll

Gårdagen var väl lyckad. Var först i skolan för sista gången på 3 veckor, sedan åkte jag till frisören och klippte mig och färgade håret, lite ljusare än det vanliga.
Radia kom sedan och mötte mig och vi åkte hem till mig och fixade oss medans vi drack lite vin. Sedan blev det tequila för hela slanten och så var det utgång :) Vi var helt på g kan jag ju säga, tack för kvällen Raida <3

Ska snart iväg på dansen :)

skorna!

Idag har det inte hänt så mkt, pablo kom till mig igår natt vid 01.00 tiden och vi pratade lite. Somnade väl runt fyra och skulle gå upp 06.30 så jag har varit väldigt trött idag. Kom hem från skolan vid 14.00 och gick och sussa i två timmar och tog sedan ett bad.



                           


Jo, här är de läckra
skorna som jag såg



Ikväll blir det fika med Pablo och fortsätta vårt prat om hur vi ska ha det, sedan måste jag hem och plugga eftersom att jag har prov imogron i historia.


ingen problemblogg!

Nej hörrni, det här ska inte bli någon problemblogg.

Idag var en rolig dag i skolan igen, jag och jessica skulle redovisa inför hela klassen och jag ska läsa "organismer" men läser ist "orgams" haha lagom pinsamt :D
Åkte direkt från skolan till jobbet med alexandra och jobbade i 4 timmar, boooring. Men tjänade iaf ja vad är det, 360 kr :) Är nu hemma och ska äta. Imogron ska jag visa ett par läckra skor jag såg :) ching!

mitt hjärta?

Sitter i skolan just nu och har rast, fick bra betyg på estetisk verksamhet iaf och fick reda på att jag ligger på VG+/MVG på ledarskap.
Känns lite trögt, har pratat med några vänner och fått lite tips på hur jag ska göra men i längden så är det ju ändå bara mig själv och mitt hjärta jag kommer att lyssna på. Tyvärr vet jag inte hur allt kommer att gå, trodde aldrig att det skulle hända.

Idag ska jag jobba för första gången på 2 månader ungefär, känns som att det behövs lite extra pengar på kortet :)

:(

Kommer nog inte må så bra nu på ett tag, får se hur mkt jag orkar skriva, antagligen ganska mkt eftersom jag måste skriva av mig!

antingen eller?

Svart eller Vitt?
Mjukt eller Hårt?
Homo eller Hetero?
Höger eller Vänster?
Stor eller Liten?
Loket eller Oldsberg?
Göteborg eller Stockholm?
Landet eller Storstan?
Kram eller Puss?
Vagn eller Buss?
Hyrfilm eller Bio?
Gräs eller Grus?
Piggt eller Opiggt?
Pasta eller Potatis?
Tjänare eller Tjäna?
Is eller Mjukglass?
Natt eller Dag?
Felix eller Heinz?
NK eller Myrorna?
Marsvin eller Hamster?

Rakad eller Orakad?
Biffig eller Slank?
Blåögda eller Brunögda?
Popsnöre eller Sportfåne?
Naken eller Pyjamas?
Linda Skugge eller Linda Rosing?
Expressen lr Aftonbladet?
Peter Stormare eller Peter Jihde?
Kaffe eller Te?
Champagne eller Ramlösa?
Se filmen Festival eller Stirra in i en vägg 90 min?
Bakispizza eller Bakischirre?
Förfest eller Efterfest?

Engångssex eller Engångstallrik?
Plastbestick eller Plastbröst?
7-Eleven eller Pressbyrån?
Glasögonorm eller Linscooling?
Plugga eller Jobba?
Planka eller Pröjsa?
Yngre eller Äldre?
Lång eller Kort?


estetisk verksamhet

Slutade tidigt idag och det var väldigt skönt, hade bara föreningstimme och fotboll. När jag kom hem hade pablo vaknat och satt och tittade på tv som vanligt, jag tog en snabbdusch och gjorde sedan mat åt oss. Lassange :)

Nu är jag ensam hemma och ska börja plugga, måste göra klart estetisk verksamhetsarbetet.
Skriver mer ikväll! Ching

en tokig måndag

Haha det har varit en väldigt rolig dag idag. Det började med väldigt många nya rykten, bla att timmy, ali och mohammed (och några till) hade det väldigt kul på kryssningen dom var på, blev tydligen väldigt mycket ligg på båten med många olika tjejer. Sen viskade någon i mitt öra att mohammed hade fått in något på fel ställe, men det får man ju tro vad man vill om :p

Sedan var det fan veckans kommentar av Timmy idag på filosofin, en tjej i klassen, J. sade något inför klassen och blev knallröd i ansiktet, och timmy får ur sig; har du solat J. ? haha skittaskig ju :D

Och en annan liten rolig sak som hände var när jag, angelica och mamma var i ringen (skanstull) och hade shoppat lite. Vi skulle just gå mot tunnelbanan när vi gick förbi ett "fjortisgäng" som stod vid utgången på ringen och en tjej fixar med sin luva och mamma råkar stöta till henne och hon halvskriker:
- vad fan gör du jävla kärring!
Och angelica vänder sig om:
- vad fan säger du?
Och mamma vänder sig om och bara stirrar och jag kommer fram:
- vad fan håller du på med? vad säger du?
haha angelica var så jävla sur så mamma fick stoppa henne och sa:
- skit i henne, det är bara en liten skitunge.
och så gick vi. det var lite skojj haha.

En sak till bara som eleonor berättade idag. Hon skulle gå in till tunnelbanan när en ungdom gick in i en tant och tanten vänder sig om och säger:
- Se dig för din jävla tjockis! SKÖN TANT!!!

måndag igen!

hade sovmorgon idag fast jag fick gå upp 3 timmar tidigare ändå bara för att pablo inte ville gå och äta frulle själv, åh! Men gick iaf och la mig efteråt när han stack iväg på sin intervjuv men nu sitter jag här. Har just badat och läst lite och ska snart bärja skriva på min ledareskapsfilosofi, men det lär gå ganska fort.
Idag ska Angelica ta hål i naveln om det finns tid, annars ska hon bara beställa en. Annars händer det nog inte så mkt, ska iväg till skolan och sen fika med jenny och kanske melle.
154904-2

eleonor

154904-58

Åh vännen, du betyder så mkt för mig. Känns som att vi har kommit tillbaka i hur det var förr. Kan verkligen snacka om allt.

Den här tjejen borde alla ha som vän, och ni som känner henne (inklusive mig) ska skratta sig lycklig för att hon finns. <3 älskar dig tjejen

bajen är bäst!

154904-57

en skön söndag!

Vilka söta kommentarer ni skriver, jag blir rörd :)
Igår spelade jag twister med isabella (pablos lillesyster) och vann faktiskt 2 gånger, jag är grym på twister haha. Ska  bowla idag ist, klockan 13.00 i högdalen med familjen och sen ska jag hem och plugga tråkigt nog. Ska iväg och äta frulle, ha en skön söndag :)

:)

Blev inge sola och inge bowla heller tråkigt nog. Men jag var iaf iväg på dansen i solna och jag fick en plats!!!! JAAA!!! Hip hop/dancehall varje lördag kl 12.45-14.00 gud vad jag är glad!
Minsta syrran tog hål i öronen idag, jätteduktig :D

Tack till alla som skriver små söta kommentarer, det lyser upp min dag :) <3


bowling!

Ja visst har naglarna växt ;) eller inte haha. Jag undrar hur ofta man ska sätta på den där oljan, det står inte. Men har tänkt kanske varanan dag eller något sånt.
Igår blev det bara att vara hemma och baka muffins och titta på "mathilda" med pablo och mammsen, inte så mkt mer än så förutom att jag var och åt middag hos farmor innan.

Om en timme ska jag åka till solna för att kolla in dansen med syrran och på vägen hem ska vi troligen sola. Sedan blir det bowling med systrarna och kanske pappa. Ska senare på kvällen hem till pablo och titta på prison breaks 15 avsnitt, mys!

farsta igen!

Idag vare farsta igen, fast med minsta syrran som jag skämde bort. Hon fick en klänning (rös med rosa hjärtan), ett pennskrin, ett halsband och en lyspenna. Själv köpte jag en olja som gör så att naglarna växer fortare :)

idrottsdag

Japp och ska så man iväg till tyresö för att ha idrottsdag då. Jag, alexandra och Jennie ska spela badminton och tennis, det kommer att bli grymt!

Humöret idag är tiptop, antagligen för att det är fredag. Händer idag då gott folk? Jag har inte besätmt mig ännu. hörs!

minnen

Var nyss och tittade på när min lillesyster och pappa åkte skridskor i syrrans skola. Jag åkte inte eftersom att jag inte har några skridskor, så jag stod och frös ist. Men det var det värt, gud så lyckliga alla var, varenda en. Fick massa minnen från när man själv var liten och åkte skridskor, hela atmosfären utstrålade kärlek.

Men nog om det. Hade inga pengar med mig till farsta eftersom att jag hade glömt plånboken hemma, men köpte iaf lite smått och gott för 250 kr ungefär. En gul tröj-klänning, gula och vita benvärmare och två par trosor, skitsöta :) Fick låna pengar av eleonor, tack gumman <3
Men ikväll blir det till att åka till pablo eftersom att han har börjat jobba och det tar upp all hans tid!!!! haha skitsynd, så nu får jag umgås med mina OTROLIGT roliga kompisar :D ÖRR! skojja ni är bäst vänner! :D haha jag har tråkigt! Nej men nu ska jag spela bubble trubble :D puss!

farsta med eleonor

Sitter nu i skolan och har slutat. Väntar på att bussen ska gå om 15 min, tröttsamt! Ska möta eleonor i norra sköndal för att sedan åka vidare till farsta och shoppa. Ska inte köpa så mkt (säger jag nu, vi får se när jag kommer hem haha) men ska iaf köpa en "fondation" från apoteket och kanske en spray som gör att sminket sitter på bättre. Sen ska vi säkert äta också.

skriver mer när jag kommit hem. ciao :)

fin klänning

Okej, men är det bara jag som DÖR för den här klänningen! Den är så himla söt och gullig. Håller på att ta reda på vart den är köpt för jag bara måste ha en likadan!

154904-56