bilder

Idag var det snack med rektorn om mina ig-varningar som är helt störda att jag ens har. Bara några prov som jag inte har gjort men det ordnar sig.
Har just varit ute med mina kusiners hundar fast jag har sagt att jag aldrig ska gå ut med en hund, var ifs ganska kul. Så pablo kanske får sin hund när vi flyttar ihop ändå ;)

Men men tänkte visa lite bilder som kan vara intressant, lite bilder på saker från mitt liv, så här kommer det, enjoy!

1.2.3.4.
5. 6.7.8.
9.10. 11.
12.13.14.



 

1. När jag spelade på Råsunda
2. Jag och angelica, lillesyster
3. Syster i skolan med kompis
4. Jag melle och vår fotograf
5. Mina babes och nån
6. Melle och jag
7. Jag och pablo
8. Jag och Jessica
9. Lillesyster evelina
10. Partytricket
11. Tequila, JA TACK!
12. Jag och eleonor
13. Jag i bajen, kommer sakna
14. muppbajen i gothia!


jahaa ja!

Ska snart iväg till skolan, skulle igentligen åka skridskor men jag har nite haha. Tur det kanske.
Idag blir det plugga och kanske träffa nångon vän. :)

ugly betty

Var hemma från skolan idag, hade jätteont i magen så dagen har jag spenderat hemma hos pablo elersom att det var dirket dit jag åkte efter de tråkiga nyheterna sen igår. Idag tittade vi på prison break, det nya avsnittet, 14, och det var jättebra! Efter det tittade vi på filmen "natt på museet" och den var väl sådär, det va lite tråkig i början men sedan blev den bättre. 

Ikväll ska jag sitta framför tv:n och se Ugly Betty, sesongens sista avsnitt tyvär :(

 

betty

kickad :/

Ja ni som läst min blogg kanske vet att jag spelar fotboll och att det har vart en stor del av mitt liv, eller ja, spelade rättare sagt. Fick idag reda på att jag har blivit kickad ifrån laget, fattar ingenting. Dom tyckte inte att min inställning var bra och att a-lagets spelare var bättre, men det är ju klart ? :S men så är det iaf och jag blir så sur på att dom inte sa det en vecka tidigare eller så eftersom att jag tackade nej till dansen eftersom att jag skulle fortsätta spela, men nu vill jag ju hellre dansa än att inte göra någonting och bli tjockis :p :/ men Pablo har lovat att simma med mig två gånger i veckan så vi ska köpa simkort, antingen i salem eller eriksdalsbadet. Sen ska jag väl försöka få tag i någom dans som inte har börjat eller så, tänker nog inte börja i något nytt lag iaf, det går liksom inte. Gillade tjejerna i mitt lag så mycket, så det känns tomt.
Någon som vet något dansställe som inte har börjat sin termin ännu? skriv gärna isf.
Kanske ska bärja jobba två kvällar i veckan också, eftersom att jag har så mkt tid över, förut hade jag 3 dagar ledigt och nu har jag helt plötsligt 7, känns knäppt.

men ikväll blir det ta det lugnt som vanligt, pablo gör te och toast till mig nu :D mums <3

chokladmuffins

Skrev just ett inlägg som försvann, gud så irriterande så nu måste jag skriva om hela, men gör det lite kortare haha.

Det blev ingen film, vi hittade ingen som verkade bra så vi gick och handlade mat ist, det blev pizza som man värmer i ungnen. När vi kom hem efter en liten promenad så såg vi att det var "miss secret agent 2" på tv:n och åt popcorn och drack cola (fast jag igentligen inte får) och bara myste. Efter filmen så bestämde vi oss för att baka chokladmuffins och dom blev just klara och gud så goda dom blev, jag är så bra på att göra muffins, ni borde pröva receptet, det är väl som vilket annat recept som helst men tänkte att ni kanske ville ha det ändå.

  • 2 ägg
  • 2 1/2 dl socker
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 1 krm salt
  • 4 msk kakao
  • 1/2 tsk bakpulver
  • 2 dl vetemjöl
  • 100 g smör/margarin (jag använder margarin)

    Sätt på ugnen på 200 grader och placera sedan ut bakformer på en plåt.
    Smält matfettet och låt det svalna. Vispa äggen och socker med en elvisp. Vispa sedan ner vaniljsocker, salt, kakao och bakpulver. Tillsätt sedan vetemjöl och matfettet och vispa snabbt ihop till en jämn smet. Grädda i 10 minuter.

Fler goda recept kan ni hitta här :)


gårdagen!

Gårkvällen blev lyckad, iaf tills vi skulle gå ut. Middagen med Pelle och hans söner var nog den roligaste middagen på länge, gud vad vi skrattade. Det började med lite tv-spel för att sedan bygga pärlplattor :D Sedan blev det tacos i stora lass, mums!
Pablo och jag drog senare ut till BLÅ för att träffa Jennie (som fyller 19 idag. grattis<3) och resten av tjejerna. På BLÅ var det inte särskilt roligt så dom drog vidare till claras medans jag och Pablo åkte hem till min pappa ist och spelade tv-spel ett tag.

Idag blir det hyra film och bara ta det allmänt lugnt, vet inte vilken film det blir ännu men det får vi se :)

nya kläderna

Ikväll blir det utgång eftersom att Jennie fyller 19 imorgon. Jag och pablo ska nog bara vara där ett tag. Idag har jag bara tagit det lugnt och tittat på tv, håller just på att fixa mig för att jag ska på middag hos mammas pojkvän för att sedan gå ut. Ska ha min nya rosa tröja med sidensnöre och svarta jeans.

Här är kläderna jag köpte igår, glömde att ta kort på mössan men den är bara helt vit :) ps. jag bara älskar mina nya skor. Ds


inköp!

Dagens inköp:

  • En rosa tröja med svart sidenband, H&M
  • En vit-rosa randig tröja, H&M
  • Ett par skor, vad heter affären nu igen? haha
  • En ljusblå bikini, Cubus
  • En vit mössa, Åhlens
  • Skrivhäften, Clas olssons


Tar bilder imogron och sätter in, är hos pablo nu så det går tyvärr inte.




sommar, JA TACK!

Och så en ny morgon och ännu mer snö, åh jag orkar inte mer snart, det är så himlans kallt. Jag vill ha sommar nu, jag vill kunna gå i jeanskjol, t-shirt och ballerinaskor till skolan. Jag vill kunna ligga på stranden och sola och bli brun. Jag vill kunna köpa glass som smälter innan jag ens har hunnit börja på den. åh vad jag längtar till sommaren.






Idag blir det till att åka in till farsta med mamma efter skolan, ska inte träna eftersom att min tå fortfarande gör ont, tråkigt nog. Får gå ut och löpa med pablo i helgen ist om min tå blivit bra då. I farsta ska jag iaf köpa skrivhäften till skolan och en mössa eftersom att det är så himlans kallt, brr :/ Hoppas även på att mamma ska bjuda på mat. Juste, någonting som jag inte berättat är att jag har börjat vara lite nyttigare, jag har slutat äta godis, slutat äta på mcdonalds och sen så får jag bara dricka coca cola på lördagar (fast det bryter jag ibland), jag är colaberoende :p


:)

Åh vad jag vill att klockan ska bli 16.00 för då ligger jag på massagebordet och har just börjat bli masserad, härligt!

Alltså vissa eller en viss peron måste lära sig att inte visa halva rumpan när hon sitter ner, när man är 18 år och har smala t-string eller stora string så är det inte särskilt snyggt (inte annars heller ifs) men PB garvar bara ;)

Jo, och tidningen jag ska vara med i är moore, japp så är det, nästa nummer :) ska vara med i "stadskampen" så vote for me ;)

skadad igen!

Skadade mig idag på träningen igen, jag har så klen kropp haha, eller inte :D Ikväll blir det bara att ta det lugnt och kolla lite tv, sen ska jag sova, tidigt :)

Idag var jag bara i skolan en lektion för att göra kostprovet som gick ganska bra, kommer iaf att få G tror jag (a) annars har det inte hänt så mkt, tagit det lugnt med pablo, en allmänt tråkigt dag alltså (ta inte illa upp älskling).


Pablo är du bäst!

jag är bäst!

Fick just veta att min bild ska komma i tidningen på en helsida, OMG! :D

fotografering

Åh vad denna dag har varit härlig, gick upp kl 08.00 och packade ihop alla matchande underkläder jag kunde hitta, sedan åt jag frukost och åkte till skolan. Skolan var ifs som vanligt bara det att jag gjorde bort mig totalt, jag skulle gå och prata med lizzan och hon hade just suttit och spelat kort vid borden vid mitt skåp, när jag gick dit så satt det en tjej med likadan tröja och mörk hår där och jag gick fram och tog tag i hennes axel och sa: LIZZAN!!! sen såg jag att det var någon annan, grymt pinsamt!
Fick lov att gå 30 minuter tidigare från lektionen eftersom att dzenita skulle sminka mig, sedan åkte jag till gullmars och träffade eleonor för att åka vidare till karlaplan och till fotografen Jocke som skulle fotografera mig. Han sa att bilderna blev väldigt bra och att någon av dom kanske skulle komma med i tidningen :)

Apropå ingenting så kollade jag vilka bilder jag hade på min kamera som jag inte hade laddat upp och det var bilder från när jag, eleonor, jessica och lizzan var och bowla, här är några :)


en tråkig söndagskväll


154904-30UTSEENDE

[ ] Jag är kortare än 160cm.
[x] Ibland tycker jag att jag är ful.
[x] Jag blir lätt brun.
[ ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[ ] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har en tatuering.
[ ] Jag är osäker över mitt utseende.
[ ] Jag har haft/har tandställning.
[ ] Jag har glasögon/linser.
[x] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[x] Jag har mer än två piercingar.
[x] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[ ] Jag har fräknar.


FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[ ] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[ ] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.


SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar.
[x] Jag jobbar.
[ ] Jag har somnat i skolan/jobbet
[ ] Jag gör nästan alltid mina läxor
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[x] Jag underkändes i (eller avbröt) mer än en kurs i fjol.
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.


SKAMLIGHETER
[ ] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.
[x] Jag börjar gråta av Disney filmer.
[ ] Jag har pissat på mej av skratt.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[x] Jag har limmat fast min hand i något.
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[ ] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.


HÄLSA
[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[x] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[ ] Jag har brutit ett ben.
[ ] Mina tonciller har tagits bort.
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.


RESANDE
[ ] Jag har kört mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[x] Jag har varit i Sverige.
[ ] Jag har varit vid Haldefjäll.
[ ] Jag har varit i Japan.
[ ] Jag har varit i USA.
[ ] Jag har varit i Afrika.


EFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[ ] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[ ] Jag har gått "skinny dipping".
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[x] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ] Jag har krockat i en bil.
[x] Jag har skidat.
[x] Jag har medverkat i ett skådespel.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[ ] Jag har sett norrskenet.
[ ] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[x] Jag har ätit sushi.
[ ] Jag har åkt snowboard. ("åkt")


FÖRHÅLLANDEN
[ ] Jag är singel

[x] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[x] Jag saknar någon just nu.
[?] Jag är rädd för att bli övergiven.
[x] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] Jag har skiljt mig.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[ ] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[ ] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.


SEXUALITET
[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[x] Jag har varit förtjust i en lärare.
[x] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en till mig helt okänd person.
[x] Jag har kysst en till mig helt okänd person.


ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[ ] Jag har smygit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i ett prov.


DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[ ] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande


DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar.
[ ] Jag har sett någon dö.
[ ] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[ ] Någon nära till mig har begått självmord.


MATERIALISM
[ ] Jag äger mer än 5 rap CDn.
[ ] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[ ] Jag äger något från Diesel.


RANDOM
[ ] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[x] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[ ] Jag ser på nyheterna.
[?] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[ ] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[ ] Jag är petig med grammatik.
[?] Jag är en sportfanatiker.
[x] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[x] Jag är bra på att baka.
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[ ] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan.
[ ] Jag vet hur man skjuter.
[ ] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[x] Jag äter snabbmat varje vecka.
[ ] Jag är bra på matematik.
[ ] Jag tror på spöken.
[ ] Jag är online 24/7 på msn, även som "Borta"
[ ] Jag har inte lämnat in arbeten och ändå fått mvg i en kurs.
[x] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x] Jag är väldigt kittlig.
[ ] Jag älskar mörk choklad.
[x] Jag spelar dataspel och/eller Playstation-spel.
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[ ] Jag är bra på att minnas namn.
[x] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv.



Denna lilla tråkroliga lista hittade jag på
eleonors blogg :)


söndag 13.00

Fick just ett samtal från danscenter där tjejen i telefonen sa att jag hade kommit in på hip hop/dancehall från min köplats. Blev först glad men började sedan tänka att då kommer jag alltså att träna 8 gånger i veckan, 3 i skolan, 4 med laget och 1 dans, kommer aldrig palla om jag ska träffa pablo och plugga också. Så har nu bestämt mig för att jag inte ska börja, kanske nästa termin men inte nu iaf, känns lite tråkigt eftersom att jag egentligen vill :(

men nog om det, idag blir det laga mat med pablo för att sedan åka hem till mig och plugga eftersom att jag har prov i kostlära på tisdag, sedan prov i marknadsföring på fredag men det ska nog gå bra. Man måste ju vara posivit om det ska funka.

Det är lite tråkigt att jag inte har så mycket bilder längre men det är bara för att jag glömmer digitalkameran hela tiden, men det ska jag blir bättre på. Ska tex ha med mig den till skolan och smygfilma mina vänner haha det ska bli skojj :)

Någonting jag måste ta upp är att jag börjar bli väldigt nervös inför fotograferingen imorgon, har iaf köpt de underkläder som jag ska ha på mig och fixat en kompis som ska sminka mig och så! Hoppas du bara inte glömmer det nu dz ;) Kommer antagligen att få bilderna sen så jag kanske, bara kanske kan visa någon i ett litet format, beror på hur bra dom blir.

hoppas alla får en bra dag!


lördag

Idag lät mig mig själv sola eftersom att jag ska på provfotograferingen på måndag, solade ifs bara 15 min för att jag inte skulle bli röd haha, inte för att jags er så stor skillnad, men men.
Fick även sova ut idag och det var väldigt skönt efter löpningsträningen som vi hade igår, gick sedan till farmor och åt mat och spelade tv-spel med systrarna och kusinen.

Nu sitter jag här hos pablo och vi ska titta på en film som vi hyrt, american pie - the naked mile, hoppas att den är bra.

en dikt av Jennie

Idag har det inte hänt så mkt, har vart i skolan och sedan åkte jag ner till kanalplan för att träna, löpning! Har iaf bestämt mig för att fortsätta på fotbollen och jag tror att det kan bero på att jag gillar vårt lag väldigt mycket, hanna och malin är ju två riktigt skön typer :)

Haha en sak som måste nämnas som hände idag i skolan var på svenskan när vi skulle skriva dikter om att leva. Jennie den knasiga satt och skrattade hela lektionen och vi fattade inte vad hon höll på med, men det visade sig att hon hade skrivit en dikt:

Jag springer
Jag sparkar
Jag röker
Jag knarkar
På plattan är jag..
..mig själv
och jag vet att jag aldrig kommer komma därifrån..
..FUCK!


haha Jennie du är härlig <3

haha

citerat vår nya lärare, Jesper engström
"..som på midsommar när vi dansar runt en snopp och leker att vi är grodor"

"Flickan och skulden"

154904-25


Det här är en bok ALLA borde läsa, tjej som kille. Jag har läst ungefär 50 sidor och är helt tagen, hur kan folk göra såhär? Det handlar delvis om en tjej, "kryckhoran" som blir våldtagen med en krycka och blir kallad hora efter det. Det handlar också om en tjej om blir våldtagen i ett garage av MINST sju, kanske t.o.m nio killar. Det är vidrigt hur folk snackar om tjejer dom inte ens känner. Ett tips till er alla, läs den!

ur boken;

När Jonna vaknar i gryningen vet hon först inte var hon är. Den första tanken som slår henne är att hon är naken. Nästa tanke är att hon inte har något pubeshår mellan benen. Inget alls. Sängen är grisig. Lakanen är nerspydda, det stinker kiss och är fortfarabde blött. Kladdigt också. Och där är blod. Men inga kläder. Men hon har på sig ett par skinnstövlar. De är inte hennes egna, utan någon måste ha satt på henne dem.



ur boken;

En tjej som har tillfälligt sex kallas slampa. Det är så idag och vi ska inte hyckla. Och det finns fler som kallas slampor - trots att de aldrig ens har haft sex. Vissa för att de är snygga och andra för att de hörs eller syns mer än vad tjejer "borde" göra. Då blir de till ett hot. Och det enklaste sättet att utplåna hotet är att kalla dem slampor. För det är det västa en tjej kan vara. Förbrukad. Det är alla tjejers skräck.Och det är alla killars makt.

Dagens 17/1

Dagens frukost: polarmacka med ost och skinka, te
Dagens kläder: mjukisbyxor & bajentröja
Dagens låt: buttoms - PCD
Dagens dusch: ikväll
Dagens frisyr: en bulle ;p
Dagens smink: osminkad
Dagens händelse: skoprovning
Dagens planer:
skolan, skoprovning & träffa pablo
Dagens vill ha: sovmorgon
Dagens saknad: pablo
Dagens drog: coca cola
Dagens tråkigaste: gick upp för tidigt
Dagens finaste: min bajentröja
Dagens måste: plugga
Dagens dricka: mjölk
Dagens köp: mc´donalds
Dagens mat: ost-och skinksås & donken
Dagens sjuka: jag är hostig
Dagens kärlek: mamma
Dagens mående: trött och seg


danscenter

Åh jag har ångest!
Jag har spelat fotboll sen jag var 7 år, alltså i 11, snart 12 år och nu ska jag bara sluta? Känns som att jag är rädd på något konstigt sätt, men jag tycker inte ens att det är kul längre. Men jag känner att jag kanske kommer ångra mig. Jag kommer ju ifs att träna 3 gånger fotboll i veckan i skolan ändå! men åh, jag vet inte vad jag ska göra. Har vart på danscenter's öppethus idag och prövat på lite och det var skitkul, anmälde mig till hipp hopp/dancehall som var väldigt mycket skaka rumpa, det tycker mickis om :) Jag vill bara att någon igentligen skulle kunna berätta för mig vad jag ska göra, då skulle allt vara mycket enklare. Men jag får ta och tänka ett tag, det är ju inte ens säkert att man kommer att få en plats på danscenter, det var väldigt många där (för många) och det var säkert många som sökte. Men men vi får se hur det blir med det.

första dagen i skolan

Idag var det första dagen för mig i skolan och den gick bra. Hade börjat med två nya ämnen som var naturvetenskap och filosofi. På natutvetenskapen fick vi två provrör, ett med vatten och ett med nån sorts alkohol. Vår lärare hade värmet upp dom till ungefär 70 grader och nu skulle vi sitta och notera hur varma dom var, varje minut i 25 minuter :O asså hallå vi skulle sitta och titta på två provrör i 25 minuter och anteckna varje minut haha roligaste lektionen.
På filosofin pratade vi mest, och jag fattade typ ingenting man skulle hålla på att ifrågesätta sig själv och sådär haha men det var kul, vår lärare var som en nallebjörn, grr :)

Ikväll ska jag på öppet hus på danscenter med eleonor och kanske några till, skriver mer om det sen.

tom tit

Inatt fick jag sova och det var grymt skönt, vaknade ändå av väckarklockan som ringde 10.00 eftersom att jag och Pablo skulle till tom tit´s. Det var väldigt trevlig där och vi gick runt i flera timmar, 4 om jag ska vara på ett ungefär ;) Efter vårt besök gick vi till donken och åt eftersom att vi var väldigt hungriga efter vårt "lekande".

Kom idag på att ett arbete till skolan ska vara inne på onsdag och jag har inte ens börjat. Ska skriva om Hammarby, Djurgården och Aik (blä på dom två sista).


tack tjejer <3

Åh vilken kväll, bowlingen blev en succse och mitt lag vann varje gång! Efter bowlingen blev det hem till eleonor för att spela idol och tjejsnack men där vann jessica och lizzan, iaf på idol, men jag vann på tjejsnack :D utan fusk! Tack för en underbar kväll tjejer <3

Resten av natten blev inte som tänkt, orkar inte gå in på detalj men ja, det har med Pablo att göra. Känns inte som att jag ska tråka ut er med mina kärleksproblem men kan iaf säga att det är en gnutta bättre nu. Att prata med mamma om det hjälper ju alltid, jag älskar min mamma mest på hela jorden!

Ikväll ska jag äta ute med Angelica och Malin (syster och kusin) men efter det har jag ingenting planerat, måste ifs plugga, blä!

ny bild på mig

Haha det har är mitt 3e inlägg på ungefär 1 timme haha nej men ni måste se den här bilden, inte för att skryta men jag tycker att den är riktigt bra. Tagen av nestor :)

ny bild på mig :)

dagens;

Dagens frukost: polarmacka med ost och skinka, juice
Dagens kläder: mjukisbyxor & linne
Dagens låt: radio, 105,9
Dagens dusch: blev ett bad
Dagens frisyr: hästsvans
Dagens smink: osminkad för tillfället
Dagens händelse: bowling 
Dagens planer:
bowling och fest i tyresö
Dagens vill ha: tequila
Dagens saknad:
Dagens drog:
apelsin/mandarin/äppel-juice
Dagens tråkigaste: playahead.se
Dagens finaste: eleonor
Dagens måste: åka hem i god tid
Dagens dricka: juice än en gång
Dagens köp: ingenting :/
Dagens mat: ost- och skink-paj
Dagens sjuka: lillesyster är seg
Dagens kärlek: pablo
Dagens mående: tipp-topp

Bowling och tyresö

Ikväll blir det bowling med eleonor(http://eleonor.webblogg.se), jessica(http://jecca.webblogg.se)  och lisette(http://lisettee.blogg.se) för att sedan dra vidare på fest i tyresö. Jag hoppas av hela mitt hjärta att det finns tequila där som jag kan sno av någon eftersom att jag inte dricker något annat än det. Det blir det perfekta "fyllan", man blir inte för full men lagom skrattig och det bästa är att jag inte blir bakis av det.

Sitter nu och funderar på vad jag ska ha på mig, om jag ska vara festklädd eller bara lite uppiffad. Funderar på att ha mina leggins med min bruna tröjklänning eller bara jenas och nån tröja. Jag vet iaf att jag ska vara naturligt sminkad med mascara och rouge.


färga håret?

Promenaden med Jessica var faktiskt underbar, jag är så glad över att jag har vänner som verkligen lyssnar på mina problem och som förstår. Men dom får ju tillbaka också för jag är en såndan person som tycker om att höra på vännernas problem (inte för att det är bra att dom har problem men för att jag tycker om att hjälpa dom).  Och Jessica du har varit till stor hjälp idag, tack <3

Var och gjorde provet och det gick väl sisådär, träffade sedan pablo i gillmarsplan och pratade lite. Han och jag åkte sedan till bagarmossen och åt varsin hamburgare på grillen och sen gick jag hem och han skulle möta en kompis. Nu ska jag bara packa för att sedan åka hem till honom. Känns som att jag överdriver lite när vi bråkar, eller så är det han som får mig att tro det haha.


Nu måste jag ha er hjälp, jag funderar på att färga håret som Fregie har, vad tycker ni?

      jag nu
     Fergie, ska jag färga så?

10 månader idag!

Gud vad gott jag sov inatt, helt fantastiskt.
Är hemma från skolan idag också men måste ändå dit klockan 17.00 för att göra ett omprov på provkvällen, suck!
Igår ringde jag upp Bastri och pratade, faktiskt ganska länge men det behövde jag, mådde mycket bättre efter vårt samtal, tack Bastri <3
Idag är det min och pablo´s 10-månadersdag fast vi kommer nog inte att träffas men det spelar inte roll. Börjar bli så trött på vissa saker, inte bara när det gäller honom utan allmänt här i livet. Jag måste börja ta tag i saker nu och låta det viktigaste gå före allt annat.

Det är kul att jag har fått fler läsare nu än när jag började, känns riktigt bra. Känns som att bloggen har blivit en del av mig fast jag bara har haft den i nån månad.

..men nu ska jag gå ut på promenad med Jessica, ciao :)

Lite tips!

Vaknade för ett tag sen och är hemma från skolan idag också. Måste plugga och så, men innan jag gör det så vill jag visa lite saker som jag har haft mycket nytta av i mitt liv :) här är lite tips!

1.
   2.      3.     4.



1. Dove Summer Glow är en hudkräm som ger dig en len hud och en lätt brun-utan-sol effekt. Dove kan du använda året runt och den går snabbt in i huden. Du ska använda den dagligen för att gradvis få en lätt solbrun hud. Den är lätt att smörja in och det kan nästan inte bli ojämt. Finns på H&M, Åhlens mm.

2. Vaseline Intensive Care är en lotion för händer och naglar som doftar gudomligt fräscht. Om man använder den 2-3 gånger dagligen så blir naglarna starkare och händerna blir mjukare. Den går också väldigt fort in i huden så att du slipper att vara kladdig. Finns på H&M, Åhlens mm.

3.  Aqua Peeling med garpefrukt är en otroligt skön peeling för ansiktet. Du får en otroligt fräsch hud med en lagom doft. Du ska använda den 1-2 gånger i veckan för bästa resultat och jag kan säga att resultatet blir verkligen bäst. Huden blir len och ren som bara satan. Finns att köpa på Yves Rocher.

4. Ldb goes pink är en deodorant som doftar sommar, när jag använder den så kommer det som små puffar med doft lite då och då och den blir nästan som en parfym. Och det bästa med den är att den täcker svettlukten och du får absolut inga svettfläckar. Finns att köpa på H&M, Åhlens mm


varför plugga så sent?

Och så började skolan igen, inte för mig då eftersom att jag är sjuk. Tror att pappa har smittat mig för jag bara hostar och hostar och kan inte sova.

Igår vaknadejag hos pappa igen för andra gången på ungefär 2,3 månader men det känndes bra. Evelina väckte mig då igen genom att dra mig i tån och sa att hon ville spela tv-spel och eftersom att jag inte kunde somna om så gick jag upp och spelade med henne. Gjorde inte så mycket på dagen, gick hem till mamma efter ett tag och tog ett bad och smörjde in mig i dove´s hudkräm-brun-utan-sol och sedan kom pablo helt oväntat och det är ju alltid lika trevligt. Vi väntade på att mamma skulle komma hem för att sedan titta på Narnia, som är så bra!

Kunde inte sova på hela natten, bara hostade och hostade. Jag skulle chansa på att jag sov ungefär 3,4 timmar bara. Mamma tyckte inte att jag skulle gå till skolan så jag är hemma nu, satte mig och pluggade för ett tag sen men jag förstår riktigt inte varför, jag kommer ändå inte att klara omprovet i internationell ekonomi (med kärringfittan till lärare). Jag blir faktiskt lite irriterad på mig själv, förstår inte varför jag jämt börjar att plugga till ett prov ungefär 4,5 dagar innan det är. Nu ska jag t ex lära mig 4 kapitell på 3 dagar och i det ämnet så är det hopplöst!



 


Disney on ice

Dagen började men att evelina kom och väckte mig klockan ett för att hon och pappa hade gjort frukost till mig och angelica. Kände mig väldigt sjuk imorse men det gick över efter ett tag som tur var. Jag och evelina spelade tv-spel och sedan fick vi skjuss av pappa till globen, vi skulle gå på Disney on ice.

Väldigt högt ljud men annars var det fantastiskt, pablo och isabella var också med och pablo tog en massa kort.
Allt jag vill just nu är att vara med pablo men han är tyvärr sjuk och vill inte bli smittad :/ men men.. här är några av bilderna från idag.

154904-17
154904-16
154904-15
154904-14
154904-13
154904-12

haninge open

Idag var det tunering i haninge, spelade haninge open men åkte tyvärr ut mot farsta i kvartsfinalen med 2-0. Stod över den matchen tråkigt nog så ni kan inte skylla på mig haha :D Det skönaste på tuneringen var att vi vann mot enskede med 4-0 så skönt för att vår gamla tränare tränar dom nu och det kändes så skönt att spela ut dom :)

såhär såg programmet ut;

Match 1 Kl 9:45 Bajen DFF - Hässelby SK - 5-1
Match 2 Kl 11:25 Nacka Dam - Bajen DFF - 1-2 (jag gjorde 2-1målet)
Match 3 Kl 12:40 Enskede SK - Bajen DFF - 0-4

Kvartsfinal Kl 15:30 Tvåan Grupp 4
Kvartsfinal Kl 16:00 Bajen DFF - Foc Farsta - 0-2

Semifinal Kl 17:05

Final Kl 18:15

Idag blir det hem till pappa och spela spel med evelina (lillesyster på 7 år) mario party 6 :D

en underbar vän

Så har ännu en dag gått på lovet och skolan närmar sig, ångest! Känns bara som att jag inte orkar längre, bråkade med pablo idag (igen!) så jag gick ut och träffade eleonor. Vi tog en promenad och pratade om allt möjligt och jag kan bara säga att jag är så glad över att ha en vän som dig!
Efter promenaden träffade vi mamma (som gjort en hårförlägning, skitsnyggt!) och gick och åt thaimat, mamma bjöd såklart! Det är så skönt att ha en mamma som man kan prata om allt med, som verkligen vet vad jag menar och ger mig goda råd, önskar att alla hade en mamma som min.
Eleonor följde med mig hem och vi kollade på djävulen bär prada och sedan masserade vi varandra som vanligt. Filmen var bra, skitfina kläder och inte tala om skorna, fantastiska!

det är sjuk hur man kan må dåligt och sedan träffar man en person så blir allt bra, eleonor du är värd mer än guldigaste guld



bring it on - all or nothing

Har just sett filmen bring it on - all or nothing och det var väl ungefär 5e gången jag såg den, jag bara älskar den och "Britney" är ju bara så skön när hon kommer till den nya skolan. Har ni inte dett den filmen och gillar high school filmer så bara måste ni se den!

bring it on - all or nothing



trailer :)
http://www.videodetective.com/trailer-preview.asp?publishedid=910955 - klicka på "watch trailer"


..och för er som trodde att jag hade köpt jordnötter eller något från förra inlägget så var det valnötter jag köpte ;)

kyckling med curry

Kom nyss hem ifrån stan där jag var med Melissa och shoppade idag igen. Köpte mig ett par svarta jeans med fickor där bak, tänk att jag kom i ett par 26or :O det kunde jag aldrig tro, måste ha gått ner i vikt :) Var väldigt duktig idag för jag köpte nötter istället för godis som jag ska snaska på ikväll, gott gott!
Åt även i kungshallarna idag igen, thaimat, kyckling med curry, mums :)

Jag bara älskar impulsköp!

Är det inte bara så härligt att bara åka in till stan för att äta och sedan gå in i en butik och hitta ett par shorts (eller något annat) som bara sitter perfekt och som det dessutom är rea på. Som mina shorts som jag hittade på Vila för 99:-
                                                                                                 
mina fina shorts :)

Kläder är kärlek

Jag bara älskar klädkataloger! när jag ser att dom har kommit och ligger där på golvet och bara väntar på att jag ska bläddra igenom dom känner jag LYCKA! det är det bästa som finns, att bara sitta i soffan med en kopp te och bläddra igenom och kolla på kläder/skor/accosearer. Mina favoriter är ellos och H&M, dom kan jag kolla igenom flera gånger och beställa hur mycket som helst ifrån. Fick idag hem ellos och där hittade jag ett par jättesöta blå ballerianskor med snörning och en jättefin klänning för bara 99:-
Kläder är kärlek!


154904-7154904-8

översvämmning av glitter!

Nyåret blev väl sådär, inte det bästa kanske men fick ju iaf vara med pablo :) Kvällen började som sagt hemma med god mat och tomtebloss. Gick sedan hem till eleonor för att hjälpa henne med hennes lösögonfransar där vi också dränkte ner oss i glitterspray, MYS! Mötte sedan Lizzan och Jessica och tog en promenad till bussen jag skulle ta, där lämnade dom mig haha!

Jag firade nyår i rönninge hemma hos claudia där det var ungefär en 15-20 personer, alla möjliga stilar, det var härligt!
En kille som var där kom fram till mig och frågade om jag hade varit på gothia 04, för att han kände igen mig, och det hade jag ju varit. Det är så kul att träffa på folk som man har sett innan, världen är allt bra liten!

Vid 12slaget gick vi alla ut och smällde raketer och smällare, men jag ställde mig en bit bort och tände mina tomtebloss ist, raketer är inte min grej dom är så läskiga, speciellt när killarna håller på att skjuta dom på varandra :/ Men glad var jag ändå för jag fick min kyss vid 12slaget :)

Mina nyårslöften:

  • vara mindre svartsjuk av mig
  • vara mer självisk
  • sköta skolan det sista halvåret

Träffade många snälla och fina människor igår och jag hade trotts allt en bra kväll! tack till alla som delade den med mig igår.
Tyvärr tog jag inga bilder för kameran kom aldrig upp ur väskan haha, men hoppas ni får en bra bild ändå :)


Idag vaknade jag klockan 14.37 och väckte pablo men han ville inte gå upp så jag kollade på tv. Låg i sängen och myste tills klockan var 18.00 då vi gick upp för att äta och sedan åka hem till mig. Tittar nu på prison break även fast jag har sett hela den här säsongen redan. Har också hyrt en film vi ska se sen, take the lead heter den och det är en dansfilm.