style

image409I sommar ska det vara knallfärger i högsta hugg, och ja tack för min del! Shoppa chokrosa, kobolblått och lysgult på dina kläder, skor accessoarer, allt! Styla genom att ge "den lilla svarta" lite färg genom ett par rosa leggins eller smycken i den hetaste se-på-mig-färgen. Eller så sätter du helt enkelt på dig en lysgul klänning och ett par höga klackar, så är du klar!




image410


Sedan har vi ju också de gyllene tiderna när allting ska glänsa extra mycket, och som tur vi har eftersom det ska gnistra både på fest och till vardags. Shoppa glänsande skor, legging, åtminstone en klänning och dövis med smycken. Silver och guld är mina favoriter! Styla genom att bära slimmade silverleggings till en kort klänning och höga klackar (speciellt om du har leggins, annars ser benen korta ut). Och våga!






image411Och sist men inte minst kortkort, vi alla älskar det utan att erkänna det, I LOVE IT! Shoppa så korta klänningar, shorts och kjolar du kan hitta och fålla gärna upp dom lite själv, och när du ändå håller på så kan du ju alltid köpa in något kort i nån knallfärg eller glänsande. Styla med höga klackar så att dina ben ser lång ut (gärna lite brun-utan-sol om du inte redan har en fina bruna färgen). En täckande överdel, gärna med långa armar får det inte att se så naket ut, utan snarare sexigt och stiligt.

sprutorgasm

Shit vilken huvuvärk jag har haft idag, inte kul. Har just tittat klart på säsong 2 på LOST och är såå beroende av att se den tredje. Igår jobbade jag heladag för första gången och snacka om att ha ont i fötterna efteråt, men mamma masserade dom idag så det går nog bra att jobba imogron. Börjar inte förens 17.00 så det är skönt. 

Haha jobbdagens igår var ifs ganska rolig, Jag, S och O pratade om sprutorgasmer men kunde inte komma fram till hur man får en, någon som vet och kan berätta?  S kompis hade tydligen fått en och hon hade sagt att det kändes som att man kissade på sig - usch! Men ärligt, någon som har erfarenhet?





Jag lydde ett tips :)

sex

Gud vilken roli dag det var på jobbet idag. Och gud så söt min pojke är. Och gud så trött jag är.

Sitter just nu och väntar på att P ska ringa så jag kan gå ner och öppna dörren åt honom, men han verkar vara ute länge hehe. Själv sitter jag som en nörd och spelar golf på jippii.se under namnet "bara golf", så titta gärna förbi och utmana mig ;) jag är grymm, bara så ni vet!


Sex
Vissa har gjortdet, andra har inte gjort det, men det spelar ingen roll, för att alla tänker på det, pratar om det. Vi pratar om hur-vill-du-att-första-gången-ska-vara och vi har det berömda vem-i-klassen-har-störst-snacket som alltid slutar i totalt skrattanfall - btw, snoppar är inte snygga. Sedan har vi också vem-tror-du-har-gjort-det-med-vem-snacket som alltid är lika kul. Men om vi återgår till det här första-gången-snacket så kan jag berätta att jag hade tänkt mig det i en stor vattensäng med röda sidenlakan och ljus och musik (ganska orginelt) men icke sa nicke. Nu när jag har berättat hur jag ville att det skulle vara - min bli-av-med-oskulden-dröm - så kan väl ni berätta om era drömmar, hur är eller var dom? Ni får självklart vara anonyma :)




you know you love me :)

God morgon

Det är inte alls något fint väder idag, usch! Men det innebär ifs att det kommer att vara mindre gäster på jobbet, skönt :) ett litet plus idag iaf. Ska snart iväg till pappa med P där kusinerna är och farmor. Vi ska äta min favoritmat, lövbiff och pommes frittes :D



you know you love me :) 


gran canaria-bilder

Självklart har jag några bilder från gran canaria som jag kan visa.

        


Som ni kanske märker så är jag en badkruka (finns bara en bild med mig i vattnet) och jag badade bara i havet en gång. Badar ifs i poolen, det älskar jag :)

Idag var jag hemma hos pappas bror och åt middag och kollade på film. Vår kusin kom hem från USA efter att ha varit där i ett år och gud så han har växt haha. Nu sitter jag hemma och väntar på P men som är otroligt seg, orka!




you know you love me ;)

Efter-sol-kräm

image400
Efter en lång dag i solen kan huden lätt bli lite röd och torr.
När jag var i Gran canaria så brände jag mig första dagen och blev galen för jag trodde inte att jag skulle kunna sola något mer, men icke sa nicke. Innan jag gick och la mig på kvällen så smörjde jag in hela kroppen i yves rocher´s EFTER-SOL-KRÄM och när jag vaknade morgonen efter hade det röda blivit brunt och min kropp var som ny, helt len och fräsch.   Så den rekomenderar jag varmt. Den kostar ca 100 kr och luktar hur gott som helst!

 

you know you love me

í'm back ;)

kom hem från gran canaria igår och jag vet att ni har saknat mig. Jag har varit lite tråkig på sistone men nu jävlar är jag igång igen.
Gran canaria var härligt, dock var det molnigt 2 dagar så det blev inte så mycket solning som jag hade hoppats på, hörde också att det har varit dåligt väder i sthlm, to bad for you ;) Ska jag vara ärlig så tyckte jag inte alls att maten var särskilt bra, det var ju ifs lågsäsong men det fanns inte många bra restauranger.

Men nu är jag hemma och ska börja med att jobba hela midsommar, kul! Så ni får ha det roligt utan mig, om det går förstås ;)

Titta förbi ikväll, då kommer ett väldigt bra efter-sol-tips :)


you know you love me :)


utomlands

uppehåll i bloggen. Kommer tillbaka om 2 veckor. Ska jobba mycket och om en vecka åker jag till Gran canaria :)

Ha det så bra så länge :)

bio

Åh det är fint väder idag också, och nu ska jag faktiskt ut snart, men ska till jobbet. Idag jobbar jag till klockan 17 och sedan ska jag in till stan och kolla bikini och kalender sedan ska jag och P se Pirates of the carabian :)

usch för när planer ändras

Är det inte det värsta som finns när man planerar dagen innan (igår) att man ska åka till skolan och lämna tillbaka böckerna och sedan åka in till stan för att shoppa dagen efter (idag). Men när man vaknar så har man fått ett sms (av P) där det står "råkade få mig mig ditt busskort och bankomatkort, men planka till mitt jobb och möt mig där 5, älskar dig. puss" då blir man bara bläää! Och eftersom att detta hände mig idag så har jag bara haft det för tråkigt, gick upp och tittade på lite TV (har inte ens en aning om vad det var jag såg), tog sedan ett bad och läste lite (men det blev tråkigt fter 5 minuter så då gick jag upp) och nu sitter jag här. Det enda som jag kom på som fick mig på lite bättre humör var att det är ganska fint väder, men sen kom jag på att jag inte kommer att gå utanför dörren förens vid 4 och då är det säkert kallare, så då försvann min lycka.

Nej, nu går jag och målar naglarna ist, take care!

bada

idag tog jag mitt första bad, i poolen :)

ornö

Jag, Pablo och Angelica var och spelade Tennis i parken ett tag, jag var bättre än jag trodde haha. Vann över både P och A, men sedan vann P över mig och då blev jag sur :p Sitter och tittar på en film på 5an just nu men det är pause och jag måste göra popcorn, glömde det innan filmen började. Imorgon ska vi iväg till ornö och fira mammas moster. Dom är grymt rika och har pool och värsta huset, så det komer att bli jättekul.

studenten

Nu är jag hemma hos mamma, har just ätit nudlar med kycklingsmak.

Igår hade vi champanjfrukost hemma hos Bella kl 08.00 och det blev jordgubbar, vattenmelon och champanj förstås. Efter att alla hade fått i sig lite frukt och dricka så begav vi oss till skolan.

    


09.30 - Samling i klassrummet, få information om dagen och skriv lite i mössorna.



10.00 - Alla samlas i aulan, rektiorn pratar och lärarna tackat sina klassen med sånger som dom gjorde. Våra mentorer och fotboll/handbolls-tränare sjöng en sång de hade gjort med "just idag är jag stark" som bakgrundsljud och avslutade med att hela vår klass sjöng "just idag är jag stark" - jag grät.

 


11.15 - Lunch i matsalen, vi satt klassvis. Här höll några elever tal och vi från fotbollen höll ett tal till våra fotbollstränare.



12.30 - säga hejdå till lärarna som stod på rad utanför matsalen. Många tårar rann då.

13.00 - Till aulan igen. Sång från estekerna. Stependium delades ut och vi sjöng nationalsången och studentsången.

13.30 - Samling i klassrummet och säga hejdå till mentorerna. Skrev även då i mössorna.

13.50 - uppställning inför utspringet, vi sprang ut på 6e plats.



14.00 UTSPRING!

Jag fick grymt mycket gossedjur att hänga runt halsen och champanj och blommor :) Efter att man gått fram till sin familj så drog vi ner till flaket och körde iväg, det är bland det roligaste jag har vart med om. Fast mina skot gick sönder, dom är svarta nu haha. Så fort man mötte ett annat flak så fick man öl och champanj över hela sig, mysigt värre.

         


När jag väl hade kommit hem så väntade släkten och några vänner. Mamma hade gjort jättefint här hemma med ballonger och konfetti. När alla had ekommit så åt vi co hsendan öppnade jag presenterna, fick smycken och pengar och blommor och böcker :D

Klockan 20.00 åkte jag och Pablo till min slutskiva och där var vi ett tag, åkte hem vid 01.30 för jag hade typ blivit sjuk :/ Hostade som bara den och frös :( men jag hade kul ändå. Bilder från det kommer senare.

hej

skriver om studenten när jag kommer hem till mamma, för då kan jag visa bilder också :)