känslan av sommar

Idag mötte jag Pablo i stan vid ettiden och vi gick och köpte glass på montis, begav oss sedan till kundsträdgården, där vi satt i solen och åt våra glassar. Jag tog 2 smaker, choklad och lemon, men lemon var ingen höjdare, jättesur och äcklig efter 3 tuggor. Sedan tog vi en promenad till slussen och därifrån tog vi tunnelbanan till medborgarlpatsen där vi satte oss och åt sovlaki på torget. Det är så grymt mycket människor ute nu, det är så härligt.

Från stil till nasty ;)

image149 
image151

hamburgare i salem

Idag ringde klockan på 06.00 fy fan säger jag bara, orkade verkligen inte så jag låg och drog mig i kanske 15 minuter. Gick sedan upp med tunga steg, tog ett glad juice, klädde på mig, borstade tänderna och begav mig till skolan. Hur många kan vi ha varit på de första två lektionerna, 9 st kanske, om ens det. Alla var hemma och pluggade till provet i filosofi som vi hade sista lektionen, jag kunde ingenting. Jag och Jennie gick efter 5 minuter helt "lost" haha. 
Solen sken idag igen, härligt. Tog mig en tur till salem C där jag åt hamburgare med Pablo, sedan drog han iväg till Sickla och jag hemåt. 

Ikväll blir det film med eleonor och sedan sova inför sista dagen i skolan innan lovet. Helt sjukt, vi har lov nästa vecka och alla andra har typ V.15 lite irri faktiskt!


nej :(

Nej, det är inte girlylicious ikväll, det är fotboll. Men det funkar ju också :)

grattis Evelina

Var på en arbetsintervju idag på en restaurang i gamla stan, ska provjobba där på torsdag. Fick nyss ett samtal från JC där dom sa att dom inte skulle behöva några extra anställda just nu, men att dom skulle höra av sig till sommaren om det behövdes.
Systern fyller 8 år idag så jag var och köpte en röd klänning med vita prickar från Indiska, väldigt söt.

Gissa vad jag ska skriva nu? haha juste GIRLYLICIOUS ikväll :D Top model och Lustgården, JA TACK! Blir tittade hemma hos Pablo fast han är på träning vid den tiden, skönt att kolla på tjejtv utan någon kille som klagar ;)
Ha en superbra tjejkväll :)

Vickan VS Angelina

Läste just aftonbladets KLICK! där det var Angelina VS Victoria. Angelina vann ganska överlägset med 27 mot Vickans 21 där kategorierna vad Karriär, Förmögenhet, Glamour, stil, välgörenhet och stjärnstatus. Den ända kategorin Beckham vann på var Glamour. Själv gillar jag Angelina snäppet mer än Vickan så jag är nöjd med resultatet även om Vickan är en snygg stilikon :) Vad tycker ni, Victoria eller angelina?

image146 image147 

sol :)

Gud vad jag älskar solen, satt utanför skolan med Petter i ungefär 2 timmar och bara snackade och njöt av värmen. Ska nu kolla på prison break och sedan blir det nog en promenad med Pablo :)

Leo VS blom

Leopardmönster ska tydligen "ersättas" av blommönster. Jag tycker personligen att det kommer bli sött med blommor såhär års. Frågan är bara om det blommiga kommer kunna slå ut leopardmönstret?
Vad tycker ni, leopard eller blommigt?


image141 image143

jag älskar göteborg

Gårdagen var super, vaknade 07.00 för att duscha och sedan åta frukost. Skulle sedan sätta mig i bilen för en åktur på ca 5 timmar, men det gick rätt fort. När vi väl kom till göteborg så var det jättevarmt och skönt, det stod 15 grader på termometen men det måste vart mer. Jag älskar göteborg, det är så mysigt där och alla är så trevliga. Om jag var tvungen att flytta ifrån Stockholm så skulle jag lätt flytta dit. Vi begav oss till en restaurang där vi fick vänta i 20 minuter på maten, fatta 20 minuter! Det var inte precis värt det heller men maten funkade iaf.
Efter maten begav vi oss mot
ullevi men vi hade inte samma platser som salemkillarna och vi ville sitta vid dom. Så vi gick till deras ingång och försökte komma in men han som satt i båset sa att det inte gick, efter mycket tjatande så släppte han iaf in oss och vi träffade alla trevliga chilenare :) Vilket drag det var! BARA CHILENARE HAHA! Stod där i gult linne (ja det var oss ni såg på tv:n) och mina solglasögon fick jag lov att sätta på mig efter ett tag. Mamma ringde och skrek: Du och Pablo är på TV! haha av 30 000 människor så syntes vi, jättekul!

Matchen slutade tyvärr 4-0 till brasilien men matchen var bra i sig, brasilien lekte i slutet iaf :) När det var ungefär 2 minuter kvar av matchen så började folk springa in, bara brasilianare och det var typ 10 st. När det lugnat ner sig lite så ser vi hur en chilenare springer ut på planen och det var lilpablo! Har aldrig blivit så rädd, mitt hjärta dunkade i 180. Tre vakter sprang efter han och hoppade på honom, tröck ner honom på marken, det såg ut som misshandel. Hans pappa sprang in efter och var jättesur på vakterna så dom fick följa med vakterna till något rum.

Vägen hem var lååång, vi stannade på donken och åt och åkte sedan hem. Väl hemma hoppade jag i sängen och somnade väldigt fort, en superdag :)

godmorgon :)

Godmorgon godmorgon :)

Idag har jag prov i religion och det känns bra, tror att jag kan det mesta faktiskt. Har inte hört något från JC än men han skulle ringa mig i slutet på denna vecka eller i början av nästa. Har redan börjat kolla runt lite på andra jobb för säkerhets skull. Hoppas alla får en jättebra fredag :)

Helg nu, jätteskönt. Vad händer i helgen gott folk?

prickar


Jag bara älskar dom här skorna.
Så himla söta. Scorett 499:-

kan ingenting om fotboll

haha jag bara måste lägga in det här gbinlägget jag fick på playahead.

image139

Jag tycker det är komiskt när folk tycker att man är  wannabe "ett land" eller en chilenare bara för att man tittar på deras match. Snacka om att inte veta någonting om fotboll :) haha. Och btw, så bjöd min pojkvän mig och jag skulle inte kunna vara oartig och tacka nej, Brasilen live, JA TACK!

22 mars

Åh jag hatar att vara irriterad, men så är det idag, IGEN! Vissa folk orkar jag snart inte med längre, dom går mig på nerverna. Idag ska iaf jag och eleonor skicka iväg och gymma, och det ska bli riktigt skönt.
Fick hem min nya Glamour-tidning så ska lägga mig i badet och läsa i den lite  :)

jag har tråkigt igen haha

namn: Michaela
födelsedag: 8 September
födelseort: Stockholm
uppvuxen i: Bagarmossen
bor: Bagarmossen
ögonfärg: Grön/brun
hårfärg: Brunt
längd: ungefär 170 +/- 2

FAVORIT
färg:
Rosa :)
plats: fotbollsplanen
bok: Sandor / Ida

spel: hmm? typ poker!
drog: coca cola
fordon: Buss
affär: H&M, Gina tricot och topshop
CD: har typ ingen haha
artist: Christina Aguilera
aktivitet: Dans/fotboll

BRUKAR DU
titta på dig själv i spegeln:
Ja såklart!
gnälla: Nån gång i månaden typ ;)
skrika: JA!
sova: Ja och det är det bästa som finns!
klä dig i svart: Ja det gör jag
gå till kyrkan: Nej
röka: vill du verkligen veta?
ljuga: Nej inte så ofta iaf ;)
hata folk: Japp
lita på folk: Endast på några få!

NÄR
läste du en bok senast:
Räknas religionsboken jag pluggade i nyss?
var du på konsert senast: Oj, länge sen
köpte du något senast: Idag, en cola & en macka i skolcafeterian
svor du senast: igår tror jag haha
sjöng du senast: För 15 min sen?
klagade du senast: För 25 min sen haha

VEM
saknar du:
Cina
vill du slå: dom vet ;)
kramade du sist: Pablo
vill du vara som: Lindsay Lohan
sårade dig sist: Pablo
vill du bli galet full med: galet full?
gjorde dig riktigt glad senast: Isabella
fick du sms från senast: Mamma
ringde dig senast: Pablo
är vackrast på jorden: Eva Longoria

HAR DU
förföljelsemani:
Ne?
tvångstankar: Ja några kanske haha
färgat håret: Ja det har jag
några piercings: öron & navel :)
egen dator: Nope :(
gjort bort dig rejält: haha såklart!
bra självförtroende: Olika från dag till dag
komplex: Några kanske
kysst någon: Jajjamensan
varit/är kär: är kär
rymt hemifrån: Nej
tuttat eld på nåt: Absolut inte!

HUR
går du:
Like a sexy lady, haha. Normalt?
svarar du i telefonen: Halloj, eller vafan det beror på vem det är haha!
mycket pengar har du: Nu? ja typ 100 kr kanske om inte midre haha
ofta bäddar du sängen: Aldrig :/
ofta städar du: hmm, räknas det att lägga sakerna i min fotölj så alltid ;)
många stör du dig på: Sisådär ett par

TROR DU
att du kommer bli något:
Vadå bli något? haha jag är redan ;)
på gud: Nej
att det finns nått efter döden: Ja
på rymdvarelser: På annat liv men inte rymdvarelser
att folk tycker om dig: Såklart :D eller?
att du kommer få barn: Ja det tror jag
att du kommer skilja dig: Oj, ingen aning!

beeptest

Beeptestet idag klockan 08.15, fy fasen. Trodde väl att jag skulle gå av nångång vid nivå 6 eller 7 men klarade mig ändå till 8:5 och är väldigt nöjd eftersom att jag inte tränar längre (för er som inte vet vad beeptestet är så är det ett konditionstest där man bör ligga på ca 9-10 om man tränar och är tjej). Sebbe den jäkeln "vann" och gick av på 13:5 eller ngt sånt, snacka om kondis :)

Idag är det mitt kära girlylicious som ni får höra om varje onsdag haha. Även den är kvällen blir spenderad hos Pablo eftersom jag inte orkar åka hem. Glömde mina läxböcker här igår (en ursäkt för att komma tillbaka? haha nej.) så åkte hit efter beeptestet. Hade ju 3 timmar hål så ingen orkade vänta.
Jo, jag såg första avsnittet av Meen in trees men nu har jag kommit av mig, någon som brukar se det och tycker att det är värt att börja titta på igen?

Nej nu blir det lite plugg, och sedan ska jag sätta mig ner och titta på Mean girls, så bra film.

..en till väska

När jag liskom änåd är på gång med väskor
så hittade jag den här väskan på handväskor.se
för ca 300 kr. Skitsöt att ha på fest eller så :)

söta väskor

image137


De här små väskorna är ju bara för söta. Dom går att hitta på
magaret nicole. Tänkte kanske be mormor sticka en, eller så får jag ta tag i det själv, det är en söt ide. Den vita är också väldigt söt, men jag gillar rosa och brunt. 
Kan inte bestämma vilken som är sötast, men jag tror nog jag gillar den bruna mest! vad tycker ni?


studenten.. igen

Jag märker att jag skriver väldigt mycket om studenten men det är nästan det ända som finns i mitt huvud just nu, jag längtar så. Så nu får ni höra lite mer om det haha.

Har tänkt att köpa en lite billiagre klänning eftersom jag både har hört och sett att det är väldigt mycket öl, cider och champange sprutande/hällande över folk på flaken, så jag vill inte ha en dyr klänning som går sönder. Har hittat en jättesöt från halens.se som jag ska fråga mamma om jag kan få köpa när hon kommer hem. I samma vända hittade jag en tunika som jag skulle vilja köpa också :)

 

Kreta :)

Bokade nyss resan till Grekland med Pablo, det blir till Kreta i början av augusti :)

image133

I augusti!
Temperatur dag: 29 grader
Temperatur natt: 22 grader
Vattentemperatur: 25 grader
Regnfria dagar: 31


skor :)


Jag gillar dom här skorna
men vet inte om jag ska köpa dom,
vad tycker ni? är dom fina?




tråkig dag!

Åh jävla huvudvärk. Hatar att ha ont i huvudet! Blev iaf på ganska bra humör när jag hittade mina chokladhjärtan som Pablo egtt mig när jag fyllde år, och bäst-före-datumet var inte förns i sommar haha :D mums!

Idag blir det bara ta det lugnt och plugga religion, buddhism och hinduism.

Tittar ju som sagt efter en studentklänning och skulle vilja ha den här klännignen, fast i vitt ;) Skulle ifs inte banga på skorna heller :)
image130

söndag

Skrev ingenting igår. Hann inte helt enkelt.
Idag var jag på min andra jobbdag på JC, fick OB 100 % så ja tack! Det var väldigt roligt och mycket folk att hjälpa. Lite läskigt att svara i telefonen men det funkade. Har inte hänt så mkt mer, igår tog jag det lungt, var först hos farmor och åt och spelade yatzy och poker för att sedan åka till Pablo och titta på lite tv. Hos farmor var kusinerna och pappa och syskonen, det var vädligt trevligt.
Ikväll blir det bara till att titta på tv och spelade lite poker på datorn, skola imogron, fotboll på morgonen, usch!


sanningen

Fick nyss reda på att jag ska få fem nummer av vecko revyn av mamma, blev då på lite bättre humör som tur är.
Har just gått upp ur ett bad där jag läste min nya cosmopolitan där det är en artikel om "sexigast i norden" där  Linus Thörnblad svarade på frågan Vilket råd vill du ge tjejer om killar? Och hans svar var "Tjejer, lita inte på killar! De är med 99% säkerhet inte ute efter att bara vara era kompisar." Okej, där fick vi sanningen tjejer, äntligen en kille som verkligen kan snacka ut haha.

Nej nu ska jag gå och smörja in mig i Dove brun utan sol.

..

Jag verkligen hatar att plugga. Speciellt när man inte fattar vad man ska göra, åh!
Fick iaf studentmössan idag och mitt champanje-gals med texten "studenten 2007". Ska lägga upp en bild senare :)

hahahaha jag är så ful!

HAHAHAHA jag bjuder på min omgjorda bild på mig från ettan i gymnasiet!

image123

Jc-dagen :)

Kom nyss hem från provjobbdagen på JC. Gick galant och ska dit på söndag igen. Jag får ju betalt när jag provjobbar så det är ju super. Har skrivit på en provanställning på 6 månader så det kommer kanske gå bra, hoppas jag :) Folket var jättetrevligt och JC har fan snygga kläder som jag aldrig lagt märke till.

Ska snart iväg till eleonor där vi ska dricka varmt choklad på hennes balkong och sitta och prata, mys!

klänningar till studenten

Här är några klänningar jag hittat hitills. Vad tycker ni?



1.
    2.       3.

Klänningarna är från ellos och nelly.se

jäkla dag!

Sitter just nu i skolan och har väldigt tråkigt. Funderar på att kolla lite klänningar eftersom att jag måste ha en till studenten. Idag är jag så himla irriterad och nere, inge bra eftersom att jag ska på "provjobbardagen" på JC idag. Undrar egentligen vad jag ska göra, det är väl inte så så ofta man får prvojobba i en butik, men vi får väl se hur det går till.

Det finns verkligen personer som irriterar mig något enormt, och vissa av dom är (eller ska föreställa) mina vänner. Man märker verkligen vilka som är ens riktigt vänner, på sättet folk börjar bete sig i olika situationer och sånt.

måste!


jag babblar när jag har tråkigt :p

Gud vad jag har tråkigt, kan klockan bli 21.00 snart.
Pablo är ute med ertan, usch! Melissa har inte kommit hem ännu så vi har inte hunnit titta på filmen, får kanske göra det efter Lustgården, om man orkar så att säga.

Har verkligen börjar längta efter studenten nu, vet inte exakt hur många dagar det är kvar men jag har den iaf den 1 juni. Studentskivan för min klass är den 23 maj så säg till om ni vill komma, det blir säkert skojj. Hoppas verkligen att det är varmt och soligt när jag tar studenten, regnar det kommer jag gråta. Det är det värsta som skulle kunna hända. När tar ni alla andra 3or studenten? Jag har hört vissa som tar den 13e :O sent som fan!

Nej nu ska jag titta på pokerfejs, ha en trevlig kväll gott folk :)

tråkigt?

10 favoriter:
Färg:
Rosa
Mat: Thamat
Band: Nej, Radio!
Film: Bring it on - all or nothing
Bok: Sandor / Ida
Sport: Förut fotboll, nu dans
Årstid: Våren & sommar - JA TACK! 
Veckodag: Onsdag & lördag
Glassmak: Choklad & vanilj
Tid på dygnet: 21.00 alltid något på tv ;)

9 för tillfället:
Humör: uttråkad
Smak: jordgubbstugummi
Kläder: Jeans & svart långtröja
Bakgrund: Pablos hylla? (fattar inte frågan haha)
Nagellack: Guld
Tid: 17.34
Omgivning: Pablos familj? 
Irritationsobjekt: Ont i ryggen

8 första:
Bästa vän: Sandra
Screen name: ?
Husdjur: Marsvin, Nusse :p
Piercing: Hål i öronen
Förälskelse: Fredrik
Musik: Oj, ingen aning
Bil: :(
Kyss: Jag vet inte :(

7 senaste:
Cigarett
: marlboro light
Mat: Pitabröd med röra och sallad
Dryck: Mjölk
Biltur: hem från Evelinas match i söndags
Kyss: imorse
Spelad låt: ladysov - loveme
TV-program: Desperate housewives

6 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner: Nej
Brutit mot lagen:
Ja
Blivit arresterad: Nej
Badat naken: Ja
Varit med på TV: Nej
Kysst någon du inte känner: Ja

5 nej tack:
Kläder: Hängiga jenas, iaf inte på mig haha
Mat: sushi
Musik: House
Dryck: Kaffe
Personlighetsdrag: För självsäker

4 saker:
Du gjorde igår kväll: Tittade tv med Pablo
Du kan höra just nu: Fågelkvitter :)
Du inte kan leva utan: Familj + vänner
Du gör när du har tråkigt: Bloggar + Tv

3 personer:
Du kan berätta allt för: Mamma, Pablo & Angelica
Du tycker om: Pablo, Evelina & Angelica
Du inte gillar: Det håller jag för mig själv ;)

2 val:
Kaffe eller te: Te
Vår eller höst: Vår

klanten jag

En väldigt långtråkig dag. hade prov i natur och jag gjorde bort mig totalt. Jag skulle skriva hur många protoner och elektroner syre har och jag skrev 8. Sedan sneglade jag på Ali och han hade skrivit 19. Sneglade sedan på Erika och hon hade också skrivit 19, och såklart så ändrar jag också till det. Efter lektionen så frågar jag dom varför dom skrev 19 och då sa dom "men kväve har ju det". Dom hade ett annat prov och jag som inte vågade lita på mig själv gjorde fel på typ hela provet haha. Omprov för mickis då haha!

Har nyss vart på netto och handlat goids till ikväll, först blir det film med Melissa, bring it on. Sedan blir det gilryliciouskväll :)



Jag bjuder på den ;)

från i somras!

DH

Det blev ingen skola idag, åkte in till stan med Pablo ett tag sen åkte jag hem.
Pablo kom för ett tag sen så vi bakade muffins och har tittat på tv. Ska sova ensam hemma ikväll, läskigt men ändå ganska skönt. Ska snart ta ett varmt bad och sedan gå och lägga mig, men först är det Desperate Housewives med lite muffns och mjölk :)

image112

grön klänning

Den här klänningen som Maria Menounos har på sig skulle jag också kunna gå klädd i
 i sommar :) Den är så otroligt söt.


image111

bilder på oss

Ingen skola idag, eller jo Livskunskap men funderar på att åka hem och plugga järnet ist. Måste verkligen bli klar med min uppgift. Nu ringde mamma nyss och sa att hon tyckte att jag skulle gå på Livskunslapen ändå och få närvaro, en klok tanke men jag får se.
Sitter just nu hos Pablo och vi hade ett litet småtjaffs nyss, usch hatar att bråka. Det var iaf lite folk som ville att jag skulle lägga upp bilder på mig och Pablo så här kommer några :)

    


12 mars

Idag var jag och hämtade min balklänning, den sitter perfekt. Nu får jag varken gå upp eller ner i vikt haha ;)

LL

image104
Det är sjuk hur vacker hon är!

vilka?

Åh dom är bara så underbara, hittade dom i annikas blogg och nu bara måste jag ha ett par. Men vilka ska jag köpa? Jag lutar åt dom rosa eller kanske dom gröna, vad tycker ni?

  

om kvinnor styrde världen

jag fick ett mail för nån månad sen och tyckte att vissa bilder faktiskt stämde in ganska så bra :)

så som sagt, om kvinnor styrde världen:

image94


image95


image96



image98


image99


image100


vårkänslor

Åh vad härligt med vårkänslor. Var tvungen att ta av mig jackan på pendeln idag för att det var så varmt.
Idag var jag och Pablo och tittade på min yngsta systers match med pappa, åke sedan hem till Pablo fär han spelade fotboll med sina vänner och nu sitter vi hä, ja eller han sover haha. Ikväll blir det bara ta det lugnt.

image91Planerat i veckan:
Måndag: skolan & plugga & gymma med eleonor
Tisdag: skolan & ?
Onsdag: skolan & ?
Torsdag: skolan & "provjobb" på JC
Fredag: skolan & ?
Lördag: Dans
Söndag: ?

Messi

FAN vad skönt Messi :D

Jag har vart på den arenan, vilken upplevelse :)

mys

Har just kommit hem från en underbar kväll med min älskling. Det blev sovlaki med glass till efterrätt, mums. Vi satt och åt i ungefär 1,5 timme och begav oss sedan till biljarden i skanstull där Pablo vann (jag gjorde mig). Där visade dom även melodifestivalen så vi kikade på den också, och jag är så besviken att Måns inte vann. Men kvällen var så bra ändå så det kunde inte få mig på dåligt humör.
Sitter hos grannen med mamma, pablo, annika och johanna + barn och tittar på el clasico, real madrid - barcelona. GO BARCA!!!!

Tack för att du finns älskling.

1 år idag

1 år med Pablo idag, vi ska ut och äta på en grekisk restaurang och spela biljard. Eftersom att jag vann när vi spelade på vår första date så vill han ha revanch :p Men jag känner mig stark och kommer nog vinna idag igen ;) haha

Har vart på dansen idag jag vi började med hip hop. Dancehall är roligare enligt mig men har ju inte gett det en chans ännu. Ska snart hoppa i en dusch, skriver mer om vår kväll senare.

9 mars; dagens

Dagens frukost: Limpa & Oboy
Dagens kläder: Mjukisbyxor och nån tröja
Dagens låt: Cara mia
Dagens dusch: Ikväll
Dagens frisyr: Uppsatt
Dagens smink: Foundation
Dagens händelse: Tjejkväll hos mig
Dagens planer: Skolan sedan lite plugg
Dagens vill ha: Thaimat
Dagens saknad: Cina
Dagens drog: Tuggumi
Dagens tråkigaste: Måste till skolan för EN lektion
Dagens finaste: Pablo
Dagens måste: Plugga!
Dagens dricka: Cola
Dagens köp: inget
Dagens mat: thaimat :)
Dagens sjuka: the holiday filmen
Dagens kärlek: Pablo
Dagens mående: Ont i huvudet

9 mars

Idag har jag bara en lektion, skönt. Den börjar vis halv 2 så jag gick nyss upp ur sängen. Ikväll blir det tjejkväll hemma hos mig med Alexandra, Jennie och Jessica. Vi ska titta på The holiday, Mean girls och Bring it on - all or nothing.

en liten gulligris

image88
Det är såhär mina kökssaker kommer att se ut när jag flyttar hemifrån (snart hoppas jag), allt kommer att bara svart, silver och rosa. Så sött! Den lilla gulligrisen går att köpa på Lagerhouse för endast 99 kr :)

orkar?

Jag var så nära på att inte gå till skolan idag, klockan ringde 06.00 och bussen skulle gå 06.46. Men jag pallade mig upp ur sängen och klädde på mig för att åka den långa resan till skolan från rönninge/salem.

Kom hem för en stund sen och såg att syrran hade sovit i min säng inatt, alla hennes kläder ligger utspridda på mitt golv, orka den haha.

Ryktesväg:
Har hört lite småsnack om att T.F och A.G ska ta J.L och den andra J.L på balnatten, hett ;)

en kille från JC

Dagens mening: "undra om sperma är gott på macka?" (intärnsämt)

Klockan 08.00 var det ut på planen i det kalla och spela fotboll i skolan. En väldigt rolig träning, lite folk men alla var på topphumör. Dagen fortsatte med långtråkig naturkunskap, Gunnar (läraren) är ju allt bra rolig. Han visar oss att man ska ha på sig förkläde och skyddsglasögen (vi skulle göra en labb) men så glömmer han att ta av sig glasögonen och hade på dom hela lektionen, han är allt bra söt vår Gunnar :)
Fick gå tidigare eftersom vi skulle jobba hemma med svenskan, orkade inte ens tänka på det så åkte hem till Pablo ist.  På vägen dit ringde min mobil från ett nummer jag inte hade och det var en kille från JC i farsta som ville att jag skulle komma på en prov-jobb-dag och en intervju, super bra! Så nästa torsdag blir det iväg till farsta.

Ikväll är det ju som vanligt girlylicious-kväll och denna kvällen blir spenderad tillsammans med Melissa.


Ryktesväg:
Här om helgen ska visst M.S ha slagit ner F.W pga vissa anledningar, hmm...

paj till efterrätt

Kom just hem från en väldigt lång dag i skolan. Hade livskunskap från 15.15-17.40 men det gick fort. Vi fick prata i grupper om boken vi läst så att alla som läst "flickan och skulden" som jag också läste fick diskutera högt inför klassen. Det blev en väldigt bra diskution om vår bok och det var mycket prat om tjejer rättigheter. I Boken tar dom upp mycket om att åklagarna tycker att det tjejerna har på sig spelar stor roll. Dom tar också upp hur mycket tjejen har druckigt osv, är detta rätt? Det tycker inte jag. I ett fall i boken tog dom reda på allt om flickan, hur hon var klädd, hur mycket hon hade druckit, när hon blev av med oskulden, hur många hon haft sex med osv. Killarnas bakrund sket dom i, en av killarna hade t o m blivit anklagad för sexuellt utnyttjande nått år innan. Herregus säger jag bara.
Men men, diskutionen blev iaf väldigt lyckad och det fanns många tankar.

Nu har jag just ätit hemlagad hamburgare och paj till efterrätt :) Ikväll blir det TV, Inter - Valencia. hejja Inter!

"dina bröst hänger inte"

Sitter i skolan på rast, haha fick nyss en skrattattack av att biblotikarien kom fram till Jessica och sa: dina bröst hänger inte. HAHA roligatse idag :)

hårspray

Kom just hem från en ganska lugn och skön dag i skolan, ingenting speciellt hände, man träffade bara alla klasskompisarna :) Idag blir det plugga och sedan hem till Pablo, ganska lungt.

Jo ett tips till er som brukar gå ut, för att sminket ska hålla sig på plats så spraya lite hårspray på ansiktet en bit ifrån. Det brukar jag göra även vanliga dagar. Men efter en utekväll så ser sminket precis ut som när du just la på det, skitfint :) Men kom ihåg! blunda och stäng igen munnen (och läpparna) ;)

image87



:/

..och så var det dax för skola igen då :p Förtsa lektionen är fotboll, lagom kul eftersom att jag inte längre spelar, men måste ju fortsätta i skolan för att få betyg. Hoppas alla får en bra dag såhär efter lovet :)

Var tvungen

Oavsett om du just nu ligger ensam med honom i sängen,
har det alltid varit någon innan dig,
och det kommer alltid vara någon efter dig.

Och oavsett vad han säger så kan du lika gärna inse att han
har sagt samma sak till hon som låg där innan dig.
Inse det, och saknaden kan bli mindre...

Oavsett hur bra du är och hur snäll du är,
kommer det alltid vara någon som är bättre,
och någon som är sämre än vad du är.

För han kommer alltid säga att du är vackrast och att du är den enda,
och för tillfället så ljuger han inte, men för stunden vill man inte ha ett löfte...

Han kommer alltid att säga det du vill höra, sant eller inte,
så faller du för det oavsett vilket.

Glöm aldrig att han spelar ett spel.
Spela med om du vill, men satsa aldrig allt.
För det kommer han aldrig att göra!

Tycker på något sätt att den är fin, men vet inte om den är helt sann. Fick den från "cocobella" på playahead. Vad tycker ni, stämmer det?

JA TACK!

R?d v?ska

lååång dag

Igår sov jag hemma och skulle in till farsta men först var jag tvungen att åka till gubbängen för att hämta mitt legg som Ida hade lånat. Åkte sedan vidare till farsta och hämtade mina skor, adidis svarta och sa hej till mina gamla "arbetskamrater". Sedan mötte jag upp Lizzan i Medis som av någon anledning fött för sig att vi skulle mötas i gullmars, och eftersom att ingen hade pengar på sin mobil och bara kunde smsa så  tog det ungefär 15 min för henne att fatta att hon var fel HAHA. Men när hon väl kom till Medis så åkte vi hem till Pablo för att hämta hans fotbollskläder. Efter lite hopp i sängen och en risifrutti så åkte vi in till stan, lämnade Pablos kläder och gick vidare för att lämna in mitt cv i några butiker, B la H&M, Gina tricot, Adidas, Stadium mm. Ska lämna in mitt cv till donken som sista utväg om inga andra hör av sig, måste ju ha pengar till resan med Pablo.
Dagen fortsatte med att jag träffade Ida i stan efter att Lizzan åkt hem. Ida följde med mig till Pablos tunering i Bromma och var där ett tag med mig. Pablos lag gick vidare, grattis älskling!

Idag har det inte hänt så mkt, vart på dansen och åkte sedan hem och snabbduschade. Åkte sedan till kusinerna för att äta middag och nu sitter jag här hos mamma. Andra-chansen idag! Hejja Jimmy och Nanne :D

inte nu

Kommer inte hinna skriva nu, så skriver lite senare ikväll ;)

4 flickor i stan

Åh, hoppas att det är pga att dom har fixat till bloggen som det har varit segt. Nu orkar man skriva iaf.

Igår blev det en heldag i stan med Lizzan, Nattis och Melle. Dum som jag är glömde jag plånboken hos pablo men lånade pengar av melle och lizzan till puder och nagelsaker :)
Det blev lunch/middag på kungshallarna med mycket skratt, så mycket att det även blev tårar, fy fan Lizzan vilken humor HAHA! "Kommer du ihåg silja". Tack för en underbar dag tjejer.
Igår var även jag och Pablo och kollade på resor med fritidsresor. Kreta kommer det antagligen bli, härligt! Blir det av så kommer jag åka utomlands två gånger i sommar. Ska även till Gran canaria med mamma och Angelica.
Idag blir det första farsta med Melle, sen hem till Pablo för att hämta fotbollskläder och sedan in till stan för att lämna in cv :)


Tänkte lägga in lite bilder från bowlingen, blir inte så många men ändå :p


god morgon!

Vaknade för ett tag sen med världens mensvärk :'( Tog ett varmt bad och ska  nu äta frukost.

Idag blir det in till stan med Melle.

Dagens frukost: Te & Rostat
Dagens kläder: Jeans & Linne
Dagens låt: Ingen hitills
Dagens dusch: Imorse
Dagens frisyr: Utsläppt
Dagens smink: Foundation, mascara, rouge & allt det vanliga..
Dagens händelse: Stan med Melle
Dagens planer: Lunch med pablo, samt stan.
Dagens vill ha: Den fina bikinin
Dagens saknad: Evelina
Dagens drog: Tuggummi
Dagens tråkigaste: Pendeltåg i 25 min
Dagens finaste: Melle, Lizzan & Nattis
Dagens måste: Plugga!
Dagens dricka: Te!
Dagens köp: Puder, nageltippar & överlack.
Dagens mat: Pizza på Kungshallen
Dagens sjuka: Högljuda skratt på Kungshallarna
Dagens kärlek: Pablo
Dagens mående: Trött men glad :D