studenten imorgon

shit jag har nog inte riktigt fattat att jag tar studenten imorgon, det är helt sjukt. Det känns som att det var för ca 3 månader sedan som jag började 3an eller något i den stilen, det har gått så jäkla fort. Känns som att jag på något sätt inte vill, men ändå så kommer det att bli så jävla kul. Kanske är jag rädd för att komma ut i vuxenlivet och jobba hela tiden, tjäna pengar och försörja sig själv, tanken känns läskig.

åh nu måste jag sova, jag kommer verkligen inte kunna sova haha, ska upp 05.30 imorgon.

IMORGON TAR JAG STUDENTEN, FY FAN VAD JAG ÄR BRA!

image381

bilder från balen

ska snart iväg till jobbet, men har lite bilder från balen jag tänkte att ni kanske ville se :)

  
Jag och Petter


Klassen

god morgon

Kom hem ungefär vid halv 3 tiden igår. Åkte hem vid 2, Viktor följde med mig och lämnade mig vid dörren så att jag slapp gå själv från bussen.
Blen var trevlig faktiskt, men maten var sådär, jag fick fan en glasbit i min efterrätt :/ Efter maten gick vi upp i en av slottets salonger och dansade lite vals i ca 15 minuter sedan blev det fest med klubblåtar, så alla fick dra upp balklänningen och shaka haha!

Ska iväg på fotografering nu, studentfotografering, är så irri att dom inte har det imogron ist, orka sätta på sig alla kläder idag.. men men, finns ju ingenting jag kan göra åt det :p

baldagen inlägg 4 (bilder)

    
 

Så det var första gången ni fick se balklänningen, vad tycker ni? :)

baldagen inlägg 3

Så nu är ja helt klar, 25 minuter innan Petter kommer. Ska snart ta kort och lägga upp, jag känner mig ganska så fin, klännignen känns så enkelt, men det blir nog bra ändå. Jag tror inte riktigt att det är någon som kommer att ha värsta klännignen.

baldagen inlägg 2

Har varit på Angelicas skola nu och fixat håret, det inte inte riktigt klart ännu men det är jättefint. Jag är verkligen supernöjd, tack syrran! Ska snart börja sminka mig och fixa lite smått, ska börja komma vad jag ska ha för smink, lite guld och vitt hade jag nog tänkt mig.

 

baldagen inlägg 1

Gud vad skönt det är när Pablo ska upp och jobba kl 8 och jag får ligga kvar i sängen och sova hur länge jag vill haha. Idag ska jag till Angelicas skola där hon ska fixa mitt hår, hon går ju frisörlinje. Har fortfarande inte berstämt mig för om jag ska ha lockigt utsläppt eller uppsatt.

Hela dagen kommer gå åt till att fixa mig, eller iaf tänka på hur jag ska sminka mig, det vet jag inte heller. Tänkte mig något silvrigt eftersom att jag har mörjgrönt och vitt.



Svar på några frågor från förra inlägget: 

  1. När ska ni flytta? - Vi ska flytta den 1 juli
  2. Kommer förhållandet att fungera? - Det vet man ju aldrig, men det är ju så att Pablos familj har erbjudit mig att flytta med dom eftersom att dom ska flytta. Men fungerar det inte så får jag flytta hem igen hehe. Vi får hoppas på det bästa :)



Jo, det känns ganska skönt att folk sitter och skriver kommentarer till mig som bara försvinner ut i tomma intet. Jag har fått en del kommentarer som är helt onödigt, pga avensjuka eller hat, inte vet jag hehe. Men för er som inte har blogg så ska jag förklara att man kan "blocka" vissa IP-nummer (vilket syns när man skriver ett inlägg), så för det första så kan jag ta reda på vem det är (men orka lägga ner tid på det) och för det andra så blockar jag dom också. Det betyder att ni sitter och skriver inlägg till mig som jag inte ens får, vilket ni tror att jag gör, men fortsätt att skriva, ni slösar bara er egen dyrbara tid på mig :) eller rättare sagt på någonting som bara förvinner ut i tomma intet!


flytt

Kom nyss hem från skanstull, eller för ett tag sen. Jag och Pablo har legat i sängen och planerat vår flytt, vad vi ska ha med oss, hur vi ska möblera osv. Det kommer nog att bli jättebra.
I ringen hittade jag allt jag sökte, en liten väska till balen, en sjal, tuttejp samt ett par trosor utan sömm som man kan ha under balklänningen. Petter kommer och hämtar upp mig i bilen 18.00 imorgon och sedan åker vi iväg till Tyresö slott. har hört rykten om att man sitetr vid matbordet mellan 19.00 och 23.00 :O

vill?

kom hem nu, lite smått nere, vet inte varför. Allt gick iaf bra på um.  Jag tror nog att en liten del av mig ville att testet skulle visa två ränder, men det gjorde det inte. Kännes som att jag på något sett verkligen vill fast att jag på något sätt inte vill. Eller det ända jag vill är nog att P vill.

idag ska Angelica hjälpa mig med hur jag ska ha håret på balen imorgon, vet inte om jag ska ha det uppsatt eller utsläppt, platt eller lockigt... svårt?!

ska in till ringen med mamma idag och kolla efter en sjal till mig och tuttejp!

god morgon

Shit vad jag är trött, ska iväg till skolan och ha dans, ska väl lära oss bugg och vals inför balen. Sedan ska vi sjunga av någon konstigt anledning som lärarana har kommit på och sedan är det vett och etikett. Slutar ifs 11.45 men vi har ingen lunch. 11.45 är det meningen att vi 3or ska städa ut skåpen och sedan får vi åka hem.

Klckan 13.00 ska jag vara på UM och kolla lite grejer, hoppas det går bra.

Summer beauty

kom hem för ett tag sen, har kollat på ett avsnitt av LOST. Nu håller jag på att öra nudlar hehe.

ett litet tips till er som vill ha en fin grund-bränna, använd Niveas nya brun-utan-sol-kräm, Nivea Body - Summer Beauty, den är jätte bra. Den fungerar precis som en vanlig hudkräm som du smörjer på och det blir jämt och fint.

image359
 

inte redovisa

Tjolahopp tjoalahej!

Skriver en snabbis för jag måste gå om 20 min och har bara ätit frulle. Idag har jag redovisning i svenska för alexandra och läraren, jag vågar verkligen inte redovisa inför klass, konstigt nog hehe. Ska sedan iväg till jobbet.

Hoppas att ni får en bra dag! Kram

lite shopping

efter shoppingrundan i farsta så fick jag med mig:

   




 

  • Svarta skor - skopunkten, 249 kr
  • Mascara - Kicks, 120 kr
  • Rosa nagellack - Kicks, 25 kr

jag är mycket nöjd :)


efter att vi hade vart i farsta så åkte jag och angelica till skanstull för att äta med mammsen, det blev planksteg och coco cola, MUMS! Mamma fick sina presenter som bestod av två ljuslyktor från A och underkläder från mig (jag betalade även maten).
Nu sitter jag och väntar på att eleonor och lizzan ska komma hem så jag kan gå och möta dom och få min filosofibok, samt en liten pratstund :)


Dagens drömoutfit

image354

Samtliga kläder är från Gojane.com
  • Brun kjol med band - ca 220 kr
  • Rött halsband - 70 kr
  • Sandfärgad topp - 80 kr (REA)
  • Vita skor - 230 kr

hejsan

Igår blev det läggdax runt 01.00, tittade på LOST med syrran. Jag är helt inne nu, man vill liksom inte sluta titta.

Ska snart in till farsta med systrarna och sedan ska jag möta upp mamma och bjuda henne på middag, har även köpt en liten present. 
Efter middagen ska vi hem och mamma ska hjälpa mig med sista filosofiuppgiften och sedan kommer antagligen Pablo.

Tjingaling ♥


Abort

I Sverige har vi sedan 1975 fri abort, som innebär att man själv får bestämma om man ska göra abort eller inte t.o.m vecka 18.

Fri abort finns idag endast i en tredjedel av världen och i de länder som inte har fri abort görs många olagliga aborter. Det görs ungefär 50 miljoner aborter varje år där 30 miljoner är lagliga och ungefär 20 miljoner är olagliga. Varje år mördas ca 70 000 kvinnor pga att de har gjort olagliga aborter.


Fostrets utveckling
5 veckor - Börjar nervsystemet bildas

6 veckor - Slår hjärtat, armar och ben framträder

8 veckor - Fingrar och tår kan urskiljas

10 veckor - Inte längre ett embryo utan ett foster. Allt är nu färdigbildat och ska bara stå på tillväxt.

12-14 veckor - Musklerna börjar träna, fostret kan svälja och njurarna producerar urin.

16-18 veckor - Nu ser fostret ut som en människa, man kan se vilket kön det är, musklerna är så pass utvecklade att man kan känna rörelser och hjärtljud kan avlyssnas. - Även fast fostret har utvecklats så mycket, så kan du fortfarande göra abort i detta läge.



Några frågor om abort, Ja eller nej svar!

Tycker att att kvinnan får bestämma om aborten om:



Kvinnan vill behålla det, men inte mannen?

Mannen vill behålla det, men inte kvinnan?


God morgon

Åh idag har jag ont i huvudet :( Det blir ingen bajensmatch för mig eftersom att både Mamma, Pablo och Angelica vägrar att följa med, får se matchen hemma på TV ist.
Är hos P för tillfället men ska snart börja åka hemåt, ska nog ta och se några avsnitt av LOST.

sista dagen i skolan...

Idag var sista dagen i skolan inna betygen sätts, känner mig väldigt nervös. Hoppas att jag får bra betyg som jag kan söka vidare på.

Har just vart och ätit thaimat i centrum med syrran och snart ska jag iväg på Pablos match. Efter den ska vi hem till honom och ta det lugnt, kolla LOST och äta nudlar och mexicansoppa :D

dagens igen

image349Idag blir det en outfit igen,
har inte så mkt tid till att
blogga men kommer mer
efter studenten :)

  • Randig tröja - Lindex
  • Jeans - Koola anna
  • Ljusblå jacka - H&M
  • Halsband - Be young
  • Väska - Wedins


       

         


gårkvällens outfit

image346
Igår var det ju min skiva som
ni säkert har läst.  Så här är
vad jag hade på mig igår
(om ni nu vill veta, annars
får ni blunda)

  • Rosa klänning - Gina Tricot
  • Halsband - Mammas (snö)
  • Örhängerna - Nya, Creole
  • Lösögonfransar - Åhléns

     
     









ANNA-LENA - Nu har jag rosa, nöjd? ;P







god morgon

Shit vad trött jag är, inte bakis, bara trött. Struntade i skolan idag, alla skulle göra det så tror det var okej, juste jag ska ringa och sjukanmäla mig, det får jag inte glömma. Middagen var jättemysig och festen efter var helt okej. Efter att MArina och Sandra kom blev det betydligt roligare för min del. Var var hemma runt 02.30 för jag, Pablo och pojkarna stacka vid 2 men vi åkte bil, så skönt!

Lägger upp min outfit från igår när jag kommer hem, har inte bilden här. puss på er så länge ♥

till stan

image345Dagen outfit till stan

  • Lila tröja - Cubus
  • Svarta piratbyxor - Vila
  • Ljusblå jacka - H&M
  • Halsband - H&M























 


shopping

Kom just hem från stan där jag har vart med Petter. Vi hittade en slips i precis samma färg som min klänning så det kommer att bli skitsnyggt. Köpte också en väska och 2 par skor, samt ett par örhängen.
Visst fan kan man ha klänning nu, med strumpbyxor, inte leggins, om man ska ut. Jag tror att jag kör på det, utan leggins asså hehe. Ni får se sen ikväll hur det blev, eller sisådär vid 6tiden :)

 




Nu ska jag plugga, hej hopp!


jag har adopterat en droppe

image342

Genom att adoptera denna droppe och placera den på din egen hemsida/blogg visar du sympati för alla utnyttjade barn som finns på vår jord. Droppen är en symbol för alla barn som lider i sin ensamhet

nagellack

Jag och syrran har målat naglarna :)

  

bild

Jag bara älskar den här bilden!

image337

kämpa på!

ikväll är det skiva, gud vad kul det ska bli. Är ledig från skolan idag så jag är hemma med syrran eftersom att hon är lite smått sjuk. Hon sitter och tittar på "kattbreven" och jag ska snart plugga lite.
Ska in till stan med Petter och köpa slips åt honom till balen, det är honom jag ska gå på balen med så vi måste matcha ;)

Jag har börjat tänka tillbaka på min skoltid och jag har kommit fram till att jag är väldigt, eller rättare sagt JÄVLIGT besviken på mig själv för att jag inte satsade mer. Pappa sa jämt till mig att "livet börjar efter gymnasiet, du kan festa och göra annat sen, ägna mycket tid åt skolan nu så blir livet bra sen". Varför lyssnade jag inte? Det är nu, nu när skolan snart är slut som jag känner att jag har som roligast, inte bara för att jag är 18 och kan gå ut, jag tycker inte ens om att gå ut, om jag inte är på jätte-dans-humör. Men det är liksom andra saker, som kompisar, pojkar mm, allt blir så mycket roligare nu. Så till er alla som fortfarande går i skolan, kämpa! Det kommer att löna sig, gör inte som jag och ångra er. Visst kan jag plugga upp mina betyg på komvux, men hur kul är det? Jag är på gränser till mer än 250 poäng IG och då får jag inget riktigt gymnasiebetyg utan ett dokument. Det betyder att jag MÅSTE plugga på komvux för att få söka vidare, vilket jag ifs inte vill ögra direkt efter, men jag vill ju såklart ha möjligheten senare. Så var inte dumma, kämpa som FAN! Då ångrar ni er inte, tro mig :)

dagens outfit

image336

Dagens outfit:

  • Rosa topp - H&M
  • Svarta jeans - JC



Fan vilka tråkiga kläder jag har på mig haha.
Imogron har jag skiva och då ni ska ni få se
min nya klänning :D Wiiie

















God morgon alla glada!

Jag trodde att jag hade tappat bort min plånbok igår men jag hittade imorse, så jag är på glatt humör idag. Kan knappt bärga mig tills imorgon då vi har våran skiva, ska bränna en cd-skiva till DJ:n efter att jag har skrivit klart här.
Dagens outfit får ni ikväll, eftersom att jag har träning på morgonen så går jag till skolan i träningskläder och jag tror inte att ni är intresserade av att se dom haha.

Idag blir det en lång dag i skolan igen, har livskunskap och efter det ska jag och Jenny hit och se American History X och sedan skriva en liten bit om filmen. Jag har redan sett den men kommer inte ihåg allt. Lite senare kommer pablo och han ska hjälpa mig at plugga, sen blir det säkert lite LOST! Jag måste klämma in ett bänksnack med eleonor också!

Nej nu måste jag bränna skivan och sticka iväg, puss på er!

dagens outfit

image331Dagens slappa outfit:

  • Gult linne: H&M
  • Jeans - Koola anna

      



















 


G i natur

Är hemma nu, fick G i natur, trodde jag verkligen inte! Ska ta ett bad och sedan dra ner till centrum med mamsen och äta något gott. Sedan blir det hem och plugga lite och sen iväg till jobbet. Ciao

VARM choklad

Idag vaknade jag 07.40 och stod utanför dörren 07.50, jag och pablo åkte tillsammans på morgonen för typ första gången och det var mys. Kom på att jag inte hade fotbollsträning utan att jag skulle till skolan och göra några uppgifter (eller 43 rättare sagt) för att få G i rättskunskap.

Eftersom att jag inte hann äta frukost imorse så fick jag springa in på pressbyrån i gullmarsplan och köpa en kanelbulle och en varm choklad, och där kan man ju snacka om varm! Jag kunde inte dricka den förens en timme efter att jag hade köpt den. När jag kom till skolan så smakade jag och den var skållhet! Eftersom att jag skulle göra mina 43 uppgifter så glömde jag helt bort min choklad och när jag var klar var den iskall, onödigt köp!

Ska jobba på råsunda idag igen, längtar!

strandfin för ca 650 kr

Vill du blir strandfin och färgglad till budgetpris? Fortsätt neråt :)

image330
 
  • Rosa bikini - Topshop 200 kr
  • Grönt armband - Gojane.se 19 kr
  • Vita solglasögon - Ellos.se 99 kr
  • Rosa/vita sandaler - Gojane.com 120 kr
  • Gul "strandklänning" - Ellos.se 99 kr
  • Ljusrosa väska - Catalog.se 95 kr


  • Ps. Glöm inte solskyddskrämen ;)


    gulliga pojkvänner

    Jag vill börja med att säga att jag är lesdsen men jag har inte haft någon större lust att blogga, men jag ska komma igång igen, I promise :)

    Jag har börjat fundera på en sak, varför blir killar alltid så gulliga när man gör någonting tillsammans, som att gå på skansen eller ta en dag på gröna lund. Jag och Pablo var på gröna lund i fredags efter mitt jobb och han blev ypergullig mot mig, han höll om mig hela kvällen, tror bara att han släppte taget om mig när vi sulle åka något, han pussade på mig stup i kvarten och köpte allt jag ville ha. Han är ifs gullig annars också, jättegullig, men det blir alltid lite extra när vi gör någonting tillsammans. Är era pojkvänner också så? eller är det bara min som är allmänt sötnosig, eller knäpp haha?


    Idag spillde jag cola på bordet för första gången på jobbet, men som tur var så kom det inte på någon gäst.

    LOST

    idag vaknade jag av att Pablo gick upp och åt frukost, jag gick efter honom och vi lade oss i soffan och tittade på LOST säsong 1, och nu förstår jag verkligen varför alla är så inne i det. Har legat non stop i soffan från 12.00 - 22.00, eller vi var nere och hanlade och åt en gång ;)

    min önskeoutfit från ellos

    image327
    Pris: ca 1600 kr

    snart stundenten

    för er som undrar vart jag jobbar så jobbar jag på en restaurang som ligger i gamla stan på stortorget, restaurangen heter De svarta fåren. Jag jobbar även på råsunda i kiosken under matcher.

    Jobbade bara till 16.00, skönt! Marina och Sandra ( mina jobbarkompisar)ska komma på min skiva, sålde biljetter till dom idag. Jag känner på mig att våran skiva kommer att bli sk*tbra!

    Pappa ringde mig idag och frågade vad jag önskar mig i studentpresent, man märker att det är nära nu, bara 2 veckor och en halv dag kvar! Längtar verkligen tills jag står där med min ljusrosa klänning och mössan på huvudet på flaket och skriker: FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN! FY FAN VAD JAG ÄR BRA!

    jobbdag

    idag ska jag jobba, börjar 11.00 men jag vet inte riktigt när jag slutar, antingen 17.00 eller 00.00, det kan bli en himlans lång dag!

    Kommentera mera ;)! Ha en bra dag, puss puss  ♥

    tack och lov

    kom på att jag kanske skulle ha lagt upp min outfit från igårkväll eftersom att jag var ute, men så långt tänkte jag inte haha. mötte Alexandra, Jennie och Emma i cenrum och åt pizza och sedan gick vi hem till mig. Väl hemma hos mig blev det kaos, alla skulle sminka sig och fixa sig och både jag och A visste inte vad vi skulle ha på oss. När klockan blir runt 10 kommer Jessica som har vart på träning och hon ska in i duschen och sedan fixa sig. Medan J tar tid på sig så shottar jag och A tequila medan E och J dricker lite vitt vin (fjollor) haha! När alla blev klara så drog vi ut, och gud så glad jag kände mig! Skivan var på gamla Mera och lokalen var inte alls bra om ni frågar mig, man fick gå runt och leta efter folk osv. Men själva festen var helt OK, träffade gamla kompisar så det vra ju trevligt. Tog bussen som gick 02.00 från stan och var hemma vid 02.30 ungefär, så jag hoppade i säng och somnade gott. Imorse kände jag ingen baksmälla alls, eller lite kanske. Gick iaf upp och tog ett bad, ett riktigt låångt bad och sedan duschade jag. Har nyss ätit några mackor och ska snart plugga lite natur eftersom att vi har prov idag.

    Tack och lov att våra fotbollstränare ställde in träningen imorse kl 08.00, hade ju inte vart så kul kanske!

    ett par skor och leggins tack!

    Sitter i skolans biblotek och har allmänt tråkigt. Har livskunskap 15.15 och vi ska iväg på yoga på friskis och svettis. Sedan ska jag viäg till stan och möta P, hoppas att han köper ett par leggins åt mig (a), skulle behöva ett par gråa till ikväll. Men jag har ångest över vad jag ska ha på mig, antingen:

     1. ljusa jeans och ett linne med stövlar nertill 
     2. gåra leggings (om jag får ett par), annars svarta och en
    vit klänning
     3. leggins med kjol/shorts och ett linne


    problemet är att jag inte vet vilka skor jag ska ha till dom två sista alternativen, hmm svårt! kanske ska be om att få ett par skor också haha (6)! 

    en rolig sak

    Hittade den där på Bellas blogg, lite rolig sådär!
    Ps. jag är en av dom 2 % ;)


    Ok, skrolla ned (men inte för fort så att du missar något)........
    Vad är:

































    1+5






































    2+4








































    3+3







































    5+1









































    Och nu, upprepa att säg siffran 6 för dig själv så fort du bara kan i 15 sekunder.

    Skrolla sedan ned.










































    SNABBT!!! TÄNK PÅ EN GRÖNSAK!





































    Du tänker på gurka, eller hur!

    Om inte, är du bland de 2% av befolkningen som har
    tillräckligt annorlunda hjärna för att tänka på någonting annat.

    98% av alla kommer att svara gurka när de ställs inför den här övningen.

    Haha :D

    skiva

    Godmorgon på er.

    Idag ska jag till skolan och ha fotografering med andra fotbollsklassen, vi ska ha på oss fotbollskläderoch studentmössa, hett! Slutar sent idag, 17.40 och sedan ska jag skynda hem till mig och fixa lite snacks eftersom att Jessica och Alexandra kommer hit ikväll. Vi ska iväg på den andra fotbollsklassens skiva så vi ska föra här :) Det var länge sen jag drack min älskling nr2, tequila!

    Hoppas att ni får en bra dag!

    Efter att jag fixade mitt löshår :)


    Fint?

    inlägg om mitt löshår

    Löshåret jag har köpt (och inte använt ännu, eller jo hemma) har jag inte satt i håret med limm eller flätor.  Med den metoden jag anävnder kan man ta in och ut håret när man vill, vilket underlättar enormt när du tex ska duscha eller sova. Men håret går iaf att köpa på Taj Mahal som ligger i T-centralen på drottninggatan. Om man går från Åhlens city så fortsätter man bara rakt upp tills man ser affären. Håret där är äkta men man kan även köpa oäkta, men det kan man ju tex inte platta eller locka. Min färg är en 5a och det visste jag eftersom att det var andra gången jag köpte hår där, men vet man inte vilken färg man har så hjälper dom en där. Håret finns i olika längder, men man får prova sig fram och hålla håret mot sitt eget hår (gnugga gärna in håret i varandra). Tänk då på att om man har klämmor som jag har, så sätter man löshåret vändigt långt ner.

      

    På bilden till höger så har jag inte fixat håret så det ser väldigt overkligt ut, men antingen så kan man platta sitt eget hår eller så fixar man till det andra håret.
    Tänk på att tuppera den delen av håret som du ska sätta fast klämman i. När du ska sätta i håret i klämman så syr du fast håret, det finns hål på klämmorna där det visar vart du ska sy. Du ska ha 4 klämmor och en förpackning löshår, tillsammans blir det ca 530 kr. Du mäter ditt huvud med håret, alltså sätter du håret mot baksidan av ditt huvud  och när du mätt klart så viker du håret dubbelt så att det blir dubbelt så långt, sedan lägger du ihop det så att du viker det dubbelt och så syr du, du ska ha en kortare och en längre "remsa" med hår.



    När du sedan ska sätta i håret så sätt den första "remsan" så långt ner du kan, men det måste vara lite hår under, men ytterst lite. Sedan tar du den andra "remsan" och sätter den lite högre upp, och som jag skrev innan, glöm inte att tuppera håret där du ska sätta fast dom. Sedan är det bara att lägga ditt eget hår över och så är det klar. Styla håret som du vill ha det. Och om du vill ha det uppsatt, så sätt klämmorna lite högre upp, upp och ner.

    Carro: om du inte förstår eller har några frågor så är min msn/mail [email protected]

    billiga underkläder

    DOM HAR GJORT OM MIN ÄLSKLINGLÅT TILL REGGAETON! Miss fatty ;)




    Idag efter fotbollsträningen gick jag in på H&M och handlade nya underkläder till mig och syrran, köpte också en liten sak till P. Jättesöta och billiga underkläder, alltid bra att ha. När jag sedan kom hem till bagis köpte jag thaimat och gick hem och satte mig framför TV:n, blev proppmätt och satte mig vid datorn och pluggade lite (känner mig duktig). Efter ett tag tog jag ett varmt bad och tvättade håret och använde min
    ansiktsmask från Yves Rocher. Nu kom A hem och hon får hjälpa mig att plugga lite haha.

    orka blogga?

    idag vann bajen med 1-0, härligt. Dom spelade ifs inte alls bra.

    Efter matchen åkte jag och mötte mamma i centrum och år tunnbrödsrulle, mums! Sedan gick vi hem och jag målade naglarna och pkte sedan till Pablo, nu sitter jag här. Jag har inte haft någon lust alls att blogga idag men det blev iaf två små inlägg. Ses imogron, puss på er!


    Carro: Ditt önskeinlägg kommer imorgon!

    hammarby

    Idag är det bajenmatch :)

    ett telefonsamtal

    Ett telefonsamtal mellan mig och Pablo!

    Pablo: hej älskling, vad gör du?
    Jag: Ingenting, dudå?
    Pablo: nej jag ska just äta lunch, men ringer dig snart.
    Jag: Okej, pusspuss
    Pablo: pusspuss


    3 timmar senare:

    Jag: Du skulle ju ringa sa du ju
    Pablo: Men jag glömde!
    Jag: Du säger alltid att du ska ringa snart men ringer efter flera timmar, säg "vi hörs senare" ist.
    Pablo: Okej.
    Jag: Bra.
    Pablo: Men jag ska äta, jag ringer snart!
    Jag: Du är hopplös, hejdå!
    Pablo: haha, älskar dig!

    köpte skor

    Jag var domare på Evelinas match, dom vann med 6-0.
    Haha vi hade städning på gården idag där alla ska delta som bor på gården, men eftersom att Evelina hade match så kunde vi ju inte följa med. Så när vi skulle tillbaka hem för att Evelina skulle duscha så att vi kunde åka till farsta och köpa skor till mig så var pappa tvungen att köra till min mammas gård, där fick jag gå av och gå hem till pappa för att hämta kläder till Evelina och så åkte vi till farmor. Pappa kunde ju inte visa sig för då hade han vart tvungen att städa och då hade vi inte hunnit köpa skor till mig. Jag hittade iaf ett par skor på skopunkten, visar bild imorgon.

    Jobbet ringde idag och bad mig komma och jobba ikväll, ville inte säga nej första gången dom ringer och frågar så jag sa ja, så jag ska jobba ikväll också.

    Hoppas att ni andra får en bra kväll!  ♥

    ajdå!

    igår tappade jag min första sak på jobbet, en ölflaska rakt ner i stengolvet.. Men det var på undervåningen så det var inte så många som såg, tur!
    Nu ska jag iväg på Evelinas match och sen ska jag in till stan och köpa skor till balen och studenten. Sedan ska jag iväg till My och se EVSC, det ska väl ni också se? Sedan får jag se om jag hänger med ut eller inte, är inte så mkt för arr gå ut faktiskt.

    Bloggar mer ikväll eller om jag får en lucka. Puss på er så länge ♥

    !

    nu ska jag gå och jobba, ha en bra kväll, festa inte för mkt :)

    Dagens önskeoutfit

    image320
    Hejsan alla, sitter i skolan och ska snart ha prov. Kommer antagligen inte att klara det eftersom att jag inte hunnit plugga till det, pluggade ju till historiaprovet som var igår, men jag får hoppas på det bästa.

    Jag verkligen älskar kjolen och tröjan där över, så söta och avslappnade. Skulle lätt kunna ha det en solig dag på stan. Har börjat tycka att det är snyggt med färger där nere på kroppen (kjol, byxor mm) och en grå,svart eller vit tröja upptill, det ser mer smorigt ut tycker jag.

    god morgon

    God morgon. Ska snart iväg med Evelina till skolan och sen ska jag hem och plugga lite. Behöver inte åka förens 09.18 så jag kan ta det lugnt. Kommer tyvärr inte kunna blogga så mycket idag (   :(    ) eftersom att jag ska till jobbet direkt efter skolan och slutar inte förens 00.00. Jag jobbar på en restaurang för er som inte vet, den ligger i gamla stan.
    Imorgon blir det utgång med My och gänget, vet inte riktigt vart vi skulle. Men jag ska ta det lungt eftersom att jag ska upp och jobba på söndagen också.

    Men ni får ha en jättebra dag ♥



    Hetaste tröjan ;)

    image318

    tjurig pojkvän

    Kom nyss hem från farmor. Evelina (min syster, 8 år) och jag tvättade håret på varandra och sedan åt vi mat och efterrätt. Det var jättegott, och som vanligt äter man lite extra kakor!

    Nu blir det TV-tittande och sedan spela TP ett tag. Efter det ska jag nog hoppa i säng, P är allmänt tjurig idag, kan ju bero på att han har jobbat länge idag, vad ska man göra åt tjuriga pojkvänner? tips? :p

    image317

    Natti natti ♥

    farmors goda mat

    Nu ska jag möta Pabli vid tunnelbanan sen ska vi hem till farmor och äta middag. chio så länge :)

    vilken smak då?

    Och så till chips och popcorn igen!

    Vilken chipssmak är godast då?
    Dill, Chili, sourcream, creamchees, grill eller lättsaltade potatischips?


    .. och popcorn?
    Micropopcorn, micropopcorn (smör), Maskinpopcorn, kastrull-popcorn eller biopopcorn?

    Nu blev det svårt va? haha

    Vem är du?

    Lite efter men vill veta vilka ni är, ni har blivit så många nu :)

    Vad heter du?
    Hur gammal är du?
    Vart bor du?
    Hur ofta läser du min blogg?
    När började du läsa min blogg?

    KRAMAR
     image305

    här kommer önskeoutfiten som ni ville se :)

    image304

    hittat din bikini?



    image303
    För er som inte har hittat någon bikini ännu så har jag lite tips, dessa tre är några av mina favoriter, vill ha dom alla 3 nu på momangen! Dom är från
    gojane. Alla kostar ca 200 kr + ev. frakt

    ha inte ballerina om det regnar

    Kom nyss hem, gud vad det regnade. En sak är säker, man ska inte ta på sig ballerinaskor från skopunkten om man anar att det ska komma minsta regndroppe, mina fötter är dyngsura.

    För er som undrar så klarade jag provet, läraren rättade det direkt efter efterom att det var ett omprov, fick 18 av 26, och 12 var G.

    vaknade upp med ett ryck

    Vaknade upp hos pablo, var mitt inne i en dröm så usch vad jag var trött när jag vaknade. jag kommer ladrig ihåg vad jag drömmer, bara dom första sekunderna när jag har vaknat!

    Nu har jag haft religion, ska snart ha historiaprovet, känns inte så stabilet. Idag ska jag hem till pappa, kanske ska kolla på semifinalen i eurovision songcontest, visst var det idag? 


    Kram

    god natt

    Nu ska jag och Pablo hoppa i ett bad och sedan ska jag gå och lägga mig, är dö trött och jag har något i ögat som jag inte får ut :( Så irri.

    Men glöm inte att titta förbi imorgon, några önskemål om vad jag sa blogga om? Kramar på er, god natt


    Ps. När ni skriver att ni eller er kompis gjort något med min pojke, så stå för vem du är, varför ska ni vara anonyma?

    nobody wanna se us together but it dont matter no, cuz i got you...

    image302

    Fiffan vilka jeklar!

    Tycker verkligen att det är omoget är rent utav elakt att skriva inlägg där ni skriver vem som vinner top model. Jag lägger inte ut dom för jag vill inte förstöra för er andra. Men det är lågt! Så nu vet alla att jag vet vem som vinner så alla behöver inte skriva det! Fiffan vilka jeklar!

    Popcorn eller chips?

    image301

                                                                                                                                                             Jag föredrar popcorn till 100%

    tv

    Nej nu ska jag nog sätta mig och titta på "tack gode gud", visst är det kul :)

    top model

    Så, vem är din favorit?
       

    haha

    Inlägget om Elita var inget illa menat mot henne. Jag ville bara säga att dom där tjejerna inte ser perkekta ut. Och det är sant, vem bryr sig om vilken hand hon pratar i telefonen med? haha vet inte varför jag skrev det ;)

    orka vänta!

    Nu är jag hos Pablo, fick vänta på bussen grymt länge, så jobbigt! Det är verkligen de värsta om finns, att vänta, iaf utomhus! Måste plugga lite nu eftersom att jag har historiaprov imogron om vikingatiden, orka den.

    ..

    Fan vad härligt att solen tittade fram nu. Ska snart iväg och möta Pablo i liljeholmen och sedan ska vi hem till honom. Ska plugga lite och sedan titta på girlylicious, top model! Det är så spännande nu när dom bara är 4 kvar :)

    baddräkt

    Baddräk i år, kommer ni att ha det? Jag tycker att det är skitsnyggt men man kommer ju att vara helt vit om magen haha. Tänk om man vill byta till bikini efter ett tag, haha lagom snyggt! Jag kanske kommer att köpa en, men gud jag vet inte! Då måste man ju ha baddräkt helt sommaren sen. Hmm detta får jag nog ta och fundera över ett tag!

      

    bli medlem!

    som alla andra så måste jag ju självklart bli medlem i det där gratisgen och se om det fungerar. Det tror jag ifs att det gör eftersom att jag har hört folk som verkligen har fått sina saker. Vill du också bli medlem och testa, och verkligen få hem saker så klicka här! Jag valde mobilen som första pryl :) När ni blivit medlem så måste ni skappa ett poäng, annars gills det inte.

    image288

    Elita

    Såg Elita idag på bussen på väg hem från skolan, hon satte sig vid sätet brevid mig och jag har lite inside information:


    Men hon är väl söt ändå, som vilken tjej som helst :p

    image287

    outfit

    image284

    Dagens outfit: 

    • Vit klänning - Lindex
    • Svarta piratbyxor - Vero moda

















    hålla träning

    Godmogron på er. Måste packa väskan och sticka iväg till skolan, jag och Alexandra ska håla i skolträningen idag och vårt tema är "fotbollsskola" så alla ska "vara" 7 år :)

    Kram Kram♥

    god natt

    Nej nu är det baddax och sedan sovdax! Vi ses imogron, godnatt :)

    image280

    Gucci

    image279Ja tack till Guccis underbara Cruise collection!
    Det är precis såhär jag vill se ut i sommar,
    snygga solglasögon klänning, eller kjol
    och en tröja och sedan en snygg jacka
    upptill. Någon som vet vart man kan köpa
    snygga sommarjackor? Är i nöd av en!
























    hihi

    Gud vad kul att jag ligger på listan :) Och vilka söta kommentarer ni skriver. tack vare er slog jag rekord idag med ca 900 sidvisningar och över 300 läsare, kanske inte så mkt men för mig är det mkt :)


    Idag firade vi ju pappa och han blev jätteglad för presenterna. Vi fick bullar, tårtor (2 stycken), kakor, cola och glass emd jordgubbar :) Nu ska jag kolla klart Desperate housewifes.


    puss på er ♥


    mascaror

    Jo förresten så måste jag tacka er för era tips om bra mascaror, jag ska iväg till stan imogron och kolla efter någon av dom ni tipsade om. Max factor masterpiece och Loreal intensifique var dom som de flesta rekomenderade, och sedan var det lite av varje på andra mascaror. Men återigen tack så mycket, men om jag köper en ni rekomenderade och den inte är bra, så kommer jag att leta upp er och låta er betala den! haha ;)

    haha

    Nej jag ångrade mig, blir nog jeans ändå :p

    grattis pappa

    Gud vad jag har tråkigt.. jag ska nog snart börja göra mig i ordning, men jag fickju tyvärr ingen hjälp av er :( men då bestämmer jag själv och jag tar det första alternativet :) Har precis målat naglarna i mitt nya lack från depend, ett lila som är jättefint!

    Idag fyller pappa år, GRATTIS! så vi ska fira honom, äta tårta och god mat, JA TACK!

    klänning för 200 kr

    image233



    Denna klänning köpte jag från
    halens.se men den var för stor, tänkte därför höra om det är någon som vill köpa den av mig för 200 kr (innan kostade den 299 kr) Den är väldigt fin på men som sagt, den är för stor. Det är storklek 38. Hör av er om ni är intresserade, och ni kommer självklart att få pröva den om ni vill. Först till kvarn :) Min mailadress är: [email protected]


    (ursäkta den dåliga bildkvalitén)

    sega jag

    Godmorgon, vaknade nyss upp och börjar inte förens klockan 14.00. Pablo stack iväg vid 8 och jag kunde inte riktigt somna om. Ska snart gå och äta frukost och sedan plugga lite, en uppgift ska vara inne idag och jag är inte riktigt klar. Är det typ bara jag i hela värden som är seg att göra klart uppifter i skolan?

    ..och eftersom att jag ska gå om ca 2 timmar så får ni hjälpa mig, svarta piratbyxor och vit tröjklänning eller jeans, ett linne och en tjocktröja? :)

    hjälp

    Har gjort en ny design, men den är inte riktigt klar, vad tycker ni! ska jag ha kvar den eller byta tillbaka till den förra? hjälp!

    thaimat

    har nyss ätit thaimat! visst är ni avensjuka haha :p Mormor och morfar bjöd förstås och snart kommer Pablo hit men han ska äta Pizza. Mormor gav mig även pengar till vårt flak, mormor är bäst!
    Idag är det inget bra på tv tror jag, eller? Ska nog fixa designen på min blogg, har försökt göra det nu men det fungerar typ inte :/ det händer ingenting, även fast jag sparar så ser det ändå ut som innan, skumt!

    Hoppas att ni gillar mina gula favoriter, vilken färg kommer ni att använda mest i sommar?

    underbara gula

    image278

    morrn morrn

    God morgon allihopa, hoppas att ni har sovit gott.

    idag ska jag iväg till skolan och sedan hem på direkten, mormor och morfar kommer hit idag och ska bjuda oss på thaimat, mums! Så det ändå som händer i dag är väl att jag sitter hemma och pratar med dom haha. Ska lägga upp vad jag önskar mig i studentpresent då :) Imorgon fyller pappa år så då måste jag vara hemma då också, vi har köpt presenter och han kommer nog att bli jätteglad för dom.

    Men nu måste jag klä på mig fotbollskläder och packa väskan så att jag hinner med tunnelbanan, fotbollsträningen kl 10.10, ha en superbra dag ♥

    en rolig sak?

    Hittde denna "lista" på Minnas sida och den var ganska rolig :)

    Ni ska skriva erat namn: 

    A: You like to drink.
    B: Everyone wants you.
    C: You are really silly.
    D: You like to drink.
    E: Damn good kisser.
    F: You are dead sexy.
    G: You never let people tell you what to do.
    H: You have a very good personality and looks.
    I: You are great in bed
    J: People adore you.
    K: You're wild and crazy.
    L: Everyone loves you.
    M: Best kisser ever.
    N: You can keep secrets.
    O: Awesome kisser.
    P: You are popular with all types of people.
    Q: You are a hypocrite.
    R: Fucking crazy.
    S: Easy to fall in love with.
    T: You're loyal to those you love.
    U: You really like to chill.
    V: You are not judgemental.
    W: You are very broad minded.
    X: Your very good at work/school.
    Y: Best girlfriend/boyfriend anyone could ever ask for.
    Z: Always ready.



    Såhär:

    M: Best kisser ever.
    I: You are great in bed
    C: You are really silly.
    H: You have a very good personality and looks.
    A: You like to drink.
    E: Damn good kisser.
    L: Everyone loves you.
    A: You like to drink.


    Vore jätte kul om ni gjorde det :D skrev ert namn i mina kommentarer ;)


    viking fucking line

    missankre: Jag sa till honom på skarpen ;)

    Jag hade jätteroligt på jobbet idag, det var mkt lugnare än vanligt och det gick mycket bättre att lära sig allt då, jag har ju ganska mycket kvar att lära mig inom restaurangbranschen. (förlåt att jag snackar jobb igen)!

    Idag ville jag in till stan och ta en cider men båda mina alternativ som kunde följa med kunde inte så det blir i veckan ist. Nu när jag har skrivit klart ska jag bada och sedan smörja in mig i Dove´s brun-utan-sol och sedan fixa naglarna. På tal om naglar så när jag jobbade på råsunda (jobb igen!) så skulle jag öppna en kartong med Daimglass (mums) och så gick min längst nagel sönder (gråter floder) och det gjorde jätteont. Nu ser min hand helt cp ut eftersom jag har 9 (halv)långa naglar och en jättepyttis haha.

    Är det bara jag som blir grymt irri på Viking Line och dom där fartygen, mamma fick hem ett presentkort på en gratis resa för 2 och då gav hon det till mig och Pablo, men nej man måste vara 21 för att åka själv, fatta 21!!! Varför ska man fylla 18 och vara glad att man är myndig och får göra typ allt, utom att gå på systemet OCH INTE ÅKA VIKING LINE! Men hur mobbat är det inte, Pablo som fyller 21 i år får inte ens ta med mig som är under 21 bara för att han inte är min målsman, bara jag som blir grymt irr?

    sorry ;)

    Har just vaknat upp hos pablo ska ska snart iväg til jobbet, det känns som att det är den enda jag har bloggat om den senaste tiden, eller iaf denna helg. Måste ha varit jättetråkigt för er att läsa haha, men jag ska bättra mig, jag lovar. Idag jobbar jag iaf bara till 17.00 och sedan ska jag hem och ta det lugnt, får se om Pablo kanske kommer över.

    Åh nu satte Pablo på sin technomusik på högsta nivå så jag kan inte alls tänka längre, jäkla fan på honom!

    skitkul

    Åh gud vad kul det var att jobba på råsunda, tiden gick så fort, nästan för fort för det var riktigt kul, men ganska stressigt. När jag kom hem hade mamma åkte till Pelle och Angelica (lillesystern) hade gjort mat till mig och henne så vi satte oss och åt. Nu har jag packat ihop lite grejer och ska snart åka till Pablo, imorgon ska jag upp till jobbet igen, restaurangen i gamla stan. Ska bara jobba 4 timmar så det är ganska skönt.

    image277

    lite tips

    Ska snart iväg till råsunda, ska gå om exakt 17 minuter, eller nu blev det 16 haha. vaknade upp och min hy kändes jättefräsch, innan jag hade gått och lagt mig så hade jag haft på min rengöringslotion från yves rocher och den doftar ljuvligt. Yves Rocher har även den perfekta sminkborttagningskrämen. Den är som en gelé och är väldigt skön att använda. Men jag kan varmt rekomendera deras kräm som man ska ha på innan man går och lägger sig och när man har vaknat, men jag använder den endast på kvällen.

    image275image276

    nån som har prövat dom och håller med mig?

    en massage?

    Kom nyss hem från jobbet, Pablo mötte mig vid tunnelbanan så jag slapp gå själv. På jobbet gick det bra idag, jag hade ansvar för nedervåningen så jag sprang upp och ner för alla trappor (och det är många) hela kvällen. Dricksen ikväll blev 200 kr, mindre än förra gången :( Pablos kompis var där och åt med sin flickvän och det var ju lite skojj.

    Imorgon ska jag iväg till råsunda och jobba för första gången, önska mig lycka till ;) Jag hoppas att det går bra.
    Men nu ska jag se klart Poker Miljonen och sedan ska jag och Pablo lägga oss i sängen och mysa!


    PS. Jag hoppas på att få en massage, eller iaf en fotmassage (mina fätter värker så efter att så sprungit hela kvällen) DS.

    ett till jobb

    Vi fick sluta tidigare än beräknat så jag hann hem innan jobbet. Gick och la mig ett tag eftersom att jag hade en sån fruktansvärd huvudvärk och tyvärr så är den inte riktigt över än :( Men ska snart kila iväg till jobbet iaf, det långa passet, 17.00 - 00.00 men efter jobbet ska Pablo möta mig i gamla stan så ska vi åker hem till mig och sova.

    Jag har fått ett till jobb, jag ska stå i kisoken på råsunda under derbyn och landskamper, kanske någon enstaka "vanlig" match också. Ska dit imogron och lära mig allting, hoppas att det går bra för mig. Jag vill ju ändå inte se ner AIK spelar så då blir det bra för mig att stå där nere. ♥


    image274

    brun-utan-sol tips?

    image271image272
     image273
    Någon som kan föreslå någon
    bra brun-utan-sol? (behöver inte
    vara någon ovan) Och berätta
    gärna hur den funkar!








    inte mkt blogg idag

    God morgon alla, eller ja det kan man väl säga vid den här tiden. Sitter i skolan och har historia, letar fakta om Adolf Hitler, usch!

    Igår blev det en lugn kväll (ovanligt?) med mamma, Pelle och Pablo. Vi spelade yatzy och tittade på tv, Kyle XY. Vet inte riktigt vad jag ska tycka om den serien, vet inte om den är bra eller inte.
    Idag efter skolan ska jag jobba till 00.00 så kommer inte hinna skriva något mer idag.

    Men jag hoppas att alla får en bra dag, puss på er :)

    längre hår

    här kommer några (dåliga) bilder på mitt nya hår ;)

      

    behålla eller inte?

    Idag gick jag till skolan och när jag väl var där märke jag att vi inte hade några lektioner idag, men jag var inte ensam om att inte ha uppfattat det för det var fler som var där. Jag och Emma åkte istället och solade i tyresö, jag solade i 20 minuter och sedan åkte vi in till stan och shoppade lite, och åt lunch på Bellmans, det blev kycklingfilé och ris med sallad och en kall cola till. Jag köpte en tröjklänning och en klänning men jag vet inte om jag ska behålla den rosa klänningen, den kostade 199 kr och är från gina tricot. Vad tycker ni, lämna tillbaka eller ha kvar?

    image267

    tack så mkt

    Jag blir helt rörd, tack för din kommentar Bella, den värmer mer än du tror. KRAM MICHAELA

    dödsstraff? och barnfotboll!

    har just vart och kollat på Evelinas match, dom vann med 4-2, härligt! En sak som hände på matchen var att en av flickorna som spelade i Evelinas lag struntade helt i matchen (när hon var på planen) och stod och "lekte" med sina händer, pappa sa att han hade nog bytt ut henne om han var tränare, men jag tyckte nog att hon skulle få vara kvar på planen, dom är ju bara 8 år. Vad skulle du gjort?

    Jag har börjat tänka på dödsstraff, och om vi borde införa det här i Sverige. Jag har kommit fram till att jag inte riktigt vet vart jag står i den frågan, visst tycker jag att om någon har gjort något så grovt som att ha våldtagit ett barn eller mördat någon med mening så tycker jag inte att den personen har rätt att leva. Men det är ju inte rätt att döda någon för det, för då är man ju lika dum, eller? På livskunskapen pratade vi förut om att man skulle skära av snoppen på våldtäktsmän men då sa en tjej att våldtäktsmän vill känna att dom har övertaget och har dom ingen snopp att stoppa in så stoppar dom in något annat, jag undrar om det stämmer? att dom gör sånt bara för att känna sig överlägsna eller om dom är riktigt kåta :/ Usch, igentligen vill jag inte tänka på det, och förlåt om det är någon av er som råkat ut för en våldtäkt eller liknande och inte skulle vilja ha läst detta!

    Men vad tycker ni andra om dödsstraff?

    LYX

    Några favoriter från cocodemer, vad tycks? Jag själv suktar mest på 1an och 2an!
        
    Lite dyrt och lyxigt sådär, priserna på dessa plagg ligger mellan 600 och 1700 kr




    image265

    En slank och fin kropp

    Trott eller ej men dessa "krämer" från Yves Rocher ska få din kropp riktigt slank och fin. Lipophénol Végétal har två produkter, en som man använder på morgonen och en som man smörjer in sig med på vkällen. Båda produkterna innehåller grönt kaffe som sätter fart på fettförbränningen och ökar cirkulationen vilket leder till en liten fettreducering. De ska bromsa upp tillväxten av fettceller och motverka lagring av fett. De två krämerna köper man tillsammans för 399 kr. Men köper du dom på deras hemsida så blir dom dina för 219 kr.

    image259

    nej & underbar

    Visst är det mode med lite högre midja just nu med no no, Mischa Barton, du gick för långt! Inte snyggt, enligt mig!
    image257




    Men Eva Longoria är helt rätt ute, gud vilken underbar klänning, den skulle jag vilja ha! (den ser dock lite för liten ut över tutteriet :p)
    image258

    inte så kul ändå

    Är redan hemma, det var inte så fint väder ändå, ganska kallt i tyresö. Fick inte några bra bilder heller, Alexandra skulle ta bilder eftersom att hon inte var med och tävlade men inte ne enda bra bild, är väldigt besviken. Alla 3orna möttes vid centrum och så gick vi upp till skolan och in i aulan. Där fick alla klasser uppträda med sitt nummer och vi kom på 5e plats, vilket betyder att vi får springa ut 6a på studenten. Eftersom att dom som vinner kaveln får springa ut 2a så åker man ner ett steg :p ni kanske inte fattar haha! efter allting så stack alla hem, så tråkig som min klass är så nu sitter jag här. Ska iaf kanske in till stan med en kompis och ta en fika eller ngt mysigt. Sedan ska jag hem till Pablo och kolla girlylicious :)

    mösspåtagning

    idag har jag mösspåtaning, det ska bli väldigt skojj. Kamrean är med i högsta hugg så ni får se bilderna senare ikväll. Ha en toppendag allihopa :)

    seg tisdag

    När jag kom hem från mamma och Pelle igår så satte jag mig vid datan ett litet tag, sen gick jag till sängs. Fick ett sms av mamma vid 2 tiden att angelica var på väg hem så jag ringde henne och hon bad mig möta henne vid tunnelbanan. I samma vända så ringde Pablo och sa att han var på väg hem till mig nu och då bad jag honom att vänta vid tunnelbanan och möta upp angelica så att jag slapp gå ut, och det gjorde han förstås. Dom kom hem vid ungefär 3 så då kunde jag gå och lägga mig men Pablo skulle spela poker på datorn.

    Imorse så vaknade jag vid 10 ungefär men låg i sängen till 12. Gick då upp och åt frulle med Páblo och sedan tog vi ett bad. Fotrsatte att titta klart på King kong som jag började se hemma hos Pelle igår och den var helt okej, 3+. Pablo ringde efter Pizza så vi vrakade i oss det och efter det fick jag storångest, vet inte varför men pizzan vår så himla stor. Så vi gick ut och gick i ca en timme och sedan mötte vi mamma för att handla.

    Snart är det ugly Betty och Desperate housewifes, ska nu ta mig ett glas cola och sätta mig framför TV:n, en popcornpåse kommer säkert att poppas också :)


    image256

    skosjuka

    Åh vad jag älskar skor, och jag har hittat så många fina så jag vet inte vilka jag ska välja, förslag?


          

    Skorna är från asos och gojane.

    sno stilen

    image248

    :)

    nu är det en månad kvar tills jag tar studenten :D