Äntligen fredag!

Äntligen fredag(!), jag vet inte varför men såfort det blir fredag och jag vaknar så känns det som julafton, jag är helt springig (kan man säga så?) i kroppen och vill bara upp och jobba mina sista timmar och sedan är det jul hela helgen. Imorse får jag erkänna att jag faktiskt tänkte skita i att ens gå upp för att jag var så himla trött, vet inte varför men jag kan typ inte somna på kvällarna, kanske pga att folk fuckar min hjärna? haha nej då, nu ska vi nite skylla på andra.
Idag efter jobbet ska jag möta upp melle i bagis och sedan ska vi gå hem till mig för att hon ska låna min symaskin, sedan ska jag packa ihop det jag ska ha på mig till kvällen (och dricka) och sedan ska vi dra hem till henne där vi ska föra med några av hennes killkompisar, och kanske andrea - vi hoppas på det! Vi kommer antagligen att dra till Claras som vanligt, jag vet inte varför men jag har blivit en Claras-nörd tror jag, inte så bra eller? Fast varje gång jag är där så ser jag typ samma personer så det är väl inte bara jag som är det haha.

Men nu måste jag kila iväg till tunnelbanan, ha en superbra fredag - KRAM

en dag till fredag

Jag var inte ett dugg trött idag när jag vaknade, jag hoppade upp ur sängen och tog en dusch för att sedan äta frukost och fixa mig. Syrran hjälpte mig med hur man fixade luggen bäst och det blev bra. Fan jag är sur på mig själv att jag gjorde den, det var ju bara pga att en person inte ville att jag skulle göra den, haha. Jag är knäpp - jag vet!

Idag ska jag bara jobba, funderar på att dra till skogås och packa lite saker men det blir jobbigt eftersom att jag slutar kl 20.00 så jag funderar på att ta allt på lördag ist. Torsdag, det betyder en dag kvar till fredag och utgång(!) men det betyder också att det inte är någonting bra på tv, vilket suger. Jag gillar bara tisdagar nu mera.

Men nu ska jag ta och kila iväg, KRAM

"mozarella-sticks"

Var och jobbade idag, skönt att komma till jobbet och få något annat att tänka på. På jobbet har vi fått nya "mozarella-sticks" som är grymt goda, dom måste ni bara pröva nästa gång ni äter på mc´donalds (om ni nu gör det, ni kanske är nyttiga av er!) Inte som jag som äter där varje dag nu haha. Konstigt nog så sa min mamma att jag hade gått ner i vikt efter att jag hade jobbat där i 3 veckor, för hon hade inte sett mig innan eftersom att jag bodde i skogås. Men jag vet inte, haha hon är ju min mamma så hon kanske bara vill vara snäll (a)!

Nu är det ugly betty och desperate som väntar, mamma har spelat in det eftersom att jag just kom hem. KRAM

Lugg

Åh det blev en lång shoppingdag med emilie. Jag köpte ett par svarta stövlar, en svart pennkjol, en kuvertväska och ett par vantar. Jag vill så gärna visa er hur det ser ut men har ingen fucking kamera :( ska önska mig en i julklapp. Lunchen blev i kungshallarna och jag smaskade i mig kyckling och ris, mums! För kom för ett tag sen och mötte mamma i centrum för att hjälpa henne att bära hem all mat, och dumma som vi är glömmer vi att köpa popcorn(!) så jag får nöja mig med godiset som vi köpte.

Johanna var nyss här och klippte lugg på mig, haha jag ser helt anorlunda ut, tänkte kanske försöka ta en bild med webcameran men den är dålig. Imorgon ska jag iaf jobba och sedan ska jag utbilda syrran på jobbet, hon ska nämligen börja jobba där.

Men nu ska jag ta mig ett bad, KRAM

Måndag

God morgon!

är helt sjukt trött och vaknade för ett tag sen, har just ätit frukost óch sminkat mig lite och nu ska jag snart in till stan och möta melle. Måste åka om ett tag för jag är hemma hos pablo och det tar ett tag för mig att komma till stan härifrån.

Har sett en jättefin kjol på Vero Moda´s reklam, en orange/guldig pennkjol (
lite lik victoria beckhams) och nu ska jag se om den är lika fin på som på bilden. Det tycker jag så irriterande när man ser någonting som man tror ska vara jättefint och så ser det helt fel ut när man sätter på sig det.
 
Apropå bilden på Victoria så så undrar jag om någon vet vart man kan köpa en liten svart kuvertväska till utekävllar och såndant?

KRAM

Detta inlägg är till lissan och melle

Tack för en underbar kväll tjejer, ni betyder så mycket för mig.

   

Kvällen var underbar fast lite dumma saker hände, love you babes!


shopping

image425I fredags var jag på shoppingtur med andrea, emelie och elin. Jag fick med mig ett par rosa skor, två längre linnen och två hotpants, allt för ca 650 kr. Vilket kap :)
 Jag har tyvärr ingen kamera längre för min syster hade bort den (!) så jag kan inte ta några bilder, men jag ska snart köpa en ny och då kommer jag nog komma igång med bloggen igen, hoppas jag iaf!


<--- är det bara jag som tycker t-shirten är grymt skön?! :D





inte så mkt..

Shit vilken jobbig dag på jobbet, folk hela tiden. Men ska lägga jobbet bakom mig nu haha. Imogron slutar jag 16 och då ska jag och Andrea dra in till stan och shoppa lite, sedan ska vi hem till mig och förbereda för förkröket hemma hos mig. Så imorgon blir det utgång och jag är verkligen i nöd av det, känner mig så uttråkad med allt.

Ska shoppa lite imorgon för att få upp humöret också :)

tråkig måndag

Idag jobbade jag över i ungefär en timme, hade ändå ingenting spec att göra. Håller just nu på att titta på prison break, missade förra delen men jag tror att jag hänger med ändå. Men vadå, är sara död, någon som vet?

Idag best'mde jag mig iaf för att flytta hem igen och det ska bli skönt samtidigt som jag kommer sakna att bo hemifrån. Jag komemr faktisk sakna det här med att fixa och dona, det är faktiskt kul.

Imorgon ska jag bara jobba och ta det lugnt, ska möta Raida och ha tjejkväll och så ska jag sova i lägenheten i skogås.


Nej nu börjar prison break, höres. pusspuss

länge sen..

Oj, här var det länge sen man var, känner knappt igen mig. Mycket har hänt i mitt liv sen det sista inlägget jag skrev för j*vligt länge sen.

  • Jag bor inte längre i skogås
  • Jag har färgat håret 2 gånger (just nu är det svart)
  • Jag har börjat jobba på donken i Nacka - and i love it!
  • Jag har fått många nya vänner


  •  

    Mycket har som sagt hänt och mycket kommer att hända. Just nu vet jag varken in eller ut med Pablo, vet varken hur han vill ha det eller hur jag vill ha det, eller egentligen så vet jag det, men jag erkänner det bara inte för mig själv. Pablo har ju som sagt flyttat ut och jag vet inte hur jag ska göra, tror ifs att jag kommer att flytta hem till mamma och syster igen för jag vill inte bo i skogås, ifs så bor Raida där med mig isf men känns inte så bra just nu att bo där utan Pablo, det skulle kännas fel. 

    Jag började jobba på donken den 3 september och det är verkligen kul, inte alls stressigt som alla tror (kanske beror på att det är Nacka Mc´donalds). Har redan blivit handledare och utbildar folk så jag stortrivs. Därutan har det tillkommit många nya vänner - Elin, Andrea, Micaela, Yusuf, mf. och i love you all!


    Men nu till nuläget! Jag sitter just nu och väntar på att tvätten ska bli klar så att jag får gå och lägga mig, ska upp och jobba imogron och är grymt trött efter helgen. Var och firade mormor idag och hela släkten var där och i lördags jobbade jag från kl 06.00(!) till 16.00 (gick upp 04.15 och fick ta nattbussen) så jag är himla trött just nu. vet inte riktigt hur det kommer gå med bloggen, har inte haft någon dator i skogås så har liksom tappat allt vad blogga heter men nu när jag antagligen kommer flytta hem eller iaf är här ofta så kanske det blir lite mer.


    Jag har saknat er - och jag vet att ni har saknat mig! LOVE