underbar dag

Hade den underbaraste dagen idag, gick upp vid 10tiden och åt frukost och åkte sedan till blåsut och fixade mina naglar, det blev vita tippar med glitter på, så äkta jag :) Sedan åkte jag till djurgården och mötte upp syrran och hennes 2 vänner, vi la oss på båten och solade, så himla skönt, låg och läste vecko revyn och drack cola. Tror dock inte att jag hann få så mkt färg för efter en timmes solande så messade melle och sa att hon och elli skulle in till slussen och ta en öl, så jag packar ihop mina grejer och åker dit. Tyvärr blev det ingen öl men det blev ett svettigt besök på gina tricot (fy fasen vad varmt det är där inne) och sedan åkte vi in till stan och mötte upp min mamma och åt på en uteservering med henne, hon bjöd såklart mig, tack mamma!
Efter en cola, ett vitlöksbröd och tallrik med oxfilé, pommes och beasås så for vi iväg till åhlens och shoppade lite till, blev mitt favorit-sminkborttagningsmedel (lågnt ord) och en liten svart väska. När jag sedan tittade på klockan och såg att den var 19.01 så fick jag panik eftersom Pablos match började 19.30, så fick pussa mina underbara vänner hejdå och börja småspringa mot pendeln, men jag hann till andra halvlek så det gjorde jag bra tycker jag. Nu sitter Pablo i köket och väntar på mig så ska ner dit, sedan blir det mys och tv :)

Roligare att blogga på sommaren

Det känns som att jag måste komma igång med bloggandet igen, för min egen skull. Det är skönt att sitta framför datorn ett litet tag och skriva av sig.

Är ledig idag och solen skiner, det resulterar självklart i att jag är glad! Ska snart ner och äta något och sedan åka till sköndal och möta jenny och hennes små barn. Ska nämligen vara barnvakt men det är senare ikväll, Jenny och Danne ska på derbyt mellan AIK och DIF. Visste gillar jag fotboll men den matchen tror jag att jag klarar mig utan, hoppas dock på 0-0.

Vid 6tiden ska jag och Pablo titta på en lägenhet som vi får andrahandskontrakt på om vi vill ha den, så jag hoppas verkligen att den är fin.


Nej nu ska jag börja göra mig iordning, vet dock inte om jag ska ja jeans eller kjol (med tjockare strumpbyxor), känns skönt att ha det valet :) Plattat hår blir det iaf och lite mascara. Jag smörjde nämligen in ansiktet med Doves hudlotion med en gnutta brun-utan-sol i så jag ser vårfräsch ut redan nu, så jag skippar foundation och puder!

image583

solen skiner!

Åh solen skiner och jag är ledig. Ska in till karlaplan pch möta mamma, vi ska luncha och sedan åka till pelles båt och sitta på däck och dricka latte och läsa tidningar, härligt! Undra om jag kan gå i endast en tjocktröja och ha skinnjackan i väskan. hoppas på det :D
Nästa vecka hörde jag att det skulle bli över 15 grader, man tackar.

Hammarby vann igår och "Poppen" räddade straff, varför har vi köpa rami kan man undra haha :)

fint väder

Fan vad tråkigt att jobba när det är fint väder ute, var nyss ute och tog en promenad och bara njöt. Det ska bli skönt att vara ledig nu i helgen, hoppas det blir fint väder då också.

Har plockat upp bikini i 2 dagar nu och vi är inte ens nära att bli klara, men gud vad man längtar efter sommaren när man står och ser alla fina färgglada badkläder. Ska nog köpa mig några, har redan lagt undan en brun med vita prickar :)

Idag ska jag hem till Pablo efter jobbet, ska tvinga honom att se "so you think you can dance" med mig, men får skynda mig från jobbet för jag slutar 19 och det börjar ju 20, kanske kan gå lite tidigare (a).

KOM IGEN!

Nu drar vi iväg, kom igen bajen, vinn för fan!!!

Vinn mysdress hos Lily

image582



"Jag är med och tävlar om en snygg mysdress hos
Lily, i samarbete med modeakuten.se

HÄR kan ni se vilka färger man kan välja mellan.

Önska mig lycka till och klicka här för att delta du också!



vill du bli mitt barns styvpappa?

Läste i metro idag på vägen hem från träningen att de kanske ska starta ett program här i sverige (som tydligen redan sänds i usa) som ska handla om gravida kvinnor som letar efter styvpappor åt barnen, ööh sjukt? Om du frågar mig så blir svaret: Ja, som fan!

Mitt älskade hammarby

Fan vilket väder det blev då. Jag kommer ihåg den matchen det regnade som mest. Det var mot helsingborg och hammarby vann med 6-2, vilken jävla match, bästa någonsin :) Det som är irriterande med matcher då det regnar är att det alltid är någon jävel som får med sig ett paraply in (fråga mig inte hur dom lyckas) och självklart så lyckas alltid denna idiot ställa sig framför mig och tycka upp pararlyet i nyllet på mig så att jag ser noll och ingenting.

Dagens bästa var när jag skickade mess till syrran och skrev:
"Roligt väder att se fotboll i"

Svaret jag fick var det bästa:
"Visst, dom sörjer för aiks förlust idag ;) <3

Love you sis!!

Men nu verkar det som att solen tittar fram lite iaf :)


Så vilka tror ni på, hammarby eller iak?

image581


Update: Glömde berätta att jag har varit duktig och tränat idag, wiie :)

god morgon

Vaknade nyss up hemma hos Pablo, han har gått till jobbet sås som alla andra här, men jag är ledig så ska snart dra iväg och träna. Idag är det derby, fy fan vad skojj!! Ännu roligare är det att vädret är på bättringsväg och det ser ut att kunna bli lite varmare än igår. Matchen är dock kl 20.00 så det lär ju ha blivit kallt tills dess :p

jobba helg

Jobba helg, suck. Jag hade hellre legat kvar i sängen imorse ist för att åka hit i kylan. Fick sminka mig på bussen eftersom att det ända jag orkade göra innan jag åkte var att borsta tänderna och klä på mig.

Idag ska jag nog bara ta det lugnt, hörs!

träningsdag 1

Fan vad hräligt det var att träna, fick ett schema upplagt av Daniel som han hette som jag ska göra när jag kommer dit. Jag har satsat på att försöka komma iväg och träna 3 gånger i veckan till att börja med.
Jag är så rädd att jag inte kommer ha träningvärk imorgon, kommer känna mig så dålig då haha. Jag kom dit vid 14 och kom ut 17 så något borde ju ha hänt :)

Efteråt så gick jag och Raida och åt på Ilipiato ller vad det heter, det blev en pastasallade med parmaskinka, kyckling och fetaost. Jag är ingen salladsmänniska men den här salladen var helt okej, speciellt eftersom att jag inte hade ätit sedan 11.45 och klockan då var 17.15.

image580


Nu sitter jag hemma hos Pablo, vi ska snart äta och sedan kolla tv. Puss på er

min dag

God morgon, vilken härlig morgon.

1. Det snöar (och regnar) inte
2. Jag ska iväg och gymma för första gången (blivit frisk nu)
3. Hade en supermysig dag igår
4. Jag är ledig


Igår kom Pablo till mitt jobb, gringig och trött men efter att ha tagit ett varv på hemköp där både det ena och andra flög ner i korgen så blev han glad. Vi tog bussen till skarpnäck, där vi satt och knaprade havreflan hela vägen.Gick sedan från skarpnäck, hem till mig, ungefär 10 minuters promenad. Väl hemma började vi göra våfflor med sylt och grädde och när min syrra sedan kom hem så gjorde vi ostkaka :) En trevlig kväll med andra ord, top model får jag dock inte glömma, som jag "tvinga" pablo att titta på, tjejerna övade ju på att vara sexiga så jag tror inte han tog så mycket skada av det haha, men snäll som jag är (och fotbollsintreserad) så sappade vi över till Man U - Roma då och då, dvs i pauserna ;)


Idag blir det som sagt träning, känner mig heltaggad. Försöker få tag på eleonor och se om hon vill ta en promenade med mig till skarpnäck eftersom att jag ska ta bussen därifrån, men får väl se om hon hör av sig snart. Hatar när man messar någon som svarar, och så messar man igen och så får man inget svar... jobbigt det där!

kortis på jobbet

Har just haft rast, åt en pizza och nu känner jag mig tjock haha. Jobbar i bajentröjan idag, är så stolt över mina grabbar :D Dock är den inte alls uppskattad av mina arbetskambrater som är både aikare och difare (USCH!)

Ska snart in till kassan igen, om en kvar. ikväll blir det so you think you can dance :)

.

Hammarby
Förevigt trogen







 

5 fucking 3!

Bajen

Jag har verkligen ångest över att jag inte är på matchen, åh :( FAN! Men jag och minsta syrran sitter i soffan med våra bajen-tröjor som trogna hammarbyare! HEJJA BAJEN!!!

Nya klackar

Nya klackar, en rolig sak tycker jag, det blir lite lagom lekfullt. Vad tycker ni, Hiss eller diss?

image577
image578
image579

lipgloss

Har läst lite av sofis mode nyss (tog ett långt bad med hårinpackning :D) och fick syn på ett litet lipgloss som föll mig i smaken. Det fanns i tre olika färger, isvit, rosa och violett, och en tub är på 7ml. vet dock inte hur mycket det är, men den kan ju inte vara så stor eftersom att man kan ha den som mobilsmycke, helt supersöt!

image576
Ett sådant liten gloss kan bli ditt för 47 kr på
yvesrocher.se
eller för 78 kr i butiken.

Cafe Umbra

Studentskivan igår var ingen hitt, vi satt på nivå i någon timme innan och drog sedan vidare till skivan som var på cafe umbra. Jag hade aldrig varit där men det var en liten trevlig lokal, undra hur m´ånga dom tar in en vanlig lördagkväll? Musiken på Umbra var sådär, men det var lågt, vilket förstörde det. Jag Raida och Assrin stannade dock till kl 2 endast för vår lilla rebeccas skull :)

Nu sitter jag bara här hemma och tar det lugnt, väntar på att klockan ska bli 19 så att jag kan gå hem till pappa och titta på Hammarby-Sundsvall på tv:n, eftersom att jag inte fick någon biljett :( FUCK!!!!!! Har iaf redan köpt biljetter till Hammarby-Aik om en vecka så jag får se framåt :D Får se om Pablo komer över idag, men det tror jag :)

Jag igår (bytte dock kläder):

 

Visst har jag fått långt hår? :)



Svar på den första kommentarer: Nej det är mitt riktiga, mitt löshår färgade jag ju svart när mitt hår var svart, så kan inte ha det nu. Funderar dock på att färga håret svart igen, eller mörkbrunt :)

jag och alexandra

Ska snart in till stan och möta alexandra. Vi ska sedan hem till hene, äta god mat, titta på film och äta grönsaker med dipp :) Kanske blir ut på en drink eller två, vi får se.

Evelina spelade bra idag, de vann en match och förlorade en, den sista vet jag inte hur den gick för jag åkte hem. Nu ska jag iaf ta en frukt och sedan åka iväg, hoppas ni får en treflig kväll.

kortis

Pappa är på väg och ska hämta mig, ska åka på syrrans tunering utomhus, inte bra för mig efter min förkylning. Ska fixa det sista, hörs ikväll. Puss

Behålla eller lämna?

Köpte de här skorna på jobbet för ett tag sen, men kan inte bestämma mig för om jag ska behålla dom eller inte, de kostade 250 kr, vad tycker ni?

 


Nu ska jag kila iväg till jobbet, hoppas ni får en bra dag!

"Monica"

Jag har fått ordning och reda på jobbet nu känns det som. Fixade en pärm med allt jag behöver för att beställa in varor och så, och en skrivbok där jag kan skriva upp vad som behövs tas upp på måndagsmöterna. Jag är dock ledig på måndag så Mia får ta min första sida :) Jag känner mig faktiskt som en liten version av Monica i "vänner" när jag håller på som jag gör med det ena och det andra där framme i kassan, skriver stora texter på mina saker, " Mickis bok, rör ej" och "Får ej lämna kassaområdet" osv.. Men fint och bra blir det iaf!

image571


Ska göra mat nu, chio :)

Goder morgen!

Vid det här tiden brukar jag vara vid jobbet och äta frukost men nu sitter jag hemma, skönt! Börjar 12 idag så jag ska slappa. Ska snart äta frukost och sedan platta håret och smink mig lite. Har precis duschat så jag måste klä på mig också, annars kommerjag börja frysa snart. Kunde knapp sova igår, snorade som en gris men nu känns det lite bättre, måste iaf gå och köpa näsdroppar innan jobbet. Säger ni näsdroppar eller nässpray? Jag har alltid sagt näsdroppar, men alla klagar på mig för det, kan man få lite hjälp eller? haha

image570

kom igen top model

Jag hata när top model gör avsnitt där man bara får se vad som hänt innan, visst är det kul att se vissa saker, men det blir långtråkigt...


febern hälsade på

Vaknade med världens förkylning idag, låg och tänkte på att sjukanmäla mig men jag lyckades tillslut dra upp mig själv ur sängen, sätta på mig de första bästa kläderna jag hittade, göra en knut i håret och gå iväg till tunnelbanan. Snorade och hostade som en tok hela dagen och febern kikade in också, det är ju trevligt med såndant sällskap när man redan är besökt av förkylningen, men vad ska man göra?

Nu sitter jag och väntar på top model och såg just att det är so you think you can dance på 5an, så nåste kila, ha en bra kväll!

C.ronaldo

Sov mellan 16-21 så nu kan jag inte somna om. Ligger i soffan och tittar på Roma - Man U, och jag kan seriöst inte förstå hur man kan vara så snygg som Cristiano ronaldo, jag ryser i hela kroppen så fort han kommer i bild, han är så jävla sexig.

image569


Får se om det blir någe jobb för mig imorgon, känner mig ju inte riktigt på topp men jag vill inte förlora pengar, plus att jag hatar att sjukanmäla mig för det känns på något sätt som om dom tror att man ljuger :/ Igår var ju första gången jag var sjuk sen jag började på Intersport och idag var jag ledig så behövde inte anmäla mig sjuk. Får hoppas på att jag känner mig bättre imorgon, och inte har migrän som idag.



Ljungskile - Hammarby 0-1 :D

sjuk

Är det bara jag som inte har kommit in på bloggen innan?
Usch, jag är sjuk, ska bada snart.. hoppas ni mår bättre än mig!