Gott nytt år!

Åh vad skönt det är att inte ha spikade planer för ikväll..

Ska bara sitta hemma hos Mats med mamma, pelle, pojkarna och Pablo,  äta 3-rätters och dricka champange. Sedan ska vi självklart smälla raketer :D

Min nyårslöften:
- Sluta röka
- Hålla rent på rummet
(- börja träna)

Har bara 2 att sträva efter, det lär inte bli så lätt ändå!






SVAR TILL

SARA


Min syster som går frisörlinjen hjälpte mig med att göra mitt hår ljusare. Dom tar ju emot kundbesök så det är bara säga till om du vill dit! Hon är grym! KRAM







Söta kläder till sommaren :D

Jobb jobb jobb...

Imorgon är det nyårsafton så jag jobbar bara till 15.00, sweetttee :D Idag köpte jag en ögonkräm som jag ska testa på apoteket, hoppas den är bra. Ska även skicka efter lite vårkläder från
Halsen.se som jag t'nkte att ni kunde få en smygtitt på, skojj va?!

  







Söndag 28/12

Idag blir det bio med Pablo och Angelica. Madagaskar 2 :D






vilken efterrätt?

Wiiiiiiiii fit!


Idag har jag bara varit hemma hos pappa med evisen och spelat wii fit! Det är väldigt skojj. Åkte iförsig förbi farmor och åt också, men annars har jag bara spelat wii :D Nu sitter jag här hemma och tittar på desperate housewifes säsong 3 som jag fick i julklapp.

Tänkte visa en bild på farmos efterrätt.




Sara, jag ska imon snarast svara på din fråga om håret :)









god jul lite efter

God jul på er alla lite efter..

Nu är jag nästan klar med all julmat. Har firat 3 dagar i rad nu, men så är det när man har skilda föräldrar och yttligare en släkt på mammas sambos sida. Imorgon blir det lite mer firande med kusinerna på pappas sida men sen är det slut, tack och lov! Har säkert gott upp 3,4 kilo på dessa dagar.

Min favoritklapp fick jag av Pablo, en rosa digitalkamera :D (tack älskling). Jag har redan tagir massa bilder (mest på mig själv!) så ni får se vad jag hade för mig dessa juldagar.

Just nu sitter jag och väntar på Elena, vi ska ut ikväll (jag är ledig i helgen, hon också :D) men det är lite osäkert vart. Kanske möter upp Sofia ett tag också. Frågan är bara om jag ska ta med min nya älskling (kameran) eller inte? Tänk om den går sönder.. nej det blir nog bara lite före-festen-bilder och sen får den stanna hemma och vänta på mig ist.

Lite bilder från juldagarna då, ha det gött!

    


Syrran fick lättast julens största paket!



 





Pool eller strand?

God morgon alla glada!

Vilket vinterväder, eller inte! Jag sitter iaf och tänker på att vara utomlands, åh så härligt. Då hade jag legat vid poolem nu, med en iskall cola (med cirton!) brevid mig coh bara njutit. Jag älskar poolem och tycker mindre om stranden, hur är det med er, poolen eller stranden?

      







22 December

2 dagar kvar till jul..


..det känns inte alls som det, eller vad tycker ni?
Jag, ange, jesper, anto och pablo har spelat "Galen panna" hela kvällen och nu börjas det med Guitar Hero, därför springer jag hit, vill absolut inte spela det. Sist jag spelade fick jag 2 rätt på lättaste nivån, haha i suck!
Ska nog ta mig ett bad istället och läsa min sista Gossip girl-bok, jag älskar dom.








Galen panna

Usch och fy! Jag åkte på vinter-kräk-sjuken!

Det kom som en chock i lördags och höll sig in på söndagen. idag känner jag mig bättre men dom skickade ändå hem mig från jobbet. Dom ville nog inte riskera att bli smittade :p Jag fick ialla fall en julklapp från jobbet. ett spel som heter  "Galen panna" och min chef sa: Ja detta får du för att du är galen, och du skriker jämt ut saker utan att tänka först!
Den var ju nästan klockren.



Nu sitter jag och väntar på Pablo och sen kommer syrrans pojk också och då ska vi spela spelet :D

Bilder från julfesten!





Min älsk!!

fler kommer

Trött-period

Nu har jag blivit dålig på att skriva igen..

Förlåt men jag har så mycket att göra, köpa sista klapparna och så ni vet. Sen när man kommer hem från jobbet så är man helt dötrött och slänger sig dirket i soffan och slappar.
Som nu när jag har rast, jag ska ut och ta en vigg nu och sedan lägga mig i soffan o köket, orkar inte ens sitta här. Hoppas ni är piggare än mig! PUSS

16 December

Sjukt trött man var idag då!

Jag snoosade i en timme, vilket killar brukar göra, eller hur?!
Nu sitter jag på jobbet och ska snart im och jobba, har verkligen ingen ork. Men jag är ledig imorgon så det är ju i alla fall något att se fram emot, och alla pepparkakor som står i kassan Muhahaha. Imorgon ska jag träffa Elena, vi får väl se vad vi hittar på!

Enrätter

Åt findus enrätt idag. Såg lappen om att man kan samla streckkoder och få filmer. När jag sedan läste närmare så ska man ha 40 streckkoder för att få plocka hem en film som "Arn" och dom. Vilket betyder att man ska handla enrätter för 1200 kr :O Filmen kostar egentligen 300kr max! Helt sjukt, okej om det hade varit mjölk som man jämt köper men hallå, 40 enrätter?! haha. Så det är bara att sätta igång då ;)




Naglar

Jag har köpt en jättesmal pensel så nu kan jag göra mönster på naglarna :)


14 December

Åh vad det var skönt att sova :)

Har varit i stan med Pablo och tittar runt lite. Köpte lite nagelsaker och nu sitter jag på båten och vi ska snart äta tacos :D Ska nog ta och hjälpa till lite! Puss så länge




God natt

Nej gott folk, nu ska jag nog hoppa i säng. Kanske tittar lite på tv, men sen ska här sovas och guuud så skönt det ska bli!


El classico



..och så var det El classico, vilket betyder att Tv;n här hemma är helt förbjuden att röra, man får inte ens byta kanal i pausen. Pablo är här! I för sig har jag absolut ingenting emot att se matchen, som gammal fotbollsspelar jag är. Problemet är bara att jag håller på Barcelona och Pablo på Real Madrid, så det blir alltid fajt haha!






I feel like a princess

Fy faaaaaaaaaaan så jag mår idag!

Kvällen blev hellyckad men dagen efter är inte särskilt rolig. Kvällen började hemma hos mig och syrran dit ellinor och elena kom. Sen drog vi till Fellows eftersom att rykterna sa att det var gratis inträde och halva priset i baren, vem skulle tacka nej liksom? När vi väl kom in så sa dom att man fick gratis inträde på Vanilla om man stannade till 00.45!

När kvällen bara hade börjat gick jag och elena ut och rökte. Då kom det frame n kille till oss och frågade efter en cigg och jag hade bara 3 kvar så jag sa nej. Då sa han att vi skulle få 4 drinkar var om han fick en cigg för han ägde Fellows. Vi trodde honom inte men efter ett tag fick han sin cigg ändå och det visade sig att han faktiskt ägde stället. Jag behöver inte säga mer än att vi höll på att stupa klockan ett. Men S som vi kallar honom, väntade på oss utanför fellows och så drog i till vanilla, i en extra lång vit limosin hahaha :)

Min kväll var prinsesslik, eller ja iaf grymt rolig. Hur var din?







Snygg kavaj

är det bara jag som tycker att (Idol)Kevins kavaj var grym?!?

Vem hoppas du på?



jag hoppas på KEVIN!!!









Vill du ha en klapp av mig?

Visst är dom fina? Min släkt kommer absolut att veta vilka klappar som är från mig!










11 December

Hej sötnosar!

Har precis ätit spagetti carbonara :D Det är verkligen så gott! men nu efter känner jag mig smällfet, proppade verkligen i mig haha. Börjar jobba igen om en halvtimme så jag ska iväg och köpa en latte och sedan ut på kajen och röka (fy skäms!).

Ikväll ska jag slå in mina julklappar :D :D






10 December

Usch fy och blä!

Mår inte alls bra idag, vet nog ifs vad det beror på, men det ska jag inte tråka ut er med!
Sitter hemma hos Pablo och väntar på att han ska komma hem, jag har ju egentligen spanska idag men jag skolkar, ssschhhh!! berätta inte för någon, okej?! Det är dock bara jag som förlorar på det eftersom att jag betalade men det känns inte som att jag lär mig på det sättet. Sitta och läsa och så är inte riktigt min grej. Så jag får plugga med min bok här hemma ist :)

Visst var klänningarna i inlägget innan fina? Jag verkligen älskar den till höger, men man måste nog ha legat ett par timmar i solariet om man ens har tanken att sätta på sig den, iaf om den ska vara vit :p

Får se om jag sover här eller om jag åker hem sen, har köpte rosa inslagningspapper och svart snöre så jag vill egentligen hem och slå in mina julklappar :D Det är så skojj!!!










Hej mitt vinterland...

 








God morgon säger jag

När man äntligen får sovmorgon så ringer Pabo och väcker en klockan 9.00, tack!

Han hade tydligen, så klantig som han är, glömt sin mobil hos mig så nu måste jag åka in till stan och möta upp honom och lämna den ikväll. Jag lyckades iaf somna om efter samtalet men då ringer han klockan 10.30 igen, men HALLÅ?!?! dumass!! Lyckades iaf somna igen och vaknade halv 2, gick upp och stekte ägg och la på rostat bröd, hällde upp ett glas apelsinjuice och satte och och tittade på vänner. Klämde faktiskt in en tvättning mellan också, eller en fylla på tvättmaskinen och sätta på den iaf, så nu är det bara det jobbigaste som väntar, att hänga upp allt!












90210

Har precis kommit hem, gjort nudlar och satt mig framför tv:n. Kollar på 90210, visst är det bra? :)
Pablo är på väg hit så vi ska bara ta det lugnt ikväll. är ju ledig imorgon och det är bara SÅ skönt!

Nu börjar det igen, PUSS






Melle

Jag saknar melle och hennes bebis i magen!!!!!


Jag trodde seriöst

Jag trodde seriöst att det här var jag



bild lånad av eliteladies

Visst är det läskigt likt??







Fredag

God förmiddag, jag vaknade nyss!

Nu ska jag hoppa in i duschen, klä på mig, sminka mig och dra iväg till Nacka där jag ska möta Charlotte. Hoppas det blir fler klappar än igår.

Jag är på danshumör! Brukar inte ni också bli det på fredagar? Jag har inte varit ute på år och dar förutom med Rosanna förra helgen :p (det räknas förstås gumman, men du förstår hur jag menar :p), så jag vet inte vart man ska gå längre ;p

Någon som vet någon bra uteklubb med bra musik - och då menar jag reggaeton och RnB :)?








En dag i stan

Hello! Bara jag som vart ledig idag?

Har ägnat hela dagen åt att gå i stan med Alexandra, vi var nog i alla butiker  hela stan men köpte ändå ingenting. Jag köpte ifs ett vårdande lack för naglarna, en nagelfil, nagellacksborttagning och en brynplockare. Bara sånt där tråkigt tjaffs man måste ha :p
Imorgon ska jag spana in nya Nacka för första gången med Charlotte och sedan ska jag hem och lägga mig tidigt, måste vara utvilad vill lördag då jag ska jobba och sedan röjja hela kvällen.

Några tips på vart man kan köpa fina klänningar? PUSS







God morgon!!

Är ni pigga? Det är inte jag! Usch vad det var jobbigt att gå upp imorse, det är inte klokt.

Idag har jag mycket saker att göra. Jag ska hämta syrrans julklapp, lämna in kort till en kalender som mormor och morfar ska få, med kort på mig och syrran sen vi var små. En jättebra julklapp tycker jag :) Sedan ska jag iväg till spanskan och sedan hem och städa.
Är ledig imorgon och fredag, skönt skönt.


Rosanna, bara 3 dagar kvar till julfesten (om man inte räknar med idag)!!


Julklapp till pappa?

Nu blir det ett sånt här tråkigt inlägg utan bilder, men jag är på jobbet :p Ska bara jobba till 16.30 sen ska jag iväg på körkkurs, eller den där kursen man går för att få övningsköra (ja jag är seg och har inte ens börjat).

I helgen var jag på chokladprovning och raw comedy (stand up). Har aldrig skrattat så mycket som jag gjorde den kvällen. Chokladen var väldigt god och det var väldigt intressant att gå och höra om hur ddet gör chokladen och sånt.

Var även ute en sväng med Rosanna, mycket skojj! Vi är helt taggade till julfesten på lördag!!!


Känns skönt att bara ha ca3 julklappar kvar nu, men har ändå lite panik eftersom jag inte har en aning om vad jag ska köpa till dom som är kvar, men jag kommer säkert på något.  Har ni någon bra ide om vad man kan köpa till sin pappa? Ge mig massor av tips! KRAM