Dont know..

..what to do

kort innan jobb

Har just kommit till jobbet. Igår köpte jag en jacka, en svart från VILA. Jag tror att jag ska behålla den och strunta i att köpa en skinnjacka. Samma sak hände förra året, jag sa att jag skulle köpa en skinnjacka men så köpte jag en annan ist. Men denna jacka kostade 500 och en skinnjack går ju på 2000. Men jag ska nog in till NK och kolla in några och se hur de ser ut innan jag bestämmer mig :)

Stylebystars

Jag kanske är lite efter men gick in på Stylebystars för första gången idag och blev redan helt kär i dessa små ting. Någon som vet vad porto kostar därifrån?

image544


Svart eller brunt?

Fick lov att jobba idag också, dock bara till 15, vilket var ganska skönt eftersom att det inte var så mycket att göra idag. Gick upp till JC och la undan två skinnjackor, en bru och en svart, kan inte bestämma vilken jag ska välja. Vad tycker ni är snyggast på en skinnjacka, svart eller brunt?

dumma mamma

Har vart hos eleonor med henne och melle, det var riktigt mys! Mamma messade och sa att jag skulle öppna dörren med nycklarna när jag kom hem för att hon var trött och jag svarade att jag skulle det...

... senare på vägen hem så kommer jag på att jag har nycklarna i en annan jacka och messar henne:

Mamma jag är på väg hem men har inga nycklar, bara så du vet.

Svaret blev:

Nehe, vad synd. Då får du väl sova på gården då!



Snäll mamma man har då!








(hon öppnade iaf efter ett tag haha)


sminkkurs

Dagen på jobbet igår gick också bra :) Tiden går så himla fort här, och det är ju grymt skönt.

Gick och la mig vid 22tiden igår så imorse vaknade jag vid 08.00 pigg som en fisk eller något haha. Men jag la mig för att snoosa ett tag och sedan gick jag upp och åt frukost. Nu har jag precis varit på sminkkurs på make up stroe och är jättefin. Blev sminkad i lila färger och det blev jättefint. Man får ju smink för 495 kronor också så jag fick med mig ett puder, en clociler (eller hur det stavas) och en penna till det.

Nu ska jag snart åka hem och äta thaimat och sedan ska jag möte eleonor och melle och vi ska ha myskväl! Eller tjockiskväll som dom sa, vet inte ens vad vi sak göra, jag hoppas på att det blir någon film och massor av godis pch snacks. Ha en bra lördag everybody :)

FB house

Jag vill börja med att säga tack till alla som önskade mig lycka till idag, vilken var ingen! Gud vad ni är oförskämda haha, det tar 15 sekunder att skriva det, men hur som helst så gick det iaf jättebra. ett stort tack till Chris som lärde mig allting som jag nu kan. Jag ska ju bli kassaansvarig så det är en del saker jag ska kunna men jag kan iaf kassan nu, vilket är en bra start! Stod t.o.m självi  kassan ett bra tag *stolt*. Kom hem för ungefär en kvart sen, lagade lite pyttipanna och stekta ägg och satte mig och åt framför datorn, jag har blivit helt beroende av Facebook´s "FB house" jag ska ha det finaste huset, jag ligger kanske inte så bra till för just den titeln men jag kämpar mig uppåt!

image543



Nej nu ska jag nog hoppa i badet, puss på er!

Förtsa dagen

Åh! Jag har bråttom, men jag ville bara skriva lite såhär precis innan jag ska åka iväg till nya jobbet och jobba för första gången. Det var skönt att jobba sista dagen på McD igår, fast sorligt :( Men nu tar jag nya tag och ska snart iväg till bussen och åka iväg till farsta och intersport! Jag är lite nervös, men mest hungrig. Alla brukar äta frukost där innan så jag får vänta med att fylla magen (vilken verkar vara det ända jag skriver om nu mera).

Nej men jag måste kila iväg, skriver mer ikväll! Ha en bra dag och önska mig lycka till :)

hunger

Dagen på jobbet gick fort idag, jag började halv 12 och fick inte rast förens vid 3 (vi brukar få rast vid 1, halv 2) så jag hade liksom gått över från jättehungrig till inte alls, ni vet sådär som man blir när man varit hungrig och inte fått äta, men vill inte äta och blir typ äcklad av mat ist.

Kom hem för ett tag sen och sitter och tittar på idol nu, gör nudlar också och sedan ska jag ta ett bad. Kanske möter eleonor vid bänken ett tag om hon svarar på mitt sms, men hon är ju allmänt seg!


rosa mobil

Har just sett klar dirty dancing 2, den är så mysig. Den borde man se en lördag innan man går ut, för man blir verkligen på danshumör! Sitter hemma hos pablo och väntar på att han ska komma hem från träningen som slutar snart, så att jag får mysa!

Jag kan inte bestämma mig för om jag ska köpa en ny mobil eller en digitalkamera, jag vill ha båda men jag vet inte vilken jag ska köpa först eller vilken jag ska lägga ner mest pengar på. Jag visste inte vilken mobil jag ville ha men efter att ha sett Sony Ericsson W580i Rosa i förstret på Elgiganten så blev jag kär, rosanörd som jag är! Den är inte så dyr, kostar ungefär 2300 på nätet och 2600 i butiken. Någon som vet om den är bra?

image542

Fuck

Fan! Chefen ringde och dum som jag är så svarar jag, och detta samtal slutar med att jag ska jobba imogron ändå, FUCK! Jag pallar inte McD längre. Mötte Eleonor vid bänken ett tag och nu ska jag snart iväg till Pablo, skriver mer när jag är där!

kocken mickis

Fan jag har typ gått och blivit kock, igår lagade jag mat till mamma, angelica och pablo, det blev äggludlar med "wook" av kyckling, champinjoner, broccoli och tomat&basilika-sås. En riktig höjdare om du frågar dom som åt, jag tyckte det blev super! Och nu idag på morgonen så skulle jag göra frukost (vilket jag aldrig brukar äta) så stekte jag ägg och bacon och drack apelsinjuice, i feel good! :)

Igår var vi på k15, alltså jag lovar mig själv varje helg att inte gå dit nå mer men det bler alltid så ändå, vakterna är våra vänner och musiken är bra, men igår var det grymt lite folk så jag stack hem ganska tidigt. Sov länge, vaknade för kanske 30 minuter sen och jag är fortfarande trött. Det blev en vit helg denna helg, men den är ifs inte över men det blev det iaf igår och idag ska jag hem till farmor och äta mat och sedan åka hem till Pablo så det lär inte bli någon dricka idag heller.

Veronika: tack för din kommentar om min blogg, och ja, vi är tillsammans igen, typ :p :)

lyckad dag

Det blev en mysig dag trotts allt. Jag mötte upp Pablo i stan och fick 10 stora röda rosor, tihi :) Sedan gick vi och åt pizza och hyrde film och åt godis, så dagen blev lyckad och mysig. Idag ska jag hem och äta hos kusinerna vid kl 19.00 men just nu sitter jag och tittar på tv med Pablo, vi ska snart bada och sedan gå ner till centrum och handla mat som vi sedan ska laga till oss och mamma, det lär bli nudlar med kycklinggryta, mums!

Ska köpa..

Alla hjärtans dag, så överskattat, att man orkar haha. Jag ska ifs träffa P, han ville gå ut och äta och sedan gå till cafét där vi blev tillsammans, mys! Så jag ska snart in till stan och träffa honom. Idag har jag inte gjort så mkt, var i farsta och shoppade lite och sedan åt jag lunch, thaimat! Jag shoppade två tjocktröjor och två baslinnen samt två nagellack och lösögonfransar. Nästa månad ska jag fan i mig ta och köpa en digitalkamera så att jag kan ta lite biler, bloggen börjar bli så vit och tråkig haha.

image541

onsdag

Hej alla glada!

Nu har jag bara 4 arbetsdagar kvar på Mcd, sedan är det Interpsort som gäller och jag är så glad, men samtidigt jävligt nervös. Även fast jag praktiserade där för ca ett år sen och känner vissa som jobbar där ganska bra så är jag rädd att resten av folket inte ska tycka om mig, fast det borde dom faktiskt göra tycker jag! haha

Nej nu ska jag ner och göra popcorn til tv-tittandet ikväll! Puss

kort

hej hej alla :D

Filmen jag såg sist var bra, men jag orkade inte se hela, blev för trött :P Nu är jag hemma hos A och ska spela tv-spel :) Jag kommer äga :p

Skriver mer sen, har inte tid nu :( KRAM

Filmkväll

Det är en film på 3an ikväll som jag tänkte se,

"Jag älskar dig till döds" (I Love You to Death) Amerikansk komedi från 1990. Joey och Rosalie är gifta med varandra och tillsammans driver de en italiensk restaurang. Joey är dock konstant otrogen, vilket till slut går upp för Rosalie. Hon beslutar sig för att låta döda Joey, men det visar sig vara lättare sagt än gjort... Text-TV s. 690. I rollerna: Kevin Kline, Tracey Ullman, Joan Plowright, River Phoenix, m.fl.

Den låter ju lite skojj :) fast den börjar 23.50 :p

hungrig

Åh, den här dagen har gott så himla fort, jag har inte ens ätit någonting annat än den lilla thaimaten som fanns kvar sen igår och det var runt 2tiden haha. Bärjar känna mig hungrig men orkar inte göra någon mat. Spelade nyss poker men det gick tyvärr inte så bra som der brukar göra. Nej ska nog lägga mig i ett bad nu, jag fryser!

Loka eller Cola?

image540

Idag i affären stod det mellan cola eller Loka päron, vad tror ni jag valde? :p

Min nya hårfärg

Såhär ser mitt hår ut då, man ser inte så bra men det får duga (och ursäkta mina fula miner haha)

image538

Innan och efter ;)

image539

Nå, vad tycks? Bättre eller inte? Ska jag ta ut det som skimrar lite rött?

skinnjacka?

Någon som vet vart man kan köpa en snygg skinnjacka?

Såhär dagen efter

Fy sjutton vilken kväll, började med förkrök i gullmars och sedan drog det iväg, vet inte ens hur haha. Blev mkt dnasande men efter ett tag så började jag må så dåligt så att jag gick hem, vodka är int min starka sida, vilket jag alltid har sagt men aldrig har lyssnat på. Men jag kom iaf hem, även om jag inte riktigt minns hur. Jag vaknade upp för ett tag sedan och mådde faktiskt bra, jag brukar inte bli bakis, lucky me! Men efter promenaden jag gick för att ta mig ner till centrum och handla fick mig att inse att jag inte är på topp idag, usch, känenr mig verkligen "dagen efter". Men tack allihopa fsom var med igår, jag hade kul så länge det varade.

P har varit i gbg och kommer hem idag så han ska komma hit, jag ska tvinga honom att hyra med sig minst 2 filmer för jag ska slappa hela dagen, eller iaf det som är kvar av den. Sitter på msn och ska få över lite bilder sen igår, då får ni se mitt hår också, vilken blev lite rödare än beräknat såg jag igår men det kan ju färgas bort, men jag vet inte om jag ska göra det eller inte. Ni får hjälpa mig :)

lördag

Utgång ikväll, har inte mer tid att skriva. ah en bra kväll :D

ljusbrunt hår

Jobbade bara till 13 idag, grymt skönt. Efter jobbet åkte jag till syrrans skola och färgade håret, hon går ju frisör. Så nu har jag ljusbrunt igen, som de flesta av er tyckte att jag skulle göra :) eller ja, det eller brunt men jag ville göra en större förändring! Men jag är iaf väldigt nöjg, tack angelica!

Lägger upp en bild senare, sitter just nu på pelles båt och vi ska äta, sedan ska jag kanske åka till huddinge och se när Intersport spelar hockey haha, isf får andreas hämta upp mig, jag tänker iaf inte åka komunalt dit. Hoppas verkligen inte att det är så kallt i hallen, för jag orkar inte sitta och frysa :p

ett telefonsamtal

När jag sitter på bussen på väg hem till P så ringer han:

- Ska du med och spela dataspel?
- Men vilka då? Ska JAG lana?
- Med mig och mina vänner, kom igen nu, var inte tråkig.
(Jag tänker HELL NO,)
- Självklart följer jag med.
- Tack, du är bäst!



varför sa jag ja? :/

mensvärk

Attans vilken mensvärk jag hade när jag vaknade. Väcktes från ingenstans kl 5 och låg och nästan grät till kl 6 för att det gjorde så ont. Så jag gick och la mig i ett bad kl 6 för att det skulle bli varmt på magen så efter det blev det iaf lite bättre. Jag kom på att det var pga min mensvärk som jag började äta p-piller från början, så jag måste nog börja proppa i mig dom igen.

Så allt detta slutade alltså med att jag stannade hemma från jobbet, gick upp för ett tag sen och nu ska jag spela lite poker och sedan göra ngt att äta och lägga mig i soffan med täcke och titta på Vänneravsnitt!

usch

Jag sa upp mig idag, för jag har fått jobb på intersport! :D Jag är blev så himla glad..

Fast just nu känns allt bara piss, jag började må illa på jobbet och blev helt yr så jag fick gå hem vid halv 7 och fick skjuss av Maria (tack!). Nu mår jag iaf lite bättre, men jag är ensam hemma och det är ju bara så jävla tråkigt. Ska spela lite partypoker och sedan gå och sova. Börjar 09.30 imorgon, men sluar 19.00 så det är ju skönt.

Nej orkar inte skriva mer. God natt

När gifter jag mig?

[x] Du vet hur man kokar kaffe
[ ] Du använder dig av en kalender
[ ] Du äger mer än ett kreditkort
[ ] Du vet hur man byter olja i bilen
[ ] Du tvättar dina egna kläder
[x] Du röstar
[x] Du kan laga mat själv
[ ] Du tycker att politik är intressant
TOTALT: 3

[x] Du kommer till skolan/jobbet tidigt varje dag
[x] Du har alltid en penna på dig
[x] Du har aldrig fått kvarsittning
[ ] Du har glömt din egen födelsedag minst en gång
[ ] Du gillar att gå ut och gå själv
[x] Du har tittat på pratshower
[x] Du dricker kaffe minst en gång i veckan
TOTALT: 5

[x] Du vet hur man diskar
[x] Du kan räkna till 10 på något annat språk
[ ] När du säger att du ska göra något så gör du det
[x] Dina föräldrar litar på dig
[x] Du kan klippa gräset
[x] Du kan få vuxna att skratta utan att skämma ut dig
[x] Du kommer ihåg att vattna blommorna
[ ] Du pluggar när du måste
[ ] Du slöar inte i skolan/på jobbet
[x] Du kommer ihåg att mata dina husdjur.
TOTALT: 7

[x] Du kan stava till "erfarenhet" utan att kolla upp det
[ ] Du tränar regelbundet
[ ] Människorna på Starbucks vet vem du är
[ ] Din favoritmat är hämtmat
[ ] Det första du gör på morgonen är att få i dig coffein
[x] Du kan gå och handla utan att köpa något du inte behöver
[ ] Du förstår politiska skämt första gången de sägs
[x] Du kan skriva snabbt
TOTALT: 3

[x] Du har förstått att vädret ändras för varje timme
[ ] Dina enda vänner är från din arbetsplats
[ ] Du har varit på ett tupperwear party
[ ] Du har förstått att ingen tar dig seriöst sålänge du inte är över 25 och har ett fast jobb
[ ] Du har fler räkningar än du kan betala
[ ] De flesta av dina vänner är äldre än du
[x] Du kan säga nej till att stanna uppe hela natten
[x] Du använder Internet varje dag
[ ] Din garderob har inte rensats på ett tag
[x] Du kan läsa en bok och faktiskt avsluta den
TOTALT: 4

Svar: 22
år är jag alltså när jag gifter mig ;) haha

Carolina Gynning - klockren eller superjobbig?

Goderafton. Allt bra med er alla, jag hoppas det!

Jag sitter just nu hemma hos P och har tittat på "i huvudet på gynning" och och kan verkligen inte bestämma mig för om jag gillar tjejen eller inte. Jag stör mig på hennes röst, jag tror det är det som gör att jag inte riktigt vet.

image537


Vad tycker ni om Carolina Gynning - klockren eller superjobbig?

lite bloggande idag

Kom nyss hem, åkte och åt på grillen med lousie och sedan åkte jag till stan och mötte en kompis och gick på en välgörenhetsgala :) Det var trevligt. Nu ska jag bara ta det lugnt, lägga mig i ett bad och sedan titta lite på tv. Ska nog sova sedan, är så himla trött.

Blev inte så mkt bloggande idag, men blir säkert mer imorgon. Puss på er

Söndag

Det blev bee movie ist, men den var ju söt haha. We own the night var det för dålig bild på så vi orkade inte se den. Nu ska jag snart iväg och möta lollo ett tag och sedan ska jag hem.

Kommer mer ikväll, ha en bra dag! KRAM

mätt nu ;)

Åh vad gott det var med mat, åt sjukt mkt och när vi var klara så satt vi kvar i nästan en timme bara för att vi inte orkade ställa oss upp haha. Det bästa med allt var att det kom ett gäng på ca 30 killar och satte sig vid oss, vissa var sjukt snygga och jag ville inte gå därifrån haha, kändes som att jag var i himlen :) Men men, var för mätt och trött (och vissa andra saker hindrade mig) från att ens flörta lite hehe :)

Nu sitter jag hemma hos P och vi ska kolla på we own the night, den är så grymt bra, se den om ni inte redan har gjort det, jag rekomenderar den hårt!

Blus

Ellos har 70% på massor av fina kläder, här är en blus för 124,50kr. Otroligt fin med en pennkjol!

image536

Lördag

hej allihoppa!

Gårkvällen blev minst sagt misslyckad. Vi var på the vibe först, det var inte säkrskilt kul och sedan fick Radia för sig att vi skulle till K15, och där var det ännu sämre haha. Träffade dock två flickor som var väldigt trevligare och fick kvällen en gnutta roligare iaf :) Tack! Jag kom hem vid 3tiden och tog ett bad, det var grymt skönt, men jag var rädd att någon skulle klaga eller ngt för man får ju inte bada så sent och när man häller upp vatten så låter det ju ganska så mkt haha. Jag somnade direkt i sängen men sedan vaknar jag vid 5 av att telefonen ringer och då ser jag också att jag har fått ett sms från syrran för en timme sen och hon frågade om jag skulle sova hemma, vilket bytder att min lillesyster var hemma efter 4 på morgonen! Hallå, hon är ju liten haha :D

Idag vaknade jag av att minsta syrran ringde och sa att jag skulle gå upp och fixa mig för vi skulle iväg och fira pappas kusin, Marie. Hon är så skön, gillar verkligen henne. Så vi var där ett tag, åt lite mat och sedan skulle evelina iväg på träning så pappa skjusade hem mig och nu sitter jag här, och Angelica har precis vaknat haha, sömntuta där. Senasre ikväll vid 6tiden så ska vi iväg och äta på Mongolia, så mums!

.

Utgång ikväll!

God morgon.. kort

Åh, fick sova ut idag, snacka om skönt. P och jag har just badat och nu ska jag snart iväg. Kan berätta sedan vart jag ska, om ni ens är nyfikna haha.

Ska hem till Elin ikväll, hon har fyllt år så vi ska fira henne lite och bara ta det lugnt hemma hos henne och sedan kanske det blir utgång :)