god natt

Har kommit hem till P nu, ska lägga oss och sova. Natti natti

jacka

image535
GE MIG!

Acne

image534


Acne har kommit ut med sitt vårmode, och jag tror jag blir tokig, är inte den här toppen hur söt som helst. Den kommer jag nog skicka efter eller leta efter i butiken, 1000 kr kostar den. Inte så farligt faktisk. Ryggringningen är ju helt fantastisk!

hungrig

Åh fy sjutton vad tiden går sakta, jag vill ner och äta på Thaien men plånboken tillåter mig inte det, fy på den! Jag är fan jämt hungrig nu för tiden, eller iaf sugen, det är så jobbigt. Jag kommer fan bli världens tjockis om jag fortsätter såhär och det vill jag ju inte, iaf inte till sommaren. Jag tänkte kanske göra en popcorn, men konstigt nog så har jag börjat tröttna på det (förlåt mina älskade popcorn, hoppas att ni inte läser detta), kanske pga att jag har ätit det varje dag i snart 20 års tid haha. Fan fyller ju systemet snart, eller om 6 månader, wiho!


Update: Jag har kul på partypoker, och jag äger!

tråkigt

Har just tagit ett långt bad med ansiktsmask igen, måste få min hy bättre haha. Det var nästan det första P sa när han kom  hit, "vad har du gjort med din hy", haha han är nog lite gay iaf :) gulligt! Syrran sitter och tittar på vänner och jag ska nog göra henne sällskap snart, för jag har så tråkigt haha.

Fan jag tycker det är jobbigt att jobba till 20 men det finns ju ingenting att göra på dagarna så jag borde inte klaga :p

Sebastian Eguren

Min käre hjälte försvinner till Villareal, är väldigt glad för hans skull (vilket han dock inte kommer att få reda på) men det kommer att kännas tomt på söderstadion utan vår Eguren...

image530

image531

.. det finns bara en Sebastian Eguren!

Torsdag

Måste bara börja med att säga att det är hur fint väder som helst, och jag blir bara glad av att titta ut genom fönstret. Fick gå hem tidigt idag, jobbade bara en halvtimme pga min mage, den är konstig. På vägen hem så kommer det kontrolanter på tåget och jag visar mitt kort, och hon säger någonting, kontrolltanten alltså, och jag hör inte förj ag har min mp3 på. Jag tar av mig dom och så frågar hon hur gammal jag är, 19 svarade jag och hon bad mig visa legg, vilket skämt. Man måste vara över 20 för att ha ett sånt kort som jag har, reducerat, men jag visade mitt leg och så gick hon. Men alltså det är fan ett skämt, är jag i den åldern där man inte vet om jag är under 18 (på krogen) eller över 20 (på tåget), att dom ens orkar be mig visa leg.


skor

Snygga skor från victoria´s secret, kostar $39 på rean och har tidigare kostat $79, ett kap ;)



Jag skulle gärna gå runt i stan med dom en vinterdag och shoppa loss. Dom är finare än andra vinterskor iaf :)

Onsdag

Idag blev det stress på jobbet, alla skolbarn och alla som jobbar kom och åt samtidigt, vi hade rusch i 1,5 timme haha. Men det är ändå skönt för då går tiden så mycket fortare, jag menar, hur kul är det att gå runt och inte göra någonting. När man har kollat kaffemjölken och torkat läskmaskinen 15 gånger så blir det ganska så långtråkigt, därför gillar jag när det är mycket folk och man har mycket att göra. Idag efter ruschen så fick jag mina kramper i magen igen, så nu sitter jag hemma, fick skjus av chefen, tack ali! Melle är på väg hit, vi ska titta film och hon ska ta hand om mig.

Senare ikväll kommer p hit, vi ska prata lite och ta det lugnt. Men nu ska jag försöka få i mig lite mat, Puss

Tisdag

Fan jag tror att jag är beroende av kaffe, kan man vara det? Jag dricker minst 3 per dag haha :) Började dricka det för ungefär 3 veckor sedan och nu kan jag inte sluta, allt pga magdalena haha :p

Har jobbat idag igen, var ovanligt lungt men det är ju skönt, nu ska jag snart äta lite kyckling och ris och sedan bada, som alltid haha :) Puss

Måndag

Hej allihoppa.

Kom nyss hem från jobbet, slutade 20 men hade möte en stund med trivselgruppen, vårt första möte :) Vaknade upp hos Raida idag och jag har som högst sovit en timme, så jag var ju inte lite trött imorse, men jag gick förbi 7eleven på medborgarplatsen och köpte mig en chokladkaffe och en stor kanelbulle så efter det mådde jag toppen, men vem skulle inte göra det? ;)

Nu ska jag snart lägga mig i ett vad och sedan ska jag laga lite mat, shit vad jag äter ju för tiden, för några veckor sedan åt jag nästan ingenting och nu äter jag hela tiden haha, skumt!

Ps. Min hy har blvit bra igen :)

Söndag

Oj herregud, sist jag skrev var för 12 dagar sen, men jag har inte haft tid, eller jag är rättare sagt inte hmma så ofta längre.

Idag vaknade jag id 13.30 tiden då Melissa ringde mig för att hon skulle komma förbi och hämta De sista GossipGirl-böckerna. Efter det tog jag ett låmgt bad med hår- och ansiktsmask, efter i fredags när jag sov med sminket (dumma mig) så har min hy blivit torr :( Den har aldrig varit det innan så jag vet inte hur jag ska göra, jag försöker sätta på kräm så mycket som möljigt och gjorde som sagt en mask nu i badet. Tittade sedan på en film, Love posion nr9, inte jättebra men lite småmysig sådär när man inte har ngt speciellt att göra.

Ska snart ner till centrum och möta melle, sedan ska jag handla mat och dyrligt för att sedan åka in till stan.


I need a caffe latte :)

image527


Hej

Oj vad det var länge sen jag skrev känns det som, men jag har haft så mycket att göra. I söndags var jag på bio och såg "heartbreak kid" haha den var faktiskt bra, riktigt bra. Den borde ni se om ni inte har gjort det :) Igår så var jag i stan och tog det lugnt. Idag har jag jobbat som vanligt, kom nyss hem och mamma är faktiskt hemma för en gångs skull, så ska mysa lite med henne. Sedan ska jag lägga mig i ett bad och sen måste jag äta popcorn :D

KRAM

middag i huddinge

Åh idag känner jag mig på topp, "fint" väder och nya kläder på mig :) Ska iväg till huddinge till pelles föräldrar och äta middag, mysigt! Sedan ska jag bara hem och ta det lugnt, börjar ju jobba på måndag igen, skönt så att man slipper tänka så mycket på allt annat skit som händer en.

Filmen "När mörkret faller" som jag såg igår var grymt bra, jag grät och ryste och den filmen gick verkligen rakt in i hjärtat. Nej tror faktiskt att jag ska måla naglarna nu, KRAM

Var med du också!

En grym tävling, om ni tycker om skor så måste ni bara vara med :) Det är grymt att hon ens kan ha ett sådant pris, och det är en av de bästa bloggarna också, Maria Vuitton :)


trött

Vaknade upp vid 12 inte alldeles pigg, gårdagen tog krafterna ur mig. Jag och Raida var på The Vibe och dansade loss lite, en ganska lugnt kväll ändå, pga vissa saker. Skulle ha träffat hela gänget från jobbet men vissa var tydligen för fulla för att komma in så dom drog någon annan stans. Ikväll blir det slappkväll, ska snart ner till centrum med mamma och möta syrran så vi ska äta på thaien och sedan bli det film - när mörkret faller, någon som har sett den?

Jag är helt slut i hela kroppen och allt jag vill just nu är att sova. Men måste klä på mig lite och sedan sakta men säkert ta mig ner till centrum. KRAM

stark låt?

Har haft en härlig dag på stan med Louise idag, massa shopping och god mat (jag åt ifs inte). Jag köpte en svart kjol, ett par jeans, en svart bollero, gåra strumpbyxor, mascara och en svart tröja. ch jag känner mig så glad för allt jag har köpt, men känner mig mindre glad över hur mycket pengar jag har kvar på kontot - löning om 2 veckor, inte så stabilt kanske, men jag får leva på bröd och vatten ;)

Jag mår ju som sagt inte jättestabilt just nu, och låtar kan verkligen få en att tänka och må sämre/bättre. Vissa låtar kan jag inte ens lyssan på utan att bryta ihop medans andra låtar får mig att känna mig stark, som tex. Beynces - Irreplacebule. Den får mig att känna mig stark och att jag kan göra vad som helst, typ! haha, svårt att förklara. Något tips på en bra låt som får en att känna sig stark? KRAM

kort hos melle

Sitter hos melle, har tagit med promenad med henne och Jessica. Ska snart hem och sova, är grymt trött. Jag tror att jag har jobbat sönder mig, är helt slut, har ont i magen och mina händer darrar haha. Nej ska inte vara osocial mot melle, KRAM

Bröst och läppar

image525


Innan jag somnade igår så låg jag och tänkte på silikon i läppar och bröst. Jag har många gånger tänkt att jag velat göra mina bröst en aning större, inte jättestora utan en halv/en kupa större, men samtidigt så känns det så onödigt. En av mina vänner har gjort det och det är jättefint, dom är fasta och ser inte alls ut som omgjorda. Min andra vän har det i läpparna, fast det är inte silikon i något av dessa fallen utan det är någonting annat som jag inte kan namnet på för tillfället, men min kompis som har det i läpparna går och gör det var 3e månad, ganska soft att pröva någon gång, fast läskigt om man fastnar i det sedan, mina läppar är ju fakstiskt inte så små (a).
Vad tycker ni om att göra om sig sådär?

Nej nu ska jag snart kila ivög till jobbetm är väldigt törtt eftersom Lilly var i mitt rum hela natten, men när hon bet mig i näsan så tog jag ut henne och stängde dörren, jag kunde verkligen inte sova när hon var där.

KRAM

Låten som alltid gör en glad!


igen!

Gud vad jag har tråkigt, filmen är klar och jag har hunnit ta ett bad och läst min bok. Fan juste, jag ska ringa melle och kanske möta upp henne, det är verkligen den tjejen jag kan snacka med om allt. Har inte träffat henne på evigheter känns det som, vi har faktiskt inte träffats alls i år :( Miss her!

Jag försöker på nytt, jag vet att det är enkelt men jag tror kanske inte att ni är så smarta, eller hur? hahaha ;)

image524

Step up

Kom hem nyss, fick sluta tidigare för att jag skulle till apoteket. Nu sitter jag med syrran och Milla och kollar på Step up :) Ja och gissa vem grejen i förra inlägget var enkel, förlåt haha. Ska göra en ny ;)

Channing Tatum är ju bara så HET!

image522

Gissa vem!

Åh vad jag är trött. Jag har kommit på att jag inte äter frukost nu för tiden, jag får inte i mig något på morgonen. Sitter här med Lilly i knät just nu och ska snart börja göra mig iordning. Ska nog klä på mig lite fina kläder idag, de senaste dagarna har jag endast gått i mjukisbyxor och en tjocktröja.


FUUUUUUUCK! Lilly försökte just klättra upp till mig och satte klorna i mina lår så nu blöder jag :(


Ska iaf göra en gissa kändisen idag, så gissa på ;)

image521


Fast den kanske är för enkel, haha men ändå. Gissa på! Ha en bra dag, KRAM

Något bra café?

Nej nu är det dax för lilla mig att hoppa i säng, ska jobba imorgon igen som vanlig, de vanliga tråkiga tiderna mellan 11.00-20.00, längtar verkligen tills på torsdag när jag slutar 15.00 och ska in till stan och shoppa och fika med en vän. Någon som har ett förslag på något bra och mysigt café? God natt och sov sött! KRAM

Lilly, en papegoja?

Haha är jag knäpp eller är det inte papegojor som brukar sitta på axeln?

 

It girl

Hej alla! Har just kommit hem från jobbet, fick hålla skiftet 2 gånger och det gick jätte bra. Skfitet betyder att jag håller reda på allt och alla och ser till så att allting fungerar. Ska sitta här vid datorn ett tag och sedan ska jag lägga mig i ett bad och läsa min underbara bok. För er som läst Gosip girl och bara älskar dom (som jag gör) så ska ni läsa "IT girl", den är av samma författare och handlar om Jenny, eller ska jag säga Jennifer ;)

image518



Glöm inte att hjälpa mig med min
hårfärg ;) KRAM 

Hej alla!

God morgon. Jag har jätteont i magen, vet inte ens varför :( Ska snart åka till jobbet, det ska bli skönt att jobba så att man får annat att tänka på just nu. Slutar 15 minuter senare än vanligt (skumt) men efter jobbet ska jag möta upp melle och sedan ska jag hem och sova. Vad ska ni göra idag? KRAM






Jag är helt inne i gossip girl serien, ligger på 12e, och Blair i serien är ju bara så bäst!

image514

har ni sett något avsnitt?

Natti natt

Nej gott folk, nu ska jag diska undan lite och sedan ska jag hoppa i säng och läsa min bok och sedan sova min skönhetssömn, den lär behövas för tillfället. God natt och sov sött, KRAM

VB

Vill verkligen ha sommar - så man kan gå i en kort kjol och ett vanligt linne och visa sin brunbrända kropp, som Victroia Beckham, men vi kommer aldrig komma upp i hennes nivå, eller? varför är hon så speciell egentligen?

image513

Varmt vatten

Nu har jag kommit upp ur badet och jag vill bara i igen, det är så skönt. men jag är lite konstig när jag badar, jag sätter på kranen jättelite och ligger och fryser lite och sedan blir det varmare och varmare hela tiden, så mysigt. Sedan när man stänger av vattnet och badkaret är uppfyllt så häller jag ut vattnet och går upp, eller så häller jag ut det och tappar upp nytt vatten :) Och fy, det är så jobbigt när det blir så varmt, för jag har alltid jättevarmt vatten och då blir det helt immigt på spegeln och det rimmer typ små svettdroppar nerför pannan haha. Jag kommer ihåg när jag och Angelica, min syster, var små och skulle bada tillsammans, då ville jag jämt ha varmt och hon ville ha kallt så jag fick sitta närmast kranen och hälla i varmt vatten sist.

KRAM

promenad med Åsa

Jag får inte se VS, syrran sitter vid tv,n och tittar på mina sex and the city boxar. Men då kan jag ju skriva här ist, sedan ta ett lång bad (för 3e gången idag) och läsa min urbra bok :)

Mötte Åsa i centrum, behövde någon att prata med efter allt som har hänt, vi tog en promenad runt hela bagarmossen och pratade ut och nu känns allt bättre, för ett tag iaf :) Haha fan mina fingrar är is så det gör ont att skriva :p Skriver senare när jag har tinat upp, KRAM

Victoria secret

Sitter fortfarande bara hemma och gör ingenting, ska se victoria secret´s kl 20.00, fan man får ju typ ångest över att sitta och titta på dom, dom är så snygga och fräscha! Ska nog ner till centrum snart, måste köpa cigg, jag vet att jag inte ska, men jag är i nöd av det.


image512

Rihanna

Rihanna, gillar verkligen henne mer i långt hår
image511

Vad tycker ni?

Jag har funderat på att färga håret ljusbrunt igen, men jag är inte säker på hur jag ska göra, hjälp mig, vad tycker ni är finast?

image510

gult

image509
Åh vad jag saknar sommaren. Därför lägger jag in lite solgula kläder och dyrligt för att få lite sommarkänsla såhär i januari, men det är ju faktisk bara 5,6 månader kvar till våren kommer.

Horoskop idag - Jungfru

image508

God morgon

Vaknade med tårar i ögonen idag, vet inte ena varför, måste ha drömt någonting. Känner mig ganska nere idag, vet inte varför. Det är en sak jag måste berätta för alla men jag kommer nog att göra det om ett tag, när jag är redo så att säga och när alla mina vänner redan vet om det.

Ska snart ta mig ett bad och läsa ur min bok, sedan ska jag damsuga, vilket jag hatar, och sedan kommer mormor och morfar hit. Ha en bra dag, KRAM


God natt

Nu ska jag snart hoppa i säng, har spelat kort med Syrran och är väldigt trött. Hörs imorgon. KRAM

Tråklista

- Är du en bra flickvän? För bra!
- Hur raggar du? Jag raggar inte, jag blir uppraggad ;)
- Vad heter du? Michaela Lindholm
- Kallas? Mickis, Mickan, Mix, Mela
- Varför? Haha det är koratre :p
- Vad vill du helst ha nu? Ett ärligt svar
- Var är du nu? I vardagsrummet
- Saknar du någon just nu? Nej
- Röker du? Nja har precis slutat
- När fick du senast en present? Julklapp fick jag den 26 den senaste alltså :)
- Vilken färg har du på dina underkläder nu? Har bara handduk, badade nyss haha
- Längtar du till din nästa födelsedag? Ja såklart, fyller ju systembolaget
- Är du pinsam på fyllan? Nej jag är jätterolig haha ;)
- Har du sagt "Jag älskar dig" till någon idag? Nej.
- Vad är attraktivt? Solbrända killar (längtar till sommaren)
- Vad spanar du in först hos en kille? Allt!
- Hur många har du varit olyckligt kär i? 1
- Plugg/ jobb? Jobbar på donken i Nacka
- Har du blivit arresterad av en polis? Nej
- Är du vän med ditt senaste ex? Haha svarar inte på den just idag 
- Rökförbud på krogarna? What ever
- Mål i livet? Resa och jobba med kläder
- När fick du din riktiga första kyss? Den första kyssen som betydde något fick jag i slussen för nästan 2 år sen
- Vad gör du om ett år? Bor inte i Sverige

amor amor

Någon som vet om man kan ladda hem eller få tag på något bra bildprogram, alltså där man kan mixa med bilder och så?



image507



Glömde förresten att berätta att jag har köpt en ny parfym, amor amor. 490 kr, men den doftar så gott så det är värt varenda krona :)






färgglatt

image506
Vilken skulle du välja, och vilken tror du att jag skulle välja? ;)


btw, de kostar bara 99 kr

Lilly

Ska iväg till farmor och äta nu, men ni ska vi se en bild på Lilly :)

image503

image504image505

Lilly gillar min blogg :)

segdag

image501

Började faktist skriva ett inlägg om min klädsel igår men efter några för många shots tequila så tror jag inte att ni hade förståt vad som skrevs. Kvällen började segt men den kom igång mot slutet och jag har nästan träningevärk i benen idag haha. Idag ska jag bara ta det lugnt, funderar på att ringa melle och se vad hon ska göra. Annars kommer jag nog bara vara hemma, ta ett långt bad och lägga en ansiktsmask och sedan bara dega framför tv:n.

Jag glömde ju att berätta att min syster har köpte en katt, Lilly heter den, en liten svart minikatt som är hur söt som helst. Rumsren är den också, tack gode gud för det.

party

Slutade 15 idag, grymt skönt. Mötte upp Raida i gamla stan och gick till hennes jobb (mitt gamla jobb)för att fixa lite saker och hälsa på gamla arbetskamrater. Nu sitter vi hos mig och ska snart äta toast och sedan ska vi in till stan och fixa lite tequila för ikväll blir det tamefanimej party till 1000! Har dock inte bestämt mig för vad jag ska ha på mig men ni får ett inlägg om det senare. KRAM

popcorn

Har just kommit hem till en kompis. Vi ska kolla på Gossip girl och ta det lugnt, äta popcorn :D KRAM

vårshopping


Har suttit och tittat igenom H&M´s klädkatalog med vårkläder, åh vad man längtar, jag har iaf skickat efter några sötsaker :)

image496
image497

image498
image499


Fina va :)

duktig

 jag har inte rökt på 2 dagar nu :)

träningsvärk

Gud vad trött jag är, det är helt sjukt. En sak som är ännu sjukare är att jag ska jobba mellan 09.30-20.30 imorgon, det är väldigt länge tycker jag. Jag kom just hem och det känns som att jag ska jobba igen om några timmar, fy för jobb! En sak som gjorde mig lite glad idag var att min favoritgäst kom, en jättesöt kille, mums! Jag stod i driven så det blev lång kö eftersom att vi pratade ett tag haha, synd för alla andra.

Har sjukt ont i kroppen idag, träningsvärk efter min löpning igår, jag förstår verkligen inte vart ifrån den kom, jag bara kändes för att springa, vilket jag inte har gjort på nästan ett år. Det värker i hela benen haha.

KRAM

sprang

Var nyss ute och sprang i en halvtimme, det har jag inte gjort sedan jag spelade fotboll för ett år sedan. Ville bara få annat att tänka på, det är föt mycket just nu!







det hjälpte iaf lite

hej 2008

Hej på er, första inlägget år 2008 haha. Det känns konstigt att säga 2008, visst gör det? Gårdagen började med middag hemma hos alexandra, vi var 10 små flickor som åt kött och potatisgratäng, mums! Efter mycket prat och mys satte vi oss i soffan och började leka lite "drick-lekar" tills folket kom, vid en sisådär 23tiden. Innan 23 kändes det helt värdelöst, som att niga skulle komma men helt plötsligt var hela radhuset fullt av folk, det var trångt över allt, och det bara svämmade på, mer och mer folk kom och vid 12slaget var i minst 50 personer, kände inte ens hälften haha.

Jag drog mig hemåt vid ettiden eftersom att jag jobbade idag och för att jag var lite smått sjuk. Kändes inte så kul efter ett litet bråk heller. Så jag skulle ta bussen och när jag kom till bussen så fick jag först åka två stationer för att komma till en annan station för att byta buss mot stan, när jag då kommer till den nadra stationen så ser jag hur det står 100tals ungdommar och bara hänger, och swedan 4 polisbilar. Jag tänkte först inte gå av men sedan gjorde jag det och ställde mig och väntade i 20 minuter - bussen var försenad. Jag frös fötterna va mig (hade pumps och strumpbyxor, ni frattar tjejer) och ville bara börja gråta för jag mådde piss. Så när bussen äntligen kommer så ÅKER DEN FÖRBI! HALLÅ, de åker förbi. Antagligen bara för att vi var för många vid stationen, men hallå, får man göra så? Jag trodde jag skulle dö. Men efter ett tag så gick jag och en annan tjej till stationen efter och stod där. Nästa buss skulle gå efter en timme men som tur var så satee dom in en extrabuss :)

 


Mitt nyårslöfte var ju att sluta röka och jag har inte rökt sen 12slaget igår, bravo mig :) KRAM