Morgonkvisten

God morgon på er. Vaknade pigg som en ärta idag, mysigt mysgit. Ska in till stan och möta upp mamma, ska kolla efter lite saker till resan som sker om 17 dagar  :) jag kanske är lite tidigt ute men vafan, lite känsla måste jag få :)

om du lämnar mig nu

Detta är seriöst den bästa svenska låten ever!


Konsterverk till klänningar

Låg just och badade och tittade på höstkläder i Halenskatalogen. Hittade några fina saker, blev speciellt förälskad i ett par leggings med fina detaljer på nedre benet och en stor stickad tröja.

Hittade också några klänningar som jag fundrar på att köpa innan resan (spec den sista), fina va?

 

Den första är sjukt snygg och
den sista är to die for!

fy mickis

Oj nu var det länge sen man skrev. Får ta och skärpa mig haha. Sitter just nu på jobbet men ska in nu :p

Hoppas ni haft det bra :)

Snart hemdags

Sitter på jobbet på min lilla rast. Ska sova hemma ikväll för första gången denna vecka, men det ska bli skönt. Igår fick jag sluta 3 eftersom det var så fint väder och då stack jag till båten och solade lite. Sen åkte jag till pablo och stutsade matta med han och hans syrra, kuligt!

En timme kvar nu, ikväll visar jag mina färgade favoriter, kram så länge!

fika och bikini

Fan ena sekunden är det fint väder och nästa är det massa moln. Får bli jeans idag trotts allt. Ska snart iväg till stan och möta alexandra, vi ska fika och titta på bikini till mig.
 Fast jag är ledig så gick jag upp vid 8 imorse och ringde runt efter lägenheter, men det gick ju som det gick, rent åt helvette!!! Att det ska vara så jävla svårt att få tag i en lägenhet.

Nej nu ska jag sminka mig och så, puss på er söta!

Break

Men tjena, allt bra efter en bajenseger? Ja jag trodde väl det :D Själv sitter jag på break på jobbet och äter kexchoklad och dricker cola. Efter att jag kommit hem från mallorca så börjar nyttiga mickis, jag kan ju inte vara nyttig där och då är det onödigt att börja inna ;p Idag har tiden gått väldigt fort fast jag hade lunch halv 1.

Ska hem till Pablo efter jobbet, det är ett måste eftersom han tycker att mitt rum är för stökigt.. blablabla, killar?! Imorgon är jag ledig så det ska bli skönt, men inge sova blir det inte, jag ska upp kl 8 och ringa hyresvärder (eller vad man säger) haha.

Morgonkvisten

Har precis kommit till jobbet. Åt frukost på vägen som jag köpte på 7eleven. varken dom eller pressbyrån har god latte och jag blir så iriiterad. Ännu mer irriterad blev jag när jag fick en liten latte ist för en stor och hon säger, men du sa ju bara en latte. NEJ jag sa en STOR latte!!! Men skitsamma, den var iaf inte god så det blev väl bra med en liten tillslut.

Grymt skönt det är att öppna 11. Jag vaknade vid 9 och sminkade mig hemma, vilket jag aldrig brukar göra, jag gör det på bussen. Det som är bäst med det är att jag inte behöver ha med mig en stor väska utan tog min lilla svarta idag. Jag ska ju direkt till bajenmatchen efter jobbet så jag tog med bajentröjan och halsduk till mamma. Jag köpte en egen igår med texten: Just idag är jag stark.

Nej nu ska jag kolla mailen och sedan in och jobba. ha en bra dag pussgurkor :D

God natt

Nej nu ska jag hoppa i säng och läsa, god natt mina kära läsare :)


Sommar


Ensamt

Åh vad jag tycker att det är tråkigt att vara hemma ensam, jag blir så uttråkad. Har just suttit och tittat på Se upp för dårarna, en jävligt bra film som jag tycker att man ska se om man inte redan har gjort det. Kanske ska ta en promenad med eleonor snart annars så blir det nog hopp i säng med min underbara bok. SMUTS heter den och den är grymt bra hitills. Det jag älskar mest med boken är att den har korta kapitell, precis som i sander slach ida. Författaren till boken har också skrivit bla Flickan med skluden som jag skrev ett inlägg om för länge sen. Den är grymt bra den också.

Fan är det seriöst bara jag som känner mig deppig när jag är ensam hemma? i början är det skönt men efter ett tag känns det tråkigt...

PeP


Kyckling och pasta

Äntligen hemma från jobbet. Segt som vanligt. Har börjat göra mat, det blir kyckling med pasta. (När jag åt det p jobbet så tyckte dom jag var konstig, dom sa att man inte kunde öta kyckling och pasta, men det kan man väl? Dom serverar ju det på restauranger ;p) La i lite extra kryddor, så som curry, peppar och så vidare, provsmakade nyss och det blev super ;) Nu ska jag bara vänta på pastan som är klar som 2 minuter.

Hoppas ni haft en bra dag annars :)

Yasuragi

Nu har jag och Pablo bokat hans present han fick av mig. Det är en helg på Yasuragi där vi ska får varsin behandling, Pablo valde massage och jag valde fotmassage. Vi kommer komma dit på lördagen och åka hem på söndagen. Man får frukost, lunchbuffé, tillgång till japanskt bad&bastu mm. På ösndagen kl 8.45 ska vi även gå på något som heter Kendo som ska vara bra för balans, harmoni och koncentration.

Kolla gärna på deras lilla och se hur underbart det ser ut, klicka här, gud vad jag längtar!


Blå himmel


Jeansshorts

Åh vad jag vill ha ett par slitna snygga jeanshorts, men jag hittar aldrig några när jagär ute i shoppingvimlet. Jag vet att man kan klippa av ett par jenas men jag har bara jeans jag verkligen älskar nu och har ingen lust att köpa ett par nya bara för att klippa sönder dom. Jag får fortsätta kolla runt lite på nätet, wich me luck!


Lika skor älskling?

Satt precis på balkongen och såg ett par som hade varit ute med hunden, dom hade likadana sandaler på sig fast i olika färger. Jag tycker att det ser otroligt gulligt ut samtidigt som jag tycker att det är grymt fånigt. Vad tycker ni om par med likadana kläder/skor?


Ny säng

Usch vad jag är trött. Vill bara lägga mig och sova men jag är tvungen att passa Evelina eftersom att pappa jobbar och jag är ledig. Senare ikväll ska jag till Pablo och sova i den nya sängen som han har köpt :)

Nu ska jag hoppa i ett bad och läsa min bok SMUTS och sedan måla naglarna. Puss

Go Bajen

Fan vad skönt bajen, 3-1 mot malmö i halvtid!!!!

God morgon

Inatt sov jag på båten för Pablo var tvungen att åka hem och jag orkar inte sova hos honom när det är strejk, det kommer ta ungefär 1,5 timme att åka till jobbet från honom då, lagom kul!

Sitter och äter frukost på jobbet, tog en paus för att skriva lite här och sedan ska jag ta en till macka innan jag ska räkna kassan. Idag har jag faktiskt med mig matlåda till jobbet, kyckling och pasta blir det sen, så sparar jag 75 kr :) (egentligen 40 om sara jobber ;) )


Hoppas ni får en bra dag PUSS

Kung Fu Panda



Såg nyss Kung Fu Panda, den var faktiskt bättre än vad jag trodde. Jag hade dock förväntat mig att skratta mer men den var bra ändå. Rolig var den men inte superrolig. Det är iaf en film att se, kanske inte på bio, men att hyra iaf :)

Grönan och The happening

Igår vaknade jag av klockan som ringe 09.30. Jag gick upp och gjorde frukost till Pablo medans han tittade på tv. Vid 11tiden kom evelina (min yngsta syster) och så stack vi iväg till grönan. Vi åkte en massa saker men katapulten bangade jag på så den fick evelina och Pablo åka själva. I år är det första gången som evelina får åka allt och det är väldigt läskigt, hennes favorit är extreme (min också) och den var så läskig att åka med henne, det kändes som att hon skulle ramla ut hela tiden :/ men det gick bra.



Efter grönan åkte vi hem till mig och grillade med mamma och alla på gården och sen tittade vi på film. Det blev The happening, och den är ingenting som jag skulle rekomendera, jag har tänkt att se den på bio och jag är så glad att jag inte la ner ett öre på den filmen, den sög rent ut sagt.


Scary :/

jag vill hem, typ NU! Syrran har kommit hem eller kommer hem inom kort och hon har köpt något till mig :) Jag hoppas för hennes skull att hon är hemma när jag kommer och inte har dragit direkt till pojken sin. Jag menar, syrran är ju viktigast (!!!) ;)

Nu är det iaf bara 1,5 timme kvar, tiden har gått långsamt idag, troligen bara för att jag skrev för ett tag sen att det burkade gå fort. Men det är något läskigt som händer mig här på jobbet. Närnjag tar upp varor (utan att räkna dom) så hämtar jag larm, tar en näve och sedan blir det exakt lite många som jag behöver, samma sak med galgar och sånt, det är scary ;p Om ni förstår vad jag menar haha, men det gör ni va?

aj

Åh mitt huvud värker :( Fick den sena lunchen idag, vilken är skönt för då går tiden fort nu, bara 3,5 timme kvar :)

Små kakor

Har precis köpt 1h kakor och en mer apelsin, sitter och mumsar här framför datorn i lagret :) Tog nyss en tugga från en sockerfri coccoskaka, BLÄÄÄ!! får skölja mer med lite mer ;p

Jag hoppas verkligen att Pablo har gjort mat till mig när jag kommer, är hungrig, men jag får äta min kakor så länge. Kanske ska spara en ifall maten inte är klar hehe (6)

Dricka kall öl

Och så var rasten slut om 10 minuter, har hunnit äta gott med sara och varit iväg på din sko och köpt ett par supersöta vita sandaler, kan visa bild ikväll :) Hoppas denna dag går fort, men dagarna har gått fort på sistone, det är ju inte så mkt folk så man tycker ju att det ska verka längre när det inte finns något att göra, menmen.

Joki ringe mig när jags tod i kassan och sa:
- Nu ska jag dra till flaten och dricka kall öl, men du får ha det bra där INNE på jobbet haha.
Sen la han på, vilken tönt!

Hoppas iaf att ni solar mkt nu, sola lite till mig också (a)

Godmorgon

Åh, fick komma till jobbet kl 9.00 idag ist för 9.30, jag var tvungen att räkna kassan eftersom att ingen hade gjort det igår. Nu ska jag snart räkna den andra och sedan ställa mig och vara glad och trevlig i kassan min ;) Har just ätit frukost, mår illa, usch!

Mitt håt btw blev helt bedrövligt, jag såg ut som ett troll med affro så jag fick blöta håret, lägga i lite balsam och redan föna det, så det blev bra ändå till slut. Ska hem till Pablo efter jobbet och spela wii haha :) Puss så länge

Natti natti

Nu ska jag lägga mig, god natt alla. Dröm sött!


men models

är det bara jag som sitter och tittar på project runway och suktar efter modellerna?
got damn!


på tv3

Sitter och tittar på pussycat dolls2 på 3an, efter det är det project runway. Jag tvättade nyss håret och satte upp det i 6 "bullar" som jag ska sova i, sedan tar jag ut dom imorgon och kammar ur det så blir det lockigt och stort :) Perfekt!

Vilken outfit skulle du valt?


HOT HOT HOT



Hot or not?

Mickis Liiiiike

TIPS!


Har glömt att berätta att jag började använda biotherm´s hudvårdsprodukter för ett tag sedan. Har haft rengöring, ansiktsvatten och en kräm och min hy har fått en riktigt förändring, den är len och fin och man behöver inte alls sminka den lika mycket, känns heöt fräscht. Så det rekomenderar jag verkligen till er som vill ha bättre/finare hy.

1. Använd rengöringen i hela ansiktet (dock inte på ögonen).
2. Skölj bort
3. Butta på ansiktsvattnet och vänta sedan ett tag (åh då känner man sig fräsch, luktar gott också tihi)
4. Massera in krämen, sen är det klart :)



Godermorgen :)

Har vaknat upp till den soliga solen idag och åt en härlig frukost med juice, te, varmt bröd och äggröra :) Är ledig idag så jag ska fixa och tricks lite här hemma och sedan ska jag iväg till båten och sola lite kanske. Ska troligen in till stan och fika med en vän också.

Boygirl

Filmen hette its a boygirl thing, förlåt haha :) Men den var iaf jättesöt, man visste dock vad som sulle hända men så är det ju med alla filmer. Nu ska jag titta på so you think you can dance och sedan ska jag nog sova. God natt och Puss på er!



Sophia Loren

Och så var man hemma. Ska snart lägga mig i ett bad och sedan titta på film. Syrran hade fixat någon som heter ungefär: It´s a guy girl thing, eller ngt. Hno sa att den var rolig så får väl kolla på den då. Hon ringde ifs i söndags och sa att hon hade det jättebra, 40 grader i skuggan, lagom kul.

Hittade iaf en bild på Sophia Loren som jag tycker det är något speciellt med, tycker inte ni? (I just loove the dress!!!)


Tralalala

Hejsan :) Sitter på rast igen, rökte en cigg (fy på mig) för jag är så irri just idag, inget ovanligt kanske haha. Ska snart in och ställa mig i kassan idag. Det kom förbi en grymt söt kille, i just wanna tralala haha men skulle dock aldrig falla mig in just nu.

Hoppas ni har haft en bra dag, PUSS

God natt

Nu är jag äntligen klar med min design.
Den blev ganska okej ändå :)
Är helt död nu, ska lägga mig! God natt. Puss



Någon som vet hur man får rubriken i mitten? ;p

Becki Newton

Vilken dress skulle du valt? Enligt mig är båda to die for :)



Älska hammarby



Man är ju lagom stolt över att vara hammarbyare just nu, leder med 3-0 mot norrköping och spelar själv gudar. Det går nästan att gemföra dom med självaste barcelona ;p Min idol är Petter Andersson, han kämpar jämt och ger aldrig upp, fast han har sina bra och dåliga matcher, idag är han sådär.


Puss och love

Åh vad min blogg är ful nu :( Har en kort rast på jobbet. pappa har iaf räddat min dag, jag ska se bajenmatchen på tv hemma hos honom, så slipper jag stå ute i regnet :D Något positivt iaf. Jag är grymt irii idag, men nu sitter jag och trycker i mig cola och kexchoklad så lite glad blir jag nog. Får sluta 18.30 också så det är ett plus :) Jag försökte mobilblogga men det gick åt helvette?!? Oj nu svor jag, eller är helvette ens ett svärord? Tycker du det? ;p


Puss and love

ÅHHH!!!

FUCK! råkade ändra min design.. vet inte hur jag ska göra nu :/ !!!!! IRRI!

rast

Och så var rasten snart slut. Fick ta den tidiga rasten idag och det är grymt mycket folk som äter då, får stå i kö i nästan 10 minuter, palla haha! Hoppas ni har hafty en bra dag än så länge iaf :) Puss

På jobbet

Morgon! Sitter på jobbet och har just ätit frukost. Känns som att det kommer bli en lång dag idag och jag är verkligen inte taggad. Vill gärna se bajenmatchen idag men det är så tråkigt väder och jag jobbar till 19 då matchen börjar. Håller tummarna för att det är fint väder nästa match :)

Fuck! Kom just på att jag har glömt att lämna tillbaka filmen jag och pablo hyrde igår, den ska vara inne idag senast kl 18 och jag slutar ju 19, måste ringa Pablo nu på direkten så får han åka och lämna den, jag menar, vad har man annars en kille till ;)

Mobilblogga?

Och så var man hemma igen, fan vilken härlig helg jag har haft. Fast det känns otroligt skönt att vara hemma också. Vi hämtade upp Pablo på vägen och nu har vi hyrt film och bara tagit det lugnt. Ska snart sova för jag har gått upp tidigt två dagar i rad och känner mig helt död.


Imorgon blir det jobb och förhoppningsvis Bajenmatch, annars ska jag försöka träffa melle ett tag.



Jo en fråga, det här med mobilblogga, hur gör man och vad kostar det från mobilen? Puss


nu drar jag

Nu drar jag iväg till götet :) Utgång ikväll kanske :) Puss så länge

Liten shoppingtur

Var på en liten shoppingtur på rasten, gick till Vila och fick tag i em rosa tröja som jag blev helt kär i, prövade den nyss och sen var geymt skön också :) Sedan köpte jag en vit tunika som jag dessvärre är osäker på, kanske skulle ha köpt en storlek mindre. Vad tycker ni? (förlåt den dåliga kvalitén, men digisen är med ange i grekland).

  
 


Vilken outfit hade du valt? :)
























Jag hade valt bilden till vänster om jag skulle till stranden
och den högra om jag skulle till stan :)

Bra uteställe i gbg?

Nej usch, att cykla hem var inte alls lika skönt. Jag hade redan träningsvärk i rumpan efter ditvägen haha, otränad man kan vara då. Nu sitter jag hemma och tittar på singing bee, bara för att dröja tiden lite.  Ska nämligen se 8mile som börjar klockan 21 på 5an. Det var grymt länge sen jag såg den, har nog bara sett den en gång också. Kommer bara ihåg slutet, som är så grymt knäckande, när dom rappar.

Bussarna började gå idag igen men det ska vara helt klart tills imorgon. Jag åker ju till götet imorgon för att se Bruce spela på ullevi. Jag och kusinen tänkte även gå ut efter och jag undrar om det är någon som vet n¨got bra ställe att gå ut på i gbg? Snygga pojkar och grym musik så blir jag glad ;)

Cykla = skönt

Jag behövde inte sitta uppe och vänta på Pablo, han vände och kom på att han skulle missa sista tunnelbanan, killar alltså! Haha. Idag rökte jag min sista cigg och tog min sista latte.


Btw så gick det jättebra att cykla till jobbet idag, det var faktiskt skönt. Vädret var ju på min sida så jag satte på mig mins shorts och ett tubtopslinne och cyklade till farsta på ca 25 minuter *stolt*
Nej ska in och jobba sista timmarna nu, Puss

trött Mickis

Fy fasen vad jag är trött. Mötte kusinen utanför grönan vid 23tiden och nu är vi här. Han ska sova här pga att hans bussar från norrtälje inte går och han jobbar som sagt på grönan. Pablo skulle bestämt inte komma hit ikväll för han skulle spela data-spel (haha). Men nu när han kommit på att han får sova 1,5 timme längre här och slippa gå i 20 minuter till pendeln eftersom att bussen inte går så har han fått för sig att komma hit nu. Så han är här om en timme, men jag skiter i, kommer ändå gå och lägga mig nu!

Sov gott, Puss

Grilla, ja tack!

Blev ni nervösa nu? haha nej, jag förstår det.

Jag hade så kul på Djurgårdens match igår, vilken stämning, NOT!! det var bland det roligaste jag har varit med om, det enda "klacken" (om man nu kan kalla det för det) var Djurgår´n *klapp klapp klapp*, och efter 5 minuter var "klacken" tyst ett tag, dom kom tydligen inte på så mycket att skrika så dom skrek: Sittaplats sittplats ge oss en sång... Men det bästa var nog när dom började skrika: Alla vi som älskar Djurgår´n klappar nu, *klapp klapp* Haha, jo inte skulle jag kalla det stämning inte. Förlust med 0-2, too bad ;)

Idag har jag solat lite på båten och nu är jag i bagis, vi ska hämta ange för hon ska sova på båten ikväll eftersom att hon åker imorgon och ska få skjuts till arlanda. Det betyder att jag kommer vara ensam hemma i en vecka, så Pablo får flytta hit hihi :D Ikväll ska vi grilla på båten så jag får åka hem sen igen, känns sjukt jobbigt men jag vill äta grillat, var nyss och inhandlade allt, men blir ju riktgit sugen på allt, Champinjoner, majskolv, kött, tomat, bacon mm.

Hoppas ni alla får en trelivg kväll, puss


Mascara på REA

Jordens bästa mascara är på rea på H&M och Kick´s, den kostar endast 59:- och är grymt bra. Jag använder först en mascara som förlänger mina fransar och sedan tar jag L'Oreal Voluminous x4, pröva du också ;)



you got the sweetest ass in the world

Idag har jag shoppat lite med systern min. Det blev 3 t-shirts från H&M divided, en vit en marinblå och en ljusblå :) Nu ska jag snart iväg till stadion och se djurgården - elfsborg. Mammas smabos son hejjar på Djurgården så därför ska jag och pablo gå på den med honom (han fick det i present). Jag känner ingen större lycka för att gå dit, jag kommer säkert göra bort mig och hoppa höjt av lycka när elfsbord gör mål. Så bli inte förvånade om jag inte skriver imorgon pga att jag ligger på sjukhus haha.

Ska sova hos mamma och pelle ikväll för jag har tänkt att sola på båten om det blir fint väder, det hade jag hoppats på idag men så blev det ju inte. Fan syrran åker till Grekland på fredag och hon kommer ju komma hem som en Neger (ursäkta, men ni förstår vad jag menar) så jag måste ju iaf vara lite brun (a).

nej nu ska jag fixa det sista innan jag drar iväg till äckelDIFs match! Puss

På rasten

Fan det var mer folk idag än jag trodde, men det är skönt, då går tiden fortare :) Mamma kommer och hämtar mig sen så nu vet jag iaf hur jag ska komma hem. Är ledig imorgon och torsdag så ska försöka få lite färg då, det ska ju bli runt 25+ så jag tackar gud för att jag är ledig då.

nej nu ska jag springa fram till kassan, puss

Jobbigt läge

God morgon på er alla :) Tänkte skriva lite nu här på morgonen eftersm jag inte har så mkt annat för mig, men gör det inte till en vana ;)

Vaknade för cirkus 20 minuter sen och är redan klar, jag är nog inte så snabb som ni tror för det är inte så att jag har ätit frukost än, det gör vi ju på jobbet innan vi öppnar tihi. Fick nyss ett mess från min jobbkompis som sa att han hämtar mig 10 över 9, kuuuul?! vadfan ska jag göra i 50 minuter? Äsch, jag får ta och göra frukost ändå, jag är faktiskt väldigt hungrig. Rostat bröd med ägg och juice får det bli. Jag skulle fan kunna gå upp om 10 minuter haha, men what ever, nu är jag iaf uppe.

Det kommer antagligen bli en riktigt lugn dag på jobbet eftersom att ersättningsbussarna också strejkar så det kommer inte vara någon som kan ta sig till centrumet, om man inte har bil eller går förstås. Men hoppas ni får en bra dag :) Puss