natti natti

image568

Gulligt par eller inte?

image567

ingen tv - orka bry sig?

Kom hem för ett tag sen, åkte till slussen och mötte lissan som hade köpt två tröjor till mig från gina tricot. Två vanliga långärmade tröjor som jag kan ha under jobbtröjan, tack liss! När jag kom hem så gjorde jag mat, hade planerat hela dagen att göra pommes och kyckling men när jag väl kom hem och såg pyttipannan i frysen så blev det pytt ist, men stekt ägg såklart!

Sitter nu och väntar på att Elena ska komma så vi ska fika lite och snacka skit och sedan blir det bada för min del. Vi har ju inte fått någon tv ännu, efter att vår gott sönder. Konstigt nog känner jag mig inte så beroende av den, angelica har dock en i sitt rum men jag orkar inte gå dit och sitta i hennes säng och titta, tvn är ju inte särskilt stor om man säger så haha.

kortis

Stressigt när man bara har 30 minuters lunch, det är det jag hatar med att jobba på helger, annars är ju lönen kanon så jag ska väl inte klaga :) Ska snart in till kassan igen, har just ätit de kända nudlarna här, äts ofta på helgen haha. Blir nog en kort fikarast senare också, hörs sen :)

Blair waldorf

image565

Brunett eller blondin?

leaving tonight


9 år

Grattis syrran, 9 år idag :)

Kom hit till pappa vid 12tiden idag och vi har tittat på råttatoi och Beck, hon har också öppnat alla presenter från mig och angelica. Nu ska vi snart äta, måste kila. hörs ikväll :)

rosa skor

Åh vad jag gillar mina nya naglar, dom blev i precis den längd jag ville ha :) Jag var i garsta med eleonor innan och där gjorde jag något jag inte fick göra idag, shoppa! och för mycket pengar också. Jag tittade mina drömskor på Skovision, i die for them, och självklart är dom rosa! Dom var för dyra, men inte så dyra att jag fick ångest iaf haha, men de är de dyraste skorna jag har köpt och kommer att köpa iaf ;p Köpte också 2 par solglasögon och sedan var jag och P i stan och tittade på resor till i sommar :)

 
 
 

Prova mittbena

God morgon!
Vilken otroligt härlig morgon, jag vaknade vid halv 10 och var pigg som en mört. Tog en dusch och gick sedan och gjorde frukost som bestod av stekt ägg, rostat bröd och juice. Nu ska jag snart lägga min makeup och klä på mig och sedan gå ner till skarpnäck för att ta bussen till farsta. Har ju åkt ersättningbussarna nu igår och det har sl gjort bra, det går fort och bussarna kommer när dom ska, det enda jobbiga är att jag måste åka till gullmarsplan för att ta bussen och det känns ganska så onödigt, så idag går jag som sagt till skarpnäck.

Funderar på att prova mittbena idag, och se hur det blir. Jag tycker det är så himla snyggt på att kändisar och modeller, men det brukar ofta se förjävligt ut på en själv, men jag får pröva, det kan ju inte bli mer än hemskt och då får jag göra om det!

image558


Mary-kate passar utmärkt i det!

Lång dag

Åh va den här dagen har gått segt. Lunchade med eleonor och lisette för dom kom och hälsade på mig, och jag som ville äta husmanskost fick nöja mig med fiskgratäng och potatismos! Eftermiddagen gick ovanligt trögt och det fanns inte speciellt mycket att göra heller, fick stå och plocka upp lite puma-kläder.

Tv:n hemma hos oss i vardagsrummet fungerar inte, så när vi ska titta på tv så får vi gå in i syrrans rum och sitta och tränas i hennes säng, mysigt värre. Mammsen sitter där just nu och tittar på fotbollen, så jag ska snart gå och hålla henne sällskap, men först ska jag bada och läsa Sofies mode och sedan titta igenom elloskatalogen, skojj!

naglar

image557





Underbar färg, orange på naglarna! Synd bara att jag ska göra förlägning och inte kan måla dom ;p









MK

image555

mår illa

Usch jag mår illa, så illa att jag spydde, från ingenstans :S Jag fick skjuts hem av elena så hon och ponuts (hennes pojke) var här ett tag och det var i bilen som jag började må illa :( Så när jag kom hem så, ja! Har inte ätit sen halv 2, för jag har absolut ingen matlust nu. Ska försöka komma in på nordea med den här nya dosan somman har fått nu...

shopping

Sitter på rast nu, lunchade med Jennifer som jag inte har trättat på år och dar, senast var fjortistiderna på grönan när vi hängde där tillsammans varje dag och trodde vi var jätteballa haha. Men hon jobbar iaf i centrum här också nu så vi tog en liten pratstund som var jättetrevlig.

Glömde berätta att jag och min syster igår satt och väntade på buss 173 i 1 timme och 10 minuter i kylan, fy fan alltså, jag hatar sl! Min syrra skulle på bio, men missade den och jag skulle iväg till rönninge. Det slutade med att syrran åkte in och fikade (tog tuben ist) och jag fick skjuts av pappa, vilken han inte upskattade men det gjorde jag. Stackars alla som fick stå och vänta, jag tror inte ens att den kom...

Men iaf, imorse när jag var på väg till jobbet så fick jag ett mess av chefen att jag började 12 ist för 10, så eftersom att jag redan var på väg så shoppade jag lite nu när lönen har kommit, 2 par jeans, ett par skor och underkläder. Köpte även presenter till syrran som fyller 9 på fredag, för 600 kr :O hon är så bortskömd, men eftersom att det är pappa och farmor som klär på henne så måste jag göra en insats, jag får bara hoppas på att hon betalat tillbaka när hon blivit stor haha.




:) - tack för tipset på låten, den var jättefin!

skönt

Gud jag hinner ju aldrig blogga längre haha. I lördags så var jag och såg 10.000 BC och den var jättemysig, den skulle jag verkligen rekomendera om ni vill ha ett tops på en bra film. Den var precis lagom lång också.

Idag jobbade jag igen för första gången sen i tisdags, kändes skönt att komma in i det igen även fast det var ett helvette runt ut sagt att gå upp i morse. Imorgon kommer lönen, fy fan vad skönt, ska köpa present till syrran (den minsta) som fyller 9 på fredag. Har lagt undan en hammarbytröja på jobbet så den ska jag sluka åt mig, har faktiskt lagt undan en till mig själv också tihi :)

På torsdag ska jag förlänga naglarna! jag längtar så himla mkt!




Någon som har testat "trind nagelförstärkning" och kan säga något om det, bra/dåligt?


image553

bra mobil?

btw, jag ska köpa en ny mobil, någon som vet någon som är riktigt bra?

We belong together

I´m back! Det tog inte en vecka men det var väl bra det :)

Idag ska jag till farmor på påskmiddag. Jag var hos pelles föräldrar igår och åt så jag kommer bli tjockis om jag fortsätter såhär. På middagen igår så tog jag iaf hand om två små flickor, laura 10 månader och dollan 3 år, åh vad man känner att man skulle kunna ge upp alt i livet för en liten såndan varesle.

efter middagen så åkte jag och eleonor iväg till asib som skulle ha hemmafest, vilket jag inte har varit på på flera år, men det är helt okej men jag åkte hem vid 12tiden, så så roligt kan det inte ha varit.

Jag lyssnade på Mariah Careys låt We belong together på youtube igår och såg att en liten snygging är med i hennes video, vilket jag inte hade en aning om, men jag kanske är lite efter ;)



Uppehåll

Jag kommer inte att skriva på ca en vecka ungefär, har hänt massa saker så jag kommer inte orkar skriva just nu. Kommer även stänga av kommentarerna. Men jag är tillbaka igen om ett tag, på nya ben :)

ha det så bra så länge :)

AMY

Nej nu hejjar jag på Amy daimond :p

i väntar på melodi...

Det har varit en lång dag, men det ska bli riktigt skönt att sätta sig ner i soffan och titta på melodifestivalen med eleonor. Vi har köpt en massa popcorn, morötter & dipp och cola som vi ska smaska i oss, och sedan ska vi självklart massera varandra.

efter jobbet idag mötte jag upp eleonor och så åkte vi hem tillsammans, så nu har vi bara suttit och degat i väntan på melodi... ska sova tidigt ikväll eftersom jag jobbar imorgon, Ska dock ta ett bad inna jag somnar :D

snabbt

Sitter på lunch nu, väntar på att maten ska bli klar.. Jobbar helg så ikväll blir det bara melodifestivalen :) vad ska ni göra? Sanna nielsen måste ju bara vinna :D

Skriver mer ikväll, pusss på er




"Uhm=/" : ja vi är tillsammans.

bloggen är inte till för anonyma snack om P

Tjejer, jag uppskattar verkligen att ni vill mitt bästa som ni säger när det gäller detta med min pojke. Men varför vara anonyma? Ist för att skriva allt på min blogg, som inte är till för det, så adda min msn ([email protected]) och skriv vad han har gjort som är så fel, och stå för vem du är! Ist för att skriva att han är ett svin osv.. så berätta varför han är det. Det är på det sättet ni hjälper mig, om det nu är det ni vill :)

Kändispyssel

Syrran visade mig en sida på internet där man kan klä på kändisar.. haha ganska småskojj sådär, så jag tänkte köra en VS mellan dessa två kändisar som jag klädde på. Nästan som klippdockor fast på internet haha. Dom har ju gjort kändisarna sjuk bra också för ni ser väl vilka det är? eller? Vem tycker du jag har klätt bäst idag? :)

image552
Jag skulle inte tacka nej till någon av dessa kläningar! (om de nu fanns att köpa så att säga :p)

vill ha körkort

Kom precis hem från farsta. Träningen blev inte så långvarig, vi tränade väl i ca 30 minuter och sedan gick vi och åt på donken, vilket betyder att jag fått i mig mer kalorier än vad jag gjorde av med haha. Elena var ju inte precis en gymtjej, inte jag heller haha men vi kämpade på. 

Nu  har jag just hämtat Evelina på fritids och ska snart börja laga mat. Vi fick skjuts hem av Elena som har tagit körkort, fan jag vill också det, men det är så himla dyrt.. men jag får väl spara..

God morgon

God morgon. Jag vaknade av klockan som ringde vid 09.45 , tänkte att jag kunde ställe den en kvart tidigare så skulle jag hinna ta ett bad. Så jag går upp, ganska pigg och lägger mig i ett bad och när jag sedan går upp och messar Elena att hon ska följa med mig och träna så inser jag att jag ska åka om 2 timmar, vilket betyder att jag ställde klockan en timme för tidigt, på min sista lediga dag, suck! Men jag la mig i sängen ett tag till och snoosade för jag ville inte somna om och sedan bli jättetrött.

Så nu en timme och en kvart senare så sitter jag här och har precvis ätit toast och druckigt Oboy. Har packat ihop lite kläder som jag hittade att träna i, så det blev, ett svart linne, vit sporttop, bajenshorts (stolt), vita bajenstrumpor och inomhusfotbollsskor, sexigt va? ;) haha

Efter träningen ska jag hämta minsta syrran på fritids och passa henne tills att pappa kommer hem, vilken lär bli runt 7,8 tiden och sedan ska jag hem och sova eftersom att jag ska jobba imorgon.

Hoppas ni får en bra dag!

..

en dag kommer du vakna upp och inse hur mkt du älskade henne,
och hon kommer vakna upp med killen som redan visste det.


en skönhet

En otroligt söt klänning, tänk att gå runt i den i sommar med gyllenebrun hud, JA TACK! Jag har en liknande i min garderob fast den är vit. Den köpte jag på kreta förra sommaren för 150 kr, som hittat! Jag fastnade iaf för dessa två blåa färger i olika nyanser, eller mörkblå och turkosaktig..

image551
Vilken skulle du välja?

Ny insperation

Jag läste lite sofis mode igår och hittade en bild på Mary-kate Olsen, jag blev störtkär i hennes tröja, egentligen i hela bilden, det där skärpet är så snyggt ihop med jeansen och skorna är ju gudomliga! Hon är nog min lilla insperation till kläder :) Har inte riktigt haft någon innan men nu har jag fått en!

Kollade iaf runt lite och hittade en liknande tröja på H&M för er som tycker den är snygg!

image550

provträning = klädpanik!

Nu har det äntligen slutat regna, skönt. Jag hade tänkt åka till stan, men när jag vaknade upp för ca en timme sedan så spöregnade det verkligen. Är så glad över att jag är ledig idag så att jag slapp gå i detta regn, usch! Tror dock inte att det kommer vara så mycket folk på jobbet idag, alltså kunder eftersom att det är så dåligt väder så att man verkligen inte ens vill gå ut - vilket leder till att det blir långtråkigt på jobbet och att tiden gå sakta.

Imorgon ska jag till Sats och provträna klockan 13, fan jag vet inte ens vad jag ska ha på mig, som föredetta fotbollsspelare så är några shorts, stora tröjor och fotbollsstrumpor det enda jag har i träningsväg att sätta på mig. Eftersom att jag jobbar i en sportbutik som har grymt snygga träningskläder (som jag kommer köpa sedan om jag köper träningskort) så känner jag mig ganska så ful och "mobbad" i de kläderna som jag kommer ha haha. Men det är väl bara att hålla hvudet högt, men det värsta problemet är att jag inte vet vilka skor jag ska ha.. Jag har ett par löparskor som är grymt fula och sedan inomhusfotbollsskor... svårt val?!

image549


Sluta röka

Fan vad jag är mätt. Har just tryckt i mig en kebabtallrik på salems grill och jag kan ju säga att jag var i nöööd efter en cigg efter det, men självklart så är det ingen som har cigg när man verkligen är sugen till 1000 så jag fick tigga haha (a). Jag har faktiskt bara rökt 4 cigg idag, väldigt bra av mig tycker jag. Jag rökte min sista cigg som jag själv köpt idag, för jag har bestämt mig för att inte köpa cigg, fr då blir det nog lättare att sluta.

rast

Åh äntligen rast! Dagarna går fort i intersport, det är jävligt skönt. idag ska jag bara ta det lugnt, gårdagen var väldigt mysig, P bjöd mig på restaurang och sedan gick vi hem till mig.

nej jag har bestämt mig för att låta mitt hår vara som det är, jag vill ha ännu längre haha :)

menmen

Fan vad jag börjar bli dålig på att blogga, men det är nog för att det händer så himla mycket i mitt liv just nu som jag inte riktigt kan skriva om och då blir det inget alls att skriva om nästan haha. I går var vi på k15 som vanligt, men nu lovar jag er att det var sista gången jag var där, men blir så trött på allt folk. Någon som vet något bra ställe med bra musik? Jag var iaf där med becca och raida men vi drog ganska snabbt därifrån haha.

I veckan som kommer så händer det inte så mkt förutom att jag och P har 2 år imorgon.. men men

klippa kort?

Åh vad Saleisha i top model är söt. Hon ser precis ut som min systers kompis lillesyster, dom är grymt lika. Me iaf, jag funderar på att klippa mig som henne, men jag tror dock inte att jag vågar. Jag har fått så långt hår och är nöjd med det men jag skulle vilja testa något nytt, undrar om jag vågar...

image548

Hon är grymt vacker på den lilla bilden, visst!

skosjuka

image547


Dagen på stan med Rebecca var mysig, vi gick runt lite och tittade och sedan gick vi och åt i kungshallarna. Jag åt thaimat vilken var väldigt gott. Det var faktiskt första gången jag var i stan utan att köpa något på ett bra tag, jag köpte inget onödigt, vilket jag är väldigt stolt över.

Skorna här över är så sommriga, jag gillar som rosa tygskorna från
Din sko och dom gula med rosa ränder från Gojane. Kan Våren komma snart så vi kommer ett steg närmare sommaren? :)

kortis

Fan vilken härligt morgon, eller hur? :) Har just duschat och ätit frukost så nu ska jag snart in till stan och träffa Rebecca. Vet inte riktigt vad hon ska göra där inne men jag ska iaf följa med som sällskap, eftersom att jag redan har handlat upp alla mina pengar, dumma mig!

Mickis = övernormal

image546

Haha in your face! Jag är övernormal haha :) 90 var normal och jag fick 111 :D

trevlig vecka

Jag har haft en underbar vecka. Speciellt i fredags, då mötte jag mamma i stan. Hon hade fått ett presentkort på Agent Provocateur på 3000kr av sin pöjk på alla hjärtans dag så vi begav oss dit. Jag kan säga att jag vill jobba där! Shit vad fint det var, allt var rosa och svart och inredningen var helt amazing! Tjejerna som jobbade där var så himla söta och goa och dom var klädda i nätstrumpbyxor, pumps och ljusrosa klänningar, åååhhh! Jag vill också springa runt i en liten kort rosa klänning och hjälpa folk hitta dyra underkläder. Efter det gick vi och köpte en skinnjacka till mig på Hollies, en svart blev det, efter mycket velande. Sedan gick vi till gallerian och åt pasta och sa hej till Timmy och tog en latte :)

I helgen har jag jobbat och bara tagit det lugnt, nu ska jag titta lite tv och sedan lägga mig för att sova, ska ju upp och jobba imorgon också.



Jo, ett tips till er från mig. De flesta av er har säkert redan prövat den, men det är ett sminkborttagningsmedel som är så grymt bra! Loreal demaq expert (den rosa) är grymt bra och tar verkligen bort alla spår av smink, du smetar bara på krämen och tar sedan bort den med bomull (enligt flaskan) men jag tar bort den med pads. Man känner sig fräsch efter och den doftar verkligen fräscht!

image545