klappar

nu ska jag dra iävg till stan och köpa klappar :D

aj

.. har fortfarande sjukt ont i huvudet så blir inge skrivande ikväll, sorry!
 men det är faktiskt ganska synd om mig

PUSS

usch vilken huvudvärk jag har!

idag ska jag och Rosanna på rönishkväll, endast för att man får en goodie-bag när man går :p Hinner inte skriva mer eftersom jobbet kallar, hörs ikväll! PUSS







Jag vurpade

Härlig dag!

Dirket efter jobbet åkte jag in till stan och mötte Melle, vi ick och köpte min jacka :D :D och sedan gick vi och fikade. På fiket blev det latte och varma scones :D  Åkte sedan till båten och spelade ett parti shack med Niklas (jag vann, niklas you suck!). Kom precis in igen efter en långpromenad med Disa (pelles hund) och Niklas, usch vad kallt det var. Mina ben är som isbitar, kanske beroende på att jag vurpade i en nerförsbacke (ja jag är klantig).

 


Nu ska jag lägga mig och läsa Gossip girl. Natti natti

På jobbet

Tjohej! Är på jobbet och har haft rast. Ska fortsätta ta upp AIK-saker (usch)! Hörs ikväll, PUSS








Nk´s julskyltning

Sitter på båten, ska nog sova här :)

Nk´s julskyltning har ju öppnat och jag kikade förbi när jag kollade jackan. Tog några bilder, men kameran blev lila så dom blev inte alls så bra, men ni får er en titt ändå. en besvikelse om ni frågar mig.



'









Jag vill också ha en rosa gran i jul!!












Händer eller fötter, det är frågan

Har hittat jackan jag vill ha.

Det är en boomerang, en brun sådan. Ska köpa den utan päls, tyckte den var snyggare så. Ett stort tack till tjejen som jobbade där som hängde undan den tills imorgon, då jag inte har några pengar alls just nu.

Mamma berättade om en kvinna i USA som kände sig sjuk och gick till läkaren. Utan att ens undersöka henne eller ta blodprov så skickade dom hem henne. Ett tag efter visande det sig att hon hade en blodsjukdom och fick amputera bort både händerna och fötterna. Fy fan alltså! Och eftersom att det hände i USA så stämde hon dom på 800 miljoner dollar. Gud vad hemskt, kan ni tänka er att varken ha händer eller fötter.

Min fråga till er är ju nu självklar, Om ni var tvugna att amputera bort antingen händerna eller fötterna, vad skulle ni välja?

Mitt svar kommer senare :)




Så tycker ni
Händer:
Moa
Cecilia

Fötter:
Sara









Snöväder

Snö snö snö, man märker verkligen att det bara är en månad kvar till julafton nu.

Det var sjukt mycket folk på jobbet igår och jag sålde säkert över 100 pulkor :) Ska ner till tunnelbanan snart och åkte till NK, där jag ska möta upp mamma. Ska kika på en jacka jag vill ha, ganska dyr men får se. Har bara sett den på folk, har aldrig provat den så det ska bli skojj och se hur den ser ut.







Jippi för svarta tröjor

JAG HATAR SNÖSTORM!

Blä för att gå hem idag. Åkte från jobbet och gick av i centrum för att köpa thaimat och mjölk istället för att gå av några stationer innan precis utanför mig. Så jag fick gå gem i stormen, usch vad kallt det var. Men nu sitter jag här, nöjd och belåten med thaimat i magen och laddar upp bilder från igår.

Var hemma hos pappa en snabbis igår och träffade Evelina, vi tog massa bilder och här är några.

  


Efter att ha lämnat Evelina på kalas och tagit en till på mediamarket med pappa och farmor så åkte jag till båten och fick min efterlängtade kycklinglasange och sedan blev det fest på "viljan", båten brevid. Jag var där till 23-tiden sen gick jag hem till mamma och pelle och la mig och sov.


(jag och kocken)


Imorse när jag kom till jobbet så hade vi fått nya tröjor, svarta, tack gode gud för det (innan hade vi röda).


Söndag

sitter på jobbet så inlägg kommer senare ikväll :) ha en bra söndag så länge!

love it

Bajen - bajen - bajenklänning - Annika, you did it! And i just loooove it!

Fotbollsmodeller

Sitter hemma hos pappa med evelina och tittar igenom blder som vi tog för ungefär ett halvår sen när vi var på pappas fotbollstunering. Här är några :)















Fina va? :p

Ingen julmat

Har precis kommit hem från julmiddagen, det blev ju ingen julmat som jag trodde utan det blev trerätters ist, men man ska ju inte klaga, det var supergott. Vi fick oss ett rejält skratt när förrätten kom in, som presenterades som ankbröst, då såg man ju framför sig en bit "kyckling typ" eller något. Så när den kommer in så ligger det någonting som ser ut som en skiva bacon på 1 decimeter, jag trodde jag skulle dö. Vi satt och drev och frågade varandra: kommer du verkligen orka allt osv haha. Men varmrätten var super så det blev bra ändå.

Nu ska jag iväg till pappa och Evelina och sedan ska jag oväg och äta den berömda kycklinglasangen som pelle gör. Ska ta med kameran och visa bild på den hihi!






Vad har ni för er denna lördag?











Underbara

Vilken är din favorit, jag älskar båda men den vänstra är nog min favorit!

 








Tidigt julbord

Man märker att det snart ät jul!

Idag blir det julmiddag. ganska tidigt men det är inte som att jag skulle tacka nej, det är ju bara så gott. Söders (jonas) jobb ska ha julmiddag på ett slott i nynäshamn, jag vet ju vad det heter men kommer inte på det nu?! Det ska tydligen vara någon pjäs, julbord och övernattning, mys! Söder säger att det kommer bli en rejäl fylla men jag håller mig nog ifrån det :) Duktigt flicka.

Har sett några vänner-avsnitt idag igen och nu ska jag snart hoppa in i en dusch och sedan fixa håret. Det blir nog lite nudlar innan jag drar iväg så att jag har lite i magen iaf.









Vännertävling

Härligt att vara ledig idag. Syrran och kussen kom precis hit och dom lagade mat till oss, eller håller på. Det tackar jag för :) Det blir korv och pommes, det var dett bra tag sen, mums!

Har blivit en del vänner-avsnitt idag också. Jag kan inte bestämma mig för vem jag tycker om mest, jag älskar ross miner och Pheobes knäpphet, men Chandler är nog ändå favoriten, iaf just nu. Det ändras med jämna mellanrum!
Så jag tycker vi stter igång en "vem-är-skönast-i-vänner-tävling", så ge er favorit en röst! Vem är bäst?

I ledning:
Rachel 6
Joey 3
Chandler 2
Pheobe 2
Monica 2
Ross 2








visst blev det fint?


Jobb

Jobb jobb jobb, slutar i för sig 16 idag så det är skönt. Får gå runt i centrum i en timme tills jag ska åka iväg till spanskan och efter det ska jag hem till Pablo och lägga upp en fotbollsträning tills söndag, nästnästa. Då ska jag nämligen träna Peters fotbollslag, ett gäng 12-åriga pojkar. tror ni dom kommer tycka det blir kul att ha en tjej som tränar dom?! haha vi får väl se, jag ska köra järnet med dom!

Fick ta den tidiga rasten idag, så sprang iväg och köpte min efterlängtade tunnbrödsrulle och smaskade i mig. Nu börjar jag igen om 20 minuter och måste hinna ut på en cigg. Har verkligen tappat ner på det, eller ja iaf igår, rökte bara 3 stycken, hurra för michaela!








städat

Har just städat ur min garberob och gjort den fin, shit vilket jobb!

thaimat och solstorm

Idag vaknade jag upp av att mamma kom hem. Vi satte oss och tittade på vänner (oväntat?) och gick sedan ner till tvättstugan. Så det är städning jag har ägnat denna förmiddag åt, tvätt, dammsuga och diska, usch usch usch! Fast det är verkligen skönt när det är gjort.

Mammsen är fortfarande nere i tvättstugan och ska mangla tvätten så när hon kommer ska vi laga lite lunch och fortsätta titta på vänner. När Angelica kommer hem ska vi ner till centrum och äta thaimat (mums mums mums) och sedan ska vi titta på en film, solstorm, som mamma hade med sig.


( jag och mamma, för ett låångt tag sen )







på din önskelista?

BH:n som är en flickas bästa vän
BH:n som är en flickas bästa vän


Klicka på bilden

söndag

Såg ni att det snöade ett tag? Brr och usch!

Vid 19.30 igår satt jag fortfarande framför datorn med mjukiskläder och tittade in i era bloggar (som är super) när jag fick ett ryck och ringde Rosanna och sa att jag skulle med ut. Jag fixade iordning mig och kom till fia vid 21-tiden. Där blev det vin och shots, dock inte för mig. Vi började röra oss in mot stan och k15 och kom dit runt 23-tiden. Det blev en superkväll med massa välbekanta ansikten som man inte hade sett på ett tag, världen är allt bra liten. Jag och Rosanna röjde hela kvällen och vi dansade säkert bort minst 5 kilo, inte för att vi behöver det! ;) Kom i alla fall hem i tryggt förvar vid 04.00 och slängde mig i sängen direkt.

Blev väckt imorse av att syrran kom in vid 14-tidenoch skrek: Det snöar!! Jag gick raka vägen till soffan med täcke och kusse, la mig och och tittade på vänner, vilket jag har gjort hela dagen nu, förutom de 10 minutrarna som jag mötte eleonor vid bänken. Skön söndag om ni frågar mig!





btw mamma, ja jag är ett rosafreak!






vilken ska jag välja?








dagen efter

Jag förstår inte hur man kan vara så trött som jag har varit idag, det var väldigt länge sen jag var det. Inte så konstigt eftersom gårdagen var full av aktiviteter. Fick i alla fall sluta kl 18.00 så jag hann hem och städa lite innan folket kom. Vi blev sammanlagt 12 personer, väldigt trevligt. Kvällen tog inte slut förens 04.00 vilket betydde att jag hade varit uppe i 22 timmar i sträck, vilket jag aldrig brukar vara.

Så dagen idag har varit seg, gick ner till centrum och åt pizza med Louise (den var väl behövd) och gick sedan hem och tittade på ett vänner-avsnitt. Vid 2-tiden kom pappa och hämtade mig och syrran så åkte vi till farsta c och köpte present till angelicas kompis. Det bästa med att pappa har köpt ny bil är att man får lyssna på NRJ på högsta volym för att han är så nöjd med sina högtalare. Vi får väl se hur länge det varar!
Efter farsta ålte vi till farmor och åt och nu sitter jag här, jättetrött och sliten och har svårt att fatta ett beslut om vad jag ska göra ikväll. Blir det stanna hemma, bada, titta tv och sova eller dra till k15 där mina vänner har hyrt nedre delen för att dansa järnet hela kvällen? Åh jag kan verkligen inte bestämma mig!








Önska mig lycka till med boende

Sitter på jobbet, gick upp 06.15 imorse, var grymt trött. Åkte iväg till trångsund på en lägenhetsvisning och jag tyckte verkligen om lägenheten. Kommer nog inte få den eftersom min plats inte är superbra, men man kan ju alltid hoppas. Annars har jag iaf något att jämföra med sen. Kollade runt i lägenheten i ungefär 10-15 minuter och sen åkte jag till jobbet så var här vid kvart i 9, då hade centrum inte ens öppnat så min chef fick komma och öppna åt mig.

Längtar grymt till ikväll då jag ska ha en liten samling folk hemma hos mig, det blir massa alkohol (inte för min del ;p) och spel, PARTY!!


Skön kommentar:
Jag, angelica och Pablo sitter och tittar på tv:
Angelica:
- Alltså han är så snygg?!
Jag:
-Nej tycker du?
Det blir tyst... 10 sekunder senare
Pablo:
- Men han är manlig




Maten kallar

Har varit ledig idag, grymt skönt. Vaknade vid 11-tiden och låg och snoosade till klockan 2 :) Nu sitter jag här och har precis filat naglarna och lackat på trind stärkningmedel. Tänkte göra dom rosa så att dom matchar mitt fina armband. Stinas kyckling står i ungnen och nu väntar jag och syrran bara på riset.

Ikväll är det ugly betty och efter det blir det nog dax att plugga lite spanska för mig, måste bli bättre på att plugga det hemma (det är ju trotts allt så man lär sig).
Men det blir nog ett till inlägg ikväll, maten kalla! Kram







försenat

Sitter hemma och har absolut ingenting att göra. Skulle ha mött Louise i stan kl 1 men hon var tvungen att jobba så ska möta henne vid 4 ist. När hon ringde så hade jag redan gått upp och hoppat i duschen så nu sitter jag här, nästan klar att gå.
 Det som var bra att det blev försenat var att jag kan tvätta en vit tvätt nu, vilket jag hade väldigt mycket av.

Ska nog sätta mig och titta på film ett tag och sedan fixa håret, det låter mys!

Kom på att jag inte har lagt upp några bilder från mallis i somras, så här kommer några :)
- det går inte att ladda upp blder för mig, så dom kommer lite senare :)







snart får jag gå hem

Bara 1,5 timme kvar på jobbet. Sen ska jag hem och se ugly betty. Vem tycker ni hon ska välja, Gio eller hennes ex? Kommer inte ihåg vad han heter, skriv gärna om ni vet :) Jag tycker iaf hon ska välja Gio :D

eller?








bajenmatch

Kom precis hem från bajenmatchen, 3-6 till malmö, men det var en bra match, iaf första halvlek, det blev hela 7 mål då. Men sen tappade bajen och förlorade, synd! Det var sista hemmamatchen, var där med syrran.
har precis tagit ett bad och läst gossip girl (3) som jag började på i morse. Ska snart lägga mig i sängen och läsa lite mer, är så himla trött. Därför orkar jag inte heller ta kort på mina skor och lägga upp bilderna. Skorna är ifs på jobbet så det skulle ändå inte gå haha.

Min mobil slutade fungera igår, eller "välj-knappen" som man använder mest så har inte kunnat sett några sms eller något. Jag har bara kunnat ringa. men nu har jag bytt tillbaka till min nya så nu fungerar det (så ni kan sms-bomba mig nu igen).


(supergammal bild på mig och syrran)




Dagens kommentar:
- Mesiga män kan vara så töntiga
(angelica på väg hem från bajenmatchen)

Mickis loves latte

Jag dricker verkligen för mycket latte, tror jag. Dricker minst en per dag. Måste verkligen sluta, annars kommer jag väl väga 100 kilo tills årsskiftet. Dricker du mycket latte?



Härlig morgon?

Åh herre vad trött jag är. Sov på båten så gick upp 07.15, hoppade in i duschen, fixade håret och sminkade mig. Nu sitter jag här. Ska snart göra mig en takeaway-latte och kila mot bussen. Hörs senare :)

vem är hetast?



Krämiga!

skulle du spruta in?

Har ni hört vad som sägs om botox? Att det är taget ur ett farligt dödligt ämne. Bara 12 kilo kan döda hela världens befolkning. Läbbigt, läste det i DN.

Skulle du spruta in botox någonstans?



Idag vaknade jag upp hos pablo och åkte sedan in till stan och lämnade tillbaka väskan jag köpte igår. Köpte ist två tröjor, en vanlig tunn kofta från H&M och en stickad, också den från H&M. Ska försöka ta bild och visa imorgon. Åkte sedan till huddinge och åt där och nu sitter jag på båten och har precis sett kill point, i love it!

Love it


Step brothers

Kycklinglasangen som pelle gjorde var bland det bästa jag har ätit, mumsade i mig så att jag seriöst höll på att spricka. Efter maten så gjorde jag mig en latte i takeaway-mugg och gick ner till bussen med mamma. När jag väl hade satt mig på bussen och mamma hade börjat gå hemmåt så insåg jag att jag inte hade min mobil på mig. Så jag hinner precis gå av innan bussen åkte och sprang efter mamma.  Vi började småspringa mot bussen eftersom att min buss skulle gå 33 och klockan var 25 (bussen jag satt på innan var en extrabuss). När vi väl kommer in så hittar vi inte min mobil så mamma ringer den och det visar sig att den ligger i min tröjficka, i´m so stupid! Så jag börjar springa till bussen och hinner precis, vilket var tur för annars skulle jag varit i stan 9 minuter innan filmen började.

Det var grymt mkt folk på sf idag, kanske berodde på att den nya James Bond filmen hade premiär, så denna lördag var ju kanske inte den bästa att se bio på. Men Step brothers var verkligen bra (hahahahaha, måste tilläggas!) Kanske är mer killhumor men den är iaf sevärd till 100, bio eller hemma framför tv:n spelar inte så stor roll.


Nu sitter jag hemma hos pablo. Han är ute och övningskör med sin mamma. Det finns verkligen ingenting bra på tv så jag sitter nog här ett tag. Om jag inte går och lägger mig (a)

 

shopping

Mammas jobb var jättemysigt och alla hennes jobbarkompisar var supertrevliga. När mamma slutade vid 17 så gck vi till wedins, där dom för tillfället har 30% på alla skor! Sedan gick jag till sf och köpte tre biljetter till Step brothers som jag ska se ikväll med syrran och kusinen. På vägen dit gick jag in och köpte mig en väska på wedins accent som också har 30%. Gud vilken lucky jag har idag.

Sitter på båten nu och ska snart äta kycklinglasange (?) och sedan ska jag göra mig en latte, röka och sedan dra mig till stan igen :)


fucking football

Det bev ingen hyrfilm utan vi fastnade framför Red eye. Den var väl inte världsbra men helt okej för en seg lördagskväll. Cola och popcorn blev det iaf!

Nu ska jag snart in till stan och hälsa på mamma på nya jobbet.


Pablo står bakom mig och tjatar om att få spela football manager så jag måste sluta. Palla vara han!


Puss