myskväll

Det blev ingen väska i onsdags, Friis & co har bara en dags öppet köp, usch det gillar jag inte. Tycker faktiskt att man ska få ha minst 10 dagars öppet köp. Väskor är kanske dock ingenting man vanligtvis lämnar tillbaka eftersom man oftast får "den-väskan-måste-jag-ha-känslan" och blir oftast helt förälskad i en väska, iaf jag! Så onsdagen slutade bara med lite smått och gott till angelica.

Dagen på jobbet idag gick ganska segt men jobbade med Anneli så kul var det iaf. Ett stort plus är att jag är ledig hela helgen så det ska bli grymt. Imorgon blir det lite halloweenfirnade här hos pablo och efter det kanse det blir utgång, det säger jag i för sig varje helg men det blir aldrig så. Helgerna brukar se ut så som den kommer göra idag. Jag och pablo tar fram en jätteskål med popcorn, en flaska cola och tittar på filmer och har myspys!

Ska försöka dra mig in till stan i helgen och köpa en bh, är verkligen i nöd efter en som passar bra, så ska ta med till triumf (vet någon var det ligger i stan?) eller någon annan butik som är bra på underkläder.


god morgon

har precis klivit ur en skön dusch och ska snart fixa håret. Sedan blir det en liten röksnabbis med eleonor och sen ska jag in till stan för de sista sakerna inför kvällen. Nu är systern 18, grattis :D Vi kommer att bli ungefär 24 personer i vår lilla lägenhet, känns helt skumt. Får bara hoppas att ingenting går sönder eller så.
 
Tänkte faktiskt smita in på friis & co för att kolla efter en väska till mig också, måste verkligen ha en ny nu.


btw: så har det kommit upp andra saker folk blir irriterade på
HÄR!

min syster

jag bara hatar sl, från och med nu. Jag skulle åka från Pablo imorse och skulle varit på jobbet 09.30, men jag kom dit 10.15, suck it! Mitt tåg var försenat med 14 minuter men tur som jag hade så kom ett tåg in 08.48, det var egentligen tåget som skulle gått, lyssna nu, 08.17!! Fatta, 31 minuter försent! Men jag hoppade på tåget och det gick bra fram till stuvsta där tåget stod still i 20 minuter. Sedan säger K*rringen som kör att tåget ska tas ur trafik för att det är för mkt försenat så vi får vänta på nästa tåg. När jag väl kommer till älvsjö så får jag vänta yttligare 15 minuter, trögt!

Dagen på jobbet gick också segt, tråkigt nog. Men imorgon är jag ledig så det är skönt. Ska in till stan med elena och fixa dricka till kvällen och sedan ska jag till face och få en sminkning. Sedan är det full fart hemåt för att fixa mig inför angelicas fest. min lilla flicka blir snart stor!


Jag och syrran för länge sen


syrran i somras

snabbis

SKa in och jobba om 3 minuter, har sprungit runt i centrum och letat efter det sista till syrrans present, det blev lite smått och gott. Ska också skriva klart "överraskningen" till henne :) Hörs ikväll!

vad irritera dig på ditt jobb?

Vad dagen har gått fort, tycker ni inte det? Kändes som att jag stod  på jobbet i 4 timmar fast det var 8 (inkl en timmes rast). Nu sitter jag hos Pablo och ska snart klicka mig in på tv.nu och se om det finns något sevärt på tv ikväll.

När jag höll på att blogga som mest för ett tag sen, så stod jag i butiken en dag och hade inget att göra så jag skrev ner på en lapp vad som irriterade mig på jobbet (jag var väldigt irriterad själv den dagen) och såhär såg lappen ut:

  • När folk är helt tysta, säger varken hej eller hejdå
  • Folk som ska lämna tillbaka saker och slänger fram påsen utan att ta ut saken/sakerna
  • Folk ska ska betala på krånliga sätt
    Vi tittar ju alltid så att storlekarna stämmer när folk köper skor, så:
  • Folk som frågar om det är samma storlek (vad fan tror ni att jag skulle säga till då!? idiot!)
  • - Vilken storlek har jag? (seriöst, du är typ 45 och har aldrig handlat själv eller?)

    det var bara några av sakerna jag skrev.. Jobbar du i butik och vill lägga till något? Skriv, så lägger jag till dom ;p

Från andra:


Update: det är vrkligen noll på tv ikväll!


killpoint

sitter på båten och tittar på killpoint. bara älskar att vara här. Vi kom hem vid femtiden idag från rimbo där jag ägnade helgen åt att fira mamma och hennes bror, dom hade 90-party (mamma fyller 40 och han fyller 50). Det var väldigt trevligt med övernattning och grymt god mat a la pelle!

Nu ska jag kolla lite lägenheter igen på nätet, eller i nästa paus, vill inte missa en enda sekund av killpoint, i just love it!

natti

Nej nu blir det filmtitande för min del och sedan blir det natti natti. Ska upp och jobba imorgon och måste även hitta en klänning eller ngt till mammas 40årsfest på lördag, ska bli så kul! Jag funderar ifs på att ta min "lilla svarta" och sedan köpa den röda snygga korta jackan från vila men får se hur jag gör, måste som sagt även hitta någor nytt och fräscht till syrrans fest.

Sov gott Kram!

shoppanik

Sitter på båten och väntar på att maten ska bli klar, lasange ska det bli, mums. Efter det ska jag nog in till stan och möta upp Pablo och angelo, dom ska dubbla lite och så kanska det förhoppningvis blir lite bingo :)

Innan jag kom hit så handlade jag på hemköp, där under åhlens i stan och jag fick sånt shoppingsug så jag höll på att dö när jag gick genom åhlens, jag har inte shoppat på flera veckor eftersom jag fick dålig lön pga semestern så har levt snålt denna månad.  Skulle vilja ha en ny klänning till syrrans 18-årsfest på onsdag, men det kanske jag fixar eftersom att lönen kommer imorgon. Skulle ju inte tacka nej till Leighton Meesters klänning... skulle du?



En bra start

God morgon, eller ska jag säga god förmiddag?

Vaknade nyss upp med solen rakt i ansiktet eftersom att Pablo inte hade tagit ner rullgrdinen helt. dummer! Ska snart ner och äta frulle och sedn dra iväg till Mamma och Pelle på båten, ska bli mys. Ser ut att bli ganska fint väder idag, vilket gör mig på ett strålande humör :)


älskade rosa


Denna underbara väska kan bli MIN för endast 699:-

you are so beutiful


skön dag på stan

Sitter nu hemma hos pablo efter en skön dag i stan med charlotte. Hon letade efter en klänning hon kunde ha i musikvideon hon ska spela in imorgon, nej jag är inte avis ;p Efter en några latte åkte jag ivög till spanskan som jag har börjat på i huddinge och nu sitter jag här och tittar på "make me a supermodell", vilket jag tycker är väldigt bra, dock lite tråkigt att man inte får se bilderna så bra som man fick på top model.


Hej igen, efter sisådär 2 månader!

Jag kände mig bara tvungen att skriva igen. eleonor uppmanade mig att göra det och sedan efter matchen igår, 3 fucking djurgården! Ni suger :D haha! Det ända jag blev irri på under matchen var:
Varför ska difare få kasta in bengaler mot vår målis utan att det händer ett piss medan det blir stora rubriker för att vi slänger in en tändare :S aja.. sånt är livet!

Sitter på jobbet och ska snart ut på kajen och röka (vilket man egentligen inte får, scchh!) Sen ska jag in och jobba igen. I vanliga fall brukar jag gå i affärer och köpa onödiga saker nu, men eftersom att jag har typ 300 kr kvar på kortet så sitter jag här ist. En latte för 15 kr köpte jag iaf :D Det är något jag har blivit beroende av, icke bra! Några beroenden själv? (ljug inte nu).