dansa bort tankarna

Nå, vad tyckte ni om melodifestivalen? Jag diggade låtnr 2, vad tycker ni? Vem var bäst?

Snart ska jag lägga mig, försov mig ju imorse så inatt ska jag få ordentligt med sömn hade jag tänkt. hatar att vakna upp med ett ryck och inse att man har 15 minuter att klä på sig, borsta tänderna och springa till tunnelbanan, usch!
Igår var jag ute med elena och veronica, det blev ambassadur, faktiskt första gången jag var där, och intryket var sådär, inte så bra som jag förväntat mig att det skulle vara efter att jag har hört.. men jag ville bara ut och dansa och få tankarna på annat!







Lördag

hej hopp! Är på jobbet, ikväll blir det melodifestivalen hemma :)


Jag måste säga att Danne på jobbet hade köpt den vita killtröjan så det var därifrån jag fick tipset!! Så Danne, nöjd? ;D






Mina inköp

 

Kill t-shirt, men jag var tvungen!
Kjol och t-shirt till sommaren!



Vårjacka och klänning, ska jag behålla dessa två?






det är svårt

Och så var man hemma igen.. Lunchen med mamma var verkligen lika trevlig som vanligt! =)

Dock har det börjat hända lite andra saker i mitt liv, det känns så jävla kasst.. Vill inte gå in på det innan det är spikat, men om det bli så, så vet jag verkligen inte vad jag ska ta mig till. Hur ska jag klara mig? Klara mig gör jag kanske, men det kommer antagligen att bli deppigt ett tag.. Känner bara att jag behöver skriva av mig.. Känns som att jag behöver prata med någon utomstående..  Jag och Tove som jobbar på mammas jobb (och som verklar vara en helt underbar person) har bestämt "träff" nästa helg, så då ska jag prata av mig, känns riktigt skönt.. Ibland känns det bara som att an vill skrika ut allt, känns som att man vill kunna gå in i någons huvud och bestämma hur hon/han ska tänka och göra, men ibland finns det verkligen ingenting man kan göra, har någon bestämt sig så är det svårt att få personen att ändra sig. Jag får ta det som det kommer, kanske inte ska oroa mig innan allt är spikat som sagt, men det är svårt....


Sunshine!

God morgon sunshines!

Igår var jag ledig och mötte Rosanna, vi tog en tripp till Nacka forum och där blev man lite (ganska mycket) fattigare än man vart innan besöket. Blev bl a en jeanskjol, en klänning, två t-shirts, nagellack (ovanligt) och hårspännen.
Är ledig idag också så jag ska luncha med mamma senare..

Här är mina svar på era frågor :)

Jag tycker du har jätte snygg kropp! hur gör du för att hålla dig så snygg? har du alltid haft denna kropps form eller har du varit större/mindre?:D
 - Oj, jar har ju spelat fotboll i 12 år, när jag tränade som mest var det 8 gånger i veckan. Sen la jag av i 2 år och gick upp lite men nu har jag börjat igen. Jag tänker verkligen inte på vad jag äter, utan äter det som är gott!

Vilken skola och utbildning gick du?
- Jag gick i Tyresö gymnasium, ekonomi/fotboll.

Vad exakt jobbar du med på Intersport?
 - Jag är kassaansvarig, står i kassan och ser till att allt går rätt till när någon anna står där ;)






Svar på frågor!

Hur länge har du och pablo varit tillsammans??
- Vi har varit tillsammans i 3 år den 10 mars, med ett uppehåll på 4 veckor.

Är du modell och hur gammal är du?
- Nej jag är inte modell hehe. Jag är 20, 21 i september :)

Har du tagit bilden du har som bakgrund själv? :D
- Om du tänker på rosorna, så nej! Bilderna på mig, ja!

FRÅGESTUND!!


Har ni fler frågor så ställ dom gärna, har så lite att göra, så vi kan ha frågestund nu :D Svarar imorgon, så fråga på! kram






söta ni!

Åh vad många kommentarer, vad söta ni är! Jag svarar på alla ikväll efter jobbet :) ha en bra fettisdag! LOVE!






måndag

God morgon alla glada.

Idag är jag sjukt trött, usch! Ska snart åka från Pablo och hem för att hämta syrran hos pappa. Där ska vi äta pannkakaor och sedan åka till stan och möta louise.

Senare ikväll blir det personalmöte på söderstadion, kul att platsen är ett plaus iaf, annars lär det bli långt och tråkigt..
Nje nu måste jag skynda mig, ska åka snart!







come to mami


net-a-porter.com

EGO KICK


(lägg märke till partiet över munnen, det är lika på varje bild haha)

är du en herre?



Sitter och tittar på herre på täppan, och det verkar ju helt sjukt haha. Men det är ju sånt man gillar, visst? :)

Skulle du ställa upp i det?

JA TACK!


en söndag

Goder afton!

Idag har jag haltat runt i Nacka forum och hjälpt pappa att hitta jeans. Efter ett tags letande, när vi tillslut hittade ett par så tog vi varsin latte på ett café och pratade gamla fotbollsminnen från när jag var liten.
 Senare på dagen blev det bio: Wallander - hämnden. Jag tycker den var helt okej..


Nu sitter jag hemma hos pojken och väntar på att han ska komma hem, sen ska vi mysa hela kvällen!








en dag imorgon också

Nej gott folk, nu ska jag ta ett bad och läsa Gossip girl och sedan blir det till att hoppa i sängen! Har huvudvärk och knär gör ont. Imorgon ska jag och pappa handla jeans åt honom, sen ska jag bara slappa, skönt!

Natti natti








aj mitt knä!

Gud jag är helt död idag. Träna brottning med laget imorse, och det var då det hände.. Jag skulle brottas med Monica och hons tår bakom mig och håller runt mig. Jag sätter in mitt ben mellan hennes för att få balans och då drar hon bakåt och sätter sig ner på mitt ben så det viker sig! AAAAAAAAJ!!!! Ja jag erkänner, jag började störtgråta (tyck synd om mig!). Det blev inte svullet men jag haltar fortfarande och det gör så jävla ont när benet inte är i högläge. Jag är ingen som springer till akuten så jag får se hur det är med knät imorgon.

Sitter nu och tittar på melodifestivalen och det var verkligen ingen låt som jag tyckte om ikväll, förutom Molly´s, hon har jättefin röst!



Gamla fotbollsminnen! Miss it!







vad gör du?

rast rast rast, i love it!

idag står jag bara och packar upp kläder och det är så skönt, tiden gårf ort och man har saker att göra hela tiden.
Vad gör du för att fördriva tiden på ditt jobb? :)







träning idag

Idag har jag bara varit hemma och tagit det lugnt. Har kikat på Beck med syrran och läst lite gossip girl. Snart ska jag viäg på träning, det är bara spel idag så det kommer att bli sketakul :D





mysigt vi hade

Så, vad gjorde ni för mysigt igår då? Jag jobbade till 17 men efter det mötte Pablo mig vid jobbet så handlade vi allt som behövdes till kvällen.  300kr fattigare kom vi hem till mig och började göra pizzadeg, som ingen av oss gjort förut, men det gick bra. Här kommer bilder från kvällen, ni för tolka dom själva :)


















mys

Nu ska jag ta ett bad... myyys!

här är det jag köpte idag, armbanden kostade bara 20kr :)

  







ett lack idag igen

Jag tänkte att jag inte skulle blogga idag pga att jag skulle se i era bloggar vem som vann top model. Jag var ju på träning igår och missade finalen, och ska se reprisen på söndag! Tråkigt nog så ser man på blogg.se´s stratsida vem som vann, skit också!

Idag var jag i stan, lunchade med mamma och sedan gick jag runt och tittade i lite affärer. Jag köpte ett par örhängen och armband på ur&penn, och det blev nagellack, täckstift och mascara på H&M, som har 20% på valfri vara. Jag hade ungefär 10 kuponger så jag fick 20% på varje sak :)

Nu håller jag på att ladda ner gossip girl, h-e så segt det går!!








serien

God morgon mina kära läsare, ni har blivit ett par stycken nu :) Kul!

Idag är jag ledig och ska bara ta det lugnt, håller på att fixa gossip girl serien, har faktiskt inte sett den haha. Men nu när böckerna snart är slut så bestämde jag mig för att se serien :)

Snart så

Nu ska jag snart dra iväg till melle och bebben så dom får sina presenter. Längtar verkligen tills jag får träffa den lilla pojken :D Och jag kan bara säga att jag är SÅ avundsjuk!!!



Jag och min älskade melle, sjukt länge sen! haha :D

träning, shopping

Har försökt få tag på melle hela dagen idag och tillslut svarade hon på mina mess haha. Hon är en upptagen mamma nu. jag ska åka och hälsa på henne och lillen imorgon :) Bilder kommer nog då :D

idag har jag träna brottning (med fotbollslaget), vilket var GRYMT jobbigt, brottningsfys är inte att leka med. Tur att jag aldrig började med det!
Nu sitter jag på båten, ska snart äta middag och sedan blir det melodifestivalen. var och shoppade lite på Gina idag också, lite kläder att jobba i och så.. mys!

Melle fick en bebis!

Min lilla älskling vän melle födde sin lilla bebis idag :D 11.02 kom den lilla pojken ut. Grattis till henne! Eftersom jag var den enda vän som inte var där så sprang jag iväg och köpte en liten present på rasten.. är på jobbet nu och senare ikväll blir det bio med charlotte :D

aj aj

Sitter på jobbet och huvudet värker :/ Usch inte alls kul! Ska försöka stå ut hela dagen iaf. Sen ska jag hem till Pablo, vi ska mysa hela kvällen för han åker till Prag imorgon :) :(

Vill verkligen se "i taket lyser stjärnorna", någon som sett den? kram

ny mobil

Nu är den nya mobilen köpt :)

skojj träning

Träningen igår var jätterolig och jag kommer nog att fortsätta träna, wiie :D
tack älskling för att du puschade mig! Love you!

fin lägenhet

Tänkte egentligen inte träna något mer, tror jag iaf! Men Pablo har tvingat mig att åka dit ikväll också, eftersom det bara är 2-mål. Han tror att jag ska tycka att det är roligare då haha.
Jag ska nog säga till tränaren att jag antagligen inte kommer att spela mer...


Var och tittade på lägenheten idag och den var jättefin, utgångspriset ligger på 1 250 000, men vi har inte varit på banken ännu, men nu skrev iaf upp oss på intresselistan.

 
  

Bilder på lägenheten är lånade av hemnet

Nelly.se

Var inne på Nelly.se och kollade lite skor. Någon som har beställt därifårn förut och vet om det är bra eller inte?
Och sen kan jag inte bestämma mig vilket par jag ska skicka efter!


pip pip

Vaknade av att jag fick ett sms imorse:

Har bokat resan till egypten nu baby :)
totalt *****kr. Puss på dig!


Jag behöver kanske inte berätta att han gillade resemålet jag hittad, det ser ni ju själva.


God morgon förresten :D

mina sju sanningar

Jag fick en utmaning av Eleonor, för typ 1 vecka sen.. haha

Regler: .
1.Länka till den som taggat dig
2.Berätta sju personliga sanningar om dig själv
3.Tagga sju personer i slutet av ditt inlägg
4.Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de uppmärksammar att de blivit utmanade.

Så, mina sju sanningar...
1. Jag är beroende av Qudrapop (på mobilen)
2. Jag har läst gossipgirl-serien 3 gånger
3. Jag målar mina naglar minst 3 gånger i veckan
4. Jag är beroende av popcorn
5. Jag tänker skriva en bok innan jag är 40
6. Jag har inte varit singel sen jag var 17 :)
7. Jag skulle inte klarar en dag utan att prata med min mamma







måste bara skriva att jag tänkte att jag skulle se vilket av mina inlägg som fick den första kommentaren, och det inlägget handlade om the holiday, och den filmen går precis nu på 3an! Scary!

hett resemål

Sitter och drömmer mig bort. Har kikat in på vings hemsida och tittat på lite resor för mig och älsk i sommar. Han vill åka utanför europa men jag har inte varit så på den idén, men nu har jag hittat det perfekta resemålet, och det perfekta hotellet! Ska visa Pablo när han kommer hem och jag hoppas verkligen att han tycker om det också.

Så sätt er tillbaka, känn värmen, tänk att du sitter vid poolen i bikini med en laptop i knät, och ljut av dessa bilder!












rätt pizza

Jag och Pabben har just kommit på att det är bättre att köpa en lägenhet till fast pris, eller vi tror det iaf :) Då är det väl först till kvarn som gäller?

När jag kom hem till Pablo efter jobbet idag så hade han köpt pizza till mig, precis den jag ville ha. tack älskling!
Sitter just nu och tittar på top model reprisen, sen måste jag nog ut och röka, vilket jag skulle sluta med men det gick inte alls bra. Efter det blir det till att spela poker på datorn eller ngt sånt. Pablo är på träning så han kommer runt halv 10, sen blir det mys hela kvällen!