tårar som rinner

fuck, hejdå  allsvenska, hej superettan :'( Jag vill inte..




                                                                                        dig ska jag följa tills jag dör


Veckan i korthet

Så var kameraladdaren hittad, skönt! Det är så mycket roligare att blogga då. Förra helgen var jag, eleonor och jessica i kaknästornet på fest, men jag stack iväg till båten ganska tidigt och sov där, eftersom att jag jobbade i helgen..

 

Vi veckan har jag bara jobbat, men idag var jag ledig så jag var på en timmes massage, så skönt! Efter det tog jag en tripp förbi hemtex och köpte bäddset och lakan i satin.


F*CK!

Det har fortfarande inte blivit några bilder på mina nyinköpta saker.. för att jag hittar inte min laddare till min kamera :( HJÄLP!!!







jobbet

Segt på jobbet, har precs tjockat mig med Mc´donalds :)
efter jobbet ska vi iväg och fira min kusin och sen ska jag hem och ta det lugnt, jobbar inte förens tosdag nästa gång :D







svårt val

Välj vilken kille du vill, Cristiano Ronaldo, Orlando Bloom, Aston Kutcher, någon annan  fan vet jag! Nu får du välja mellan 2 saker..

1. ha sex med honom och ingen fick veta
eller
2. gå och hålla honom i handen på stan så att alla såg

vad är ditt val, och med vem? (nyfiken)






tack för idag syster

Så var man på båten igen då, ganska länge sen. Men mamma lockade med god mat och tv så det blir super! Kom hit för ett tag sen, gjorde mig en latte och satte mig på bryggan men pelles stickade tröja, en jacka och cigg oc samtalade med Rosanna, mys! Nu sitter jag här helt ensam och väntar på att mamma och pelle ska komma hem..

Blev ganska (läs; för) mycket shopping för min del idag.. ett psr stövlar från Vagabond, som jag inte ens tänker gå in på vad dom kostade, en kofta, ett par leggings och en ansiktsmask. Bilder kommer upp imorgon eller på onsdag. Jag verkligen älskar leggingsarna jag köpte, dom är i vanligt svart tyg men på sidorna är det latex, underbart! Så lite fattigare - men grymt mycket snyggare ;) (så får man tänka, visst?)







drar in till stan

Godmorgon folket! Allt bra idag?
Jag vaknade upp av ett mess från syrran där hon frågade om vi skulle åka in till stan, låter mysigt tyckte jag! Så nu sitter jag här, ska snart äta och göra mig iordning för att sedan dra mig in till stan. Det enda jag ska köpa är sminkborttagningsmedel, shit vilket långt ord haha. Någon som vet något sbm som är riktigt bra? Jag har bara hittat sånna som är bra men jag vill ha ett riktigt bra :p help?






söndag

Underbar dag! Vaknade vid 11-snåret och satte mig för att titta på tv, fanns dock ingenting att se men jag var väldigt nöjd med mina köttbullemackor som jag åt med ett riktigt stort glas mjölk. Efter det bar det in i duschen och sedan iväg till söderstadion för match! Riktigt jädra nervös var jag, hade nästan ont i magen. Skulle vi förlora denna match så skulle jag kanske ha tappat all tro på att vi skulle kunna hålla oss kvar i allsvenska till nästa år. Minutrarna gick, nervöst och kallt.. stämningen helt okej. Precis innan halvlek så skjuter Simon Helg (våga skjuta tuff att göra mål) bollen rakt in i nätet och Bajen leder en match för första gången på väldigt länge! Vilket känsla! Ska jag vara riktigt ärlig så kom det faktiskt en och annan tår.

Efter en skön vinst (även fast vi skulle ha satt våra chanser) så drog jag och Joki in till 54 och åt middag, Joki bjöd, tack! Efter det blev det några drinkar och sedan hemgång.

Väl hemma blev det ett varmt skönt bad efter kylan och nu lite dator.. Ska snart lägga mig och sova, underbart!








skorskorskor


YEEEEEEEEEEES!

FAN VAD SKÖNT MED 3 POÄNG BAJEN!!!!


lördag

Vaknade vid 14-tiden idag.. skönt! Blev en lång kväll på söder igår, 54 kl 19.30, sedan arken (en BK innan faktiskt), malmen och sedan donken. Var hemma vid 03.30 :p Ikväll var planerna att dra hem till Karolina och sedan dra ut men får se om jag orkar det. Kommer nog iaf åka till henne så får jag se om jag drar med ut.

Sitter här och ska snart ta ett bad, har tvn på i bakrunden och jag bara väntar på att kalmar ska göra mål mot örgryte.. men örgryte leder med 2-0. segt!!!







snart ledig i 3 dagar!

På jobbet, bara 3,5 timmar kvar. Efter det blir det 54a med Rosanna, mys!!







godnatt

helt seg.. har precis duschat och kikar idol nu. Sen blir det sängen och boken, är jättetrött! Puss på er alla!






i väntan på..

Hör av dig snart. Jag hatar att vänta på folk, för att jag kommer aldrig sent själv. Och om jag säger att jag ska ringa efter 10 minuter så ringer jag efter högst 10 minuter och inte efter 3 timmar..

men dig kan jag vänta på, iaf ett litet tag :)








min syster <3

..och så var man hemma från jobbet.. har inte mått särskilt bra idag :/ Hoppas det blir bättre efter någon timmes sömn.. Syrran är på g hem och hon ska laga mat åt oss, så sötnosig min syster är!