hostanfall

Sitter och myser i soffan och kollar ett gamalt avsnitt av top model! När programet är slut så är det mindre än 2 timmar tills jag ska möta Louise och lämna sverige i en vecka!

Fick ett hostanfall inatt runt 4 tiden, det var hur jobbigt som helst och det pågick i ca 30 minuter, trodde att jag skulle dö! Hoppas bara på att det blir bättre till denna vecka!!

SEX!

Galet sexigt det blev med mina nya lakan, fångades inte så bra på bild men ni får tänka er det lite mörkare, lite glansigare och två heta kroppar invirade tillsammans!




packat & (nästan)klart

Skoja inte! Nu har jag gått in i dörrkarmen och fått en fin bula i pannan. Matchar mitt blåmärke till ben också, jag kommer att vara sjukt snygg på stranden haha!

Nu är nästan allt packa, har lagt upp allt på sängen och det ska snart ner i väskan, mina nymålade naglar måste bara torka innan jag kan göra ngt :p






porr!

Känner mig bättre idag (tack gud), men jag hostar som bara den! Har köpt på mig hosttabletter, nässpray och massa andra saker för att klara mig i Turkiet. Fick även tag på en långklänning och armband :D Köpte även boken Att älska som en porrstjärna av Jenna Jameson, den sägs vara jättebra, jag ska börja lite när tvätten är klar så får vi se, den är iaf hur tjock som helst, ca 600 sidor.


god natt?

Ingenting på tv, segt! SKa äta mina nudlar och sedan gå och lägga mig. F har varit här och hållt mig sällskap nästan hela dagen, tack gubben :D

Imorgon måste jag in till stan och fixa det sista inför resan, var ju för sjuk för att orka ta mig till stan idag, men imorgon måste jag som sagt!!

16 and pregnant

Stter (eller ligger) och kollar på 16 and pregnant, det är seriöst helt sjukt. Vissa klarar sig bra men andra är ju helt korkade. Och mammorna som inte ens stöttar sina barn som blir gravida! Blir bara sur av att se det, kanske ska byta kanal!


bokförslag?

Usch jag är helt förkyld nu, och det är bara 2 dagar kvar tills jag och Louise åker. Jag ska verkligen bara vara hemma och dricka te idag, skulle ha träffat mamma men får göra det imorgon ist :) Måste även växla pengar, köpa ett kontantkort och en bok :p

Någon som har ett bra bokförslag? :)

Jag vill ha popcorn!

Sitter och väntar på att syrran ska komma hem då att jag kan få popcorn :) Är så sugen på det, choklad och cola :D


syster

Har precis kollat 2 filmer med F, jättemys! Ibland känns bara allt så rätt!

Stinas kyckling åkte precis in i ugnen och snart kommer syrran hem så det blir middag för två för första gången på väldigt länge. Trotts att vi bor tillsammans så ser jag henne väldigt sällan, och jag saknar henne faktiskt riktigt mycket.


skiträdd

Tvättade mina älskade converse för första gången, var helt nervös men det gick bra. 30 grader snabbtvätt :p  Dom blev inte helt rena men det var bättre än innan iaf :)

Innan


Efter


Helgen i bilder


Fredag på mango


Blåmärke efter lördagens match


Minigolf i knivsta


På väg hem från mormor och morfar


God morgon

Underbar helg med mormor och morfar. Nu sitter jag här efter en sjukt trevlig måndagskväll med minigolf och bowling! Börjar känna mig lite risig men jag ska vara hemma varje dag nu tills jag åker med min älskade louise till marmaris på fredag :D Kommer att bli helt sjukt!

Sitter och moffar mackor med netti nu, så see yaaa all! ;D

Fredag - All in?


lugn utekväll!

Var sjuk igår men lyckades ändå ta mig till stan för att luncha med mamma, det var jättetrevligt. Idag har jag mått bättre och det blir nog en tur till mango med carro ikväll :) Skulle blivit filmkväll men det blev ändrade planer.
Kommer att bli en lugn kväll eftersom att det är match imorgon och vi ska krossa. Första matchen på väldigt länge så får se hur länge jag orkar springa haha.

3-2 :D

SÅÅÅ SKÖNT!! Vinst med 3-2 mot assyriska, riktigt bra och spännande match! Jag var sjukt nervös och det var utan tvekan de längsta sista 5 minutrarna i svensk fotboll haha!!

Igår blev det fest i norsborg med ingen mindre än Sebbe Castro-tello och grabbarna, riktigt trevligt pojkar som även följde med mig och nettan på matchen idag. Kan bli en åktur dit ikväll igen, man är ju ledig imorgon :)


ute, inne?

Skulle ha jobbat idag men vaknade upp med enorm halsont och kände mig helt varm, nu känns det bättre men halsen svider fortfaramde :( Kanske blir bio ikväll, vill se den där 7X - Lika barn leka bäst! Samtidigt vill jag träffa A så vi får väl se hur det blir.
Min älskade Louise hade tydeligen raggat upp några latinos igår som hon kanske skulle träffa idag (och hon ville självklart ha mig som sällskap) eller senare ikväll rättare sagt.

Kanske blir hemmakväll också, med tanke på hur jag mådde imorse, you never know!

Onsdag

Aaaaah för mycket fest nu.

Har börjat jobba lite på intersport igen och det känns bra :) Saknar såklart cocodrilo :p
I måndags var jag på hammarbys bortamatch mot norrköping och fy fasen vad sur jag var! När domarjäveln dömmer straff när vi skulle haft frispark så deppar man ju fan ner totalt, domarjävel!!! Men men det blir nya tag mot assyriska och jag hörde någon viska något om fest efter? ;D

Nej nu ska jag äta min goda korvstroganoff :) KRAM!


Det regnar grabbar (och drinkar)!

Har ni sett Dirty dancing 2? Så kändes det på mango igår, svetten rann och alla stod så nära varandra, dirty! ;) Jag, Carro & esteban började på fenix där jag och carro flörtade till oss lite drinkar (nej inga drinkhoes, vi är bara allmänt söta) innan esteban kom. Sedan drog vi till mango och dansade hela kvällen, grymt! Skönt att komma bort från verkligenheten och bara vara inne i musiken.
Träffde på många bekanta ansikten igår också så kvällen blev hellyckad.

Nu blir det snart mat hos farmor och sedan får vi se vad denna lördag har att bjuda på, orkar man en utgång för 4e kvällen i rad? Njjaa, jobb imorgon, 13 timmar!


ska man vara fin får man lida pin!

Skavsår efter skorna igår!


3e dagen fest i rad

Tror det var första gången jag var ute en torsdag, men kvällen blev grymt lyckad :) Jag och nessa var på ojojoj´s 1års-jubileum med massor av folk och sedan var vi på mosebacke en stund. Ikväll blir det utgång igen, shake shake, whoo whoo!!

brunch!

Trevlig kväll igår, blev lite isla, fenix och 54 :)

Idag är det ju jättefint väder men jag har inga planer alls, vaknade för en stund sen så ska snart få i mig lite brunch och sedan får vi se vad som händer!

fixa fixa

Hemma från träningen, nu ska jag fixa mig, utgång ikväll... whoo whoo!!


på jobbet


fusball :D

Next; fotbollsträning  ;D

bitches goes loca!

Allt skitsnack som har gått om iphone 4 är skitsnack, den är grym :D

Idag är det träning och sedan drinkar med flickorna, alexandra åker tillbaka till USA imorgon så ikväll blir vi Locas!!!