2 fucking dagar kvar!

Blev inte särskilt mycket skaka rumpan för mig och Louise, varken i fredags eller igår!
 Efter att ha åkt ut i kvartsfinalen i rissnecup så var jag på otrligt dåligt humör.. så efter att motvilligt ha fixat mig och satt på mig min älskade döskallering så åkte jag och mötte Louise i medborgarplatsen. Louise såg inte ut att vara på mer danshumör än mig så vi gick till BK, åt choklad-cupcake med glass och åkte sedan hem haha!

Nu ska jag snart lägga mig i ett varmt bad och läsa min bok, "gold diggers". Imorgon blir det till att börja packa inför resan, bara 2 fucking dagar kvar!

redhead?

Funderar på att testa en hårfärg som ännu inte har prövats på mitt lilla huvud, nämligen rött!



snyggt va? ;D


god morgon

Igår kväll kom Louise hem till mig och vi satt och drack te och hade djupa samtal hela natten, det blev så sent att vi fick sova i samma säng, mys! (även om hon tog lite för mycket plats ibland).

Idag ska jag iväg till ekerö och titta när min yngsta syster spela tunering, det ska bli skoj fan attans. Sedan kanske det blir ut och skaka rumpan med Louise, jag jobbar ju imorgon så får se vad som händer!


dataspel

Ledig idag, grymt skönt!

La precis en en tvättomgång i maskinen och nu ska jag sätta mig och spela roller coaster, tihi :) BÄSTA!

vill ha sol nu, inte om en vecka!

Blev afterwork med Jessica & alexandra, riktigt mysigt! Vi drog oss till högbergs där vi åt och slingrade drinkar. Jag åt en spagetthiröra med schampi :D Efter det drog vi oss vidare till högbergs och efter det blev det hemgång. Efter detta jäkla väder så tog det mig säkert 15 minuter att ta mig hem från tunnelbanan när det brukar ta ca 5.. skitsegt, HATAR snö! Skönt att man snart åker iväg en vecka iaf! Längtar som fan!!

Vårt hotell :)



 

 

 


och så blev det tisdag


2 mål, en assist & en blodig matchtröja

Vi gick vidare :D Ska spela slutspel på lördag, fan vad kul!

Idag blev det Forum nacka med Rosanna, en väldans massa shoppande. Det var helt underbart att träffa Rosanna igen, har sknat henne!

ay mami

Idag blev det snabba cash på bio med trevligt sällskap! Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om filmen, jag älskar boken, så det är svårt att säga.
Något som däremot är grymt med filmen är Joel Kinnaman, daaaamn boy! Sexigare man får man nog leta efter :)

Just nu sitter jag, syrran och Milla och väntar på att klockan ska bli 00.00 så att vi ska åka iväg på nattunering, fotboll såklart! Malin, evelyn och Elin är på väg hit och det lär bli spel tills vi ska dra!



en onsdag

Jag är grymt irriterad idag =/ vill bara hem. Sitter på jobbet och har rast, ny f*n vad man är trött på alla matställen här i centrum, det känns som att man äter samma mat varenda jäkla dag!

Ikväll ska jag hem till mamma och få god mat, hoppas på en bra film också!

en tisdag

Folk är sjukt irriterade på jobbet idag, och det smittar av sig! Idag har jag ingen lust alls att vara här men jag får göra det bästa av saken! Jag har inte skrivit opå länge och vet inte om jag ska börja igen, kände bara för att skriva av mig lite nu!

Igår var det träning, löpning & fys, fy sjutton säger jag bara, träningsvärken börjar sakta men säkert titta fram och imorgon kan jag räkna med att behöva hjälp när jag ska gå upp från sängen!

Nej nu blir det till att gå in och plocka upp sportbh:ar, kuuuuuuuuul!