jobb

Ska iväg och jobba på cocodrilo idag, börjar 12 och vet inte när jag slutar, men jag vet att andra har jobbat till 01.00 :p Jag är så sjukt trött, men jag börjar nog vakna till lite snart hoppas jag :)

Hoppas att ni alla får en superdag ute i solen ;D Puss

hoppet?

Lösenordsskyddat


egokick


VM, Spanien - Portugal

Spanien - portugal
jag hejjar på portugal och min snygging c.ronaldo
även fast många av mina idoler från barcelona spelar i spanien

 

C.ronaldo mot David villa, vem avgör?


sushi och fotboll?

Så har man kommit hem efter en heldag på långholmen, helt underbart men är grymt trött nu. Ska nog se spanien - portugal hemma, någon som vill komma över? Hatar att sitta hemma själv på kvällarna. Det är så himla tråkigt. Btw, jag vill ha sushi, så om någon kommer över så köp med det ;D

mardrömmar

Imorgon blir detlångholmen med lite folk, gott gott :) Sola och bada utan pinjacolada, men det blir cola ist :D Undra om man ska våga ta på sig baddräkten imorgon kanske, men det kommer ju bli en sjukt ful bränna så det får nog bli min vanliga bikini. Får se hur det blir med jobb imorgon men i helgen ska jag iaf jobba på IS, har faktiskt saknat det lite hihi! 

Tänkte försöka sova snart men mina mardrömmar äter upp mig inifrån, så jag vill inte ens sova, när hade dom tänk sluta!!  


HIF

Härligt bajen med 3 poäng :D Simon och Linus, vad ska man säga!!

 


känner för lyx!

God morgon alla :) Fick sovmorgon idag, hur skönt som helst! Ska snart hoppa in i duschen men för tillfället är en upptagen. Det KAN ju bli sushi idag, känner för lite lyx :D

Kom igen bajen, 3 poäng idag tack!¨


<3

Tack älskade Jeanette för att du möter mig i stan och sedan sussar hos mig :) kärlek!





älskade mor


vad orkar jag?

Kom precis hem från mormor och morfar, orkade inte vara bland folk och nu när jag sitter här hemma helt själv så orkar jag inte vara själv heller :/ Skulle ha tagit en promenad med jess men hon blev för trött.  Vad ska man hitta på då, det är ju faktiskt lördag, men jag känner verkligen inte för att göra något spec, saknar att bara sitta hemma och dega med någon haha.

Jag kanske borde sätta på någon film, men det blir efter vm isf :)


Midsommar

Är så himla trött men tänkte skriva lite ändå, kommer ju inte att vara hemma på hela dagen imorgon.

Mamma väckte mgi vid 08.30 då det var champangefrukost och efter det kom jeanette och angelica och vi solade och bada till klockan 3 då det blev sillunch. Efter det åkte jag och syrran till pappa och åt ännu mer mat (a) och sedan blev det hem för att byta om till chilematchen. Spanien vann med 2-1 men chile gick vidare ändå :)

Jag är sjukt trött och ska sova så därför blev min midsommar så kort beskriven :p

 

 

 

 



Det är en dag imorgon också, godnatt <3


Dagens dumma!

Jag coh syster sitter på tunnelbanan:

Angelica: Titta där är en kille som också hejjar på Chile!
Jag: Nej, det där är en spanientröja.
Angelica: Är inte det samma sak?
Jag: Samma sak?
Angelica: Ja? är inte chile en stad i spanien?

Dumma syster ;D

Glad Midsommar

Så har man haft champange-frukost, drack bara ett halv glas för alkohol på tom mage är inte riktigt min grej. Det fick bli latte ist :D Nu är nettan påväg hit och jag ska snart lägga mig på däck och sola, sedan ska vi åka iväg och bada och sen åker min nya sommarklänning på :)

Glad midsommar!!

Plus i kanten till mig!

Har precis kommit till båten efter provjobbet på el cocodrilo :) Det gick jättebra och dom vill att jag ska komma tillbaka! Jobbade 6 timmar men det kändes som kanske 4, tiden gick fort men det gör det alltid på nya jobb. Jag kom in i det jättefort men dom skrattade åt mig när jag inte kunde uttala vad maträtterna heter, fan det är ju svårt! Gästerna var jättetrevliga och sa att dom inte kunde gissa att det var min första dag, dom tyckte inte alls att det märktes, plus i kanten till mig :)

Imorgon ska mamma väcka mig kl 08.30 och då blir det champange-frukost, min mor ska få mig full haha. Sedan kommer min efterlängtade nettan hit och solar med mig till kl 15 då det blir sillunch :D Får inte glömma chile - spaninen kl 20.30, viktigt!


iiiih!

Hemma nu igen, ska snart iväg och prvojobba haha, är så nervös :S :P AAAAAAAH ;D

kan inte sova

usch inatt har jag sovit oroligt.. har vaknat stup i kvarten och nu är jag jättetrött. Ska iaf in till stan och lämna tillbaka jeansen och sedan provjobba, nervöst :p

egoklick


helt slut - fotboll <3

Är helt jävla slut. Kom precis hem från fotbollsträningen och fy fan vad kul det var!!! ÄLSKAR FOTBOLL!!! Eftersom att jag inte har ätit särskilt mycket sen jag kom hem från Rhodos så var det extra jobbigt men nu är jag hungrig för första gången sen jag kom hem (för nästan 2 veckor sen) så det var nog bra att jag rörde på mig lite.

Nu ska jag göra hamburgare och sedan duscha och ta ett långt bad, imorgon ska de nya kläderna och skorna på och så drar det iväg till båten för att sola :)

Break your heart!

Now listen to me baby, before i love and leave you! - Jo jag kanske borde ha lyssnat, men icke det inte! Att allt kan bli så som vi drev om, ganska komiskt faktiskt, men jag klarar inte av att höra låten haha!

Idag har det blivit shopping, kanske lite för mycket men jag ska lämna tillbaka ett par jeans som jag köpte, jag köpte dom av en anledning som inte finns längre, den flög iväg.

Ikväll ska jag träna med Bagis, kommer inte orka springa men ska göra mitt bästa och imorgon ska jag iväg och provjobba, längtar som bara den!!




Promenad

en promenad i natten, tack jess :)


Chile, bada och grilla!

 

Igår var jag, Louise och Marie på El cocodrilo och såg chile spela, dom vann med 1-0 :) VIVA CHILE! Gyrm stämning och grymt skönt folk. Kan bli ditgång på fredag också! Efter matchen drog vi hem till mig och kollade på Fame, det var väl sådär men är glad att jag inte såg den på bio.

 

Idag åkte vi först till något bad vid älvsjö/fruängen men efter någon timme åkte vi vidare till båten på Djurgården och solade där. Åkte också ut med den lilla båten och tog oss ett dopp, så jäkla kallt. Ändå hoppade vi i några gånger var. Solade lite mer och åkte sedan och handlade iför grillkvällen :) Allt blev lyckat och nu sitter jag hemma och ska snart sova.

 


:)

se framåt, allt blir bättre :)

..

Jag önskar att du kunde se hur jag egentligen mår

...

Ibland vill man bara skriva saker men vill inte att andra ska se det, tacka lösenordsskyddade inlägg :) 
Ska träffa Louise idag och sen ska jag försöka ta mig till skärholmen och träffa Elli, melle och jess!

AAAAHH!

Lösenordsskyddat


Livet är underbart!

Ah jag får panik med stort P, alltså Panik!! 
Jag vill se bajenmatchen men har inga pengar att gå för och jag hittar ingenstans på internet där man kan se/lyssna gratis.. 
Idag har det annars varit en underbar dag, Vaknade vid 06.30 (det var dock inte så underbart) och gick och hämtade upp Evelina och åkte med henne till tyresö där hon skulle spela golf. Hon gick ut 09.20 och jag fick inte följa med så jag åkte till båten och gjorde mamma sällskap med en latte innan hon skulle gå till jobbet. Vi vandrade från Djurgården till gallerian där vi satte oss och jag år sushi :) 
Klockan 12 blev det raka vägen till medis/melanders för att möta upp Louise och Marie och titta på Chile, vinst!!! :D Efter matchen tänkte jag och Louise gå och se den nya dansfilmen Street dance men den gick inte för ens klockan 18 så vi åkte hem till henne, la oss på hennes gräsmatta och solade och snackade sex hihi :D Sedan blev det "matlagning" och nu sitter jag i lägenheten i kärrtorp och väntar på Jonte!
Livet är underbart!

ses snart sverige

Sitter på kosats bar och väntar på chefen, han ska skjutsa mig till flygplatsen om ca en timme. Ska försöka äta något också eftersom att jag bara ätit soppa på ca 2 dagar. Är skithungrig men såfort jag tänker på mat börjar jag må illa :(

Bara några timmar kvar tills jag är hemma i sverige nu, känns så skönt. kommer att sakna emma sjukt mkt men hon kommer att klara detta :)

Ses snart sverige :D

Till mina systrar

Älskade evelina du är så underbar. Alla dina kommentarer får mig att må så mycket bättre här borta. Utan dom tror jag inte att jag hade klarat att vara här. Du är så stark, modig och underbar. Jag älskar dig så mycket! jag är så stolt över att vara din storesyster, är jävligt stolt över att vara Angelicas storesyster också. Ni är så vackra och jag kan inte med ord förklara min kärlek till er. Att bara ha varit borta i en månad känns tomt, att inte kunna krama dig Evelina och att du angelica inte är hemma när jag kommer hem från jobbet, finns liksom inte riktigt någon att prata med.

Ni är bäst bäst bäst och jag älskar er båda så himla mycket!!




Till mina systrar

Älskade evelina du är så underbar. Alla dina kommentarer får mig att må så mycket bättre här borta. Utan dom tror jag inte att jag hade klarat att vara här. Du är så stark, modig och underbar. Jag älskar dig så mycket! jag är så stolt över att vara din storesyster, är jävligt stolt över att vara Angelicas storesyster också. Ni är så vackra och jag kan inte med ord förklara min kärlek till er. Att bara ha varit borta i en månad känns tomt, att inte kunna krama dig Evelina och att du angelica inte är hemma när jag kommer hem från jobbet, finns liksom inte riktigt någon att prata med.

Ni är bäst bäst bäst och jag älskar er båda så himla mycket!!




segt!

Dagarna går så segt nu när jag vet att jag ska åka. Ikväll drar de andra till det andra hotellet och jag ska göra ljudet för magishowen igen, ska försöka hitta mitt papper men det verkar vara borta :/

Ska fixa mig nu så jag kan logga in efter, folk tror ju att min rast börjar om 30 min haha :p men jag har ju översättning idg kl 18 så fick rat en timme tidigare. puss på er!

hem hem hem

Resan hem är bokad, på söndag länmar jag rhodos och åker hem till sthlm, känns helt rätt :)

Idag var jag och emma på vattenlandet och det var jättekul. Bilder kommer upp senare :) Snart ska jag duscha och sen blir det ut och äta, MYS!

:/

Idag pratade jag med chefen om en eventuell hemång. Saknar allt där hemma som fan, vännerna, bajen, familjen, jonathan. Det är inte som jag hade tänkt mig men ska försöka tänka positivt och se. Ska prata med honom igen om en vecka och se hur det blir. Är bara så rädd att jag ska ångra mig sen, men känns det inte bra så är det helt enkelt så.

Backstage mamma mia

Mamma mia showen gick bra igår, publiken älskade den :) Här är lite bilder från backstage!












Mamma mia ikväll

Idag har jag bara haft kidsclub men dagen har gått fort, ska iväg på "coktailpartyt" vid 6 och översätta det hotellchefen säger och sen ska vi iväg till aegean och ha vår första Mamma miashow, jag ska vara bakrundsdansare. Ska ha på mig jättefina glittriga kläder haha :) Är inte så nervös (än iaf) men jag tänker att det får gå som det går.

Saknaden av alla där hemma är enorm men försöker att inte tänka på det, men min kära älskling poppar upp i mitt huvud precis hela tiden, KOM HIT NU JONATHAN!!!






Evelina & Angelica - älskar er <3

ont :(

Har sådan jävla mensvärk så kunde inte jobba nu på morgonen, ska lägga mig och läsa och försöka sova nu så att det blir bättre senare så jag kan jobba. skittråkigt att vara här, bara vara och inte göraq något.

ledig dag :)

Jag och emma har haft vår lediga dag idag, den första på 2 veckor, grymt skönt :D Vi har varit i Rhodos stad och i gamla stan, köpte en vattenpipa som vi sitter och smuttar på just nu på balkongen :p Igår var vi ute i rhodos stad och det var sjukt kul, bara jag och emma. Träffade lite folk man visste vilka dom var hemma från sverige, liten värld haha.

Nu ska vi snart iväg och äta middag, och sedan ska vi nog sova tidigt :p



Har varit väldigt hemsjuk men känns lite bättre nu, vill dock hem till min älskade familj och min älskade Jonathan!