Torsdag

Är du också trött? Vaknade runt 11 imorse men kom ju inte i säng förens runt 03.30 så fick inte sova så jättelänge. Åkte iväg till jobbet och jobbade mina 4 timmar och åkte sedan hem till farmor och åt middag, sen blev det idol med lillesyster.

Tycker det är så gulligt när östermalmsmammorna kommer in runt 3-4 när de hämtat barnen från dagis och tar en fika, barnen är alltid så fint klädda och uppför sig hur sött som helst :) Gringa tanter och farbröder gillar vi dock inte haha!

Kasta honom! :)

God morgon. Gårdagen blev inte riktigt som planerat, då musiken bara fick godkänt och en viss man helt glömde bort vad respekt heter! Dejtar du en tjej så stå fan inte och "flörta" med andra tjejer framför hennes ögon, och om det nu bara är dina vänner så var mogen nog och presentera dom för varandra!! Även om du är en riktigt player och leker med massa tjejer samtidigt så gör det fan i mej inte framför min väns ögon! Det är bara att kasta honom vännen, och det vet du :))

Ikväll kör vi!!




Skaka!!!

Så har man jobbat klart och är på väg till träningen. Carro kommer och hämtar mig och sen blir det it och skaka rumpan ett tag :))

God morgon

Härlig dag! Solen skiner och allt känns bra. Sitter på bussen på väg till jobbet, ska jobba på Intersport idag och sen är det träning på kvällen :) Ambar ska också jobba idag, wiie :D Gick och la mig väldigt tidigt igår också, snacka om att man känner sig piggare och fräschare när man vaknar då :))

varför känner jag mig så ensam..

Sitter ensam, tittar på  two and a half man och proppar i mig popcorn, vilket är det enda jag ätit förutom sushi idag. Hatar denna känsla, hjälp mig någon!

ringen!

Ringen med syrran och mamma med sushi till lunch, kan det bli mycket bättre? Köpte hårfärg så nu håller jag på med min lilla make over :) Får hoppas på att resultatet blir bra.





Min enda lediga dag denna vecka för sedan blir det intersport på onsdag och söndag och sen cafét torsdag & fredag, har match på lördag så den kan man ju inte räkna som ledig haha.


Evelina 11år

Evelina skulle möta Angelica utanför hennes jobb 19.15 men hon kom 19.00. - varför kommer du nu, du skulle ju ta tunnelbanan 10 över. - farmor var hemma, jag pallade inte!! Haha min syster är så skön :D

en latinokryssning detta år

Då blir det ingen latinokryssning för mig och Louise, vi ska ta en helhelg tillsammans och mysa istället :) Känns lite tråkigt eftersom att amn sett fram emot det men jag känner på mig att helgen kommer att bli grym ändå!
Bjuder på lite (borracha) bilder från förra latinokryssningen i april ;D














Fridays

Härlig dag, jobbade på cafét och sedan mötte jag upp mamma föratt äta på fridays :D Fick sjukt mycket mat på tallriken så jag tog med hälften hem :)
Nu ska jag måla naglarna och sedan hoppas jag nog i sängen, igår la jag mig vid 20.30, var heöt död efter matchen.

Imorgon ska jag försöka hitta ett par skinnhandskar så det blir nog en tripp in till stan :)


:)

Kom precis hem från match mot rissne, slutade 1-1! Jag gjorde mål hihi! Är sjukt trött och vill bara sova nu, men jag har ett ton kläder som ligger på min säng och jag pallar inte fixa det! Igår blev en riktigt trevlig kväll, vissa människor kan verkligen få en att skratta!

Saknar louise så att jag spricker, måste ses snart älskling, snacka massa skit och dricka latte haha :) MYYYS!

ivriga krigare!

Nej jag får panik! Känns så jävla ensamt här hemma. Var så himla sugen på popcorn så jag gick ner till centrum och handlade men nu är jag inte sugen längre, eller rättare sagt pallar jag inte resa mig ur soffan och göra dom haha! För att göra kvällen ännu mer seg så är det ingenting på tv heller, sitter och tittar på family guy, så tråkigt!

Öppningen på intersport i fredags var helt galen! Det var så mkt folk att vakterna fick spärra av ingångarna och släppa in folk när andra hade gått ut. Folk stod seriöst och köade i en timme, och vissa av dom köpte bara en fleecetröja för 100 kr haha, krigare!

Smack!

Tror fan inte att man kan bli tröttare än såhär.. och tanken på att jag slutar kl 23 ikväll gör mig inte piggare direkt.
Träningen igår blev inställd, jag har ingen aning om varför, hoppas bara inte att det var för många sjuka för då kan det bli knapert med folk till matchen på lördag. Jag har lovat mig själv att sova minst 8 timmar mellan lördag och söndag för sist sov jag ca en timme innan matchdag och det var det värsta jag gjort. En timmes sömn, sedan 6 timmars jobb och sen direkt till match där i tillslut bara hade 10 spelade, sjukt jobbigt!

Nej nu blir det lite frulle sen till jobbet! SMACK!



Vill utomlands nu!!!


jobba jobba jobba

Härlig helg, skönt folk träffade man i lördags och sen hade man match isöndags! 1-1 vilket var så irri för jag sprang som en nörd!! haha det gjorde ifs alla!

Ikväll är det träning men min fot känns fortfarande efter matchen och jag skulle ha slutat 22 idag men fick gå tidigare med tanke på att vi ska jobba 9-22 imorgon. Sen jobbar jag hela helgen!

Nettans första utgång :)

Fy fan vad det regnar, stackars F som måste gå till tunnelbanan från mig nu utan paraply haha!

Gårdagen blev väldigt lyckad, nettan grym mat!! Våran Bacardi razz tog slut ganska fort och sedan drog vi iväg till mango där vi med sanna ord FUKKADE UR!!!! haha :D Där träffade jag också Christer som jag inte har träffat på väldigt länge och gud så jag har saknat honom! En riktigt vän är du, bäst!
Efter det mötte jag upp F och vi gick hem till mig.









Fredag = party!

Mamma jag älskar dig! Blev sjukt orolig igår, gör aldrig mer så!

Snart ska jag till systemet och sedan hem till nett, blir party party ikväll, och för en gång skull planerar jag att bli full, det var så himla länge sen nu! Ungefär 6 månader tror jag, helt sjukt. Visst drack jag (en gång) i marmaris men då blev jag bara lullig, gud jag låter som en fjortis haha men ibland måste man!

Efter utgången ska jag träffa f som ska åka iväg på kryssning imorgon, men det är bara äver en natt så jag klara mig haha! Imorogn blir det städning här hemma iaf! PUSS


MYS!

Ett tag sen haha. Sitter och mumsar i mig pannkakor som angelica har gjort, ska snart iväg på fotbollsträning :)
Har jobbat lite på intersport de senaste dagarna och ska även jobba där nästa vecka tors-sön.

Har också träffat en pojke, myyyyys!!

Tisdag

Ja då har man varit iväg och sökt lite jobb, gick väl sådär. Får hålla tummarna för att någon hör av sig, men ska in på fredag också tror jag.

Mamma har precis tvingat mig att städa mitt rum och bakat tårta, min tårta eftersom att jag fyller imorgon :) wiiie! Men det känns bra att ha fått iväg allt från golvet så att man kan gå i mitt rum iaf :D Tack mami!

Ikväll blir det idol med popcorn och cola och sedan sängen!

måndag

Kom precis hem från träningen, hade sjuk huvuvärk men jag körde på ändå. Har ätit sushi och nu ska jag bada och sedan kolla på kanal 3 hela kvällen med popcorn och cola :D

Imorgon ska jag söka jobb, önska mig lycka till!


marmaris <3

Hemma från bästaste resan med min finaste älskling :)