Tips från Mickis

Åh gott folk, hur mår ni?

Det har varit en slö dag, åkte in med syrran till hornsgatan för att byta hennes bajentröja som var för liten och sedan åkte jag en vända till stan. Pelle fyllde år idag så vi åt jättegod middag hos hans päron!

TIPS!
För er som gillar att hålla på med naglarna och framför allt ha starka och långa naglar så kan jag verkligen tipsa om TRIND, ett märke på nagellacksprodukter. Jag har deras nagelförstärkning och mina naglar är hårda som sten(!). Jag använder det varje gång jag byter nagellack, vilket är ca 3 gånger i veckan.. Det kostar 150:- och finns på bl a Åhlens!






Nej

Jag börjar få frågor om mig och Pablo, och det är så att vi inte är tillsammans längre. Kommer inte gå in på vad som hänt/inte hänt men det känns bra för både mig och honom.

Där fick ni er svar, så nu behöver inte fråga mer :)






I´m BACK!

Nu är jag tillbaka och fasen vad jag har haft kul! Nett, du är min nya älskling!! :D Jag har verkligen lärt känna tjejerna i mitt lag (jag är ju ganska ny) och sedan skadade det ju inte att det var vårt lag och 2 andra killag i vår ålder, mums! Jag hittade  min heting men vi började inte prata förens sista kvällen :( Det blev iaf fest i deras stuga och mysigt var det! jag har sjukt mycket bilder och filmer men det kommer upp lite senare! JAG LOVAR!









Ha det så gött

Imorgon åker jag på träningensläger, kommer tillbaka på söndag :) PUSS





Min saknade Isa!

Jobb jobb jobb, det tar aldrig slut! Imorgon ska jag jobba igen, slutar 18 och sen ska jag inte jobba förens tisdag nästa vecka, åker ju iväg på träningsläger, jag längtar! Ska ha med mig massa godis, tidningar och kameran såklart!

Idag träffade jag
Isa efter jobbet, gud vad länge sen det var.. Vi hade jättemysigt, satte oss på Sandys och åt lite mackor och drack latte.. har saknat dig vännen!


Väldigt gammal bild på oss :D







Lick lick

Såg på msn.se, tjejen med världens längsta tunga, usch! Ingenting jag skulle vilja ha! haha vad tycker ni? :p





God morgon

Idag blir det snart date med Rebecca, just nu håller jag på att tvätta och ska snart diska, kul va?!









Tråkigt jag har!

Guuud, klockan är snart midnatt och jag är inte ett dugg trött. Kom precis hem från skarpnäck där jag spöade skiten ur killarna på poker! Jag kom ifs 2a, av 6 personer, men eftersom jag var den enda tjejen så tycker jag det var bra! Dom trodde inte jag kunde spela men shii fick dom!

Så, vad ska man hitta på nu då.. Bada? Se tv? Läsa? Guud vad tråkigt jag har! Hoppas ni har roligare än mig :)






113 bilder

Det blev 113 bilder från gårdagen, men endast några kommer att visas, andra är privata haha.

Gårdagen blev jättemysig, vi var hemma hos mig och spelade tv-spel, "med andra ord" och twister (vilket jag är sämst på)! Det vara bara nära och kära och det blev en väldigt massa öl, baccardi och tequila.. jag och Rosanna delade nästan på en hel flaska och ingen har fått en bakfylla, fan vad vi är bra! Klockan 03.00 började folk röra sig hemmåt, men vissa spenderade natten på hotell Mickis&Ange, dock fick dom ingen frukost, dom fick själva ta sig ner till centrums pizzeria, men dom tycker att det var värt det ändå :)

Imorse befann jag mig med syrran på odenplans Laserdome, med Johan och hans små vänner, han firade sin födelsedag där och Laserdome är sjukt kul (jag är sjukt bra på det också)!

Nu är det bara chill hemma med syster så vi blir pigga och krya till natten!!

  
 
 
 
 

FEST!

IKVÄLL ÄR DET FEST!!

GRATTIS JOHAN!


Jag äger

Vill börja med att skriva tack till Jonas för igår :) Jag hade riktigt trevligt! Måste också säga att jag utklassade honom grovt på tv-spel, jag äger!!

Idag har jag trippat runt i stan och letat present till Johan, nu ska vi snart åka iväg och fira honom.
Hostan håller is ig så får se om det blir "fest" hemma hos mig imogron..







Jobbar inte på en båt

Jag fick en fråga om jag jobbar på en båt, svaret är att det gör jag inte. Min mamma och hennes man bor på en båt, that´s why i talk about it all the time :) Jag jobbar på Intersport!

Sitter just nu på mitt kära jobb och ska snart in och jobba. Åt kinabuffé nyss, mums!
Är inte lika hostig idag men inatt hade jag nog feber, fick sova lite iaf. Ikväll blir det bara att åka hem, kanske se the mentalist och sedan försöka sova.. Lika rolig dag som vanligt haha!






Dåligt natt

Usch, inatt fick jag inte sova alls nästan, hostade som bara den och vände mig om hela tiden..

Idag ska jag in till stan och möta Rebecca, det var år och dar sen sist och det ska bli jättekul! jag ska byta ett linne på top shop och sedan kanske vi drar till skärholmen, ingen av oss har varit där, är det bra?









Söndag

Hej alla glada :D jag sitter på båten och har precis gjort mig en latte, underbart!

Fick sluta 16 idag så Mia jobbade ist för mig sista timmen, jag har blivit helt hostig så det känns inte alls bra och stå och hosta kunderna i ansiktet (fast jag vänder mig om förstås) haha.
Jag och Rosanna har redan börjat planera fredagen, det kommer att bli grymt, jag längatr redan!

Snart kommer mamma, Pelle och pojkarna hem med pizza, var sjukt länge sen jag åt det.. Puss på er!








förlåt!

Hej kära läsare !

Förlåt att jag inte har skrivit på länge men nu är jag på g igen :D Allt känns så mycket bättre sen igår, pirr pirr :D tihi!
Just nu sitter jag på jobbet och ikväll blir det nog söderhof om jag orkar halta dit..

PUSS






Nya skor

Åh, idag har jag och mamma haft en underbar dag. Vi har gått runt i medis på second hand butiker och letat klänning till henne. bröllopet ni vet. dock hittade vi ingen men det blev skor till mig, från din sko hehe. Jag tror vi har gått i minst 2 timmar, så skönt.