flytt

Nu är det klart att jag och pabben ska flytta. Det blir till skogås, en jättefin trea.

Shit vilken dag

Har tagit hand om evelina och Isabella hemma hos Pablo, men det har varit kul. Pablo var också med och vi spelade kubb och lagade mat och sådant. Nu sitter jag här hemma med huvudvärk, kom just hem från donken där jag ska börja jobba om 2 veckor, men redan imorgon ska jag på utbildning. Idag var det bara att skriva på lite papper och få en liten visning med dom andra som skulle börja. (kul att träffa melle igen!)

Nu ska jag dricka varma koppen och planera lite inför min födelsedag som är den 8/9. Puss

btw..

..jag och pablo har hittat en lägenhet som vi ska kolla på nästa vecka, och om vi vill ha den så får vi den :)

inköpningslista inför sensommaren/hösten


  • ett par nya boots
  • en kuvertväska (helst blockmönstrad)
  • ett par mörka jeans
  • en mössa
  • stickade stora tröjor i massor
  • ny mobil?
  • sidenlakan till sängen
  • en jacka

nytt jobb

Åh jag orkar verkligen inte jobba längre. Har bara två veckor kvar nu, sedan ska jag börja på mc´donalds ;) Melle jobbar där så det ska bli riktigt kul. Nu kanske ni tror att jag verkar helt störd som byter från servetris i gamla stan mot donken, men det är inte alls roligt på restaurangen längre och jag vill ha ett jobb som man kan få fast arbete på så att jag så småning om kan få barn. Nu hade jag väl kanske inte tänka mig att jobba där i flera år med kanske 1,2 år sådär, medans jag funderar på vad jag vill hålla på med i framtiden.

Bilderna från resan kommer snart, måste hem till pappa och ladda upp dom :p

Lite av kreta

Nu är jag hemma igen. Kom hem i fredags kl 01.40 så den dagen tog jag det bara lugnt. Igår var jag och Pablo hos mina kusiner på kräftskiva. Men det är nog inte det ni vill höra om nu...

..på kreta var det underbart, ärligt talat så trodde jag att och och pablo skulle få fnatt på varandra men vi bråkade inte en enda gång, allt var perfekt. Den här veckan är nog med på min lista över de 5 bästa sakerna jag har gjort i mitt liv, hitills! Vi åt jättegod mat, solade och badade, shoppade och spelade yatzy haha. Tyvärr så fanns det inte så jättemkt att shoppa där men jag fick iaf med mig en vit klänning, ett par örhängen och en klocka. Sedan köpte jag massa saker till familjen men jag gjorde totalt av med ca 5000 på hela veckan, inkl mat, solstol och allt sådant.

Just nu sitter jag hemma hos pablo och han ska iväg på match, men när jag kommer hem senare idag så skriver jag lite mer och kollar om jag kan få in några bilder kanske.Kram så länge :)

hejdå :)

Nu ska jag upp om 5 timmar haha, 03.45 står väckarklockan på. Vi ska åka 04.15 så vi är där så vi hinner checka in i lugn och ro. Planet går som sagt 07.00. Gud vad jag längtar. Är lite nervös också eftersom att det är första gången som jag åker utan föräldrar, men det kommer nog att gå bra.

Ha det så bra nu och hoppas att ni får bra väder här i sverige också, jag ska sova så mkt jag kan och bli en pepparkaka (hoppas jag). Men vi hörs när jag kommer hem. Ha det super där ni är! KRAM MICHAELA

19 timmar kvar

Åh snart åker jag, bara 19 timmar kvar ungefär ;) Sitter hemma hos Pablo och ska snart börja åka hemåt och packa det sista som jag ska ha med mig. Sedan ska jag hämta ut mina nyklackade skor, mina älsklingskor från Barcelona.

Snart ligger jag på stranden!!!

image424
Jag vill ha halsbandet nu!