willpower & grace!

Då har man gått upp och ätit frukost för att snart ta sig in till medis och danscenter och köra willpower. Vi ska inte prata om min träningsvärk som fortfarande sitter i låren och rumpan efter i tisdagas och då körde jag dancehall på det igår, känns riktigt bra!
Jag
googlade willpower & grace för att hitta en bild så att ni ungefär förstod vad det är, så den första bilden jag såg var min "lärare" med på, andra till höger, den blonda :)Senare ikväll ska jag testa på jazz för andra gången, tror att jag kommer börja köra det på torsdagar :)

Måste också säga att det var så skönt att Milan åkte ur CL igår ;D

Barcelona!

Hej hop, måste ju bara börja med att säga BARCELONA!! Så jävla skönt, försökte verkligen att hålla mig från att bli överglad på jobbet men det gick inte så bra, tur för mig så hejjade de flesta på Barca där nere :) Var tvungen att gå ut i köket och slå i väggen när Arsenal gjorde 1-1, jag blev så sur, så glad att jag fick bli glad tillslut :D
Nedervådningen är så himla svår att jobba på men jag jobbade med Jessica och Jannice så det gick bra:D

Louise kom förbi fiket igår och gjorde min dag :D Det var ju Semeldagen igår och vi sålde ca 350 semlor haha, så jag hade lite att göra!


Då sätter vi igång igen!

Ja då ska man iväg och väcka kroppen efter en vecka utan träning. Känns väldigt bra att "mjukstarta" med willpower! Kommer att ha sån sjuk träningsvärk imorgon. För er som aldrig varit på willpower så är det grym träning för kroppen men framförallt för ben och rumpa, det är helt sinnes haha! Så lunchträning 11-12!

Dag 2 - en person jag vill träffa just nu!

Oj, den är faktiskt väldigt svår. Det skulle i för sig vara grymt att få träffa Messi, han skulle kunna få lära mig lite trix :)

..men eftersom att klockan är midnatt och jag ska sova så är det ju svårt att träffa honom just nu, så vi tar bort "just nu" på frågan så att den i stället lyder: en person jag vill träffa!
Svar; Messi!


Grattis mitt ÄLSKADE Hammarby på 114 årsdagen! du är mitt liv, den jag mest älskar!

dig ska jag följa tills jag dör!


Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.1. Jag är Hammarbyare
2. Jag skulle aldrig kunna dejta en kille som är osocial
3. Jag älskar att jobba som servitirs
4. Jag sover fortfarande med min nalle
5. Jag avskyr AIK mer än djurgården
6. Jag badar varje dag
7. Jag älskar fotboll
8. Jag skulle aldrig kunna dejta en kille som inte gillar fotboll
9. Jag är en jävel på att slösa onödiga pengar, på tex latte när jag jobbar på cafe
10. Jag har aldrig varit i Thailand


Working woman

Så har man kommit hem från jobbet och hunnit se ett avsnitt av desperate med syrran och en kopp te. Behövde lugna ner mig lite efter att ha lyssnat på alla gnagare hela kvällen, varför hänger dom på Östermalm? :/ Imorgon blir det jobb igen, kul kul! 7e dagen i rad nu denna vecka och nu väntar bara 5 till, working woman!

En latte tack!

Okej, jag är i stort behov av en latte just nu! Sitter på tunnelbanan på väg till Södertälje för att se Bajen krossa assyriska! Hade dock ingen frukost hemma så får köpa något i stan, tror nog att jag sett ett fik uppe vid centralen förut :)