Fredags!


grattis syrran

Så fyller lillesyster 20, grattis! Ska snart iväg till jobbet och sedan möta upp Louise här hemma hos mig, vi ska fixa oss, börja pimpa tequila och sedan dra iväg till festen, kommer att bli grymt! Har köpt nya kläder, ett par shorts, en korsett och en svart spets t-shirt, klackar till det och smack, michaela är klar för att parta!!!

Hammarby if - för evigt trogen

Hur underbart är det inte, Bajen vann. Fy fasen vilka blandade känslor det var igår, tog ledningen med 1-0 och sedan 2-0 innan paus och livit lekte, klacken var grym och luckan stor när det bara var 45 minuter från final i svensk cupen. Andra halvlek börjar och med 20 minuter kvar lyckas Kalmar göra 2-1 och sedan 2-2 efter bara några minuter. Matchen gick till förlägning och sedan straffar, och där var Bajen något vassare (som vanligt) och vann :D lycka igår alltså!

ögonskugga idag




BAJEN MED ÄLSK IKVÄLL!


mage och ben

Hatar att vakna med ångest, få bort det! Så fort jag går upp ur sängen försvinner den dock vilket är skönt. Idag började morgonträningen, börjar lätt bara för att komma igång med en magövning som jag gör endast 3*10 och sedan en rump/lår övning som jag också gör 3*10.



Måste få lite bättre mage nu känns det som haha, snart sommar, va positiva :D Nu blir det ett bad och sedan ska jag börja fixa mig inför jobbet. Ikväll blir det BAJEN! Längatr som fan, men jag kommer att vara tvungen att ha sjukt mycket läder på mig, annars kommer jag att dö!


move on

Godmorgon, usch ingen bra morgon! Visst skiner solen och vädret är super, men jag känner mig inte alls bra, känner mig inte sjukt, bara allmänt nere och känner saknad!
Jag måste sluta tänka för mycket, men jag kan inte sluta, tro jag, jag vill sluta! Tänk framåt, tänk positivt och gör det bästa av situationen. Jag är värd bättre, ja det är jag!


mamma 42 år!

Grattis på födelsedagen älskade mamma! Du är mitt allt <3

blä!

Läste i metro om en man som samlat sitt eget navelludd i 26 år, äckligt! Han hade tydligen kommit med i guiness rekord haha, rolig typ!


mormor <3

MORMOR: Hur går det med pojkarna då michaela?
JAG: Jag orkar inte, jag är så over killar. Nu ska jag bara utnyttja dom!
MORMOR: Det tycker jag att du ska göra!

ÄLSKADE MORMOR!

slösa inte

Lösenordsskyddat inlägg


Fucking Åmål!

Hittade många fina saker till mamma som fyller år imorgon. Men idag firade vi henne med släkten och det var jättemysigt :) Maten var grym och det är alltid trevligt att komma till båten!


Sitter och tittar på Fucking Åmål, underbar!


kall tripp med syster

Fy fasen för snö. jag har inte ens ett par vinterskor :( Syrran och jag ska in till stan och kolla presenter, kallt!!


seriöst?

Sitter och kollar på lyxfällan, helt sjukt!

kanske ses där

God morgon! Vaknade upp på båten för några minuter sen, ser ut att vara fint väder men mamma ringde och sa att det var snorkallt, usch! Hotmail fungerar inte nu heller så jag får försöka fixa det när jag kommer hem ikväll, blir så irri!

Snart drar det iväg till jobbet och sedan blir det nog stan ett tag, kanske ses där :) Puss

ge mig denna klänning


hata internet

Hatar när saker och ting inte fungerar som dom ska! Försöker hitta mitt CV på min hotmail men kommer inte ens in på hotmail, man kan bli galen på internet! Det var bättre förr, när man hade allt i lådor. Jag skulle dock inte klara av att leva så för de lilla jag har i mina lådor lyckas jag ändå tappa bort!

Nelly.se


Dessa skor är to die for!
Väldigt billiga också vilket gör mig ännu mer sugen!


Diet från östermalm

Helt sjukt hur smala vissa (majoriteten) av tjejerna här på Östermalm är.
Dom kommer in på konditoriet och beställer detta, den nya dieten!

En latte på laktosfri mjölk (fast man kan dricka vanlig)
En fralla, grovt bröd (!) med endast ägg och lite salt.
En mini-kaka (om du inte redan ätit en denna vecka vill säga)


Fina naglar!

Bästa köpet du kan göra för att behandla torr hud runt naglarna. Nu på vinter blir det som värst, iaf för mig. Jag köpte Depend nagelbandscreme, UNDERBAR! Jag är ganska glömsk och glömmer jämt att smörja oin naglarna varje dag men då fort jag sätter på depend så blir dom fräscha direkt!


Come to mami!


fyra heta fotbollskillar!

Daniel Majstorovic, 33 år 

 

Cristiano Ronaldo, 25år



Mark Gonzales, 26år



Ibrahim Afellay, 24år




Guapo :)

C.Ronaldo är så jävla het! Jag ska gifta mig med honom :)

Två grabbar, en vinner!

Grym match idag, även fast jag inte håller på något lag. Eftersom jag är ett barca-fan så hatar jag real och jag gillar inte zlatan särskilt mycket heller, men jag hatar real mer än zlatan så, Go MILAN ;D

Ronaldo VS Zlatan, jag tror ifs på Ronaldo, men hoppas på zlatan :)


Helgen

Så är man i Stockholm igen, har nog gått upp några kilon i helgen haha! Men så blir det ju jämt när man åker till mormor och morfar, inte sant? Självklart fick jag med mig massa mat och tårtor hem :D

Ta det som du vill, du har antagligen rätt ;p

Jenny: kom igen mickan, jag har fixat en kille till oss! Grr ;)

??

Östermalmskvinnor, är dom egentligen lyckliga?

Mat!!

Korvstroganoff till middag ikväll :D

en grym frukost!

Bara jag som är sjukt trött? Sitter och tittar på  Tyra Banks show och äter frukost, ska snart iväg till stan och sedan blir det jobbet, vilket jag faktiska längtar efter haha!

Kom på att jag inte har ätit sen klockan 15 igår, så ska dra i mig en grym frukost nu!!

en het kille!

Så kom man hem från mötet med laget som gick bra! Gick lite tidigare från jobbet för att hinna dit.
Paradise hotel var okej, bara en snygg kille, men han var isf JÄVLIGT het haha ;D Dom som känner mig vet precis vem jag menar haha!

  

   

Nu blir det svenska new york fruar och sedan natti natti!


a good day

God morgon :) Känns skönt att vakna och solen lyser in genom fönstret! SKa snart in till skanstull för att möta upp Louise innan jobbet, vi ska nog sätta oss och ta en kaffe ochn sedan kolla i lite affärer, Jag ska lämna tillbaka mina leopardfärgade leggings också haha,b lev inte riktigt som jag tänk mig, igen?!?!

Är på bra humör, därför kommer denna bild :D



Fan jag måste säga att jag saknar rhodos lite, skulle vara skönt att komma bort nu ett tag igen, men fan, idag är mitt humör på topp! It´s gonna be a good day today!


Söndag

Sitter och tittar tv och väntar på att få över lite låtar på msn! Jobbade på intersport idag, roligt men lite segt de 2 sista timmarna. Blev sedan en tripp till båten med middag och wii och nu blir det snart en promis!

Imorgon börjar paradise hotel, måste man ju se, eller? Förra säsongen var den första jag följde haha. Har ifs möte med fotbollen imorgon så får se om jag hinner hem till 19.30, hoppas på det!


Tack min fantastiska vänner som lyssnar och orkar med mina problem, kan inte vara lätt :) Stora pussar till er!

tvätt tvätt

Sitter och väntar på att Louise ska komma, har varit i tvättstugan och lagt in de första två tvättarna av 7 haha. Jag kommer inte hinna tvätta allt innan jag ska dra iväg till jobbet men jag ska skynda så mkt jag kan :)


Snart tjock

Jag kommer att bli tjock av alla bullar jag får med mig hem från jobbet, kom och hjälp mig äta upp dom!?

För hundar!?!

Så har man varit runt halva stan och letat efter camoflagfärgade leggings utan resultat. Kommer till Östermalm och går förbi en butik med kläder är hundar och du kan ge dig fan på att det fanns för hundar!!!!

:)

Var helt taggad inför top model igår och när dom började visa första avsnittet så blir jag jättesur och tänker "varför visar dom repriser för?" Efter ett tag kom jag på att jag redan har sett denna säsong på datorn, vad ska jag nu se fram emot haha?!

Nu ska jag röra mig mot stan och reklamera ett par byxor och sedan bär det av till jobbet, PUSS

Grattis Louise



























dom bästa upplevelserna har man tillsammans, allting är möjligt du får mig att le
Min älskade vän, grattis på födelsedagen!
Jag älskar dig




 

 


Bulle!

Kanelbulledagen idag, jag kommer få en massa att göra på nya jobbet :p

Lyckat!

Så kom man till jobbet en timme för tidigt utan nyckel, starkt jobbat!! Så irriterad nu!

egokick


6-2, mickis gjorde 3 mål ;D

Så vad ska man hitta på ikväll då, vann matchen men är sjukt irriterad. Sundbybergsbrudarna var ju helt störda och vi ska inte ens snacka om domaren! HON (hata tjejdomare) gav mig gult kort pga att jag kommenterade att en tjej i det andra laget hade örhängen, ville bara säga det för hon var fett irri men ändå haha. Det var i de sista minuterna så jag gick av plan för annars hade jag garanterat fått rött!

Bad syrran köpa med sig popcorn hem så hoppas på att hon gör det, sällskap skulle vart mysigt men jag klara mig själv, det vet vi alla :)

You going down

Då missar man Bajen-syrianska :( men har själv match och är fett taggad! Sundbyberg, you going down! :p

Fredag

Ny dag och nya tag, jobbar på cafét mellan 14-18 idag och sedan ska jag möta Louise :) får se om det blir utgång eller bara hemmamys. Jag har match imorgon så jag lär iaf inte dricka! Någon som vet om det är något bra på tv ikväll?