drömoutfit

Kvällens drömoutfit



 

image423

Matchande guld, svart och gråsivler. Det kan inte bli bättre. Lägg märke till halsbandet, så sött!

ellos.se

Idag skickade jag också efter en cardigan och ett par leggings, hoppas att det ser bra ut på. Jag är en wannabe ellosmodell haha ;)

Hahaha

Måste bara börja med: Hahahahaha!

Så, nu är jag klar. Roligaste saken hände, eller rolig och rolig, jag började fan nästan gråta. Jag satt på bussen från bagis till älvsjö och bussen ska komma till älvsjö precis när södertäljetåget åker från stationen. Men idag så kom tåget till stationen precis när jag gick av bussen och jag börjar löpa, och då menar jag LÖPA! Jag sprang och sprang samtidigt som jag försökte få upp mitt busskort ur påsen jag bar på. När jag hade sprungit förbi ungefär 10 personer så tittar jag i det röda fodralet och upptäcker att mitt busskort inte ligger där i. Mitt hjärta hoppar över ett slag och jag stannar upp, vänder mig om och har jättepanik. Jag visste att det låg där i innan när jag tog upp det så jag började rota i påsen men där fanns det inte så jag började att småspringa tillbaka förbi alla människor som jag hade sprungit förbi innan och alla glodde som om jag var dum i huvudet. Det första som slog mig var: hur fan ska jag komma till pablo, eller ens härifrån utan busskort och 0 kr på mobilen. Men efter några meter fick jag syn på någonting som låg på marken och det var mtt busskort, tror aldrig att jag har blivit så glad som då. Tråkigt nog fick jag vänta i 30 minuter på nästa pendel men vafan, jag hade ju med min tidningen "klick" så det funkade. Nu sitter jag här och ska hjälpa Pablo att packa, eftersom att vi åker på torsdag morgon!

arbetsintervju

Nu ska jag på arbetsintervju :) önska mig lycka till!

tråkig

Det har inte hänt så mkt sen jag skrev sist. Edrog med mig på fest i fredags och vi firade M i onsdags. Efter en trevlig middag på Friday´s så mötte jag R och J och vi drog vidare till café opera. Men mer än så är det inte, jag har jobbat lite och varot ledig då jag har varit med P.

Igår grillade vi hos mammas P och det var jättegott. Idag ska jag möta upp E ett tag och sedan ska jag hem till P och kolla film.

höst

Idag började jag tänka på hösten, och hur modet kommer att vara då. Jag verkligen hoppas på stövlar med benvärmare innanför, jag tycker att det är så snyggt. Stickade stora tröjor och bara ett par slappa jeans, eller leggins om det är lite varmare.

Här är min dröm-höst-outfit just nu

image422

överraskningsfest

Inlägget innan var absolut inte till er läsare!


Igår hade vi överraskningsfest för P, haha vad glad och överrakad han blev. Alla hans vänner och familj var där, samt några av mina vänner och min familj. Vi spelade kubb och spelade fotboll och grillade, mums. Efter en lång dag gick vi ungdomar hem till Lil P och drack tequila och rökte vattenpipa. Jag hamnade i en buske, mer säger jag inte ;)

Idag vaknade vi upp vid 14 tiden, spelade lite kubb och åt mat och sedan åkte vi hem till mig. Mötte E ett tag och gick sedan och handlade mat och frukost till imogron, mamma är fortfarande hos P (hennes P) så jag får klara mig själv, skönt när pojken rä här och städar (a) 

dra!

Jag pallar inte längre, bara dra!

go mickis go?

MIna vänner, varför bli så sura, bara för att jag inte skriver så behöver jag väl inte radera bloggen, det är ju minnen ffs ;)

Anledningen till att jag inte skriver så mycket är för att jag jobbarungefär jämt och jag tror inte att ni vill läsa om hur jag har det på jobbet varje dag. Visst åker jag på mina shoppingturer, är med vännerna och P men det är ungefär det. Men vi gör en deal, jag försöker skriva nu tills jag åker till Grekland om 2 veckor och så får vi se om ni tycker det är kul att läsa eller inte, vad tycks, låter det okej?





Är det bara jag som tror att killar har något allvarligt fel i sitt huvud, dom får göra saker, men det får inte vi. Snackar dom med någon tjej så är det bara kompisar men snackar vi med någon kille så måste vi genast flörta, orkar inte, bara dra!

Idag vaknade jag upp hos P vid ungefär 12tiden. Skickade iväg ett sms till R och bad henne möta mig på en kopp te och cigg på hennes bakgård, så där satt vi i ungefär 2 timmar och babblade om det vi alltid babblar om.
Som ni vet så flyttade jag ju inte med P och hans familj men jag är här hela tiden ändå, eller ja, nästan iaf. Ibland är det skönt att bara vara hemma för sig själv. Pappa, A och E har åkt iväg till gotland för att hälsa på kusinerna och mamma är hos sin pojke så jag är ensam hemma i 2 veckor, nån som vill komma på fest? ;)

god natt

Nej nu har jag riktigt tråkigt. E och L gick för ett tag sen så jag har suttit här framför datorn ett tag. Men nu ska jag nog ta och sova, ska upp och jobba imorgon. Kram på er!

jag och lizzan

Shoppat idag igen, fast jag inte skulle!


Jobbade till 16 och sedan kom Lizzan och så åt vi på mitt jobb. Lizzan snackade med min chef så hon ska få komma och provjobba på måndag, jippi! Efter maten åkte vi in till stan och gick runt ett tag. Jag köpte en tröja, en väska och en liten plånbok, och så en efter-sol-kräm från yves rocher. Väskan köpte jag för att ha med till kreta så att man slipper gå runt med en stor, orka den. Haha tänk vad kule det skulle vara att ha en vit fläck vid höften pga väskan!

  
ursäkta min rosa genomlysande BH :p

Loreal

Sitter fortfarande här heöt ensam, var ute med lizzan ett tag och sedan gick vi hem till mig för att kolla på videofilm från när jag var liten och dansade till Spice girls, gud vad man avgunade dom.

Jo, ett tips för er som har svårt att få bort sminket på kvällarna, det hade jag förut. Men nu har jag köpt en ny borttagningspryl som är till för ögon och läppar (?!). Den är i alla fall riktigt j*vla bra och tar bort precis allt, det syns inte en enda svart fläck på handduken när man torkar sig efteråt. Den kommer från Loreal och kostar ca 64 kronor. Jag köpte min på Åhléns city och den är till för vattenfast eller svårtborttagen masscara (vikten i princip alla mascaror är). 

image418
 Denna bild ovan är på den som inte är vattenfast, det är som vattenfast har som ett blått lager "olja" över, svårt att förklara men ni kommer att se det.


Kram kram

orlando blom

Orlando blom, damn baby. Vilken outfit tycker du hans tröja passa bäst till?

image417


film igen

Hejsan hejsan.

Kom just hem från jobbet, det var ganska stressigt ett tag men det gick bra. Fick min dricks från de två gångerna innan, typ 500kr. Diskade när jag kom hem och nu ska jag sätta mig och kolla på film och måla naglarna, tror att det blir coach carter, den är så grymt bra.

P är på väh hit, hoppas jag haha, så jag ska nog bara ta det lugnt ikväll, annars ska jag kanske på grillfest med jobbet, men får se för jag öppnar 10.00 imorgon.

kram på er

för länge sen..

är det bara jag som älskar att vara ensam hemma och pumpa musik så högt det bara går, gamla låtar som man dansdade till på "fridge" och allt det där..



.. och kanske dansa lite i sin ensamhet.

djävulen bär prada

Har just tittat på "Djävulen bär prada" igen, den är verkligen så bra. Var ute och träffade E och J ett tag för en liten pratstund, mycket trevligt. Nu sitter jag och väntar på att P ska komma, han är så seg.

med mamma på stan

Igår blev det rätt sent. Jag var hemma hos lill-P med P och hans vänner, det började med lite gatufotboll och slutade med vattenpipa på lill-P's bakgård. Men det var riktigt trevligt och alla pratade gamla minnen.

Idag åkte jag in till stan och mötte mamma, vi gick och åt på kungshallarna och jag tog en kyckling med curry :) Vi begav oss sedan till gallerian och shoppade loss, jag köpte två par jeans, ett linne och en kjol. Mamma fick tag i två par linnebyxor och ett par jeans. Efter mycket gående (kan man säga så?) så satte vi oss på Capuccio och drack kaffe och apelsinjuice, Rasmus jobbar där så vi blev bjudna och fick oss en trevlig pratstund.

Kom hem för ett tag sen så jag tog mig ett bad och bakade sedan muffins, så dom sitter jag och proppar i mig nu, mums!

   


 

  • Korta jeans - 199kr, Vero moda
  • J.Lindberg-jeans - 599kr, JC (REA)
  • Linne - 75kr, JC (REA)
  • Kjol - 99kr, Vila (REA)

Ikea

Härligt med lite värme igen.

Idag var jag på IKEA med p + hans familj och kollade på möbler till det nya radhuset. Jag valde att inte flytta med, men jag kommer att ha lite kläder här + att jag ska få en nyckel, så det kommer väl bli som ett tredje hem hehe. Vi hittade iaf lite saker till rummet, en klocka, lampa mm. Efter ett långt besök och två korvar (5 kr/st, 10 med läsk!!!!) så åkte vi vidare till Media markt och där hittade P ett par nya högtalare till sin dator. Jag började kolla på mobiler och fastnat för en,
Samsung U600, någon som vet om den är bra?

Nej men nu ska jag nog ta och hoppa in i en dusch, imorgon blir det in till stan med och träffa mamma för att äta lunch och se efter om jag hittar några nya ljusa jeans, ngra förslag?

Kram kram