Drömlägenhet

Sitter på båten, kom hit efter jobbet och ska stanna här ikväll. Sitter och tittar på lägenheter på hemnet, eftersom jag och Pablo ska köpa en tillsammans :) Har hittat några som ser väldigt intressanta ut, så första visninen vi ska på är på måndag, åh så jag längtar!

Sitter även och drömmer mig bort lite, har hittat en drömlägenhet på östermalm för
16 000 000, inte så alla pinkat va? Här är lägenhetens vardagsrum :)


Ni skulle inte banga va? ;p


Bild lånad från
Hemnet.com

Micksi tipsar

Jag köpte rengöringslotin och ansiktsvatten från Åhlens för ett par dagar sen och det är verkligen jättebra. Min hud är hur len och fin som helst. Jag tyckte den luktade lite skumt men det tyckte inte Pabben, och det är väl det som räknas tihi. Han kunde inte sluta pussa mina stora kinder ;p Åhelns har iaf 25% på alla sina hudvårdsprodukter (med deras märke) så man får dessa två för endast 64kr, vilket är rena fyndet!


Bara värre

Träningsvärken har blivit värre, speciellt i vaderna så nu kan jag knappt gå rakt :/ Ska lägga mig i soffan och se på tv eller sätta på en film om tv:n inte visar något bra, vilket den inte brukar göra såhär dags på dagen.







Dagen egokick? Vilken tycker du?


Jobbigt läge

Har sjukt träningsvärk i benen. Var jobbigt att bara ta sig hem från pojken. Jag trodde det skulle bli lite spänst-träning men det var typ fys med idioten (en övning för er som inte vet), jämnfotahopp osv. Blev iaf spel på slutet men då var jag så trött i benen att jag inte orka med att ens passa haha.

Nu har jag iaf dammsugit och svabbat hela lägenheten, slängt in en svart tvätt i tvättmaskinen och ska snart försöka städa i alla rum så mycket jag kan och orkar. Det kommer att bli ett jäkla jobb!







Oh no!

.. nu har jag blivit sjukt nervös :/ usch!

mickis ska träna

Slutade 17.30 idag, grymt skönt! Ringde mamma vad 4-tiden för att berätta att jag ska träna med tulinge idag, men hon svarade inte så jag antog att hon jobbade. Ringde tillbaka nu (efter 7) eftersom jag trodde hon precis hade slutat, men då visade det sig att hon slutade 17.45 och hade inte ens ringt upp :O Jag är besviken mamma! Eller så besviken jag kan vara iaf :)

Ska som sagt träna med tullning ikväll, trodde jag skulle vara mer nervös men jag är helttaggad, sitter redan iklädd fotbollskläderna och ska inte åka förens om 45 minuter. Är dock väldigt skönt att jag får skjuts av Pablo och Maria eftersom det är en blit med bussen från tullinge station. Har inte tränat på 2 långa år så kommer nog inte hänga med så jättebra på spänstträningen dom ska ha första 45 minuterna.

Önska mig lycka till :)







ps, kommer missa top model, men får se reprisen, någon som vet när den är?

dagens egokick


vårgult

Fick in jättefina svarta och gula linnen på jobbet idag med jättefina detaljer. Har precis köpt en "kjolförlängare" på Gina tricot så tänkte man kunde ha den och sedan något av dessa linnen. Ni som även har en pennkjol från Gina kan tänka er det gula linnet under och sedan kjolen över, assnyggt! Märket, som linnet är från heter etirel och deras vårkolektion av träningskläder kan man verkligen ha till vardags också!


den gula färgen är som den lilla bilden! (finns även i svart)






snart gossipgirl 9

Blev inge stan, åkte hem ist och badade och läse min kära bok! Nu har jag bara en tredjedel kvar, sen kan jag började på gossipgirl bok 9, som jag inte läst innan :D

Nu sitter jag på jobbet, sen lunch idag, började 12. Efter jobbet blir det snabba ryck hem för att se top model, sedan ska jag träffa Elena. Puss på er






Stan kanske?

JAG FICK BILJETTER TILL BRUCEAN!!! Tillslut hade jag nästan gett upp men jag ille verkligen ha dom, mest för att jag hade suttit i 1,5 timme och försökt få tag i dom. Dom skulle ha släppts 10.00 men sen blev det försenat igen och igen, så jobbigt!

Nu sitter jag hemma hos pablo, ska kanske dra in till stan eller ngt, det känns ganska lockande. Vad ska ni hitta på idag?






T M C

Nu var det ett tag sen man skrev... igen!

Gick upp 06.30 imorse för att följa med på yngsta syrran fotbollstunering. Efter det fick jag skjuts av pappa till Pablo och vi har suttit och tittat på top model Canada nästan hela dagen.. Nu ska vi snart iväg till hans träning och sedan blir det hem och boka biljetter till milano :D

Håll tummarna för att jag får biljetter till Bruce imorgon! Puss på er







wiiiie vilken start på morgonen

Fick min största lön idag :) Wiiiie, så glad!!!

min syster är modell...



.. och jag är så stolt!

Bruce!

Blev ingen solning idag, åkte direkt från jobbet till båten, åt god mat och sitter nu och snackar. har registrerat mig på livenation för att kunna köpa biljetter till Bruce springsteen på måndag, hoppas jag får tag i några, det kommer bli svårt. Förra året köptes biljetterna upp på ca 18 minuter :/









Looove it!

Fick ta första lunchen idag och det suger! Dagen går så mk trögare då.

Men senare så ska jag och Elena dra iväg och sola och sedan blir det bara att ta det lugnt. Börjar 12 imorgon så det är skönt! Blev precis sugen på en latte, men ska springa över till Kahls kaffe sen och köpa en från deras supertrevliga personal, looove it!



Top model

Har precis tittat top model, Elina är absolut min favorit :) Älskar hennes hår hon fick.



Jag vet inte om jag är efter men Kira Plastinina, den 15årige designer var grymt söt och hennes klänningar var minst lika söta! Grymt att bara vara 15 år och känd designer!


Jag och Raida



Hittade denna bild på mig och Raida, från gamla tider :)

Satc



Har precis tittat på sex and the city filmen, åh den är så bra. har sett den innan men man får ju inte nog av alla kläder och skor! Grät 4 gånger, igen haha.. Mest grät jag när charlotte berättar att man är gravid, så mys!

Grät ni när ni såg den, och när isf? :)






Jag har nyheter!

Soffan i inlägget innan går på 14.895 kr och finns på furniturebox.se för er som frågade :)

Idag vaknade jag upp på båten hos mamma och pelle. Sov här igår och vi tittade på film och åt supergod mat! Min stora nyhet är iaf att jag ska vara tärna :D Mamma och pelle ska gifta sig!! Jag har alltid velat vara tärna men trodde inte att det skulle hända, men nu gör det det! Och jag är så glad för deras skull, tycker verkligen att dom gör rätt. Jag och syrran ska ut och leta kläningar, och då måste förstås mamma förlja med, åh vad jag längat!

Idag blir det bara slappa här och sedan ska jag nog iväg och sola med ange!







Jag vill ha


Lackat & klart



Mina älskade nagellack, dessa 3 användes idag. Sist när jag var och fixade mina naglar så sa kvinnan att jag hade gula naglar (vilket jag inte alls ser) för att jag hade använt nagellack utan underlack, då får man tydligen det. Så lacket till höger är ett sådant lack, kanske något för dig, 120:- på åhlens. Mina naglar har verkligen blivit fina efter det! Glansiga och fräscha!
 Blev inte så roligt möster idag, bara lila bakrund med vita blommor/moln, vet inte riktigt haha.









Wanted

Har precis kommit hem från jobbet, är sjukt trött. Ikväll ska jag bara ta hand om mig själv, det börjar med poker 19.00 (då jag även ska måla naglarna), sedan ska jag bada med ansiktsmask och hårmask och läsa :) Sen ska jag sova, så skönt!

Igår såg jag och Pablo Wanted, shit vad bra den var. Jag älskar alla filmer Angelina Jolie är med i, hon är så grymt sexig!!









bio ikväll?

Fick nyss ett sm från pablo

Bio ikväll sergel kl 20.40 på yesman, du jag och angelo puss

tack älskling, nu vet jag vad jag ska göra ikväll!


systrar


..

Usch vad ont i magen jag fick av thaimaten :( Nu ska jag spela poker och sen blir det hoppa i bingen!







gå tiden gå!

Åh kan inte klockan bara bli 19.00, vill sluta nu. Ska hem och möta eleonor, titta top model och spela tv-spel :D kan det bli bättre, tror inte det!

pokerstjärna

Har precis suttit och målat naglarna och spelat poker. Idag gick det faktiskt riktigt bra, kom på 198 plats av 2.430 pers, bra va? Ni får kalla mig pokerstjärna om ni vill ;) Nu ska jag lägga mig i sängen och titta på tv, mys!









Gamla bekanta

Jag tycker att det är så gulligt att alla man gick i högstadiet med förut, som man inte ens pratade med men visste vem det var har blivit sjukt trevliga när man ser dom. Dom hälsar och frågar hur det är osv.. det visar verkligen på mognad haha, kom bara att tänka på det när jag träffa en kille på konsum för ett tag sen..

Sitter på jobbet nu, mår fortfarande inte bra, mår illa till och från och kan inte äta :/ Ska nog ta mig till en läkare på torsdag när jag är ledig. Ska nog dra med mig eleonor och melle, eller vi ska iaf till UM så någon av dom (eller båda) kanske får följa med mig också, att gå till läkaren själv är inte alls skojj!


Nej, nu ska jag in och pinas igen.. PUSS







tv-spel

Nu har Pablo kommit, han har jobbar och stått i, så jag gjorde hamburgare åt honom (och åt mig). Snart ska vi spela tv-spel =)


 



Ledig dag

Är ledig idag, skönt. Har tittat på desperate och nu ska jag snart träffa syrran i kärrtorp och sola, vilket jag inte har gjort på över ett år. Det ska iaf blir väldigt skönt med lite värme :)

Fixade nyss mitt smycketräd, och såhär blev resultatet, vad tycker ni?









tiden går sakta

Nej nu går tiden allt bra sakta. Gick inte alls bra på poker så nu ska jag nog lägga mig i sängen och titta lite tv tills vi ska åka, vilket är om en sisådär 20 minuter. Puss på er alla!






Tom titt eller tom titts

Usch vad min mage är orolig.. Jag känner det hela tiden. Ändå ska jag dra mig iväg till tom titts med Pablo, isabella och Evelina, och kameran är såklart med i högsta hugg!!

Ska snart sätta mig på partypoker och spela lite och sedan ska jag börja fixa mig, så mycket jag orkar vill säga. Imorgon är jag ledig (skönt med lång helg, känns som lov!) och så har jag lovat mig själv att när jag vaknar ska jag lägga mig i soffan och se desperate housewifes säsong 4, myyys!


btw; säger ni tom titt eller tom titts?








Skojjiga bilder

Usch, tror jag har blivit sjuk igen. Har inte ätit på hela dagen och fick inte sova något alls inatt. Skulle egentligen gå på Raidas förlovningfest ikväll, men kan inte. Vill inte smitta någon. Men jag önskar er all lycka Raida och Alan.

Sitter nu och titta på bilder på Pablos dator, så jag tänkte bjuda på några :)



1. Jag och Pablo på väg till yasuragi

  

2. Jag i Mallorca, med Nemo

 

3. Jag och Pablo i Mallorca

 

4. Jag och Pablo festar i Magaluf



5. Jag i somras



6. Najs!

 

7. På vattenland

 

8. Mickis-flinta

 

9. Sommaren 2007 i kreta

 

10. Kreta 2007

 

11. Skansen 2006


  

12 + 13 Vår ett-årsdag

 

14. Pablos student 06



15. Någon gång i början av vårt förhållande



16. På väg till Pablos student 06

  


17 + 18 Pablos student 06










yes!!

Jag har hittat ett smycketräd ;D tack för era tips








egokick


nyårsbilder, lite efter

Är sjukt trööt. Ska snart hoppa i ett bad och läsa Gossip girl.. tänkte bara ladda upp bilderna från nyår, såhär lite efter!

       


1. Jag :D
2. Jag, mamma och knasiga pelle
3. Dukade bordet (så fint Mats!)
4. Jag och Pablo med champange
5. Förrätten, hummer
6. Sorbé med apelsinskal och vodka (mellanrätt)
7. Nyårskyssen




Blev ingen bild på varmrätten och efterrätten ;( too bad!






Smycketräd?

Vad söta ni är som  skriver så om mitt nyårslöfte.. Har kanske ramlat dit en eller två gånger.. är så sur på mig själv!!
Nu sitter jag här på jobbet har ska snart in, idag är en bra dag, ingen otrevlig kund än så länge :)

Jag letar efter ett smycketräd eller hand, ni vet sånna man kan hänga smycken på, vet någon vart det finns att köpa?



Kram








Hur går det?

Hur det går med nyårslöfterna?
- Super, har ifs inte varit hemma och kunnat städa mitt rum. Ha inte rökt sen 12slaget!


LIPS

God morgon!

Har inte varit hemma sen nyår så har inte kunnat lägga upp bilderna, så då tänkte jag att jag lika gärna kan skriva vad jag gjorde med bilderna.

Igår var alla hemma hos Fralle och Louise och sjöng LIPS och jag var grymm, inte kunde slå mig, förutom en gång, men då hade jag aldrig hört låten. Nu ska vi iväg och handla åt Melissas tjejmiddag!

Kram