Valborg

Salsakryssningen ikväll! Känner på mig att det kommer att bli riktigt bra! Kusin kommer snart och vi ska börja fixa oss, packa ner finkläderna och sedan fixa håret :) Ha en underbar valborg alla! PUSS



Dålig uppdatering..

..jag vet, sorry! I tisdags var jag i trollhättan hela dagen, eller jag satt i bilen den största delen men det blev en jäkligt bra resa. Tess, Moa och Malin var med och vi åkte dit för att se bajen spela mot trollhättan, vinst 0-2, skööönt!

Dagen idag började bra med shopping och jag hittade tillslut min baddräkt efter mycket letande. Efter det blev det thaimat med mamma och sedan en latte på båten, mamma du är mitt allt, älskar dig så himla mycket! Mitt på dagen uppstod problem och jag har inte fått dom ur mitt huvud ännu.. Livet kan få en sådan jäkla vändning bara sådär men vi får väl se.

när få man?

När får man börja räkna ner.. NU tycker jag..



19 DAGAR KVAR!


Lite shopping!

 

Ska bäras på rhodos med en solbränna :p


hemligt!

Klicka här för att komma till det lösenordskyddande inlägget


Spel för smarta!



Har ni någonsin spelat detta spel?
Spelet börjar med att alla kulor ligger inne på spelplanen och den i mitten är tomm (inte som på bilden för då har man klarat det, som jag gjorde :p), så ska man hoppa över en kula (endast vågrätt eller lodrätt) och sedan bara få en kula kvar. Jonathan har spelat i ca 2-3 veckor utan att klara det, han har fått 2 kvar, vilket min syster också har klarat. Jag spelade det idag, och klarade det på andra gången, och den sista kulan kom till och med i mitten, vad ska man säga, jag är grym ;)


Flickan

Har precis suttit och tittat på "flickan" med kusin och systern. Där försvann 1 timme och 36 minuter från mitt liv, den är verkligen inte en film som man måste se. Det hände verkligen ingenting. Nu ska vi se "allt för min syster" så vi får se om den är bättre!

en tur ner till

Blir snart en tur ner till centrum med syster och kusin, dom ska hyra film så då passar jag på att gå ner och köpa sushi och något till middag, frågan är bara vad?! 
Det känns lite bättre nu efter en skön dusch men jag är inte 100 än, hoppas på att jag mår som vanligt imorgon!

sushi?

Vad jag hatar att vara sjukt, speciellt när det är fint väder ute och lönen precis har kommit. Halsen känns inte alls bra och min kropp är helt seg. Får se om jag orkar ta mig ut idag, skulle kanske behöva det efter att ha varit inne hela dagen igår. Funderar på att försöka ta mig till centrum och köpa sushi eftersom att jag inte ens är hungrig eller sugen på något, förutom sushi då. Kan ju vara bra att få någonting i magen förutom vatten med honung.  

fredag!

Igår bra det in till stan med Jonte, han var inte på det bästa humöret men jag fick shoppa lite i allfall. Det blev ett par ljusrosa solglasögon (självklart!), en blå skjorta och ett armband. Efter den lilla minimala shoppingen åt vi lunch och min pojke blev glad igen :D Sedan tvingade han mig att GÅ (alltså GÅ!) till djurgården där vi skulle äta middag med mamma, pelle och pojkarna på båten. Påvägen hälsade vi på hans kunsiner (2 av 100000) som var otroligt treviga! MYS!

                                                    Sjukt söt på väg till djurgården!

Idag har jag bara varit hemma, har blivit sjuk. Druckigt varmt vatten med honug hela dagen haha!


money!

Lönen har kommit och solen skiner, kan det bli bättre? JA, om min hals inte hade gjort så jävla ont. Men jag sitter här med en kopp te med massor av honung och ska snart dra in till stan med J, kan bli en grov shopping eftersom att min lön var betydligt större än vad jag trott!!

MONEY is my best friend.. haha nejdå!! :D

GODIS

Goooood tacos det blev!! Jag och Jonte bestämde oss går för att börja med en soppdiet men det höll tills idag mitt på dagen när vi bestämde oss för att köpa tacos.. lite senare, för ca 1 timme sen så fick vi sug efter något annat och gick ner till centrum ör att köpa godis och ben&jerry´s :D Så nu är det top model och mys!

 


snart lön!

Nu är jag hemma från den hemliga destinationen :) Jonte står i köket och lagat tacos så jag ska snart gå och hjälpa honom! Imorgon är det löning vilken betyder SHOPPING!!! Det finns så mycket jag vill köpa innan jag åker iväg :)


hemligt!

Vaknade upp med ont i halsen, inte alls kul! Vädret är piss också, vilket gör denna dag ännu värre. Har gjort mig en kopp te och ska snart ta ett bad, sedan ska jag iväg till hemlig destiantion :)


tråååååååk

Åh, tråkig kväll!

Jag fick iaf sushi vilket gjorde den lite bättre.

Bajen bajen, älskade bajen!

Fy fan vad skönt! 3 poäng tagna!! och det var mer folk på Bajenmatchen än på djurgårdens haha! VI BARA SUPER I ETTAN!!! Bajentåget var så jävla bra! Jag, nettan, Jonte och Ojje mötte upp Malin och gänger utanför jägarn och sen drog det iväg med tåget mot söderstadion (kärlek)! Efter 1-0 målet som kom redan efter 3 minuter så trodde jag att jag skulle svimma, var i sån extas efter att ha skrikit så mycket och hjärtat dunkade i 180.. helt plöstligt slog huvudvärken till men jag klarade av att tänka på annat och koncentrera mig på matchen så jag kände inte av huvuvärken förens efter matchen.

Då blev det hem till bagis för alla och in på grillen, och det var vi inte ensamna om att vara. Det var vi och ca 10 andra bajare som skulle senäta :) Men vem tycker inte om att trängas med bajare?!
















hemmapremiär

Vaknade upp och insåg att det är solsken ute, så jävla lyckig! Idag är det hemmapremiär för bajen och bajentåget går av stapeln klockan 18.00.. är så jäkla taggad! Nettan och Ojje kommer hit vid 15 och sedan drar vi in till medis vid 17.00, iiiiihhhhh!!! :D Hoppas verkligen på vinst idag!


Nu ska jag ut och spela basket och sedan blir det hem och laga mat!

gayvarning?

Har precis gjort coccosbollar med jonte framför top model (han är helt inne i det, har sin favorit och grejer :p), jag fick nog inte skriva det för han kände sig lite gay haha :D Du är min BÄSTA ändå! Nu ska vi laga mat och sedan kanske det blir en tur in till stan. Angelica har varit borta på öland med pappa så vi har fått lite alonetime :)

Nu är det mindre än en månad kvar tills jag åker.. spännande och läskigt!


Nya älsklingar

Solglasögon MQ, Ring MANGO


Louise ska med!

Nu ska jag snart in till stan och fixa de sista bajenbiljetterna i klacken! Fy satan vad jag längtar!!!

Är det varmt eller kallt ute, ens aekunden är det jättesol och nästa är det grått och tråkigt.. får se vad det blir för jacka idag. Senare ikväll ska vi föra här och sedan dra iväg till Nype pch skaka rumpan, Louise ska med och jag är SÅÅÅ jävla glad för det!


Gammal bild på mig och Louise på bar54


Sol på båten!

Åkte till djurgården och mötte upp mamma idag, vi gick till thaien och åt och sedan gick vi till båten. Där gjorde mamma en latte till mig och vi satte oss på däck och solade och pratade en lång stund. Underbart att vara på båten i solsken. Mamma har lovat att jag ska få ta hit lite folk och grilla innan jag åker iväg, och den 24 april öppnar grönan så antagligen då någon gång.

Nu står Pelle och lagat laxpasta som vi snart ska äta och sen ska jag åka och träffa Jonte. Imorgon ska vi träffa Oliver också så ska vi åka in till stan och hämta ut deras bajenbiljetter :D

HAMMARBY!

Jobbade i bajennutiken på hornsgatan idag! Det var sjukt kul!

Nu sitter jag med balkondörren öppen och lyssnar på Lars Winnerbäck i min bajentröja och väntar på att dra in till medis och kolla matchen med tjejerna på gröne jägaren!!!




sen kväll

Idag var Jonte här och vi kollade top model och kollade igenom DVDn med barndanserna som jag ska dansa på Rhodos. Nu har Jonte bestämt att dom ska bo på mitt hotell bara för att han vill se mig dansa de töntiga danserna haha.

Nu ska jag snart ta ett bad och sedan sova, ska jobba i bajenbutiken imorgon :D

sol idag igen

Har precis kommit ur duschen, tog en löprunda idag och insåg att jag inte har någon som helst kondis kvar haha! Bagarmossen som vill att jag ska vara med på deras första match för att dom är för lite folk, kan bli årets skämt!
Ska snart ner till centrum och köpa sushi, jag har fan blivit beroende, är det farligt att äta det för ofta tro? Kan hända (läs; kommer hända) att jag köper en latte också, mums!

solsken!

Fan vad gött att Barcelona vann igår! Jag och eleonor satt på tempel första halvlek men det var så mycket folk så man såg inte tvn ibland. Så vi bestämde oss för att dra till trafiket och äta och där visade dom matchen (efter att vi bad dom byta kanal) så det blev lyckat ändå.

Fint väder ute, kan bli stan eller dra till tyresö och kolla när pojkarna spelar boll, skulle egentligen vilja vara med och utklassa dom alla! Men det blir nog att sitta i solen och dricka latte för min del!

sen fredag/tidig lördag

Så var man hemma då.. Blev en tidig hemgång men kvällen blev inte riktigt som planerat. Den blev grym ändå, tack vare Ramin!! :D Så jävla bra! Skakade rumpan grymt mycket med flickorna. Nu ska jag kolla på lite vänner och sedan ska jag försöka sova, jag drack en stor 7eleven-latte på vägen hem så får se om jag lyckas!




Looooooooooooooove

..

kaos kaos koas, jag känner att jag måste hoppa ur min kropp och se allt från en annan vinkel.. Jag menar är jag verkligen så stark att jag klarar detta. Ja jag är stark men ibland blir det för mycket.

Önskar bara att allt blir bra.. Så ikväll ska jag ut och dansa och få något annat att tänka på, måste bli så! Kan inte vara ensam nu.

SHOPPA!

Jag är på sjukt shoppinghumör!! Stan imorgon kanske :)

utgång?

Ikväll lär det blir utgång, med E och N.. Skaka rumpan på Nype är ju inte helt fel!


..

Åååh varför gör jag detta.. känns så jävla dumt! Jag rökte till och med igår :/ är så besviken på mig själv fast det kändes så jävla bra för studen.

Vet inte ens hur jag kan beskriva vad jag känner, eller om jag ens ska göra det. Det känns bara så onödigt alltihop. Men jag får lägga allt bakom mig och tänka på vad som blir bäst. Ut och festa, dansa och ha sjukt kul så kommer allt att gå bra. Jag åker ju snart också så då kommer jag att få annat att tänka på!

Tack alla som står mig nära, ni vet vilka ni är!

R <3

Nu blir det södermalm med R :D

på väg..

Gud vad skönt att få sova ut idag! Ska snart iväg till Arlanda och hämta J´s mamma och bror. Kommer lätt bli att dunka musik på vägen dit! Sedan ska jag nog försöka träffa R ett tag..
MÅSTE bara måla naglarna idag, har sagt det för länge nu!

skulle inte tacka nej


onsdag

Jäklar vad dagarna går fort, kanske tack vare J som har underhållit mig TACK!!! du är bäst! <3

Igår var det bajenmatch och jag och nettan stod där och skrek som alltid ;D bästa på länge och många fina mål! Så jävla skönt med en vinst, känns som väldigt länge sen. Nu väntar vi på bortamatchen den 13e och sedan SMÄLLER DET den 20e!!!

  


O och alla ska iväg på kryssning ikväll och jag vill också,
men jag ska med på salsakyrssningen så det får funka denna gång! Lär bli utgång med J ändå.. och bio, med syrran och kusinen :)

Har grym huvudvärk och har haft det i 2 dagar nu, känns inte helt okej men jag ska sova ut imorgon och hoppas på det bästa!


till min mamma

Hur fasen har jag tänkt nu.. 6 månader utan dig, kommer att bli jäkligt svårt! Jag kan inte med ord beskriva hur JÄVLA mycket du betyder för mig och hur svårt det kommer att vara att inte kunna krama dig på så lång tid. Att du kommer att vara så lång bort kommer vara det svåraste med att vara där. Det känns så konstigt att inte uppleva mitt livs äventyr med dig, utan jag ska göra det själv. Du finns alltid med mig i mitt hjärta och jag kommer att tänka på dig varje minut som jag är borta.

All min kärlek till dig, min älskade mamma!

DVD

Så satt man hemma själv, syrran är hos pojken. Men jag har fullt upp att göra. Har fått hem några DVD med danser som jag ska lära mig till showerna på Rhodos, och jag kan ju börja med att säga att det är 24 "kidssongs" 24 stycken!!!! Jag ska alltså lära mig 24 olika danser haha, plus danserna till showerna för de äldre, mamma mia och sånt shit :p fast det ska bli grymt kul! jag längtar som bara den.

en kväll att minnas!

Fan vilken rolig kväll det blev igår.. fast jag bytte om till slappa kläder haha :p Man måste ju känna sig lite het innan man går ut iaf! Det blev twister här hos mig så spriten snurrade flödigt runt i kroppen, sedan blev det utgång och fy satan vad det dansades!!

Känns fan jobbigt att behövs lämna detta galna gäng i ett halvår men det får gå sig! Dom är för jäklans underbara!!






tvätta - nej!

Då blir det jobb idag, fast man hade bokat tvättstugan, men det finns ju fler dagar att tvätta på ;D