snart är det ett nytt år

Och så var det snart ett nytt år, året som har varit har nog varit bland dom bästa åren i mitt liv.
Ska äta hemma med pappa, farmor och systrarna för att sedan dra vidare hem till claudia :) Rykterna går om att vi ska äta inbakad fläskfilé med potatisgratäng och en god efterrätt :D MUMS!
Ska ha min nya svarta klänning med guldskärp som jag fick av angelica (en av mina systrar)i julklapp, till den ska jag ha bruna leggins, pärlsmycken och lockigt hår, angelica håller på att göra en permanent på mig som ska hålla i ungefär en till två dagar (hon går ju frisörlinje). Naglarna orkar jag inte fixa, målade dom i ljust rosa igår kväll ist.
 
Lägger in bilder från ikväll imogron eller så, ha det så kul ikväll allihopa! och gott nytt år!

Våffelkväll

Idag har jag och eleonor bara tagit det lugnt, vi har masserat varandra och gått en liten promenad ner till centrum där vi mötte upp Karin och Tanja. Gick sedan hem till mig för att Karin skulle låna min svarta klänning tills imogron. Efter en liten pratstund i mitt lilla rum följde vi med dom till tunnelbanan igen.

När jag kom hem var datorn upptagen så jag la mig i ett varmt bad och läste min bok som jag int är klar med ännu, haha! Sedan kom eleonor (igen!) och emilie över för att sy upp en klänning som emilie hade köpt.

Sitter nu och äter våfflor med pablo! MYS! imogron är det nyår och jag har ännu inte bestämt mig för vad jag ska göra :/ har två alternativ men det lutar åt det ena :)

360

Gårdagen vart rätt lyckad, syrran spelade bra fast dom tyvärr inte gick vidare från gruppen. Satt där och kollade med Alexandra, Jessica och Jennie så vi hade det lite trevligt. Efter ett tag gick jag och alexandra och åt thai-mat (jag åt det för första gången), det var ganska gott faktiskt, jag tog lite mildare, annars är det så stark tycker jag (har smakat en tugga av mamma innan). Emil kom sedan och hämta oss och köra mig hela vägen hem, TACK! Det behövdes verkligen eftersom att jag bara hade 45 minuter på mig att bestämma kläder och sminka mig för att sedan ta mig till tunnelbanan.

Träffade My, Ella och Nikki på soft kök och bar och drack en orgasm för första gången, den smakade som vanilj och chokladglass, smarrigt :) Sedan drog vi vidare till 360 där det endast var techno som inte riktigt är min grej :/ men det var ganska lyckat ändå.

Åkte sedan hem till pablo för att sova.

trevlig morgon

Fick sova ut imorse, fast jag vaknade illa nog vid 10.00 ändå, gick upp och gjorde frukost och sen gick jag och väckte pablo. Vi åt i vardagsrummet samtidigt som vi kollade på barnprogram, mys!
Efter ett tag bytta vi kanal till discovery där det var ett program om ormar, äckligt värre. Morgonen fortsatte med ett varmt bubbelbad och ännu mer Tv-tittande.

Ska snart iväg på min systern fotbollstunering i tyresö och sedan ska jag antingen hem för att sedan gå ut eller så åker jag hem till pablo och kollar på någon mysig film :)

28/12

Så det blev bara en slappkväll för mig, bara vara hemma och kolla på en timmes smipson. Orkade inte följa med systern och kusinen på bio, dom skulle se the holiday som jag ifs gärna hade velat sett, har hört att den är mycket sevärd.

Imorgon får jag sova ut för första gången på det här lovet, skönt! Ingen väckarklockan som ringer och väcker en. Ska ta det lugnt hela dagen för att sedan gå ut och klubba med kusinen och några vänner, det ska bli skojj, var ganska länge sen jag var ute.

Har inte bestämt vad som händer på nyår ännu, skulle gärna vilja ha en repris från förra året, men vi får väl se :)

Men nu är det simpson, i´m out ;) 

jävlig morgon

Fy fan vilken morgon, började med bråk och illamående. Stötte bara bort allting, orkade inte tänka på mig så jag la mig i ett varmt bad med en skön ansiktsmask. Så nu är jag fräsch!
Idag bli det antligen bio eller hemmakväll, har inte riktigt bestämt mig ännu. skriver mer om det sen, ha det! 

154904-6

Gick upp tidigt imorse för att åka in till stan och mellandagsrean, skulle köpa en present till Jessica som fyller 18 idag (grattis) och sedan kolla runt lite. Träffade Alexandra och Linda utanför Åhlens, så vi gick runt och kikade. Hittade lite saker till Jessica, men hittade även lite saker till mig, köpte b la en tröj-klänning som jag kallar det, en brun sådan, en urgullig prickig tröja (som jag har en bild på), lösögonfransar och leggins.
Efter allt shoppande gick vi till kungshallarna och åt lunch, jag smällde i mig en pizza :)

Ska snart iväg till Jessicas middag för att sedan bege oss ut!

154904-5

en snabbis

Ska iväg in till stan och äta middag med några vänner. Ska kila iväg om några minuter men ville bara skriva lite.
Hade julafton med pappa, evelina och farmor idag, fick min efterlängtade hammarby-tröjam, lite pengar och jättegod choklad. Evelina blev jätteglad för biljetterna till Disney on ice den 6 januari och för sina filmer.

Nej nu måste jag kila :)

trevlig jul

Åh julen var härlig, det var mysigt med bara jag mamma systern mormor och morfar. Fick väldigt fina saker, b la; pengar, paris hiltons parfym, underkläder osv.

Dagen började med frukost för att sedan sätta sig vid granen och tjuvkika lite på julklapparna som vanligt :) Sedan blev det lite tv:tittande för att sedan sätta sig och äta, mums!
Min jul är ju inte slut, som tur är, ska fira med pappa imorgon så då blir det mera julmat och klappar, det ska bli trevligt.

Hoppas alla har haft en bra jul :)



154904-4









klar med julshoppingen :)

Ja nu var julshoppingen klar, tur att jag redan var i stan klockan 10.00, allt folk började komma när jag gick och det var väl runt en 12.45 skulle jag tro. Hittade allt jag skulle och är väldigt nöjd, tack för hjälpen Lizzan!
Har kommit underfull med att parfymer är väldigt dyra, 25ml för 350 kr men vad gör man inte för att dofta ljuvligt :)

Har just målat mina naglar i ljust rosa, jättegulligt!
Ska snart iväg och fira farmor som fyller 70 år, ska bli en liten minifest.
Ha det bäst / Michaela

Julhandla

Hejsan igen!
Väntar på att tiden ska gå, måste hem till mamma men har glömt nycklarna och hon är inte hemma.
Skulle ha gått på bio med lillesyrran men det blev inställt, får ta det efter jul ist. Appropå jul, det känns verkligen inte som om att det är julafton om 3 dagar, ellerhur? Visst snöade det men nu har det smält bort, ganska onödigt.


Imorgon ska jag ut och handla mina julklappar, har inte ens bestämt vad jag ska köpa till tex min pojkvän eller min pappa. Det lär bli svårt och trångt, vem mer än jag tänker liksom att dom ska bege sig ut 2 dagar innan julafton och julhandla, jo ALLA! men för mig är det ett måste, får ju min lön då.
Har ni några tips om vad jag kan köpa till min pappa (42 år) eller min pojkvän (20år) i julklapp? Skulle vara snällt med lite komentarer så att jag får lite idéer.

Se ya! (h)


jullov

Har just fått jullov, skön känsla.
Hade endast en lektion idag, fotbollsteori, men det ända vi gjorde var att dagboksgruppen (sen barcelonaresan) delade ut "dikterna" som de hade skrivit och sedan fick vi en skiva med alla bilderna från barcelona som fotogruppen hade tagit, MYCKET FINA :)

Ska iväg och äta frukost med pojken, hörs!

träning snart!

Känns som att jag måste komma igång, vill skriva hela tiden haha.
Ska snart iväg på fotbollsträningen, åh jag orkar inte. Vi ska ha löpning först och sedan inomhusfotis som vi brukar kalla det :)
Hammarby DFF är nog det skönaste laget som finns, finaste flickorna. Snart haninge open, 4-5 januari, kom och kolla vettja :)

SNÖ!

Det snöar, och jag älskar snö. Är det inte det bästa som bara finns!

michaela

Ja här är min nya blogg då, ska försöka skriva så mycket jag kan och hinner :)


michaela