ny lur :D

Iphone 4 ;D Loooooooooooooooove it!

Iphone?

Då ska man upp om 7 timmar då. Åkte till skthlm dag för att fika med Vanessa men det slutade med att jag stod inne i tele2butiken och snackade igång om nya Iphone4, så imorgon ska jag in och förlänga mitt abonemang och få en Iphone. Hoppas att det är ett bra val :) Funderar mellan den och nya xperia, jag vill ju ha tangentbord :p

Elsas mode

Vakna med ångest, hata! Drog iväg ett mess till Louise med frågan om hon vill komma hit efter jobbet. Har inte fått något svar men jag hoppas att hon kommer förbi och glor på gossip girl med mig :)

Jag har börjat läsa ELSAS MODE. skriven av Sofi Fahrman, jag hade tänkt att ha med den till utlandet men eftersom att jag redan har läst en femtedel på 2 dagar så känns det som att jag redan kommer att ha läst ut den till den 27e aug.




IKEA

Det blev ikea med netti, melle och lilla lukas. Hittade en taklampa, som jag inte får upp själv :@ och lite sängkläder, skitsnygga :D

Får sån barnlängtan när jag går med lukas, jag hade ju min lilla dröm där på Rhodos om att jag skulle komma hem och börja leva familjeliv, hade kanske t.o.m varit gravid nu.. men men, allt går inte som planerat.
Är så glad för din skull melle, du är stark som klarar av allt själv! Ring om du behöver barnvakt :D

Melle & lukas ;)

Jobba om en timme, skönt att få något annat att tänka på, men jag är på så dåligt humör idag. Jag ville bara få upp den där jäkla lampan men måste ha hjälp, någon?


lysande

Ska nu försöka få upp lampan jag köpte på ikea, det kan bli kul!


lugn dag

Resan till marmaris är betald, så skönt! Jag längtar som bara den, precis en månad kvar tills jag och Louise lämnar allt bakom oss och bara njuter i en vecka :)

Var hemma hos Netti för första gången idag, mysigt. Vi satt och kollade på "vad kvinnor vill ha".  Nu sitter vi hemma hos mig och tar det lugnt! Imorgon kan det bli IKEA :)


stan idag igen

Lunch med mamma och sedan möta Louise och Jeanette. Vi ska betala resan idag och sedan blir det nog att strosa runt lite i stan.

Igår gick det inte alls att somna, låg och vände på mig hela tiden och kollade på klockan sista gången runt 03.30, men jag känner mig ganska så pigg ändå. Idag är det precis en månad tills vi åker :D


Min änglar och jag :)


resa :D

Åh vilken härlig dag, mötte upp louise efter hennes jobb och sedan åkte vi in till stan, bokade en resa och åt god mat :D Tack Louise för att du finns, vet inte vad jag skulle göra utan dig!

 


vaknar upp ur min dröm

Godmorgon sötsaker,

härligt att vakna upp lite gladare än vanligt. Ska snart försöka få i mig lite frukost och sedan göra mig i ordning för att möta upp älskade Louise. Jag känner för shopping och om man tänker efter så tillåter faktiskt min ekonomi det, men med tanke på resan som kommer att ske så måste det sparas, är redan uppe i över hälften + att jag har lite pengar som ska ramla in.

Kanske blir någon tröja iaf ;)

godnatt

..och så ska man försöka sova. Imorgon ska jag möta upp Louise och sedan ringa Camilla, kan bli söder med 2 underbara flickor :)


hammarby

3 härliga poäng, bra jobbat bajen :D

Om Michaela av Evelina

Hej jag heter Evelina och är Michaelas minsta lillasyster. Det finns ingen bättre storasyster så ni vet..........................................................................








Av Evelina  lillasyster till michaela

hungrig?

Har ätit 8 bitar sushi och det ligger en laxbit och väntar. Är proppmätt, får nog tyvärr slänga den :p


Svara på min fråga förfan!!!!!!!!!!

Är det bara jag som hatar att prata med folk på Facebook-chatten/msn/sms då man svarar på personens fråga och sätter en motfråga, och personen skriver "okej" och en ny fråga! :/ Så irriterande!!!

bajen 2-0

Blir bajen hemma idag, jeanette är på landet och de andra ska inte gå :/ Får sitta hemma med sushi och skrika med pappa och Evelina.

Jag chansar på 2-0 till bajen, sätter någon emot?

spruckna planer

Haha planerna för igår blev inte riktigt som planerat, men när blir dom någonsin det för mig och L nu för tiden. Kvällen började med film hemma hos V och sedan drog jag in till Louise jobb, helt slut och inte alls partysugen. Det slutade med att vi drog till café 60 (fan vad jag är där ofta nu) och sedan hem. Blev det skön lugn kväll :)

ång..

Lösenordsskyddat inlägg


orolig

Jag börjar seriöst bli orolig nu. Satte precis på mig en röd klänning som jag köpte på H&M innan jag åkte till rhodos, storlek 36 och den satt perfekt när jag köpte den. Nu sitter den helt löst över svanken och magen, fuck ser helt sjukt ut. Och såhär smal har jag aldrig varit, min älskade rumpa är borta :(

party

Kom in på jobbet kl 17 igår och fick gå kl 22, segt, fattar inte varför dom inte skickar hem den som kom först :/ Drog in till medi med Maic Sema från bajen, riktigt trevlig prick, tack för sällskapet. Mötte sedan upp Louise och åkte hem till mig, idag har vi kollat klart på gossip girl säsong 2 och inväntar nu den 3e :D

Ikväll blir fest, vet dock inte om det blir utgång eller hemmafest, vi får se. Jag ska iaf ha på mig min nya snygga klänning :D Längtar!

humörsvägningar

Grönan var sjukt kul. Var där i ca 4 timmar och sedan blev det grilling på båten. Ange övningskörde hem med pappa och efter det så träffade jag Caspar och gick på en promenad, mys! Har varit lite småirriterad idag, har ingen aning varför, men mitt humör går fram och tillbaka.


bajen <3

Så har man varit på bajen och vi gick vidare på straffar :D  Är så jävla glad. Louise tyckte att det var jättekul :D bilder kommer imorgon.

Imorgon blir det grönan wiiiiiiiiie!!

egokick gånger 2





Tisdag

Så är man påväg hem från jobbet. Är grymt trött, men det blev bra med dricks och jag träffade ett gäng riktigt trevliga människor. Nu blir det promenad och sedan hem till sängen, ska jobba 12-17 imorgon och sedan är det bajen som gäller. Vi är ett helt gäng och det blir louise första match, så kul! :)

tagga till!

helt seg och ska snart till jobbet. Jobbar heldag idag så kommer inte hem för ens sent. Känner mig grymt taggad inför imorgon :)

fika med nella

Min älskade syster Evelina kom förbi mig idag och myste. Sedan åkte jag in för att fika med Nella :) Helt otroligt mysigt och skönt att få snacka av mig med någon som visste hur jag hade det på rhodos. Hon vad gäst på hotellet och bor här i sthlm, vänskap där! Bjuder på en bild på vackra nella!


Gålö

Så har man varit på Gålö med Joki, Jonas och Jessica. Var väldigt trevligt och skönt att det blåste lite. Åkte sedan till bajenbutiken och köpte biljetter till bajen-bp på onsdag :) KROSSA BP!!!!

shots?

Min och louise kväll igår blev inte riktigt som tänkt men vi fick iaf iväg våra tankar ett tag, efter x antal tequila gjorde vi ett moget beslut och bestämde vi oss för att vi var för fulla för att dra ut eller på hemmafest så vi åkte hem. Idag har vi inte mått bra men pizza och gossip girl (som vi kollat på i 8 timmar) gjorde iaf vår dag lite bättre.

Hoppas verkligen på sol imorgon, har inte solat på länge nu!

jag kan ha vunnit den snyggaste ringen på grönan igår!




så sött!

Träffade farmor på konsum så hjälpte henne med kassarna, jag är en ängel!
På vägen hem sen så gick jag förbi den lilla fotbollsplanen och såg en familj, mamma, pappa och 4 barn som spelade fotboll tillsammans, så sött!!

rubrik

Fixat naglarna idag :D Nu blir det grönan, mys!


rubrik

Åh vad skön min säng är :) Ska snart stänga av datorn och sova, för imorgon ska jag fixa naglarna och sedan kanske möta upp trudi som jag träffade på rhodos! Lär bli en sushilunch och lite (läs; MYCKET!) tjejsnack :)

Min älskade Louise var förbi coco idag och det gjorde min dag, som vanligt! Stor PUSS till dig <3

när jag badar..

Lösenordsskyddat inlägg


helt slut

Fick sluta lite tidigare ikväll, så skönt. Det har varit så himla varmt och klibbigt på jobbet och jag blev på väldigt dåligt humör från ingenstans. Men vi fick ihop över 800 kr i dricks, jag och malin är grymma!! Jag förstår inte varför det är så mycket folk på tisdagar, förra tisdagen var det också grymt mycket folk, hmm weard? :p

Nu ska jag lägga mig i ett bad och sedan kanske se ett avsnitt av gossip girl innan jag går och lägger mig.
Btw så har min ipod slutat funka, eller det är bara en hörlur man hör av :/ Hittade ett kontoutdrag nu så får gå och reklamera den imorgon, hoppas att jag kan få en lila igen :D

vill inte vakna så

Usch jag vaknar alltid med en orolig känsla nu för tiden.. men den går över så fort jag börjar fixa mig men det är ändå inte kul. Ska snart iväg till jobbet, har inte tittat ut men jag hoppas på att det är lite svalare idag!

längtar till torsdag

..och så har man kommit hem efter bajenmatchen, slutade 0-0, sjukt tråkigt! Var där med nettan som vanligt, och bajenbrudar-flaggan var på plats! Imorgon blir det cocdrilo hela dagen, längtar faktiskt. En annan dag jag längtar till är torsdag, den kommer bli grym!

farväl min älskling

Lösenordsskyddat inlägg


ögongodis

..och så vann spanien, helt rätt tycker jag :) Fick upp ögonen för Fabregas, ay papi! Där har vi något att bita i, förstår inte varför jag inte lagt märke till honom innan.


Imorgon blir det jobb på interport och sedan bajenmatch! Bajenbrudar-flaggan är med, of course!
Godnatt så länge

hot hot hot

Tack för en underbart mysig och härligt kväll igår Vanessa!

Idag blev det Rålis med Tove, Mona och Linda, kunde ifs bara vara där i ca 2 timmar innan jag höll på att dö av värmen så då åkte jag hem och köpte med mig sushi och glodde på gossip girl :) Nu blir det storstädning i mitt rum och sedan en dusch. Vart ska ni se matchen ikväll?


lördag

Åh jag känner bara för att dra ner till centrum och sätta mig på uteserveringen och äta sushi. Syrran är inte hemma så får gå ner själv haha. En tripp till stan låter lockande också, det var länge sen jag shoppade nu.

en till kväll på coco

Har precis kommit hem efter att ha bränt mig och slagit i mig så att jag började blöda :/ Skulle dragit ut men det blev ändrade planer. Har jobbat med Nicole och Malin ikväll och bättre kan det inte bli :) Vi har haft jättekul och eftersom att det var fredag så var det mycket ungdomar! Jag är inte alls trött så vet inte riktigt vad jag sak göra, kanske ta mig en promenad haha.

Fan vad jag önskar att Louise var singel (nej!) och jobbade med mig på cocodrilo, sjuuukt kul vi skulle ha!!


Och tro mig, jag kommer att klara det, jag har gjort det förut!

Lösenordsskyddat inlägg


Shut up and let me go

Lösenordsskyddat inlägg


Tv tips!

Ikväll kl 21.00 på kanal p så visar dom Blondiner har roligast, underbart mysig att sitta och titta på en måndagkväll med lite smått och gott :)




Mysstund med L

Louise har precis åkt hem. Hon kom hit efter jobbet och tittade på Gossip girl med mig. Nu känner jag för mat men orkar inte gå ner och handla. Känns skönt att jag börjar bli hungrig igen eftersom jag inte varit så bra med maten på sistone. Igår var första gången jag åt frukost, lunch och middag sen jag kom hem för ca en månad sen.



Nu ska jag kolla lite mer gossip girl, ange är borta , jag har ingen aning om vart men jag antar att hon jobbar. Imorgon och onsdag kommer jag inte att skriva så mkt pga att jag ska jobba 13 timmar båda dagarna, take care :)


Pappa ronaldo



I helgen avslögade fotbollshetingen att han har blivit pappa till en liten pojke. Han ska på sin facebooksida ha skrivit att mamman vill vara anonym och att han själv ska uppfostra och ha vårdnaden om pojken. Hur ska det då gå med fotbollskarriären?


Måndag

Kom precis hem, ska sätta mig och kolla gossip girl och sedan ta mig ett långt bad. Planerna idag ser ut som så att jag ska möta upp Louise en snabbis och sedan inte så mycket mer.


telekiosk? nej ring ist!

Irriterad på telekiosken i farsta. Igår frågade jag vad det kostar att lägga till en internettjänst på mobilen och snubben började snacka om någon annan mobil med telenor-abonemang och shit! Efter 10 minuter hade jag inte fått svar på min fråga och stack därifrån, idiot!

jag blir mamma!

Två bakfulla (fortfarande fulla) killar att jobba med. Fick agera mamma och göra kaffe och frukost åt dom, fast dom lät mig sitta och vänta i 50 minuter utanför jobbet haha!

trött

Är helt slut efter en dag i solen, nu ska jag lägga mig i soffan och titta tv, skulle ha åkt in till cocodrilo men är sååå trött..

Gravid?

Är det bara jag som blir otroligt avundsjuk så fort jag ser en gravid mage. Jag vill också! Dagen då jag får reda på att jag är gravid kommer att vara den lyckligaste dagen i mitt liv, jag kommer att gråta av lycka i 9 månader!


Men det lär ta ett tag, så får leva livet så länge :)


håll tummarna för sol imorgon!

Kom precis hem efter ett till 13timmars pass :p Konsigt nog går tiden väldigt fort :) Nu ska jag sova och imorgon blir det sola för mig och syrran så jag hoppas på fint väder :D 27 grader stod det men hoppas att det inte är molnigt.