snygging!

Då sitter man hemma och väntar på att folket ska komma.. J,O och M kommer snart och E kommer efter sitt jobb. Fan jag måste påpeka att jag känner mig jävligt sexig just nu, sitter med glasögon, stay-ups och BH, damn girl ;D Ska snart klä på mig men vet fan inte vad jag ska ha :S jag vill vara chill men ändå fin.. Fan vad jag måste ut på en shoppingtur! Lite sent nu kanske. Får hoppa in i garderoben och hitta något helt enkelt!!


god morgon

Herrehud vad kallt det var inatt :/ Jag som brukar sova i trosor fick sova i tröja och strumpor också, plus ett extra täckte. Börjar jag att bli sjuk? Nej det känns inte som det.

Nu blir det en snabbdusch och sedan frukost!

ett sent inlägg

Kom precis hem efter att ha träffat O på östermalm och tagit en fika på café alberts, tack för att något café i sthlm har öppet sent på vardagar! Efter en latte och (för)mkt godsaker så promenerade vi till slussen och åkte sedan skilda vägar.

Ligger nu i min säng och fryser, speciellt om fötterna. Skulle gärrna ta ett bad men är lite rädd att väcka syrran plus att jag faktiskt är ganska så trött. Har ställt klockan på 11.00 eftersom att jag ska möta min underbara mor och äta lunch imorgon. Ska försöka att inte shoppa något i stan imorgon, pengarna bara rinner iväg när man inte jobbar har jag märkt.

Nej gonatt på er nattugglor! Loooooooooooove

Fika eller inte fika, det är frågan!

Åh vad det är segt att inte ha så mkt att göra.. nu är klockan snart 22 och jag känner för att dra ut och göra något.. Sitter fortfarande på båten och väntar på att något ska hända!

Haha jag fick precis ett mess, nu far jag in till stan! Looooooooove


på båten

Så var man på båten.. länge sen jag var här nu! Blev en grymt trevlig dag på stan med J och vi hittade tillslut en present till pelle. Det blev rött vin med ost och kex haha! Så efterrätten är nu fixad.

Snart ska jag ner och äta men det blir lite facebook först, nörd som jag är!

sol

Idag blir det skinnjackan, mys! Det första jag ska göra när jag kommer till stan är att köpa en latte!!

en lång promenad kl 23.30

God morgon! Känns hur skönt som helst att vara ledig! Igår när jag ite kunde sova så messade jag evelyn runt 23.30 och frågade om hon var på en promenad, och så blev det.

Idag blir det in till stan för att leta present till P och sedan iväg till båten för att fira honom! GRATTIS PELLE!

rösta!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Frossar i klänningar!


 


underbara!

Sista dagen på Intersport igår, känns sorgligt men samtidigt jävligt skönt! Snacka om att jag verkligen kommer att börja leva mitt liv nu! Ledig i en och en halv månad och sedan drar det iväg till RHODOS den 16 maj!

Igår var en väldigt trevlig dag då jag åkte dirket in till medis med oliver efter jobbet och sedan kom Louise, Jonte och Marre, vi satt på oj oj oj och sedan blev det bio, Precious! Den var väldigt bra faktiskt.. Tårarna kom en gång om jag måste erkänna!

Idag blir det städning och senare är det säsongsstart för top model, och efter det hollywood fruarna ;D


ett brev som tar mig från Sverige

Systern min ringde precis och sa att det har kommit ett brev från TMC, företaget jag ska jobba för.. Så nu ska jag se till att timmarna går fort här på jobbet så att jag kan komma hem och läsa vilket datum jag lämnar sverige och vart jag ska få jobba :D Är så jävla taggad!

Torsdag!

Idag var sista "heldagen" på jobbet. De 5 sista dagarna börjar jag 12 eller slutar kl 18 :) Jeanette gjorde mig sällskap på lunchen idag och det blev sallad på Ilpiato som alltid :)

Jag är sjukt taggad inför imorgon, då kommer det över lite folk till mig så får vi se om det blir utgång eller stanna här hela kvällen.

Någon annan än jag som såg Barcelona igår? Så jävla bra!!!!

hemmakväll

Så var man hemma, ikväll är det Hollywoodfruar och sedan Petra meede :) Imorgon är jag ledig så då ska jag in till stan och möta Alexandra som jag inte har träffat på säker 6 månader.


:)

Fan vad jag bara vill ha ett datum nu, så att jag kan skrika ut till hela världen vad som händer!

Sitter på jobbet och äter macka och dricker latte, ska snart in och jobba.. halv rea-priset så lite folk kan man ju hoppas på!